C&C:RENEGADE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem azt irja ki hogy protect-eljem öket..de csak állnak mint a faszok egy rohadt ellenség sehol...
LYONESS - Your Cashback Company
Nézd meg a beállításaidat a hálózatra vonatkozólag.Nem tudom milyen oprendszert használsz,de nézd meg.Nekem ezek után már ment.
De sajnos nem tudsz így sem játszani,mert addig nem enged LAN-ozni,amíg nincs ellenfeled.
Bár én megoldottam ,hogy lehessen LAN Practice módban más pályán is játszani.
Igaz hogy ellenfél ott sem volt csak az őrtornyok,de legalább megnéztem a pályákat.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én 2 hétig küszködtem vele,mire rájöttem,hogy nem is az a hiba amit írtak egy jó néhány helyen.
Én WinXP-t használok és a hálózati beállításokban a HALÓKÁRTYÁRA volt beállítva a TCP/IP.
Namost ezt kivettem és azóta megy.Igaz hogy kell a nethez csatlakoznom,de megy.Hogy miért így azt nem t'om.
Neked is full CD-s van meg?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Hogy tudnék a neten játszani?
Vagy inkább, hol???
Mert ez a tört verzió állandóan peccset akar,de az meg nem jó hozzá.
Előre is köszi.
A LAN problémát sikerült megoldanom.Természetesen nem az volt a hiba amire gondoltam és még csak az sem amit javasolt a troubleshooting a planetcnc-n.
Szóval a LAN kártyámnál be volt x-elve a TCP/IP használata.Még így sem teljesen jó a dolog,de már működik...
Akkor következik mai kérdésem:
Hogy lehet hogy csatlakozva kell hogy legyek a nethez ha LAN gamét akarok indítani?
Ha kicsit magyartalan,akkor megkérdem más megfogalmazásban. 😊
Miért kell hogy a nethez kapcsolódjak ha LAN gamét indítok?Sz*rul van beállítva valami?
Köszike

Egy kis segítség, hátha valakinél már előfordult!
Az első pályát végignyomom, lemegy a kis átvezető movie, majd töltené a második pályát, de állandóan kidob a desktopra!
Valakinek ötlete, hogy miért?
Előre is köszi.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Riszpekk
Valaki tud megoldást?
A Config:
Celereon 300A (466Mhz-en)
128MB RAM
GeForceMX400
500MB free space
mailra ha lehet nagyon kössz...
Az ID bejelenti, hogy stratégiai játékot csinál a Quake-ből.
Bizony isten, 8-10 ember alatt nem érdemes a Multit nyomatni! Hétvégén próbálltuk volna a full version pályáit, de nincs olyan, amelyiknél ne kéne min. 1 km-t gyalogolni az ellen-ig, ráadásul nem tudsz ilyen kevés emberrel támadni és védekezni is!
Plusz én tartom magam a multi legnagyobb hibájához: ha bármelyik épületedet legyakják, akkor lényegében fölösleges a további játék, mert az ellenfél tuti, hogy erősebb lesz. Nincs értelme a további game-nek, ha egy épületed elpusztul.
Hogyha annyira tutira lekoppintották a C&C feelinget, akkor az épületek "újraéptését" miért hagyták ki?????
Ez akkora hiányosság, ami teljesen aláássa a további játékot. Asszem én többet nem nyomom vele multiban. Semmi értelme!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Még mindig nem működik,de már feladtam.Kipróbáltam egy másik gépen is,ami szintén hálózatra van kötve,más beállításokkal és konfigurációval.Ott sem működött.
Valószinűsítem hogy a programnak nem a jó verziója van meg.
Képtelenségnek találom ugyanis hogy két különböző gépen is ugyanazt a hibát adja ki hogy no lan ip address found.
Minden létező dolgot megpróbáltam,mindenhová beírtam,mindent beállítottam,még a hivatalos oldalak segítségét is igénybe vettem,de semmi.
Nem működik.
Akkor csak azt kérném,hogy mondjátok meg,jók-e a multi pályák,milyanek a bázisok,van -e jó védelem,stb.
Olyan vagyok mint egy vak.Nem látom meg őket soha.
Lehet hogy megveszem eredetiben is.No,nem azért mert az várom,hogy fog működni a LAN,de legalább a neten tudok vele játszani.Sajnos a single rész az izgalmak ellenére rövid.A multi practice meg uncsi ha mindig ugyanaz a pálya jön...
Az eredetiét úgysem adom meg.
Hidden Beks - Adreania - Commando
Hidden Beks - Adreania - Commando
Segítsetek.
Elinditom a játékot és visszalép a desktopra.
A konfig ay alábbi :
Asus Cusl2C
Cel766
Asus V7100
512 MB Ram
40 GB HDD
SB Live
Win98SE
Direct8.1
Már próbáltam mindenféle mon driverrel Asus, legújabb detonátor de semmi.
Van valami ötletetek?
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Nem tudjátok,hogy hogyan lehet beállítani a LAN gamét?
Még mindig azt írja ki,hogy no lan ip address found.Azt hittem hogy ha lecserélem az oprendszert xp-re,akkor változik valami.Amúgy is le kellett,de semmi sem változott.
Szóval minden létező dolgot kipróbáltam,beállítottam ezeregy helyen az ip-t de nem akarta az igazságot így sem.
Tudtok segíteni?Esetleg újra felrakjam a hálózati részét?Már nem tudok mit kitalálni.
Várom a válaszokat.Köszi.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"