C&C:RENEGADE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
ez lehet, hogy egy bug en 3x jatszottam vegig 3.ra engedett tovabbmenni 😊 mindig megvolt minden kulcs de annak ellenere kiirta, hogy a hajokapitanytol meg kell szereznem a kulcsot, kozbe mar egy arva lelek sem votl az egesz hajon a tuszok es jomagamon kivul. azota tovabbleptem par palyaval de dog unalomba fulladt reszemrol az egesz jatek 😞

CSOCSO
énis itt kadtam el.. mondjuk nemtom milyen key-t kell keresni... tényleg milyen key?😊)
nekem azt irja ki hogy protect-eljem öket..de csak állnak mint a faszok egy rohadt ellenség sehol...
Az otodik palyan, a hajon, kiszabaditottam a tuszokat, ott vannak a tengeralattjaronal. Utana mi a teendo? A terkep szerint ott van a key, de nem latom sehol.

LYONESS - Your Cashback Company

A játékban nem kellett semmit sem állítanom,csak a windowsomon.Asszem a játékban nem is lehet a hálót konfigurálni.
Nézd meg a beállításaidat a hálózatra vonatkozólag.Nem tudom milyen oprendszert használsz,de nézd meg.Nekem ezek után már ment.
De sajnos nem tudsz így sem játszani,mert addig nem enged LAN-ozni,amíg nincs ellenfeled.
Bár én megoldottam ,hogy lehessen LAN Practice módban más pályán is játszani.
Igaz hogy ellenfél ott sem volt csak az őrtornyok,de legalább megnéztem a pályákat.

Sephi
ahm az a vege hogy kimenekulok sydnivel a templombol? Mert megtetem es vege volt de nem tudom elhinni hogy ilyen rovid volt 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Olvasd el amit írtam!
Én 2 hétig küszködtem vele,mire rájöttem,hogy nem is az a hiba amit írtak egy jó néhány helyen.
Én WinXP-t használok és a hálózati beállításokban a HALÓKÁRTYÁRA volt beállítva a TCP/IP.
Namost ezt kivettem és azóta megy.Igaz hogy kell a nethez csatlakoznom,de megy.Hogy miért így azt nem t'om.

Hello! Az alul is irt problemaba en is belefutottam, Hogy LAN alatt nem talal IP cimet. Valaki tudja a megoldast a problemara. Van a neten par patch, de nem tudom, hogy az megoldja-e a problémat.
Rip
Fanifeju:
Neked is full CD-s van meg?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Csókolom!
Hogy tudnék a neten játszani?
Vagy inkább, hol???
Mert ez a tört verzió állandóan peccset akar,de az meg nem jó hozzá.

thx
Gery1980
Én úgy tudom még nincsenek botok.

Megtudnátok mondani, hogy lehet-e botok ellen harcolni és ha igen, akkor hol kell beállítani?
Előre is köszi.
Gery1980
Az tuti.Nem kell a netcsatlakozás ahoz hogy lanolj.Mi van ha olyan helyen lanoltok ahol nincs is net.Mint pl. ahol én szoktam.Mégis ment a game.Tuti valami gáz van nálad.

Hát üdvözletem küldöm mindenkinek eme csodás ünnepnapon.
A LAN problémát sikerült megoldanom.Természetesen nem az volt a hiba amire gondoltam és még csak az sem amit javasolt a troubleshooting a planetcnc-n.
Szóval a LAN kártyámnál be volt x-elve a TCP/IP használata.Még így sem teljesen jó a dolog,de már működik...
Akkor következik mai kérdésem:
Hogy lehet hogy csatlakozva kell hogy legyek a nethez ha LAN gamét akarok indítani?
Ha kicsit magyartalan,akkor megkérdem más megfogalmazásban. 😊
Miért kell hogy a nethez kapcsolódjak ha LAN gamét indítok?Sz*rul van beállítva valami?

Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy lehet-e multiban botok ellen játszani és ha igen, akkor hogyan?
Köszike
Colos1
Helo mindenki!

Egy kis segítség, hátha valakinél már előfordult!

Az első pályát végignyomom, lemegy a kis átvezető movie, majd töltené a második pályát, de állandóan kidob a desktopra!

Valakinek ötlete, hogy miért?

Előre is köszi.
Blasta
Hát az tuti...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
szvsz játszható csak nem egy nagy was ist das
Hmuda
Ööö... amikor teszteli a sávszélességet, akkor ne bántsd. Pár másodperc után be kell jönnie. Hameg kiakadt, valószínűleg a netkapcsolat lesz a gond. A gamespy hajlamos kibaszni a gyenge kapcsulatú emberkékkel.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

FREAK
Mi a jó? Én arról beszéltem, hogy C300-nál sokkal jobb proci már megvan párezerből, és még lapot sem kell cserélni. Ha kell egy jó bolt címe, nyomjál egy mailt.

Riszpekk

Gery1980
www.warez.hu
És ott van a toplistába a qczi.Az első helyen.Az a leglátogatottabb.

Ron Ragm
akkor qczi.warez.hu

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Tőlem?????

FREAK
Valahogy úgy. Fillérekbe kerül egy normális proci.

Riszpekk

Gery1980
Én igen!Ideje lecserélni a masinád!

Ron Ragm
qzci.warez.hu-n van CDkey

Nekem CLASS RiPem van, és elindul a játék, fekete képerny?, majd pár mp után kilep a desktoppra. 😞
Valaki tud megoldást?

A Config:
Celereon 300A (466Mhz-en)
128MB RAM
GeForceMX400
500MB free space

mailra ha lehet nagyon kössz...

CSOCSO
megvan bazzeg és nem tudom felteni mert a gépem bekrapált és nem látja a Cd ket😞((((((((
Blasta
??????????????

mozesapo
Hi Everybody !!!!!!!

792 hozzászólásra hivatkozva !
Valaki SEGITSEN MÁR !!!!!!!!

Köszike

FREAK
érdekes gondolat......

Riszpekk

Ezután már csak egy dolog lehet rosszabb:
Az ID bejelenti, hogy stratégiai játékot csinál a Quake-ből.
Blasta
Wow

FREAK
egyetértek

Riszpekk

Blasta
Baze!
Bizony isten, 8-10 ember alatt nem érdemes a Multit nyomatni! Hétvégén próbálltuk volna a full version pályáit, de nincs olyan, amelyiknél ne kéne min. 1 km-t gyalogolni az ellen-ig, ráadásul nem tudsz ilyen kevés emberrel támadni és védekezni is!
Plusz én tartom magam a multi legnagyobb hibájához: ha bármelyik épületedet legyakják, akkor lényegében fölösleges a további játék, mert az ellenfél tuti, hogy erősebb lesz. Nincs értelme a további game-nek, ha egy épületed elpusztul.
Hogyha annyira tutira lekoppintották a C&C feelinget, akkor az épületek "újraéptését" miért hagyták ki?????
Ez akkora hiányosság, ami teljesen aláássa a további játékot. Asszem én többet nem nyomom vele multiban. Semmi értelme!

Szóval,hát köszönök minden segítséget a hálózati beállításokkal kapcsolatban.
Még mindig nem működik,de már feladtam.Kipróbáltam egy másik gépen is,ami szintén hálózatra van kötve,más beállításokkal és konfigurációval.Ott sem működött.
Valószinűsítem hogy a programnak nem a jó verziója van meg.
Képtelenségnek találom ugyanis hogy két különböző gépen is ugyanazt a hibát adja ki hogy no lan ip address found.
Minden létező dolgot megpróbáltam,mindenhová beírtam,mindent beállítottam,még a hivatalos oldalak segítségét is igénybe vettem,de semmi.
Nem működik.
Akkor csak azt kérném,hogy mondjátok meg,jók-e a multi pályák,milyanek a bázisok,van -e jó védelem,stb.
Olyan vagyok mint egy vak.Nem látom meg őket soha.
Lehet hogy megveszem eredetiben is.No,nem azért mert az várom,hogy fog működni a LAN,de legalább a neten tudok vele játszani.Sajnos a single rész az izgalmak ellenére rövid.A multi practice meg uncsi ha mindig ugyanaz a pálya jön...

Én végülis megmondhatom,hogy mi a kulcs,mert tört verzióm van.
Az eredetiét úgysem adom meg.

Lacc
Hogy nyírjam ki azt a terminátort aki ide oda dobál a szobában és én alig tudom megsebezni?? Nem tudom mi a neve, a lángszórós manus átépítve.
Cool a játék ma kezdtem és már a Nod templomban vagyok!

Hidden Beks - Adreania - Commando

www.avault.com

Hidden Beks - Adreania - Commando

mozesapo
Hali Everyone !
Segítsetek.
Elinditom a játékot és visszalép a desktopra.
A konfig ay alábbi :
Asus Cusl2C
Cel766
Asus V7100
512 MB Ram
40 GB HDD
SB Live
Win98SE
Direct8.1
Már próbáltam mindenféle mon driverrel Asus, legújabb detonátor de semmi.
Van valami ötletetek?

hiba
Mother Earth

Wolwarine
Nem tud valaki FLIGHT SIMULATOR 2002 lelőhelyet ??

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Wolwarine
Engemez tudjátok az b***ott fel a Renegadebe amikor az játékban az utlsó pélyán tartok (de ezt ekkor nem tudtam hogy az utolsó) éppen úgy vagyok vele na végre beindul az akció erre GAME OVER, THE END, FINITO, puff ennyit erről remélem lesz valami mission disc mert ez így édes kevés !!

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

FREAK
Windows/hálózatok/tulajdonságok/TCPIP/IP cím és ott beírsz valamit pl. 192.168.1.1

Riszpekk

Na,üdvözletem mindenkinek.
Nem tudjátok,hogy hogyan lehet beállítani a LAN gamét?
Még mindig azt írja ki,hogy no lan ip address found.Azt hittem hogy ha lecserélem az oprendszert xp-re,akkor változik valami.Amúgy is le kellett,de semmi sem változott.
Szóval minden létező dolgot kipróbáltam,beállítottam ezeregy helyen az ip-t de nem akarta az igazságot így sem.
Tudtok segíteni?Esetleg újra felrakjam a hálózati részét?Már nem tudok mit kitalálni.
Várom a válaszokat.Köszi.

Blasta
Ja, az más.

FREAK
Anti-intelligence 😊))) Az nálam is megvolt 😊

Riszpekk

Blasta
Te találkoztál AI-val????????

ok.thx Freak