Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem sokkal elvezhetobb egy jatek hangulata eredeti (angol) nyelven? Ossze se lehet hasonlitani.Es nem hiszem hogy valaki annyira ne tudjon angolul.A legtobb pc-s jatekhoz boven eleg egy alap es kozepfoku nyelvvizsga kozti szint.Ezt pedig szerintem maximum fel ev alatt meg lehet tanulni, pusztan ugy, hogy az ember csak szamitogepezik es szerepjatekokkal jatszik.
Jomagam is igy tanultam meg, nem az iskolaban.
ugyhogy hajra, let's learn english!
Tropico magyarosítás nincs?
1. Eredeti CD-rõl teszed fel?
2. RIP (nem teljes játék)?
3. Megnézted, hogy írásvedett-e a save könyvtárad?
4. Feltetted a 2.02c javítást?
...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kb 10% van kész...
Nikásze peeri menó
A neten találtam magyar navigátor hangokat,de nem tetszett ezért csináltam újakat, szerintem jobb lett megspékelve. Ja és ha már itt tartottam átirtam a menük szövegeit is.
Na itt a baj mert van még szakszó amit nem tudok normálisan behelyettesíteni, de azért kb.95 százalékban kész.Ha valakit érdekel, mailt írjon mert online keveset vagyok: [email protected]
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Most én segítek nektek, legközelebb lehet, hogy Ti tudtok nekem. Ez az Élet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak azzal tudod megcsinálni! Azért írtam.
http://www.origo.hu/szoftverbazis/seged/texteditor/index.html
Crack hozzá:
http://www.cracks.am/cracks/u.html
http://www.8bn.com@45495915461/db/list.php3-let=u&page=1.htm
Amúgy ez a progi MINDEN és BÁRMEKKORA MÉRETÛ FILE-t megnyit! Tegnap egy 130 MB-os file-ba néztem bele vele!
Hja, legyen hely bõven a gépeteken, mert a megnyitás után - ha mented a változtatásokat - akkor egy *.bak file-t készít a módosított file eredetijérõl, s ez bizony fájdalmasan nagy tud lenni, ha mondjuk egy 100 MB-os file-t nyitottál meg vele (azaz õ is 100 MB lesz 😊) ).
Elõször is, sorry, hogy nem jelentkeztem mostanában..
A Civ2 fordítása folyamatban, elég könnyû munka, csak nagyon idõigényes😞(( Fõleg a kevéske szabadidõm mellett sajna mostanában nemigen tudtam csinálni.
A Theme Hospital fordításával viszont gondok vannak, sajna, nem fog menni, legalábbis nekem:-((((
A helyzet az, hogy a szövegek a lang-0.dat nevû fileban vannak, de ha módosítom a tartalmát, kifagy az egész game:-((((((
szóval ez csõd...Ha valakinek van 5lete, jelezze pls!!!
De amúgy tényleg igaza van 😊 Nehéz munka, és megnéztem, igazat mond, valóban vannak scriptek is, amikben vannak szövegek.
Hát ezért nem megy neked barát.
[email protected]
Más...
Theme Park Inc.,Cossacks készül e valahol?
Hja és még valami:
A magyarított Diablo 1-el (1.08) nem lehet Battle.net-en játszani!
Nem fog felengedni senkit!
Szánalmas, hogy más munkáját lopod el!
A diabloui.dll file-ban olvastam ezt:
"Fordította: Bewerly
2001. http://www.tar.hu/bewerly"
Nem értem, Bewerly csak úgy lemondott a javadra a munkájáról??? 😊
Szóval, ne futtasd a neved alatt azt, amit nem te csináltál!
Lehet most szépen szitkozódni, esetleg rámtámadni, de azért gondolkodj el, mielõtt bármit is teszel!!!
Nemcsak a Diablo 2 lesz magyar majd az új honlapon!!!