Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tropico magyarosítás nincs?
1. Eredeti CD-rõl teszed fel?
2. RIP (nem teljes játék)?
3. Megnézted, hogy írásvedett-e a save könyvtárad?
4. Feltetted a 2.02c javítást?
...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kb 10% van kész...
Nikásze peeri menó
A neten találtam magyar navigátor hangokat,de nem tetszett ezért csináltam újakat, szerintem jobb lett megspékelve. Ja és ha már itt tartottam átirtam a menük szövegeit is.
Na itt a baj mert van még szakszó amit nem tudok normálisan behelyettesíteni, de azért kb.95 százalékban kész.Ha valakit érdekel, mailt írjon mert online keveset vagyok: [email protected]
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Most én segítek nektek, legközelebb lehet, hogy Ti tudtok nekem. Ez az Élet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak azzal tudod megcsinálni! Azért írtam.
http://www.origo.hu/szoftverbazis/seged/texteditor/index.html
Crack hozzá:
http://www.cracks.am/cracks/u.html
http://www.8bn.com@45495915461/db/list.php3-let=u&page=1.htm
Amúgy ez a progi MINDEN és BÁRMEKKORA MÉRETÛ FILE-t megnyit! Tegnap egy 130 MB-os file-ba néztem bele vele!
Hja, legyen hely bõven a gépeteken, mert a megnyitás után - ha mented a változtatásokat - akkor egy *.bak file-t készít a módosított file eredetijérõl, s ez bizony fájdalmasan nagy tud lenni, ha mondjuk egy 100 MB-os file-t nyitottál meg vele (azaz õ is 100 MB lesz 😊) ).
Elõször is, sorry, hogy nem jelentkeztem mostanában..
A Civ2 fordítása folyamatban, elég könnyû munka, csak nagyon idõigényes😞(( Fõleg a kevéske szabadidõm mellett sajna mostanában nemigen tudtam csinálni.
A Theme Hospital fordításával viszont gondok vannak, sajna, nem fog menni, legalábbis nekem:-((((
A helyzet az, hogy a szövegek a lang-0.dat nevû fileban vannak, de ha módosítom a tartalmát, kifagy az egész game:-((((((
szóval ez csõd...Ha valakinek van 5lete, jelezze pls!!!
De amúgy tényleg igaza van 😊 Nehéz munka, és megnéztem, igazat mond, valóban vannak scriptek is, amikben vannak szövegek.
Hát ezért nem megy neked barát.
[email protected]
Más...
Theme Park Inc.,Cossacks készül e valahol?
Hja és még valami:
A magyarított Diablo 1-el (1.08) nem lehet Battle.net-en játszani!
Nem fog felengedni senkit!
Szánalmas, hogy más munkáját lopod el!
A diabloui.dll file-ban olvastam ezt:
"Fordította: Bewerly
2001. http://www.tar.hu/bewerly"
Nem értem, Bewerly csak úgy lemondott a javadra a munkájáról??? 😊
Szóval, ne futtasd a neved alatt azt, amit nem te csináltál!
Lehet most szépen szitkozódni, esetleg rámtámadni, de azért gondolkodj el, mielõtt bármit is teszel!!!
Nemcsak a Diablo 2 lesz magyar majd az új honlapon!!!