Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kokas
Miert idetlenkedtek a jatekmagyaritassal?
Szerintem sokkal elvezhetobb egy jatek hangulata eredeti (angol) nyelven? Ossze se lehet hasonlitani.Es nem hiszem hogy valaki annyira ne tudjon angolul.A legtobb pc-s jatekhoz boven eleg egy alap es kozepfoku nyelvvizsga kozti szint.Ezt pedig szerintem maximum fel ev alatt meg lehet tanulni, pusztan ugy, hogy az ember csak szamitogepezik es szerepjatekokkal jatszik.
Jomagam is igy tanultam meg, nem az iskolaban.
ugyhogy hajra, let's learn english!
Nezz el diablo.fantasy.hu forumara...

Törölt felhasználó
Köszi, azt már leszedtem és nagyon király, de én is szeretnék variálni 😊
Törölt felhasználó
Melyik Progival lehet Colin McRae 2 hangot szerkeszteni?? És hol lehet megtalálni?
Sziasztok!
Tropico magyarosítás nincs?
mateos
www.new-warez.com

a legjobb warez oldal , es itt lagalabb tenleg fent vannak a dolgok

mateos
mar levan es ,mindenki beteg
mateos
:-)
mateos
szerintem csinaljunk Windowsmagyarositast
OliApa
A Deus Ex-re gondoltam. Az nem ugyan az? Ilyen jatekokkal nam jatszom. 😊 Egyebkent Gmiki honlapjanak cime: http://www.extra.hu/gmiki/hun.html itt sok forditas +talalhato.
OliApa
Ugy tudom, keszen van. Majd csak valaszol vki.
Kánya
Elküdtem E-mailben!!!!

Engem is érdekelne a CM00/01 magyarul.
IMYke2.0.0.0
Kérdések:
1. Eredeti CD-rõl teszed fel?
2. RIP (nem teljes játék)?
3. Megnézted, hogy írásvedett-e a save könyvtárad?
4. Feltetted a 2.02c javítást?

...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Készül a Vampire:T. M. fordítása...
kb 10% van kész...

Nikásze peeri menó

DOGMAN
A Colin McRae Rally 2 magyarításáról tudtok e valamit?
A neten találtam magyar navigátor hangokat,de nem tetszett ezért csináltam újakat, szerintem jobb lett megspékelve. Ja és ha már itt tartottam átirtam a menük szövegeit is.
Na itt a baj mert van még szakszó amit nem tudok normálisan behelyettesíteni, de azért kb.95 százalékban kész.Ha valakit érdekel, mailt írjon mert online keveset vagyok: [email protected]

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

OliApa
😄DDDDDDDDDDD
Thx a tippet:-)
IMYke2.0.0.0
Mateos.

Most én segítek nektek, legközelebb lehet, hogy Ti tudtok nekem. Ez az Élet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Kánya!

Csak azzal tudod megcsinálni! Azért írtam.

mateos
IMYKE egyszeruen egy isten vagy 😊
IMYke2.0.0.0
UltraEdit. Ezzel próbálkozz!

IMYke2.0.0.0
Ultra Edit 32 6.10 (1.130 Kb):
http://www.origo.hu/szoftverbazis/seged/texteditor/index.html
Crack hozzá:
http://www.cracks.am/cracks/u.html
http://www.8bn.com@45495915461/db/list.php3-let=u&page=1.htm

Amúgy ez a progi MINDEN és BÁRMEKKORA MÉRETÛ FILE-t megnyit! Tegnap egy 130 MB-os file-ba néztem bele vele!
Hja, legyen hely bõven a gépeteken, mert a megnyitás után - ha mented a változtatásokat - akkor egy *.bak file-t készít a módosított file eredetijérõl, s ez bizony fájdalmasan nagy tud lenni, ha mondjuk egy 100 MB-os file-t nyitottál meg vele (azaz õ is 100 MB lesz 😊) ).

IMYke2.0.0.0
Igen, mert a Word megtördeli, ill. nem tudja kezelni a speciális karaktereket (nem #&@ ilyenekre gondoltam!)!

Üdv!
Elõször is, sorry, hogy nem jelentkeztem mostanában..
A Civ2 fordítása folyamatban, elég könnyû munka, csak nagyon idõigényes😞(( Fõleg a kevéske szabadidõm mellett sajna mostanában nemigen tudtam csinálni.
A Theme Hospital fordításával viszont gondok vannak, sajna, nem fog menni, legalábbis nekem:-((((
A helyzet az, hogy a szövegek a lang-0.dat nevû fileban vannak, de ha módosítom a tartalmát, kifagy az egész game:-((((((
szóval ez csõd...Ha valakinek van 5lete, jelezze pls!!!
Mr.Macho
a winworddel elkezdtem fordítani egy játékot, de azt írja, hogy szimbólumok vannak benne, amikor menteni akarom. Ez baj?
IMYke2.0.0.0
DevilKing: ne szövegszerkesztõvel szerkeszd a szöveget!!!!! Használj UltraEdit-et! Az nem változtat a szerkezetén!

IMYke2.0.0.0
www.extra.hu/gmiki asszem ott vannak magyar hangok is! kuksold meg!

IMYke2.0.0.0
Ne is foglalkozz vele!
De amúgy tényleg igaza van 😊 Nehéz munka, és megnéztem, igazat mond, valóban vannak scriptek is, amikben vannak szövegek.

Mr.Macho
mateos te meg én amatõrök, sõt még azok sem vagyunkehhez. Tehát ne nagyon próbáld felfogni, különben is neked nincs is meg a black&white. Ha vmit érteni akarsz ajánlom a segítség please topikot.
mateos
na kicsitt lassitsunk..es mivan ha nemtalok txt.-fàjlt ?
Engem érdekel ami eddig elkészült,küldd el légyszives

DevilKing1:ez komoly? ha igen,mikor lesz használható állapotban?

Mr.Macho
vki csináljon pizza connection 2 fordítást is lécci
Az nincs!
Akit érdekel:Gmikinél AGE OF CONQUERS !! magyaritás!

Én fordítom a gpworld-et. Ha érdekel írj,és elküldöm.Ja,ha valaki tudja milyen címre küldjem el,hogy pl.felkerüljön a Játék magyarosítások honlapjára az is írjon.Még nincs teljesen kész,de így is jól el szoktam vele szórakozni.
Nem tudom pontosan mit jelent a rip.de ha a crack-jét akarod, akkor innen:http://www.megagames.com/cracks/html/c901130_0.htm
Nem tudjátok honnan lehet letölteni a Tropico ripjét?
Amint látod HJ kifejtette.
Hát ezért nem megy neked barát.
Nem tudom mi a faszér nem mûködik nálad amit Waterhorse küldött.
Mostanában senki nem olvassa ezt az oldalt?
Nem véletlenül tnt-d van?(vagy bármilyen nvidia) Próbáld meg directdraw-on.Nekem segített.
Nekikezdtem a Grand prix world fordításának.Az a baj,hogy csak szótárazva megy,mert abszulut nem tudok Englisül.Ha valakit érdekel,vagy segítene(a hosszabb mondatokat nem tudom lefordítani)írjon,és elküldöm a txt-t.A menük fele kb készen van.
[email protected]
Waterhorse
Most küldöm.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse:én is szeretném elkérni.
Más...
Theme Park Inc.,Cossacks készül e valahol?

Waterhorse
A magyarítás elment mailben.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Hja és még valami:

A magyarított Diablo 1-el (1.08) nem lehet Battle.net-en játszani!
Nem fog felengedni senkit!

samubala!

Szánalmas, hogy más munkáját lopod el!
A diabloui.dll file-ban olvastam ezt:
"Fordította: Bewerly
2001. http://www.tar.hu/bewerly"

Nem értem, Bewerly csak úgy lemondott a javadra a munkájáról??? 😊
Szóval, ne futtasd a neved alatt azt, amit nem te csináltál!
Lehet most szépen szitkozódni, esetleg rámtámadni, de azért gondolkodj el, mielõtt bármit is teszel!!!
Hja és még valami!

Nemcsak a Diablo 2 lesz magyar majd az új honlapon!!!