Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a verziót már akkor kilõttem, mikor megkérdezte, hogy mi az oldalam címe 😊)

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

Randal
Rendben van, de akkor se kell kabbe jeleket mutogatni, vagy nem tudod melyik mit jelent? hmm?

hykao
Hello Mindenki!

Tovább haladtam az Elite Force 2 magyarosítással, kb.20-25%-os.
Hétvégén - reményeim szerint - felkerül a GameHunter-re, aztán egy hét szünet mert nyaralok, de ha megjöttem ezerrel folytatom!!!
jojo
Nem kell mindent mellre szivni!!

A szándék nem bántás, hanem a türelmetlenség!!
Egyébként szivesen foglalkoznék magyarositással, de nem tudok angolul se nagyon.
AZ MÉG NEM AZT JELENTI, HOGY EGYBÕL BARMOZZUK A MÁSIKAT, UGYE?

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Randal
Nagyon vicces vagy ám!
érdekes, hogy az elõtted lévõ szépen is meg tudta kérdezni, hogy mi a helyzet, de te nem, neked muszáj volt bemutatni, aztán meg poénkodni.

jojo
http://www.tar.hu/huntuti itt megtalálod!!!!!!!!!!!

jojo
ha rángat a görcs szeggyél hangyát +2%

Randal
AKKOR FEJEZD BE BAROMARCÚ!

Mit jártatod a pofád?
örülj hogy valaki csinálja!
Mi van ha nem ér épp rá?
He?

Fejezd be otthon azt a 2%-ot barom!

jojo
NEM AKAROK POFÁTLAN LENNI DE ÉN IS MEKÉRDEZNÉM, MIKOR LESZ KÉSZ AZ IGI 2??? KB KÉT HÓNAPJA 98%-N ÁLL UGYI NO

Ombika
sziasztot project igi 2 magyarositasrol mit tudtok hol tart?

HJ!
A teszterkedést, hogy kezdted?
megnéte=megnézte

Arra nem is gondoltál, hogy megnéte a lapodat és látta, hogy kész az elsõ rész?😊))

Vissza az elõbbi kérdést most néztem meg a postám.
YarYar!
Akkor rosszul emlékszel.
Azt hiszem vmi olyasmit írtál, hogy befejezted az elsõ részt és nem tudod folytassad-e a második résszel.Vagy valami ilyesmi én sem emlékezhetem fejbõl mindenre.
Emailt megkaptad?
Õ az elsõ részt akarja feltenni. Arról viszont itt nem szóltam ha jól emléxem.

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

Andy is szokta olvasni a fórumot és gondolom látta, hogy csinálod az FS2-t. Adta magát az ötlet (legalábbis én így hiszem) hogy felrakja a cd mellékletre.

Az történt, hogy Andy (a PCG-ból 😊 írt nekem egy mailt, hogy felteheti-e a FS fordításom a PCGCD-re. Azt hittem innen szólt valaki. Ha nem, akkor nem értem, hogy honnan tud róla. Azt tudom, hogy õk adták az FS-t. Onnan van meg mindkettõ.

ollie
ah, tényleg, mi a helyzet a dungeon siege-el? hogy oldódott meg az a fordíási probléma, hogy az angol szöveg jelent meg a magyar helyett a német verzióban?

most láttam, hogy a ez a progi már "csak" 9 rugó az europarki media markt-ban.
khmmm.... nem vettem meg, majd ha lemegy 6-ra.

jerome
Sziasztok tud valamelyiötök CM4 magyarosításról? Ha igen beírnátok a linket.

YarYar!
Mi történt?
Azt tudod ugy, hogy õk adták ki újság mellé mind a két játékot? Bocs pontosítok a második rész az akkor szétszakadt volt PC Guru tagok adták ki /Guru Gamer késõbb Gamer Magazin/.
Hunnenkoenig
Ha megtalaltad a szövegeket es csakis a szövegeket, tehat semmi kockak meg ipszilonok ket ponttal meg hasonlo jelek, akkor egyszerüen irj at benne olyasmit, ami mindjart a jatek elejen van es ismered es tudod, hogy hol jelenik meg. Ha elindul es kiadja a szöveget magyarul, szerencsed volt.

Elötte persze csinalj biztonsagi masolatot az eredetiröl.

Mivel minden jateknak mas a modja, es mivel meg senki nem probalta, igy rad harul a feladat, hogy kiprobald, mert mi tanacsot adni valszeg nem tudunk.

Ne tanulmanyozz, hanem probalkozz! Mi is azt csinaljuk.
Ha nincsenek alapvetö ismereteid fajlszerkezetek es programlogika teren, hozza se kezdj, hacsak nem egy egyszerü text fajlt kell atirni (nehany jatekban ugy van).

Well, ha nincsenek ismereteid de meg akarod tanulni, akkor kezdj neki, de mivel ugy latom, nem vagy az a kezdemenyezö tipus, nem hiszem, hogy ez a szakma neked valo! :-)

Mayday
Kedves tapasztalt forditok,
Elkezdenem forditani a Tomb Raider 6-ot, ha megmondjatok, milyen programmal kell. (Meg sosem csinaltam). Talaltam egy Text_uk.db nevu filet, ebbe bele tudtam nezni, latszik a szoveg, de azert igy nem mertem nekiesni.
Tehat varok javaslatokat, hogyan erdemes nekikezdeni!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Visszaálítottam az eredeti hadjárat filét. Mostmár nem kell állítgatni a Hadjárat Szobában. Ennek hatására aki eddig elkezdte, annak újra kell kezdenie. Hogy miért? Idõközben kiderült, hogy a módosított hadjárat fájl sem mûködik egy idõ után, viszont az eredeti valami csoda folytán helyrejött.

Más. Ki szólt Andy-nek (PCGuru - Magyarítások rovat)a FreeSpace fordításomról? Azonnal szóljon, hadd adjak neki egy cuppanósat 😊))

Hunnenkoenig
Dungeon Siege forditas frissült!
Sok hibajavítás!

YarYar!

Nézd meg a postaládád!
Más.
Milyen változások?
Én egy olyan téren lakom ahol egy híres ember áll egy park közepén. Ott van egy 31-s megálló is és közel van a Nagyállomáshoz. Nagy zöldemeletes házak is vannak. Az egyikben lakom. De lehet, hogy nem kellet volna mondani, ugyanis olyan változtatásokat eszközöltem az FS2-ben, hogy lehet majd meg akarnak támadni.

Randal
Nemá!
én azt hittem, hogy csak kabodzsai verzió lesz.
Ez tök buli😊
megyek is a könyvtárba szótáré.

[Jakuza]
Te most osszekeversz valamit.
A Warcraftnak van 7. resze a TR a 118.nal jar, igaz meg csak a kinai verzio van a piacon. 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Randal
Á, szerintem nem volt annyira jó.
A 7-et azt jobban megcsinálták.
A szinkronhangok meg egyenesen profik😊

shaba23
néébáázz...
shaba23
tuttam-tuttam 😊
Randal
IGEN VAN!

shaba23
Megjelent a Tomb Raider 6 van már hozzá magyarítás?

Lehet - nem próbáltam végig.
A Huntuti verzió tényleg még jócskán hiányos. Nem arra gondoltál esetleg? De mondom: lehet hogy az Acee féle se teljes - mindenesetre a lapon azt írják: 100%-os. Elsõ blikkre annak tûnik..

zaki
én is csak szólok, hogy mások tapasztalatai szerinte nem teljes a magyarítás, több helyen nincs lefordítva

Csak szólok: kijött egy 100%-os GTA:Vice City magyarítás. Ékezeteket is kezel. Készítette: Acee
Úgy tûnik valóban 100%-os a fordítás. Stabil - nem fagy. Letölthetõ innen: http://hoodoo.isten.hu/vc/

IMYke2.0.0.0
Nem azért, hogy igazad legyen, de tényleg nincs hozzá magyarítás!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valaki nem tud a Sam & Max játékhoz magyarítást???

Már 3-ára teszem fel a kérdést, de nem mondta senki, hogy nincs, úgy hogy még kérdezem egy darabig aztán még egy kicsit.
PetruZ, Galadriel, YarYar

Én csak félig vagyok zenész (B.újváros).
De Debrecenben dolgozom. 😊
PetruZ
Nagyon sok esetben nincs szükség semmiféle forráskódra ahhoz, hogy magyarítani lehessen egy játékot (sõt, egy-kettõnél nem is igen lehet több ilyen). Legtöbbször külön fájlokban, különösebb extrém elvarázsolt formátumok nélkül vannak tárolva a szövegek, amelyek megkönnyítik a fordítást. A kicsit problémásabb fájlformátumokra meg általában már vannak kibontók, de legalább a struktúra leírása megvan valahol, így azon kevesek, akik programozni is tudnak, össze tudnak ütni egy saját kis tool-t erre a célra.
Egyébként a régebbi játékok egy mérhetõ számú részének publikus a forráskódja is (pl. Quake1, Freespace 2, ...), vagy a készítõk eleve adnak hozzá tool-okat, leírásokat (mint pl. a régi Infinity Engine-es játékok (Torment, BG1, IWD1, ...)).
XP Pro magyar verzióm van.Egész friss telepítés.A játékot is újratelepítettem egy párszor,de mégsem volt jó!Ha másnak elindul XP altt akkor biztos nálam van a hiba...
Randal
ezek az Oprendszerek nagyon emberfüggõek.
Mindenkinél máshogy mûködnek.
Talán nem is tudunk róla és egy MI-t dédelget mindenki😊

CarajoEsp
Én még mindíg legjobban a Broken Sword magyarosítását várom. Az 1-ét.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Mail ment!
IMYke2.0.0.0
Sajna, el kell keserítselek: lehetetlen fordítani forráskód nélkül. A cég meg nem fogja odaadni nekünk - ez tuti.

Ez van.

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PetruZ
Ez itt már off, írj mail-t.
Kicsi de még milyen kicsi ez a világ.
Merre felé?
Tóci, Csapókert...hm?
PetruZ
Nahát, nahát, jómagam szintén zenész (azaz Debrecen). 😉
IMYke2.0.0.0
Ez egy ilyen nap: Veled is csak egyetérteni tudok!