58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • wazzup
    Valaki tudna nekem egy olyan helyet mondani ahonnan le lehet tölteni a RollerCoaster Tycoon 2 magyarosítását, megköszönném. :)
  • [Jakuza]
    Total Club Manager 2003.
    De en mar keresgeltem 2 hetig es nem talaltam.
  • YarYar
    FrezeRSorry, nincs ötlet. Milyen gaménak a WAD fájljai. A Half-Life-nál működik a Wally (vagy a Quake-nél?).
  • [Jakuza]
    HJ nem az a gaz, hanem mar elkezdtek csinalni es mar 70%-nal jar.
    Es mas munkajaba nem akarok addig belenyulni ha meg nem 100% hogy befejeztek. Foleg ugy , hogy vannak a kuldetes szovegeben mar leforditott szavak es igy nem lehetne masra atirni. (keveredeshez vezetne)
    Nekem inkabb a trehanysaggal van bajom es az igergetessel.
    Tudom mennyi munka ezert ezt a reszet nem emlitem, foleg azert nem , mert a forditas ingyen mindossze onszorgalombol vegzik. Tudom mert en is forditok mindenfele segedprogramokat, sot ha 50k koruli fileket kuldenek a programirok (tobb ilyen munkam van, Emailbe kuldik a forditandot), meg aznap megprobalom visszakuldeni.
    Termeszetes ez nem varhato el senkitol, akkor fordit mikor akar.
    "DE" akkor felejtsek el a kiirasoknal , hogy 2 hetente frissitunk, meg nem kuldtek de mar lassan csinaljuk, aztan megse mert virust kapott az XY es mindenfele dolgokat.
  • HJ
    Hali Methos!
    Belepillantottam az Age of Mythology 84%-os magyarításokba és bizony (már megint...) elszomorodtam.
    Már a telepítő kezdése is kissé gáz:
    A(z) Age of Mythology Hun telepítésre fog kerülni.
    Ha magyarítással foglalkoztok, akkor ehhez hozzátartozik a nyelv helyesség is.
    A telepítő "Információk" részében is hiba található:
    "Észrevetéleket"
    Ilyen kezdet után, azért belenéztem a language.dll-be.
    Már a első sorokban ezt a 10 hibát találtam:
    "Megnőveli
    észjakává
    szivárgásal
    belépj a Klasszikus kórba
    Klasszikus kór
    Menydörgő
    Adomyányozó
    öszetett íjakal lkapnak
    fedezennek
    odavonza"

Na itt elment a kedvem a többitől...
    Pár gondolatom ezzel kapcsolatban - bár semmi közöm a GH Team munkájához:
    1; csak olyan személy fordítsa a GH Team-ben a játékot, akinek van fogalma a magyar helyesírásról és a pontos munkáról...
    2; aki tesztelte a fordítást, az eléggé trehány munkát végzett...

Jakuza: nyugodtan kezdj bele a Freelancer-be!
  • FrezeR
    YarYar: leszedtem azt a wally progit de nem tudja megnyitni a wad fájlomat..:( valami más?
  • [Jakuza]
    Szal terelsz. OKE.
  • Methos from GH
    Te azt állítottad, h nálam van a Freelancer egyik verziója... Írtam én ilyet? Amúgy Garnernél volt vírus nem nálam...
  • YarYar
    Feltettem a Requiem 1.3-s magyarított Patch-ét. Most már minden DirectX-en megy a magyar verzió is (pontosabban 6.1 felettieken is). Bár lehet hogy hiába töröm magam, úgy sem játszik vele senki :)
  • [Jakuza]
    Mar bocs de ez nem te vagy ?

© Methos from GH 2003. júl. 22. 20:00 | Válasz erre | #4832

Volt egy kis vírus probléma ezért nem frisslt a Freelancer...

• Methos from GH
    Hát akkor te vmit nagyon elnéztél... Én már jó ideje nem beszéltem a Freelancerről...
  • [Jakuza]
    Te Methos multkor olyasmiket dunnyogtel, hogy nalad van a Freelancer uj forditasa csak bekene tenni.
    Azota eltelt 4 het.
    Lesz egyaltalan abbol valami ? Qrva jo, mert ezert nem csinaltam meg a forditast.
  • jojo
    Köszi!
  • Methos from GH
    jojo: Az SMTP-t az internetszolgáltató adja, tehát ha például a Freewebbel nyomulsz, akkor a freewebes fnevet ill. passot kell beírni. Ha freestartal, akkor az ottani fnevet és passot.
  • YarYar
    Na, holnap felteszem az 1.3-s fájlokat. Sikerült megoldani, hogy ne kelljen az 1.2-s patch, de ettöl függetlenül lehet majd használni. Most megyek áthívom a szomszédot, hogy kezet fogjon velem :)
  • YarYar
    AZ egyik haverom valami eZmail magy valami ehhez hasonló progit használt. Azt mondta jó.

Más. Szert tettem a Requiem 1.2 és 1.3 javítására. Ezekkel már lehet játszani bármilyen DirectX alatt. Viszont ha valaki rárakja a fordítást, nem műxik a játék. Így holnapra vagy hoolnaputánra megcsinálom a 1.3-s fájlok fordításait.
  • jojo
    Vagy egy jó levelező progi nevet kérek valakitől.
    Előre is KÖÖÖSSSSSSSSSSSZZZZZ!!!!!!
  • jojo
    próbáltam,úgy se megy!
  • YarYar
    Hát akkor nem tom. Igazából Outlook-ot még az életbe nem használtam. A freestart-nak nincs egy olyan FAQ része? Általában ott le szokott lenni írva, hogy a mailer programokat hogy kell beállítani.
  • jojo
    Úgy van nekem is beállítva, de mégsem megy.
    A leveleket megkapom, de küldeni csak akkor tudok
    he felmegyek a freestarthoz.
  • YarYar
    Hi!

Hol találok olyat, hogy Microsoft Foundation Classes Library, Microsoft Developer Studio, meg hogy Microsoft Visual C++ 6.0?

jojo: Mikor NeoPlanet-et használtam, én ugyanazt írtam mindkettőhöz és működött. Talán működik az Outlook-nál is.
  • jojo
    !!! Tudom, nem ide tartozik !!!, de keresek olyan valakit, aki megmondja, hogy a Outlook /levelezés/ beállításánál a beérkező leveleknél a mail.freestart.hu-t írok akkor kapom a leveleket, DE MIT ÍRJAK a kimenő levelekhez, Mert az nem működik!
    Kérem segítsetek!
  • Methos from GH
    Nos mi már dolgozunk a megoldáson de nem ígérhetünk semmit.
  • YarYar
    Reggeltet!

Letölthető a FreeSpace 2 magyarításának 0.52-s verziója. Nem is rossz ahhoz képest, hogy az előző 0.37 volt. 11 pálya van fordítva. Továbbá leleplezem miért nem lesz multiplayer pálya fordítás. Meg még van egy javított Requiem fordítás is ami mellé el lehet olvasni drámai bevezető szövegemet (hosszú!).

_Allen: Cuccot nézem. Amúgy nem találtál azóta hibákat? Egyre jobb lennék? Ha lesz valami küldjed.

FrezeR: A Wally progival asszem lehet ilyesmit. A www.gamestar.hu/gmiki oldalon rajta van.

• titike
    Ismét érdeklődők, hogy a Vietkong-hoz nincs e valakinek magyarosítása????? előre is köszi.
  • Methos from GH
    Persze h lesz. A php már készül.
  • FrezeR
    wad fájlok forditásához ill kódolásához mit használhatnék?
  • _Allen
    Nya :)
    lcc32
    Dev-C++
    Itt pedig egy egész raklapnyi free, vagy nyílt forrásű fordítókhoz találsz linkeket különféle programozási nyelvekhez.
  • YarYar
    _Allen, megnéztem az oldalt, de nincs rajta amit mondtál. Nem tucc valami másik helyet? De tényeleg, nem jár ide egyetlen ember aki tudna c++ fordítani?
  • YarYar
    Methos. A nya(ra)lásom után végigolvastam a fórumot, de lehet hogy elkerülte valami a figyelmem, úgyhogy kérdezném, hogy mi a helyzet a Central-al? Lesz, nem lesz? Régóta semmi hír.
  • N.E.O.!!!
    Tud valaki nem hivatalos Warcrfat 3 magyarosítást?
    Olyan kellene amiben csak a szöveg magyar

• N.E.O.!!!
    Tud valaki nem hivatalos Warcrfat 3 magyarosítást?
    Olyan kellene amiben csak a szöveg magyar

• Methos from GH
    Ajánlomk hogy gyakran látogasd meg ezt az oldalt: http://www.gamehunter.hu
  • YarYar
    Már kezdtem miattad aggódni :) A cuccot remélem meglelem. Nagy dolgokra készülök HAHAHA

Más. Galadrielről mit tuttok? Már hozzú ideje inaktív.

Axon: Jövő hétre kész lessz az összes SP pálya ha érdkelel. Már most a 3. fejezet felénél járok.
  • ollie
    a freespace 2 télleg nagyon jó! :)
  • Axon
    Az a pause gombot mindenképpen megkeresem, valószínűleg orvosolni fogja minden panaszom.
    Rettenetesen kevés időm van mostanában, de azért tegnap este is sikerült időtszakítanom egy kis Freespace2 -re. Megvolt az első igazi űrcsatám. Igazi kis zöldfülűként próbáltam lecsapni az ellenre. Szerencsére voltak segítőim. Az űrcsata végére szépen begyűjtöttem az első skalpjaimat
    Valószínűleg ez lesz mostanában a kedvenc játékom
  • titike
    Azt már én is nagyon, nagyon, nagyon várom!!!
    Egyben érdeklődök, hogy a vietcong-hoz nincs e valakinek magyarosítása
  • Methos from GH
    IGI2 talán a hétvégén lesz...
  • _Allen
    Elméletileg ha a forráskód megvan, akkor csak le kell forditani.
    Ha jól emlékszem akkor lcc32 nevezetű program kell neked. A SAC-on biztos megleled.
  • jojo
    IGI2-ről nincs hír?
    Az STEF2-höz segitség:
    Ha van Total Commander akkor az eredeti fájlokat felül kell iratni a magyaritások fájlaival az installálás után.
    Fő dolog még az hogy tudd hova akarod installálni a magyarositást.felülírod az eredetit és kész!!!