58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Szívesen!
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
Igen, a telepítésnél kéri a kódot (serial), és azt kell beírni, amit mellékeltem.
A Chrome Hun nem telepít fel exe-t. Helyette felteszi az összes magyar szöveget és hangot!
Ha másolt CD-d van, akkor neked a UK 1.0.0.1 patchet kell feltenned előtte, majd a magyarítást, és végül az 1.0.0.1 Patch (UK) CD törését!
CD törés általában található itt: GameCopyWorld
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync -
Nem felejtettem el!
Még átnézem, hogy vannak-e benne hibák, és - mivel félek, nem fér fel - felteszem. Ma!
:( mást igértél A következő frissitésre ! -
Feltettem az oldalamra két, sokat keresett magyarítást... egyfajta tükörként:
- Chrome 1 Hun (szöveg + hang!)
- Neighbours from Hell 1 (Pokoli szomszédok) (szöveg!)
Az oldalon a .:Mások munkái:. alatt keressétek!
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
-
Az nem fog menni!
Én más játéknál - TOCA 2 (a régi) esetében így jártam.
Egyszerűen nem lehet ilyet csinálni!
Elore boritekolom, hogy nem lehet ugy megcsinalni. -
Pórbáld ki azt, hogy ha valahol túlléped, akkor a következőnél levonod. Tehát, ha pl ITEM - TÁRGY Ez ugye egyyl több, tehát 1Bájttal, fog nőni a fájl mérete. Akkor ott ahol rövidebb a magyar megfelelő pl. MAIN MENU - FŐMENÜ
akkor, a akarkterek -3Bájtban avnnak. Tehát a következő szónál az eredeti angol szövegnél 3karakterrel többet írhatsz. Remélem érthető volt. :) -
Nem tudsz mit tenni.
Csak az adott karakterszam mellett garazdalkodhatsz. Pontosabban rovidebb lehet a magyar megfelelo , de hosszabb mar nem.
Szoval, ha van egy brown szavad atirhatod barnara.
Viszont ha van egy red szo akkor bizony eleg nagy bajban leszel. Mert igazan jo rovid magyar megfelelot nem fogsz talalni. -
??? -
megjelent a végeleges diablo2 1.10 patch ! jöhet a forditás ! -
Gothic2 :DDD -
YarYar #6581 Mindenki aki tud rövidíteni: Van egy problémám. Hexáznom kell és a fájlméret nem változhat. Ebből már rá lehet jönni a gondra. Hosszúsági problémám van. Ha 1 byte-al kitolom a többi szöveget, akkor a szerkesztett jó lsz, viszont a többi szöveg teljesen eltűnik a gammából (FF8).
Szal: ITEM - TÁRGY ; 4-5
Mivel lehetne helyettesíteni a tárgyat, hogy 4 betás legyen. Próbáltam a CUCC szót, de nagyon nem jó :) -
YarYar #6580 Unknown: Először sok boldog, Final Fantasy-kban gazdag születésnapot! 
Más. FF8-ban jártál már a Debug szobában? Mert találtam egy TEST könyvtárat és tele van egy rakás szöveggel aminek sok értelme nincs. Ebből gondolom, hogy az, az. Van benne Fakie Squall meg egy csomó olyan szöveg ami máshol is megtalálható a játékban. Mindez azért fonntos mert nincs kedvem 70,000 karakter fordítani. Mert ha ez tényleg a Debug Room, akkor ügyesen kihagyom. Nem hinném, hogy bárki is hasznát venné neki. -
Üdv!
Na néhány kép a Max Payne 1 honosításból a honlapunkon:
www.IceBoxStudio.tk
Úgy tűnik, hogy teljesen publikus lesz a dolog, mert az EVM-mel nem sikerült megegyezni. Hiába, úgy tűnik, az 576 Comgame Kft. sem különb a többi hason cégtől, nem ajánlom senkinek. Beszámíthatatlanok.
Megpróbálom még ma feltenni, de lehet, hogy csak holnap lesz belőle. -
Bocsi Dr.Slick - de muszály volt! Próbáld meg majd kisebb képben, rendesen.
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync
-
Na, vedd ugy, hogy szoltunk! :))) -
NA VÉGRE!! az utolsó mondatot az egyik gyilkolásra értette -
A barátnőm elég profi németből, gyakorolni meg kell...szóljatok rázavarom a dolgokra :) -
Én németet is tanulok. :)) -
Szia MayDay!
Most olvastam csak el, amit írtál...
Hát igen, nem valószínű, hogy 1 hét alatt végeznénk vele... már azzal, ami visszavan.
Methos
Mindent megkaptam.
A program már megvolt - én is leszedtem korábban, de nagyszerű, hogy leírtad mit merre, mert biza németül semmit sem tudok.
Hunnenkoenig!
Elküldtem ide: [email protected]
Ez a cím?
Mayday: Kétlem, h nov. 5-re elkészülnénk vele... :) -
Az nekem is kene! Küld legyszives az [email protected] cimre! Köszi!
Mivel HornOx nem jelentkezik, igy nekem is ki kene valahogy buheralnom a szövegeket a Gothic2-böl, miutan mar csak a convertalt fajlok vannak meg. -
Tobb fajta plugin letezik Vdub ala.
Megoldhato, hogy fekete feliratcsikot tegyel a film ala, bar nem tudom, miert nem jo neked a filmre tenni. -
Randal
Létezik egy Gothic (1) VDFS Editor.
Ha kell elküldöm.
Ez képes megnyitni a fájlokat!
Ok.
De a virtualdub akkor rak egy feliratcsíkot a kép alá vagy magára a képre(videóra) nyomja rá a szöveget?
úgy szeretném mint a filmeknél, hogy a kép alatt legyen (mégha ezért a képet kell egy kicsit torzítani)
Vdataflex:
A demó verzióval minden működik?
vagy van valahol elérhető fullos (DC++) esetleg elég egy törés hozzá? -
Innen meg letudod szedni a 38MBs Visual dataflex probaverziojat.
VDataFlex Download -
Randal itt nezz korbe.
vdfguidancestatic
Itt talan megtalalod ami neked kell. -
Randal nem kell semmit se csokkenteni.
Remelem Imike multkori uzenetet elolvastad.
Atkonvertalod aviba es a Virtualdub felirat pluginjaval rateszed a feliratot. Na persze miutan ehetove tetted valamilyen felirat szerkesztovel, amiben megvannak adva pontosan a felirat frameidok. Aztan csak visszalakitod a kesz avit.
A VDF filet meg szerintem valamilyen Visual Dataflex Source Editorral kene megprobalnod. Majd korbenezek. -
Methos & IMYke:
Ne ertsetek felre, nem turelmetlensegbol kerdezem. Enter The Matrix forditassal hogy alltok, lattok-e ra realis eselyt, hogy a Revolutions mozipremier elott keszen legyen? Mert jo lenne elotte vegigvinni a game-t, de persze legjobb lenne magyarul... :)
Szoval, lattok ra eselyt? -
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
A Gothic 1-hez megvannak a magyar feliratok, de rá kellene őket rakni a videóra.
namármost a videónak a méretét szeretném egy kicsit csökkenteni, hogy az alsó részre tudja egy kis fekte csíkot rakni, de képveszteség nélkül.
Meg kellen progi amivel rá tudom rakni, ha valaki tud segíteni az légyszi küldjö privát üzenetet.
(mondjuk jó lesz későbbre is mivel az én vinyóm is elszállt, szal valszeg 2 hétre bennt lesz cserén, de azért az infót jó lenne tudni).
Kicsit más:
A gothic 1-ben a szövegfájlokat *.vdf kiterjesztéssel kódolták.
namármost nekem ehhez kellene program vagy valami hogy ki tudjam nyerni őket (már ha valamennyire egyszerű). Eddig egy német srác csinálta, de legutóbb nem válaszolt és nem küldött vissza semmit. És a scriptje is sajna kihagyott egy-két mondatot.
Szóval ha valaki tusd segíetni az légyszi üzenjen! -
Köszi szepen az email cimet!
Örülök, hogy tetszett a forditas. A szerint lesz a szinkron, söt nekem is felajanlottak, hogy elvallalhatok egy szerepet, de nem tudom, lesz-e belöle valami.
IMYke: Hello!
Sajna csak hebe-hoba tudok benezni. Jövö honap elejen ujra lesz otthon netem, akkor sürüsödök ezen a forumon is :-) -
Ombika!
Remélem, poénnak szántad a kérdéseid! ... és még abban az esetben sem jöttek be!
Kicsit korai lenne ezeket a magyarításokat (el)várni!
-
Esetleg Commandos 3? :) -
Es igy mikorra varhato MAx Payne 2 akkor? :D -
YarYar #6551 Semmi gond. Mint mondtam, a lényeg hogy jön :) -
úgy néz ki a posta megint behúzta a cuccomat..sajna már nem az első... ezért nem szeretem postán feladni a dolgokat...
Na mindegy akkor majd küldöm... és bocs...tényleg nem az én hibám. -
Megtörtént! :)
Küld át az [email protected] is! :)