58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
rorr: Bocsáss meg, de ez a hangnem nem volt indokolt. Hykao már fordított és fog is fordítani. Ő amúgy csak azt kívánta jelezni - szerintem nem ok nélkül - , hogy semmi konkrét nincs az ügyben.
Az idejárók közül én tudtam egyedül, hogy csináljátok, de csak azért, mert véletlenül elolvastam a PCDome-on a hozzászólásaitokat...
Tessék hát ennek fényében bántani másokat.
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
-
A deusex2-vel kapcsolatban milyen rémhírekről beszélsz hülyegyerek?január eleje óta fordítjuk!!!meg amúgy is mi a f*** vagy te revizor?elöször gondold át mit akarsz írni aztán nyomd le a szaros billentyűzeted csak káromkodni fogsz ilyen mocskos szájjal reméljük semmit nem fordítasz nekünk mert le sem töltjük!!!! -
"angolosítást" 
-
Magyarítás nem létezik. Angollá varázsolás helyett meg kell szerezned az angol verziót - túl nagyok a fájlok.
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
------------------------------------------ -
En mondtam, ha majd a TCM2004el keszen leszek utana nekiallok.
Meg nincs kesz a TCM2004 sem.
Meg az utolso Magazin file forditasa hatra van.
Sajnos Kviz editort nem hasznaltam hozza, es nincsen semmi olyan ismerosom, aki csinalni tudna editort a kvizhez. -
Meg fogsz elpődni: a honlapomról...
... és tartalmazza a Multiplayer részt is!
Az ET-et nem fejeztem be, mert nem kaptam visszajelzéseket, s vakon nem szívesen dolgozik az ember... (Visszajezléseket azt illetően, hogy mennyire működik szervereken stb.)
Sziasztok!
Elnézést az OFF-ért, de teljesen beteg vagyok az izgalomtól, mert találtam egy oldalt ahol egy játéknak (PGR2-Xbox) az ini buherálásárol van szó, de sajna francia!!!
Ha esetleg lenne olyan egyén aki le tudná nekem azt a nem egész egy oldalt fordítani, az lekötelezne... :)
http://www.gueux.net/modules/news/article.php?storyid=1851
Tudom nem ide illik, de itt nagyon sok derék ember munkálkodik a fórumon, és ha lenne pár perce szabad az tutkó lenne... :)
Ha esetleg lenne olyan "barom" aki (nem csak) nekem segítene, az dobna egy mailt a végeredményről???
Köszönöm.
Lammer.
-
Schüll #9224 Ja és még 1 kérdés:
Régebben olvastam hogy valaki nekiáll a Lord of the Rings: Return of the King-nek. Az hogy áll? -
Schüll #9223 i2k!
Honnan lehet leszedni a Te RtCW magyarításod? Nem a KGy verziót! És a tied tartalmazza a multi részt is? ja és a RtCW:ET honnan lehet lekapni?
Kösz előre is a válaszokat! -
Azért nagyon avétos hivatalos játék felirat magyarítással még nem találkoztam (szinkronnal már más a helyzet...) -
Es honnan tudod melyik lesz az avetos ? :)
Lehet, hogy a XIII elso forditasa jobb lesz mint a hivatalos.
Emlexem pl arra, hogy az Eminem filmje a moziban szanalmas volt, mig a sracnak a forditasa aki foiskolas letere forditotta le, es tette fel a felirat.hu-ra ezerszer jobb volt.
Szal elore sohase tudhatod, hogy melyik lesz a jobb verzio. -
Pont ezért gáz, bazz!!!
Olyan ember ne fordítson, aki csak "avétos" lószarra képes.
Pl: elkezdenek egy "sikerjátékot" ezren fordítgatni, elriasztva ezzel lassabban, de minőségibb munkát végző fordítókat, és a végén nem lesz egy épkézláb fordítás sem...
...vagy ha netán több jó fordítás is elkészül egy játékból, akkor az ember agybajt kap, hogy elbaszta az idejét...vagy amiatt, hogy más jó játékból meg nem készül el egy sem bazz... -
Az nem gaz ha tobb fajta verzio letezik egy jatekmagyaritasbol egyaltalan, mert nemelyik igen csak avetos. -
XIII tényleg jön napokon belül? már nagyon várom, direkt erre vártam, hogy kiadják magyarul is -
A legújabb faszságok:
XIII teljes magyarítás (six nevű emberke részéről), Call of Duty 98%-os csak szöveg (töltőképek stb. nem)...
...Miközben a XIII napokon belül megjelenik magyarul, a Call of Duty-t meg ugye Zagashék már régóta csinálják, jelenleg 50%-nál tartanak, és teljes (töltőképestül) magyarítás lesz...
Bameg ezek közben a Deus Ex 1-et egyetlenegy ember fordítja, a Deus Ex 2-ről csak rémhírek szállingóznak stb...
Hiába, az emberek FASZSÁGA határtalan (szándékosan nem butaságot írtam)!!! -
Ja, Methos már válaszolt.
Elméletileg nem fog hónapokig tartani, de ígérgetni nem tudok, mert ebben az évben már a gépen kívül mással is kell foglalkoznom. -
Ha mar frissitetted, akkor a Fallaut 1or2 .dat editor-t es a ZAR TIL SPR Converter - Fallaut Taktics editor-t
Javitsad mar ki legyszi, mert ez eleg ciki.
Fallout az a Fallaut.
-
Most kezdett csak bele... -
Frissitettem!!!
Kérlek nézzétek meg az HONLAPUNKAT -
Rusy #9212 Kb hol tartasz a splinter cell bónusz magyarításában, bár én addig úgyse kezdem el amíg kész nem lesz de csábító -
Ha holnap délelött felmész az új oldalamra(sync.hu) akkor le tudod majd tölteni, meg plussz pár cuccot!!!! (bloodRayne Béta ez tényleg béta, mert lehetnek benne elírások vagy egyéb hibák, de nem nagyon, szerintem egész jó lett!!!) Ma nézegettem meg a WWE RAW fordítási lehetőségét(jónak tűnik)
Más, Ha oroszul van meg álltalában a telepítőben vagy a játék könyvtárában van egy angol mód vagy valami -
Nem. Okait nem hiszem, hogy kell magyaráznom...
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
Nagyon király vagy + minden, de nem lehetne egyben letölteni a magyarosítások listát az oldaladról mint régen 1 *.txt file-ba? -
ok! thx! várok, bármeddig:) -
Piedon ígérte, hogy kint lesz, de gondolom a tesztelés alatt talált hibákat javítgatja -
Akkor várni kell! -
na az okés, de nem találom a letöltések között:) -
gamehunter.hu -
Sziasztok!
A Hitman2-nek hol a magyarítása? Már egy hét óta ígérik,hogy kirakják a letöltések közé. De eddig semmi.... -
Amugy tud valaki a Falloutbol kivalt emberkerol valamit, aki allitolag nekiallt a Morrowindnek ?
Ugyanis a Honlap erdekes modon nem mukodik mar Hardverhibara panaszkodva 2 honapja. Vagy ennyi volt a kezdeti fellangolas ?
http://mwhun.ini.hu/
-
NP HJ -
Magyarosításhoz:
Szerintem teljesen jogos, hogy nekem pl. az NFS-hez jó lenne magyarosítás:
Mi van, ha én csak ilyen game-ekkel játszok?
Szeretném, ha magyarul lenne kiírva az a pár szövegrész, ...
Ennek semmi köze az elakadáshoz asszem.
Pl.:
angol nyelvű Word-ben sem akadok el, mégis magyar office-t használok.
Nem akadok el egy angol Windows XP-ben sem mégis magyar-t használok.
A telefonommal is elboldogulok, ha angol a menü, de magyart használok.
Miért? Mert van és hozzám ez áll közelebb. -
Persze hogy van, arról beszélek, annak kéne a magyarított fájlja(i) -
Kiru #9195 Thanks! -
Ez ok csakhogy én a hun-t keresem. Amíg RTC 2 áron megjelenik kb 2 év, ennek szeretnék elébe menni. Tehát hogy a már meglévő angol alá besúvasztani... -
Heaven & Hell stratégiai játékot fordította valaki??
Aki Ismeri szóljon vissza. -
HJ #9191 Köszi! -
HJ #9190 Semmi gond! Én valóban inkább a CheatLand miatt vagyok "ismert" :)
Ja: nézzétek meg a rockfesztiválunk lapját!
V. Mindszenti Rockfesztivál - 2004. aug. 20-21 -
lenta #9189 Ha jól tudom akkor a legtöbb szöveg itt található: rt3.lng -
Szia! Ezt igazán sajnálom... kösz