58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • hykao
    Ki a faszt érdekel, hogy te maratonfutsz, meg, hogy mekkora vagy faszjancsi!?
    Neked is megvan az ellenszered, mint mindenki másnak, ha nem így, akkor úgy!!!
    Nem futóversenyre hívtalak, és nem is verekedésre!
    Kicsit monóban értelemzed a dolgokat!
  • hykao
    Na amig ezt írtam, nem is láttam a legújabb beírásokat.

IMYke: ez a barom "rorr" nekem sem adott még értelemes magyarázatot, hogy miért is futtatom én magam, és szerinte én kezdtem a mocskolódást...

rorrfasz: pedig jobb félni mint megijedni faszjancsi...
  • rorr
    MIT NEM ÉRTESZ !EGY szóval nem írtad le mint másoknál pl:készül a magyarosítás semmi rémhír stb!Hagytad ,hogy egy általad ezek szerint kicsivel jobban ismert ember lefikázza mások háromheti lassan 1hónapos munkáját!azt elismerem hülyegyerek már tett valamit le az asztalra de ezek után ne várjon tőlem TISZTELETET!Aki meg késsel szúrkál az pszichopata!Ja és én nem félek senkitől aki ismer az tudja ,hogy miért!Nem tud érdekelni a lennt említett röviden HGy megverekedési javaslata mert az alant leírtak után nem ellenfél!én egy kicsit nagyobb és erősebb vagyok az átlagosnál és tíz éve maratonfutók ugyhogy semmi értelme a villongásnak!Az iq szintjén meg el vitatkozhatunk!Én nagyon szeretek müvelődni ez az alant említett(hgy)szinvonalán nem látszik meg!A szókincsén sem!Sajnos!Ezzel a téma részemről lezárva!
  • hykao
    Egyébként nem vagyok szupermen. Se óriás nem vagyok, se profi közelharc művész, mondjuk a magasságomhoz képest elég jó súlyban vagyok, és nem kövéren! De ha egyszer háború kezdődik, akkor semmi se szent többé, és a végsőkig képes vagyok elmenni!
    Vigyáznom is kell, mert elég könnyű kibillenteni a normál emberi mivoltomból.
    De ez a tendencia gyerekkorom óta tart.
    Pl.: Kisiskolás koromban egyszer egy kavicsdobálósdi odáig fajult, hogy felkaptam egy téglát és az egyik csókát úgy fejbedobtam vele, hogy még a szemüvege is harmonika szerűen összecsuklott.
    Ma még durvább a helyzet: néha úgy felhúzom magam, hogy képes vagyok telefonkagylót szétverni valamelyik munkatársam fején, vagy épp picsán szúrkálni egy késsel, ha menekülni próbál, meg ilyesmik. Néha elkap a pusztítási vágy.
    Egyszer, amikor összevesztem a csajommal úgy elkapott a düh, hogy piroslámpánál kiszálltam a kocsiból, és ököllel szétvertem a motorháztetőt. A forgalom percekig állt, sokan nem tértek magukhoz, hogy mi van most? De biztos jól nézhettem ki, mert nem mert senki megszólítani.
    Amúgy meg Seneca-tól a De Ira-t olvasom néha...
    Érdekes módon azonban nem vagyok se izgulós, se idegeskedő típus, általában méla közönnyel nyugtázom még az olyan dolgokat is amin mások már sikoltoznak.
    Néha elgondolkodtam azon, hogy lehet, hogy kijárna nekem már egy "sárga papír", de aztán rájöttem, hogy egész egyszerűen csak nem akarok sokszor uralkodni magamon.
  • IMYke2.0.0.0

Ezt most nem értem... Most meg nekem jössz? Ráadásul oktalanul...!
    Talán kifejthetnéd bővebben, mert ez így eléggé szardobálás.

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • rorr
    befejeztük ezen topic látogatását itt tényleg egymást fényezik a NAGY FORDÍTÓK...!BYE!!!
  • rorr
    kárted=kérted
  • rorr
    I2k! körülbelül 3hete közöltem veled a dx2 fordítást!Egy szóval nem kárted ki helyettünk a rémhír kifejezést pedig tudsz róla és ha jól emlékszem még azt is megígérted ,hogy ha elakadnánk egy-két jó tanáccsal segítesz nekünk!Na ennyit rólad...fordítói múlt ide vagy oda és én még védtelek a pcdome fórumon!felejtsd el a kérésem(kérésünk)!mélységesen csalódtam benned!!!
  • CarajoEsp
    Ebbe beszállnék!!!
  • rorr
    az előző hykao=kakaó-ra vonatkozott!!!hülyegyerek!
  • rorr
    nem félünk a farkastól!nagyon bátor a gyerek biztosan sokat
    játszik splinter cell című játékkal és már odaképzeli magát!!!
  • rorr
    levegő vagy!O2
  • IMYke2.0.0.0

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

• YarYar
    Imyke, téged kellet volna először kérdezni nekem is, nem pedig 2 napig keresnem a cracket :)
  • IMYke2.0.0.0
    Egyik sem létezik, és nem is készül - ezt biztosra veheted, a jelenlegi helyzetben.
    A remény nem hal meg, s hogy később talán lesz hozzájuk magyarítás még a "talán" ködjébe vész, mint a jövő úgy általában...

• IMYke2.0.0.0
    WarCraft 1.05 Loader

• Muci Laci
    Hasonló a gondom mint Kini-nek,így megpróbálnám a YarYar féle megoldást ha valaki lenne szíves megmondani hogyan juthatok hozzá egy WarcraftIII 1.05 crack-hez!Köszike! Muci Laci
  • IMYke2.0.0.0

Sehol.

• IMYke2.0.0.0
    Újabb 5 vírnyós e-mail... szép termés...!

Hykao: Jó ötlet a privizés, szerintem ezzel mindenki egyetért...
    Amúgy, én sem értem miért kellett ilyen hangnemben Hykao-nak indulni. Bár személyesen nem volt még szerencsém megismerni Hykao-t (remélem, ez azért majd egy össz-magyarító találkozóval meg fog változni ), én úgy vélem, kemény meló lenne őt lenyomni mind fizikailag, mind elmével... utóbbira pedig akár mérget is vennék.

Szóval, egy kis lelkiismeret-vizsgálat után rorr szerintem jobb a békesség... nemde?

• hykao
    Te szemtelen geci! Honnan a teleszart anyádból veszed magadnak a bátorságot, hogy így ismeretlenül ilyen hangot üssél meg???? Nehogy a segeden húzzam ki a beledet!
    Te köcsög, ha nem bírsz magaddal, akkor küldd el privátban a telefonszámodat, és alkalmat kerítünk rá, hogy személyesen is közölhesd a gondolataidat! Kiváncsi leszek, hogy akkor is ilyen szemtelen geci leszel-e???

Ki futtatja magát, te szarzsák??? Egyáltalán mi a faszról beszélsz te??? A szemtelenségen kívül nincs lényegi tartalma a megnyilvánulásaidnak!

Szóval, a komplexusaidat ezentúl privátban, te kancsó!
  • IMYke2.0.0.0
    Én ma - mostanáig - 40 emailt kaptam. Ebből 36 vírusos volt!
    Megnyitás nélküli törlés...

Pedig még ismerősöktől is jöttek, az elenyésző külföldi vírnyós spam-en felül...

• Bandew
    Ma nekem is jött vagy 8 ismeretlen csupa mellékelttel. Természetesen azzonnal töröltem őket.
  • [Jakuza]
    Nem ok kuldozgetik. :)
    Beszedtek ok is a virust.

"Súlyos vírusveszély: rohamosan terjed a Mydoom, más néven Novarg féreg

A MyDoommal fertőzőtt levelek melléklete egy 22528 bájtos fájl, véletlenszerűen választott állománynévvel, .exe, .pif, .cmd vagy .scr kiterjesztéssel. A féreg nem ritkán .ZIP archívumként csatolja magát. A vírus bemásolja magát a Kazaa szoftver megosztott könyvtárába, amennyiben ilyent talál, majd lefutása során megnyílik a Notepad program, tele értelmetlen karakterekkel.

A féreg átkutatja a fertőzött gépen található fájlok egy részét, a továbbterjedéshez használható e-mail címek után kutatva. Képes felismerni a spam elleni egyszerűbb trükkök egy részét, így például az @ jel helyett alkalmazott at rövidítést is értelmezni tudja. A MyDoom által vizsgált fájlkiterjesztések listája a következő: adb, asp, dbx, htm, php, pl, sht, tbb, txt."
  • ALCATELGOD
    Hmmm, nem értem az embereket! Miért küldözgetnek vírusokat NEKEM???? Ezt tényleg nem értem most kezdhetek egy új e-mail címet csinálni!!!! Látom nem érdemes közkincsé tenni az e-mail címeket!!! Ja a XIII egy vírust tartalmaz??? Még jó hogy, használok vírus írtót(persze frisset)
  • Lacika 79
    Ott meg pláne. :-))
  • IMYke2.0.0.0
    9350-es hozzászólás!

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

• Lacika 79
    6 hozzászólással lejjebb.
  • IMYke2.0.0.0
    CoD és NFS:U itt: GMiki Honlapja

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

• IMYke2.0.0.0

Kár, hogy nem a Te munkád... Azért illene megemlíteni az eredeti készítőt is!
    (Földes Imre-t - http://w3.enternet.hu/foldesim)

• jojo
    Call of Duty-nak van magyarosítása?
    ui:Ezen az oldalon nem találtam semmit róla.
  • [Jakuza]
    Nem kene ugyanazt elkezdened, amit Zagash csinalt.
    Ha atkozodni akarsz menj a gumiszobaba.
  • rorr
    azért ment kétszer mert így feltünőbb!!! talán a HÜLYEGYEREK is észreveszi!!!
  • rorr
    nem baj hülyegyerek futtasd csak magad ettől még több nem leszel!!!a deusex2 című játékot mivel senki nem kezdte el fordítani elkezdtük! akinek nem tetszik ,hogy többen fordítják az tehet egy szivességet és elkezdheti egyedülfordítani mint te például NAGYFEJŰ NAGYKÉPŰ HÜLYEGYEREK!az elitforce2-őt pedig már lassan elfelejtjük mivel jóval gyengébb mint az első része!!!
  • rorr
    nem baj hülyegyerek futtasd csak magad ettől még több nem leszel!!!a deusex2 című játékot mivel senki nem kezdte el fordítani elkezdtük! akinek nem tetszik ,hogy többen fordítják az tehet egy szivességet és elkezdheti egyedülfordítani mint te például NAGYFEJŰ NAGYKÉPŰ HÜLYEGYEREK!az elitforce2-őt pedig már lassan elfelejtjük mivel jóval gyengébb mint az első része!!!
  • karikusz
    Sajnos még nem teljes...:(

Ha valaki teljesen megcsinálná az küldje már el legyenszives és akkor a partnerek közé beteszem a banner-ját vagy jét??...nem tom...:))
  • karikusz
    Ha valakinek kell a Need For Speed Undergroundhoz magyarosítás akkor itt megtalálja

• Mayday
    Igen, tegnap sikerult elernem oket, es technikai dolog miatt csuszott szerdaig (holnapig) a megjelenes. Es tegnap frissitettek a honlapon is, de eddig tenyleg 23-a volt kinn! :)
  • Methos from GH
    Rusy: A Silent Hill 3 fordítás alatt van, de nem kis mennyiségű a szöveg, szal nem lesz meg egy hamar. A Ghost Masters nem állt le, csak picit szünetel mert NagyG elég elfoglalt és egyedül csak Piedon fordítja, aki most közben
    kijavította a Hitman 2-t! Hitman 2 valszeg hétvégére várható!
  • Sapandi
    Letölthető a hatodik magyarításom is!
  • Wendol
    Hali
    A PC Guru Online szerint, januar 28-an jelenik meg.
    Udv Wendol