58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
olyanokat, amiket nem ismerek, de peldaul van ott egy olyan diablo fele RPG, ami a Kult nevet viseli:
http://www.p3int.com/product_center.asp
Itt vannak felsorolva az eddig kiadott jatekaik. -
oké.
egyébként milyen játékokat adtak-adnak ki? -
Abszolut nem. A ceg valoban letezik. A honlap igazi es az email cim is az amiröl jött! -
Rusy #11417 Ne légy ilyen negatív hozzáállású...
-
Far Cry ügy: Hmmm, srácok!!! Ne feledjük már, hogy április 1-e van!!!
Hunnenkönig: ...ez a levél is áprilisi tréfa gyanús amúgy. -
Gustafson #11415 Már nagyon-nagyon várom (szerintem rengetegen) Csak hozzávetőlegesen:kb. mikorra várható a saját oldal ? -
Rusy #11414 pf már írtam a fiúknak egy mailt, csak megcsinálják.... -
jah, nekem paccs nékül nem jó... -
Semmi sem magyar benne... :( -
Rusy #11411 az atw szarozik, egyik atw-s oldal se jött be ma csak ritkán -
greco #11410 Most nekem sem jön be.Délután még jó volt... -
atr0p0sz #11409 Igen lesz magyarítás, türelem, sajnos csúszok vele egy picit magánéleti teendők miatt, de lesz. Áprilisi tréfa volt, hogy nem lesz :) -
Rusy #11408 Mindenkinek működik a far cry magyarítés? elindul a game, és van egy kép ott kinnvannak a készítők elérhetőségei, utána semmi nem magyar, valaki nézze már meg, nekem fennvan az 1.1-es pqatch lehet az a baj? -
Cyrax #11407 Szeretnék mindenkitől elnézést kérni. Úgy volt, hogy ma felrakom a Temple of Elemental Evil magyarításának legújabb változatát azonban ez egész délután nem sikerült. Az ATW szerverére nem tudtam bejutni sem Windows Commanderen sem pedig az oldalon át. Ennek tetejébe még az oldalam sem jelnik meg nekem. Tehát nagyon sajnálom, remélem holnapra rendbejönnek a dolgok és fel tudom tenni. -
Ma kaptam egy emailt egy holland/sved cegtöl ezzel a szöveggel:
Dear sir,
I accidentally came across your petition on the internet.
As it so happens we are on the lookout for a good Hungarian publisher/distributor for our games.
We would like them to localize as well. Perhaps you can point me to a few websites?!
Thank you in advance,
Erik Schreuder
Project Three Interactive BV
Web: www.p3int.com
Ugy nez ki, hogy a faradozasaink legalabb egy kis eredmenyt hoznak. Ez legalabb egy jo kezdet.
Aki tud, segitsen es küldjön NEKEM magyar kiadok cimeit, hogy tovabbithassam öket! Az e-mail cimem [email protected]
-
indy32 #11405 Szia!
Azt hiszem baromi fáradt vagyok mostanában keveset alszok.Nem teljesen fogtam fel mit írtál.Lesz magyarítása a disciplesnek és csak tréfa volt a beszólás? -
má nem is elérhető a lap..... -
Az ok egyszerű: saját készítésű honlapra fogom ill. akarom kitenni.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
Egy gyors hír:
"Nem müxik a magyarítás
Caramon
2004.04.01 15:31:04
Válasz
Sziasztok!
Szeretnék gratulálni a gyors fordításhoz, bár én még sajnos nem tudom élvezni, mert valami miatt nem akar működni.
Anno a demo magyarítást is letöltöttem, azzal nem volt semmi gond, végig is nyomtam. Most hiába telepítem fel az előírások szerint (ellenőriztem többször, jó helyre telepítettem), nem akar működni.
Az fcsplash.bmp kép magyar felirattal korrektül bejön az elején, de aztán a játék a jó öreg ánglius nyelven kommunikál.
Mielőtt még valaki felvetné, az első indításkor megnyíló konfigurálási lehetőségnél sem lehet beállítani a magyart. Csak az "english" jelenik meg.
Nos... ennyi!
Remélem valamelyikötök tudja orvosolni a problémát.
Ja... ha az számít esetleg: Az 5 CD-s változatot vettem meg, nem a DVD-set.
.... azt már nem is mondom, hogy a hülye progi valamilyen CD/DVD emulátort érzékel a gépen, és így az eredeti .exe fájllal el sem indul, csak ha a crackelt .exe-t teszem be. Hiába kapcsolom ki a daemon tools-t, utána is érzékel valamit.
Na.. ennyi!
Előre is köszi az esetleges segítséget.
És még egyszer gratula a fordításhoz."
Gustafson #11401 Imyke ! Még nem válaszoltál a Praetorians és a Vampire-masquarqde magyarosításokkal kapcsolatos kérdésekre. Miért nem rakod fel ezeket a Magyarítás Portálra, ahol már több nagyobb (50-60 Mb) fordításod is megjelent ? -
Üdv! A neighbours from hell 2 magyarositását honnan lehet letölteni ? -
HJ #11399 Áááááá... nem az kell hozzá, hanem az amit én szoktam a fellépés előtt: 1 (2-3?) gyenge fél "gyógykörte" :) -
Nekem-nekem!!!
[email protected]
Mennyi? Ha gondolod feltehetem az FTP-re, és belinkelem ide, hogy mindenki elérje... -
greco #11397 Egy kis reklám:
Far Cry teljes magyaritás
letöltés innen: http://www.hungames.atw.hu/ -
greco #11396 Mondtam már,hogy elkészítettem a Disciples 2 - Dark Prophecy teljes magyarítását?Itt van a vinyómon.Kinek küldhetem? -
krisz073 #11395 Ja-ja majd mi is jól meg vicceljük -
greco #11394 Ehe,vicces csákó ez az atrOpOsz!
-
atr0p0sz #11393 1998 óta nekem sem szállt el vinyóm, a bicskám sem szokott eltörni, viszont szeretem az Április 1.-ét :) -
greco #11392 Még nekem sem szállt el az elmúlt 10 évben.Igaz nem is fordítgatok manapság!(na jó,most már abbahagyom
)
-
greco #11391 Az esetek többségében akkor írják ki ezt a bejelentést,ha úgymond beletört a bicska.Szóval,ha nálad nem ez a helyzet akkor sajnállak,hogy így jártál,de már annyi ilyet hallottunk,hogy már elég hitetlenek vagyunk. -
YarYar #11390 Előtte majd magamhoz veszek egy doboz nyugtatót amit majd utána beveszek :) -
Én nem gúnyként, hanem megjegyzésként lőttem be a dolgot.
Ezért nincs senkinek sem címezve...
atr0p0sz #11388 miért nem válaszként nyomja, ha a válaszra nyomok rá??? -
atr0p0sz #11387 most értsem úgy, hogy ez valami gúnyolódás féle?.... -
krisz073 #11386 :(( -
krisz073 #11385 Ez jó hir ,akkor megvárom :) -
Magyarul is ki fog jönni a Syberia 2!
Én tudom, hogy Greco miért írta azt, amit írt... Ő is régi motoros.
Csak megjegyezném: az elmúlt 4 évben egyetlen vinyóm sem szállt el... kopp-kopp.
atr0p0sz #11382 Nem úgy tűnik, hogy visszalehetne :( -
krisz073 #11381 Syberia II Magyaritás,lehetséges,hogy lessz????