58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Tisztában vagyok vele. De azért holnap küldhetek fordítani valót? Csak az előzmények. Csak zárjelben jegyzem meg a méretét(kb120oldal). Persze ezt még nem ellenőriztem le! -
De magyar 
De amúgyis ismered a véleményemet magáról a játékról - tehát nekem tökmindegy
-
A magyar kézikönyv, nem túl sokat ér. Elég vékonyka. -
Magyar kézikönyvvel -
Metal Gear Solid 2: Substance - a CD Galaxisnál 3990 Ft + 990 Ft szállítási költség - 1 napos szállítási határidővel !!! -
Persze, hogy jobb, ezért vettem meg én is. És így persze fordítanom is könnyebb. -
Megoldottam: inkább megveszem a DVD-t. Valahogy majd - a szűkös anyagi lehetőségeimhez mérten - összehozom rá a pénzt.
Úgy mégis csak jobb.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
A MGS2-t 1DVD-re ráírni egyszerű. Feltelepíted a játékot, kimásolod a 2 regisztrációs bejegyzést a regeditből, majd betömöríted egy jó tömörítővel (winrar, Winace) a maximumon, és ha jól csináltad, még marad kb 200-300MB helyed a DVD-n. Persze a feltelepítés majd elég körülményes, és lassú lehet. -
HJ #16259 Jól gondolod!:)
Irtam privátot is a témában. -
Ez jó kérdés. -
Hmmm, jol gondolom, hogy HJ az en emberem? :) -
Azt hiszem, hogy már az előző oldalon is le van írva...
Szóval, az online fordítás nem igazán úgy sült el, ahogy azt a kiagyalói tervezték. Rengeteg olyan szöveg került be a fordításba, aminek az eredeti angol szöveghez semmi köze. A fordítás felelőse azt mondta, hogy az elején még vicces volt a dolog, de a későbbiekben már nem...
Azt, hogy a fordítás milyen stádiumban van a valóságban még nem tudom. A Magyarítasok Portál ez irányú fórumában érdemes kérdezősködni. -
Imike nekem nem map editor kell.:P -
Egy kerdes: AVP2-t anno valaki elkezdte, de abbahagyta, es felajanlotta, hogy segit progival, tanacsokkal annak, aki szivesen es komolyan folytatna. Amennyiben azota a munka meg nem folytatodott, kerem az illetekest, vegye fel a kapcsolatot velem, nem vagyok profi angolos, nem tudok meg forditast felmutatni, de szeretnem megprobalni ezt a dolgot.
Nem tudom, milyen programmal, hogyan fogjak hozza, megoldott-e mar benne az ekezetes kerdes.
Tehat varom az illetekes jelentkezeset, privat uzenetben, vagy itt, ha megtisztel a bizalmaval! -
Gustafson #16253 Hunnenkoenig már márciusban megcsinálta a Gothic II. 100 %-os magyarítását, csak eltünt az a fickó, aki a játék által használható formátumba tudná konvertálni a cuccot. Azóta áll a dolog, hiába öltek bele annyi rengeteg munkát !!!
Valaki nem tudna neki segíteni ???????????????????????!!!!!

-
NiGhTM4R3 #16252 Spellforce-val mivan? Kb mikorra várható? -
Knights of Honor témakörben a FAQ ezt tartalmazza:
ITT
Is there a map editor?
We are using a very powerful editor to create the world of Knights of Honor. Of course we would like to share this editor with the community, but we first want to be sure that it’s easy enough for everybody to use.
Pontosabban a Knights of Honor becsomagolt fajljainak a strukturajat.(texts.pak) -
MEGCSINÁLTAM!!!!
Műxik a textúra módosítás is. A megoldás: nem szabad a WinREZ-t használni, hanem a parancssoros Lithech programot a REZ készítéséhez!
ibrik, hamarosan megy a cucc fel!
MMster ha errejarsz, majd nezd mar meg a Knights of Honor filesturukturajat, hogy mit lehet vele kezdeni.
Nem tunik bonyolultnak. -

Ez a főmenü háttere - kicsit módosítva :)))
Te kis grafikus es muferdito egyszemelyben. :P

-
WWII: Sniper
A cres.dll-ben lévő szövegek nagyrészét már lefordítottam, a többi úgyis rád vár.
Én most azzal szívok, hogy a módosított textúrák megjelenjenek, de érdekes módon bármennyire is a helyükön vannak, a game nem jeleníti meg... többek között ezt:

Ezért tettem fel a második kérdést (#16238) - nem nézett senki lamanak. -
Nincs.
Uraim, ha valaki tudja mivel lehet belebuveszkedni a fajlokba akkor ne rejtse a veka ala a tudasat, mert akkor lehet nekiallnek a Becsulet Lovagjainak a ferditesebe. -
Ejjej.
Mostanaban mindenki lamanak nez engem. :P
Ibrik ur a zip fajlok fejlece PK -val kezdodik ez meg valami KAPB -vel. -
Black & White "Creature Isle" -hez van magyarítás ???? -
Szóval rákattintással vagy winzip-el nem megy?
Esetleg a játék motorjáról lehet tudni valami? (Hátha már használták másik játékhoz...) -
Van otlete valakinek arrol, hogy mivel lehet becsomagolva a Knihgt of Honor ?
A fileok .pak kiterjesztesuek de szamomra ismeretlen KAPB²Â szerepel a fajlok fejleceben. -
Mivel kevésnek tűnt a szöveg, nekem is az lett volna a következő lépés, hogy én is előveszem arról a partícióról, ahol együtt megvan a NOLF, NOL2 és a Contract JACK ISO-i.
Akkor pályatöltésnél és a pálya elején a videok feliratozása már megy?
Viszont a játék közben a társakkal való "csevejnek" a feliratait is megtaláltad valahol?
(mint a NOLF-okban az őrök beszéélgetésének kihaéllgatásánál is voltak az "in-game" feliratok?) -
Nyugi, még fordítom - grafika.
Képzeld, hogy a *.dtx-eket szerkeszteni tudjam fel kellett tennem a NOLF2-őt, majd hozzá a NOLF2 Tools 1.0-át...
Most végeztem ezzel.
Megcsinálom a képeket, belerakom a *.rezbe és összedobom az új lapra.
A régi "új"-nak elveszett a regisztrációja, úgyhogy regeltem egy újabb újat...
Órák kérdése és nálad lesz a cucc... :)
imyke: akkor ezek szerint jól láttam, amit nem láttam - mármint, hogy emailben nem küldtél semmit a megoldás leíráűsának tényállásának közléséről iziben isten-uccse
-
-
NiGhTM4R3 #16232 Ha gond van az .exe-vel, arra feltaláltak a cracket:P -
Farcry megoldva.
A rakétalővőt eldobtam a lementés előtt, és láss csodát a csajszit támadták a majmok és adta a következő pályát.
Hmm...
Az 1.2 path fordításával nem vagy kész?
Egyáltalán érdemes telepíteni, vagy utána a gond van az .exe-vel.
-
NiGhTM4R3 #16230 Brian élete egy külön fogalom :D -
NiGhTM4R3 #16229 Én lehetnék reklám-manager.
Futkározok az utcákon és kiabálom az elérhetőségeket ;) -
Ez egyébként már Hykao-nak eszébe jutott, vagy egy éve.
Sőt, egy "kisebb" pénzösszeget is adott volna az induláshoz.
Arról nem is beszélve, hogy a cégalapítás és az akörül zajló dolgok (könyvelés, papírmunka) a kisújjában vannak.
[Semmi puncs, egyszerű tényközlés]