58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Rusy
    :)))))))
  • NiGhTM4R3
    Szókimondóval egyetértek, a bunkó-val nem. Nemkell a bolhából elefántot csinálni, nemvolt a megjegyzésemben semmi sértő, ahogy írtad pl a te magyarításod gáz lenne, hagyod a profikra, ezzel Énis így vagyok, és szerintem sokan mások. Inkább játszok angolul mint egy ratyi magyarítással, hisz lehet h az a magyarítás teljesen másfelé viszi pl a sztorit, stb stb.

Ha ez bunkóság, akkor felvállalom. Egyébként te, pont te (!!!) ne dobálózz a "bunkó" szócskával ...
  • Rusy
    látom mennek itt a dolgok rendesen, a poén hogy én is magamra ismertem, azért nem csinálok én se magyarítást, mert szerintem géz lenne inkább ráhagyom a profikra, de szeretnék majd egyszer, dehát itt nagyon nem vetekednék senkibel...

knights of honor engem is érdekelne, remélem Tusy tud valamit tenni ezügyben...
    Tusy még annyit szeretnék kérni, ha olvasod ezt a hozzászólást, hogy a kohan 2 kings of war strukturáját megnéznéd? nekem nagyon tetszik a játék, és szeretném ezzel a magyarítással kezdeni a pályafutásomat, ha csak a saját használatomra is, de végignyomtam a játékot kétszer, és a szöveget nem találom nehéznek...

NiGhTM4R3 egy kicsit szókimondó (néha bunkó), de már megszoktam, én is összevezstem vele mikor elsőszőr jött, dehát nem lehet mindig a magyarításokról beszélni
  • Prince007
    Köszi.
  • mike369
    http://iceboxstudio.tk/
  • Prince007
    Ez melyik oldalon van?
  • NiGhTM4R3
    Igazad van, azt nem is néztem...
  • Nincs
    Hány százaléknál tart kb. a Worms 3D magyarítás? És mikor lesz fent hozzá valami kezdetleges verzió?
  • IMYke2.0.0.0
    Az oldaluk "Előkészületben" menüje alatt:

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • NiGhTM4R3
    A Call of Duty kiegészítőjén nem dolgozik senki?:( Pl.: IBS? Ők fordították az alap játékot.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs mit. ;-)

• NiGhTM4R3
    Most nemazé, de ez a sok dolog nem ide való, h kinek a felesége a legszebb, kinek az urára vadásznak, meg mittomén, tudtommal ez magyarításokkal foglalkozó topic, ha tévednék javítsatok ki. De tőlem dumálhatunk egymás barátnőjéről is...
  • Mayday
    Ha jol emlexem, akkor a Knigts of Honornak jelenleg mar boncolgatjak nehanyan a szovegfajljait, hogyan lehet nekifogni a forditasnak. Olvass vissza, es akkor pontosabb valaszt kapsz. Nem tudom, megoldodott-e mar a szovegfile megnyitasanak a problemaja.
  • legensy
    köszi a törlést :)))
  • cikasz
    előzmény?
  • Mayday
    Az alairasom egy idezet a Gyalog-Galopp cimu - szamomra nagyon kedvelt - Monty Python filmbol. :)
    Egyebkent meg meg mindig szep szal legenyke vagyok :)
  • HJ
    Azért figyelemmel kisérem a dolgokat:)
  • Mayday
    Megkaptam!
    Egyenlore ismerkedem az eddigi forditassal, hogy ne nagyon terjek el tole. Probalom a maximumot kihozni a dologbol! Majd ertesitelek, hogy haladgatok!
  • IMYke2.0.0.0
    Muszáj volt, meg hát kérték is - egy hölgyet nem illik visszautasítani...

• IMYke2.0.0.0
    Akinek kellenek a kitörölt hozzászólások, kérheti őket e-mailben.

• mike369
    IMYke kisöpri a koszt...
  • IMYke2.0.0.0
    Én örülök, hogy benézel - erről ne szokj le :)

• IMYke2.0.0.0
    NAGYTAKARÍTÁS

• HJ
    Mayday! Megkaptad a mailomat? Indul a dolog?
  • legensy
    bölcs vagy fiam, bölcs vagy.
    de emlékszem ám rád még sihederkorodból, olyan szép szál legényke vótál. szóval elmúlt a varázslat?
    pedig jól mondod fiam, én gyíkká változtattalak.
    csak nem csókolóztál napország királylányával?!?!
    mert csakis ettől múlik a varázslat.
    hogy elmúlt, attól én még boszorkány vagyok.
  • Mayday
    Ejnye mar, most mit OFF-olsz mar itten?
  • cikasz
    szasztok.
    Knight of Honorhoz csinál valaki magyritást??
    üdv
    Cikász..
  • Mayday
    Jo a buli... :)
  • [Jakuza]
    Majd Imike kigyomlalja.
  • legensy
    jóóóóvanmááá, ne demonstrááájunk itten. oszlassuk a tömeget.
    montttam ééén hogy törölni kelll :)
    csak nem tom itt ki a mod.köztetek van-e vagy nem látja, ha köztetek van akkor lécccciiii, ha nem akkor szóljon valaki neki.
    köszike. :)
  • Solid Snake
    Király volt a topic most mé kell chat topicot csinálni belőle?????
  • legensy
    és most kéééépzeld, hogy növelem éééén, érted: ÉN my EGO, a társaság értékét
  • HJ
    Én se birtam válasz nélkül, pedig már nem egyszer bejelentettema visszavonulásomat. Ááááá... nem lehet ettõl a társaságtól megszabadulni...:)
  • legensy
    húúú állati sokat írtam, (hát, igen, nőből vagyok, jár a szám, mint a kacsasegge)
    tényleg törölni kellene, mert idejön valaki az igazi témában, aztán semmit nem fog találni, csak az én hülyeségeimet.
    Bár az sem utolsó szempont, mert ez már elég jó kabaré alap :) aztán lehet ettől nő meg ezerszeresére a topiclátogatók száma.
    Tényleg lehet törölni.
  • legensy
    de a honlapon nem tudják elérni, és az e-mail ami meg van adva, az direkt az enyém. :)))
    báááár a többi címe is az enyém, kb 1 éve nem is látta e-mail fiókjait, majd szólok én, ha lesz benne valami ami érdekelheti :)))
  • legensy
    hát amíg nem voltam én, addig a nap 24 órájából 20at ült gép előtt.
    aztán jöttem én házisárkánysága, és én ülök a gép előtt 20 órát, max, ha segítenie kell, akkor lehet gép előtt.
    Na jó, meg fél órát, szabadonválasztott programként
    de már erőteljesen gondolkodik, hogy ezt az ő gépét megkapom és összerak magának egy nagyobbat és jobbat.
    Csak azt nem tudom miből, mert eddig, akárhányszor ki akartam dobni a kilencedikről az egész cuccost, mindig megkaptam, hogy akkor elmehetek az egymilliót összeszedni, amibe a gép van.
    És jelenlegi össz pénzünk 30.000.-
    uccccse lesssz géépeee hihiiiííí
  • szotyimutyi
    Kellene a post mortem játék.Olyan fontos, mint nektek a tiétek.
    Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    szotyimutyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • [Jakuza]
    Eh azert ezt nem kellett volna.
    Hamarabb rajonnek , hogy ki kicsoda, csak ra kattintanak az urad weblapjara es nem nehez megtalalni, ha van valakinek egy kis sutnivaloja. :PPPp
  • legensy
    nincs harag. csak nincs kedvem, másik névhez, mert ha megtudják a csajok,hogy már nincs asszonyellenőrzés, akkor netán zaklatnák a páromat. így legalább nem tudják éppen kihez szólnak, vagy kihez írnak privit.
    mert sajna túl szép és túl fiatal az én kedvesem (hozzám képest) hihihihiii
  • [Jakuza]
    Van aki ilyen van aki olyan.
    De altalaban a sracok a gepuket feltik vagy a gep elott toltheto idejuk leroviditeset, es azert nem engedik a gepkozelbe a baratnoiket. :PPPPP
    Szal altalaban egoizmus van a dologban.
    Amugy nagyon helyes ha megveded az uradat, pontosabban csak ugy helyes.