58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Rusy #16389 :)))))))
-
NiGhTM4R3 #16388 Szókimondóval egyetértek, a bunkó-val nem. Nemkell a bolhából elefántot csinálni, nemvolt a megjegyzésemben semmi sértő, ahogy írtad pl a te magyarításod gáz lenne, hagyod a profikra, ezzel Énis így vagyok, és szerintem sokan mások. Inkább játszok angolul mint egy ratyi magyarítással, hisz lehet h az a magyarítás teljesen másfelé viszi pl a sztorit, stb stb.
Ha ez bunkóság, akkor felvállalom. Egyébként te, pont te (!!!) ne dobálózz a "bunkó" szócskával ... -
Rusy #16387 látom mennek itt a dolgok rendesen, a poén hogy én is magamra ismertem, azért nem csinálok én se magyarítást, mert szerintem géz lenne inkább ráhagyom a profikra, de szeretnék majd egyszer, dehát itt nagyon nem vetekednék senkibel...
knights of honor engem is érdekelne, remélem Tusy tud valamit tenni ezügyben...
Tusy még annyit szeretnék kérni, ha olvasod ezt a hozzászólást, hogy a kohan 2 kings of war strukturáját megnéznéd? nekem nagyon tetszik a játék, és szeretném ezzel a magyarítással kezdeni a pályafutásomat, ha csak a saját használatomra is, de végignyomtam a játékot kétszer, és a szöveget nem találom nehéznek...
NiGhTM4R3 egy kicsit szókimondó (néha bunkó), de már megszoktam, én is összevezstem vele mikor elsőszőr jött, dehát nem lehet mindig a magyarításokról beszélni -
Prince007 #16386 Köszi. -
mike369 #16385 http://iceboxstudio.tk/ -
Prince007 #16384 Ez melyik oldalon van? -
NiGhTM4R3 #16383 Igazad van, azt nem is néztem... -
Nincs #16382 Hány százaléknál tart kb. a Worms 3D magyarítás? És mikor lesz fent hozzá valami kezdetleges verzió? -
Az oldaluk "Előkészületben" menüje alatt:

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
NiGhTM4R3 #16380 A Call of Duty kiegészítőjén nem dolgozik senki?:( Pl.: IBS? Ők fordították az alap játékot. -
Nincs mit. ;-)
NiGhTM4R3 #16378 Most nemazé, de ez a sok dolog nem ide való, h kinek a felesége a legszebb, kinek az urára vadásznak, meg mittomén, tudtommal ez magyarításokkal foglalkozó topic, ha tévednék javítsatok ki. De tőlem dumálhatunk egymás barátnőjéről is... -
Ha jol emlexem, akkor a Knigts of Honornak jelenleg mar boncolgatjak nehanyan a szovegfajljait, hogyan lehet nekifogni a forditasnak. Olvass vissza, es akkor pontosabb valaszt kapsz. Nem tudom, megoldodott-e mar a szovegfile megnyitasanak a problemaja. -
köszi a törlést :))) -
előzmény? -
Az alairasom egy idezet a Gyalog-Galopp cimu - szamomra nagyon kedvelt - Monty Python filmbol. :)
Egyebkent meg meg mindig szep szal legenyke vagyok :) -
HJ #16373 Azért figyelemmel kisérem a dolgokat:) -
Megkaptam!
Egyenlore ismerkedem az eddigi forditassal, hogy ne nagyon terjek el tole. Probalom a maximumot kihozni a dologbol! Majd ertesitelek, hogy haladgatok! -
Muszáj volt, meg hát kérték is - egy hölgyet nem illik visszautasítani...
Akinek kellenek a kitörölt hozzászólások, kérheti őket e-mailben.
mike369 #16369 IMYke kisöpri a koszt...
-
Én örülök, hogy benézel - erről ne szokj le :)
NAGYTAKARÍTÁS
HJ #16366 Mayday! Megkaptad a mailomat? Indul a dolog? -
bölcs vagy fiam, bölcs vagy.
de emlékszem ám rád még sihederkorodból, olyan szép szál legényke vótál. szóval elmúlt a varázslat?
pedig jól mondod fiam, én gyíkká változtattalak.
csak nem csókolóztál napország királylányával?!?!
mert csakis ettől múlik a varázslat.
hogy elmúlt, attól én még boszorkány vagyok. -
Ejnye mar, most mit OFF-olsz mar itten? 
-
szasztok.
Knight of Honorhoz csinál valaki magyritást??
üdv
Cikász..
-
Jo a buli... :) -
Majd Imike kigyomlalja. -
jóóóóvanmááá, ne demonstrááájunk itten. oszlassuk a tömeget.
montttam ééén hogy törölni kelll :)
csak nem tom itt ki a mod.köztetek van-e vagy nem látja, ha köztetek van akkor lécccciiii, ha nem akkor szóljon valaki neki.
köszike. :) -
Király volt a topic most mé kell chat topicot csinálni belőle?????
-
és most kéééépzeld, hogy növelem éééén, érted: ÉN my EGO, a társaság értékét
-
HJ #16357 Én se birtam válasz nélkül, pedig már nem egyszer bejelentettema visszavonulásomat. Ááááá... nem lehet ettõl a társaságtól megszabadulni...:) -
húúú állati sokat írtam, (hát, igen, nőből vagyok, jár a szám, mint a kacsasegge)
tényleg törölni kellene, mert idejön valaki az igazi témában, aztán semmit nem fog találni, csak az én hülyeségeimet.
Bár az sem utolsó szempont, mert ez már elég jó kabaré alap :) aztán lehet ettől nő meg ezerszeresére a topiclátogatók száma.
Tényleg lehet törölni. -
de a honlapon nem tudják elérni, és az e-mail ami meg van adva, az direkt az enyém. :)))
báááár a többi címe is az enyém, kb 1 éve nem is látta e-mail fiókjait, majd szólok én, ha lesz benne valami ami érdekelheti :))) -
hát amíg nem voltam én, addig a nap 24 órájából 20at ült gép előtt.
aztán jöttem én házisárkánysága, és én ülök a gép előtt 20 órát, max, ha segítenie kell, akkor lehet gép előtt.
Na jó, meg fél órát, szabadonválasztott programként
de már erőteljesen gondolkodik, hogy ezt az ő gépét megkapom és összerak magának egy nagyobbat és jobbat.
Csak azt nem tudom miből, mert eddig, akárhányszor ki akartam dobni a kilencedikről az egész cuccost, mindig megkaptam, hogy akkor elmehetek az egymilliót összeszedni, amibe a gép van.
És jelenlegi össz pénzünk 30.000.-
uccccse lesssz géépeee hihiiiííí -
Kellene a post mortem játék.Olyan fontos, mint nektek a tiétek.
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szotyimutyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Eh azert ezt nem kellett volna.
Hamarabb rajonnek , hogy ki kicsoda, csak ra kattintanak az urad weblapjara es nem nehez megtalalni, ha van valakinek egy kis sutnivaloja. :PPPp -
nincs harag. csak nincs kedvem, másik névhez, mert ha megtudják a csajok,hogy már nincs asszonyellenőrzés, akkor netán zaklatnák a páromat. így legalább nem tudják éppen kihez szólnak, vagy kihez írnak privit. 
mert sajna túl szép és túl fiatal az én kedvesem (hozzám képest
) hihihihiii
-
Van aki ilyen van aki olyan.
De altalaban a sracok a gepuket feltik vagy a gep elott toltheto idejuk leroviditeset, es azert nem engedik a gepkozelbe a baratnoiket. :PPPPP
Szal altalaban egoizmus van a dologban.
Amugy nagyon helyes ha megveded az uradat, pontosabban csak ugy helyes.