Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igérem ez lesz az uccsó warezzel kapcsolatos kérdésem! 😄DD
Na szóval tudtok olyan oldalt mondani ahonnan tudok leszedni cd kulcsokat?
Mert letöltöttem az NBA Live 2006-ot és nincs hozzá serial!
DC ++ -on már próbáltam keresni serialt de nem volt!
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Bocs, én speciel "backup-copy"-król beszéltem, rengeteg játék cd-s változatban van meg, de pár éve kényelmesebb és jobb megoldás egy image fájlt betölteni a lemezek cserélgetése helyett. Nem értem a problémádat.
Ezt nézze meg MINDENKI!!!!!!!!
haver ajánlotta, hogy keressek rá, röhögni fogok.... röhögtem<#wink>#wink><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#wink>#wink><#integet2>#integet2>
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Találkoztam már én is pár problémás játékkal, illetve krültek hozzám olyan CD-imege-ek, amikkel clone-cd vagy nero, esetleg daemon nem tudott mit kezdeni. begyûlytöttem pár konverter progit, amivel pl. bin-bõl ISO-t lehet csinálni stb. ha valakit érdekel, jelezze nekem és elküldöm.
Alcoholról azt kell tudni, hogy az emuláláshoz egy erõsen átalakított Daemon engine-t használ. mikor kijön egy új daemon, nem sokra rá kijön egy új alcohol is.
Nemsokára lesz Daemon v3, akkor várható egy új Alcohol is. Mondom, Alcohol többet tud, de a plusz funkciókat eltart egy ideig implementálni, ezért is fordul elõ sokszor, hogy a daemon néha emulál vmit, akit alcohol még nem.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Meg tudnátok még mondani azt hogy melyik a legújabb Daemon?
ez ultimate.
mellesleg általában az alcohol meg a daemon menni szokott.
viszont, van, ami egyik-másikkal nem fut.
próbáld meg uninstallni a clonecd-t, meg a daemont, meg az összes gépen levõ cd-író progit(fõleg az ilyen régi verziójú szarokat.)
utána tegyél fel egyetlen daemont. valszeg nem fog menni, mert a legtöbb játékot daemon ellen oltják be. szedd le a daemont is (ha van RegClean-ered, akkor még a nyomait is eltüntetheted)
Tegyél fel Alcohol 120%-ot!
Ez olyan, mint a daemon, csak jobb, mert tud cd-t írni is. Jelen pillanatban a játékok 99%-át támogatja a daemon is meg az alcohol is. Amit az egyik, nem, azt a másik igen, kivéve a Splinter Cell Chaos Theory-t, amit még nem sikerült feltörni, de idõ kérdése az egész...
most töltöm fel az alcoholt, és nem küldöm el az üzit, amíg fel nem ért....
kitöltöm a helyet..
Heroes of Pacific... nem ismerem, de ha játékot akarsz törni, akkor érdemes ellátogatni ide:
GameCopyWorld - A legjobb a kategóriában, sok játék, sok crack
GameBurnWorld - Kisebb egyszerûbb, de kipótol pár hiányosságot, amit a gamecopyworldön nem található meg
Gúgli - minden egyéb
na, csak felért az Alcohol, lehet tölteni, van mellette crack is. nem sokáig lesz fent, mert nem cejetem az illegájlis tartalmakat az oldalalom.
(Nem tom miért)
És szerintem a legújabb Daemonnal rendelkezek! ( V3.47 )
The Matrix has you...
Amúgy meg használd a legújabb daemont, azzal nincs gond sose.
Repatarurgyán
The Matrix has you...
Lenne megin egy problémám egy másik játékkal!
Leszedtem a Heroes of the pacific játékot és mikor el akarom inditani ( már föl van telepítve ) akkor a következõt írja ki:
"Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software."
Kérlek segítsetek!
Üdv
csingacsguk
azért nem kutakodtam ilyen patch után, mert kollegámnak (akitõl megvan) semmi gondja nem volt vele. De egyébként ez lesz a probléma. azt a hibát orvosolja elsõsorban ami nálam fennáll. azaz a P3-nál nagyobb gépeknél elõfordulót😊 mikor vót má P2 😊) bezzeg akkor meg nem volt meg...
The Matrix has you...
itt az oldal
mellesleg egész vicces, hogy a patch egyban NO-CD crack is... pedig eredeti microsoft patch a microsoft oldaláról.
mind1, ha patchelted, akkor nem tudom mi lehet a baja
Mit lehet tenni?
The Matrix has you...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Vagy, olvass vissza! <#nevetes1>#nevetes1>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
oldalamon tudok segíteni, de itt meg nem hírdetem az oldalt (ott van az aláírásomban 😄 )
http://darkghost.uw.hu
Rohadtul föl****tak!
Ezért kössz a segitségeket!
És tudnátok ajánlanmi olyan oldalt ahonnan tudnék letölteni jó iso gameket?
Lehetõleg ingyeneset!
"A következõ kötet megléte szükséges a kibontás folytatásához
D:\Program Files\hddstr2.o00"
A D meghajtó egyébként az ahová tettem az iso fájlt!
És ez a fájl amire szüksége van pont az amit ki akarok tömöríteni!
De hogy állitsam be a Total Commanderben?
Annyit tudsz vele kezdeni, hogy F3-mal belenézel és (többnyire) ott jelzi (az elsõ pár sorban), hogy milyen tömörített állomány, de ezzel sem kell törõdnöd a Commander elég intelligens, hogy kicsomagolja, csak nevezd át .zip vagy .rar-ra!
Ha nem megy az ALT+F9-es kitömörítés, mert reklamál a külsõ tömörítõ miatt, akkor csak egyszerûen lépj bele (ENTER) és másold ki (F5) a becsomagolt file-okat. Ha így sem megy, akkor õ gyõzött és kell egy külsõ kitömörgetõ.
Ha nem tömörített állomány, akkor nevezd át pl.: .iso vagy .bin-re és mountold a Daemon-tools-szal.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Viszont az a baj hogy amikor egyesítem õket akkor nem nyitja meg a Daemon Tools az egyesitett fájlt ( nem is érzékeli )!
Ez az egyesitett fájl egy OUT fájl!
Azt is megtudja nyitni a Daemon? Mert nálam nem, pedig a 3.47-es van meg!
Pedig van már fönn tömöritõ programom!
(Winzip legújabb verziója)
totalcommanderben kijelölöd a legelsõ tömörített fájlt és nyomsz egy ALT+F9 -et.
Ez kicsomagolja neked. Utánna kapod meg a képfájlt amit be kell illeszteni a daemoon toolsba.
És hogy csináljam meg azt hogy minden fájlt mutasson a Daemon Tools?
Egyébként amit leszedetem játék az 50 fájlból állt és azokat egyesitettem!
Ezekbõl egy OUT fájl lett! Azt a fájl típust is fölismeri a Daemon Tools?
majd írok egy manualt, vagy valami, de csak holnap
The Matrix has you...