Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
minnyéinnenelmá! <#idiota>
Crokin
Sajnos ez a tényen mit sem változtat.

Repatarurgyán

Mondtam hogy ez az utolsó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crokin
Na ez viszont már tényleg off.

Repatarurgyán

Hellosztok!
Igérem ez lesz az uccsó warezzel kapcsolatos kérdésem! 😄DD
Na szóval tudtok olyan oldalt mondani ahonnan tudok leszedni cd kulcsokat?
Mert letöltöttem az NBA Live 2006-ot és nincs hozzá serial!
DC ++ -on már próbáltam keresni serialt de nem volt!

EqUiNoX
Mind1. Én kértem valamit, aki akarja figyelembeveszi, aki akarja, nem. Pont.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Crokin
Szó se volt a klasszikus értelmében vett warezról, de mindegy.

Repatarurgyán

Methylisocloro
pedig helyes a fordítás 😊

???
Bocs, én speciel "backup-copy"-król beszéltem, rengeteg játék cd-s változatban van meg, de pár éve kényelmesebb és jobb megoldás egy image fájlt betölteni a lemezek cserélgetése helyett. Nem értem a problémádat.

takysoft
Jóóóólvan... MTA SZTAKI: Magyar Tudományos Akadémia Szótár
Ezt nézze meg MINDENKI!!!!!!!!

haver ajánlotta, hogy keressek rá, röhögni fogok.... röhögtem<#wink><#nevetes1><#nevetes2><#wink><#integet2>

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

EqUiNoX
Nagy kérés lenne, ha a továbbiakban a warez dolgokat mellõznénk itt, mert ez a topik nem errõl szól. Évek alatt sikerült elkerülnünk ezt, lévén hogy a legtöbb játék amirõl beszélgetünk, INGYENES ABANDONWARE. Erre most az utolsó oldal másról sem szól, mint krekkrõl, warezrõl, sb. Szóval tisztelettel kérnék mindenkit, húzzon egy másik topikba az ilyen irányú problémáival, vagy beszéljék meg privátban. Egy moderátor meg jó lenne ha takarítana....

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Sziasztok!

Találkoztam már én is pár problémás játékkal, illetve krültek hozzám olyan CD-imege-ek, amikkel clone-cd vagy nero, esetleg daemon nem tudott mit kezdeni. begyûlytöttem pár konverter progit, amivel pl. bin-bõl ISO-t lehet csinálni stb. ha valakit érdekel, jelezze nekem és elküldöm.

takysoft
inkább alcoholt használj, mert többet tud. ha valamihez muszáj a daemon, akkor felteszem azt, de a Worms Forrt under siege-en kívül minden ment Alcohollal.

Alcoholról azt kell tudni, hogy az emuláláshoz egy erõsen átalakított Daemon engine-t használ. mikor kijön egy új daemon, nem sokra rá kijön egy új alcohol is.
Nemsokára lesz Daemon v3, akkor várható egy új Alcohol is. Mondom, Alcohol többet tud, de a plusz funkciókat eltart egy ideig implementálni, ezért is fordul elõ sokszor, hogy a daemon néha emulál vmit, akit alcohol még nem.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Kössz a sok infót!
Meg tudnátok még mondani azt hogy melyik a legújabb Daemon?

takysoft
szedj le mindent a francba, azt írd ki a cuccokat cd-re.(alcohollal)
ez ultimate.

mellesleg általában az alcohol meg a daemon menni szokott.
viszont, van, ami egyik-másikkal nem fut.
próbáld meg uninstallni a clonecd-t, meg a daemont, meg az összes gépen levõ cd-író progit(fõleg az ilyen régi verziójú szarokat.)

utána tegyél fel egyetlen daemont. valszeg nem fog menni, mert a legtöbb játékot daemon ellen oltják be. szedd le a daemont is (ha van RegClean-ered, akkor még a nyomait is eltüntetheted)

Tegyél fel Alcohol 120%-ot!
Ez olyan, mint a daemon, csak jobb, mert tud cd-t írni is. Jelen pillanatban a játékok 99%-át támogatja a daemon is meg az alcohol is. Amit az egyik, nem, azt a másik igen, kivéve a Splinter Cell Chaos Theory-t, amit még nem sikerült feltörni, de idõ kérdése az egész...

most töltöm fel az alcoholt, és nem küldöm el az üzit, amíg fel nem ért....
kitöltöm a helyet..

Heroes of Pacific... nem ismerem, de ha játékot akarsz törni, akkor érdemes ellátogatni ide:
GameCopyWorld - A legjobb a kategóriában, sok játék, sok crack
GameBurnWorld - Kisebb egyszerûbb, de kipótol pár hiányosságot, amit a gamecopyworldön nem található meg
Gúgli - minden egyéb

na, csak felért az Alcohol, lehet tölteni, van mellette crack is. nem sokáig lesz fent, mert nem cejetem az illegájlis tartalmakat az oldalalom.

Crokin
Akkor inkább úgy mondom, hogy uninstalláld, aztán daemon 😊

Repatarurgyán

Már leszedetem de de nem ismeri fel a képfájlokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crokin
Szedd le a cloneCD-t és próbáld úgy.

Repatarurgyán

Nálam a CloneCD nem ismeri fel a képfájlokat!
(Nem tom miért)
És szerintem a legújabb Daemonnal rendelkezek! ( V3.47 )

bigapó
nálam azzal is volt. a Knights of honor-nál. de ott mindenkinek volt problemje, más miatt is.

The Matrix has you...

Crokin
CloneCD van a gépeden? Nekem azt kellett leszedni egy ilyen esetnél...
Amúgy meg használd a legújabb daemont, azzal nincs gond sose.

Repatarurgyán

bigapó
pech...akkor nemtom.

The Matrix has you...

Hát sajnos ez nem segített!

bigapó
ez a játék valszeg ütközik a daemon tools-szal vagy az alcohol-lal. Egy másik játéknál találkoztam hasonlóval, ott az volt a megoldás, hogy a daemon.dll-t ki kellett törölni a winfos könyvtárból. persze nem végleg😊) próbáld ki, hátha müxik.

The Matrix has you...

Hellosztok!
Lenne megin egy problémám egy másik játékkal!
Leszedtem a Heroes of the pacific játékot és mikor el akarom inditani ( már föl van telepítve ) akkor a következõt írja ki:
"Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software."
Kérlek segítsetek!
Üdv
csingacsguk

bigapó
örök hála<#worship>
azért nem kutakodtam ilyen patch után, mert kollegámnak (akitõl megvan) semmi gondja nem volt vele. De egyébként ez lesz a probléma. azt a hibát orvosolja elsõsorban ami nálam fennáll. azaz a P3-nál nagyobb gépeknél elõfordulót😊 mikor vót má P2 😊) bezzeg akkor meg nem volt meg...

The Matrix has you...

takysoft
minden bizonnyal patchelted... microsoft oldaláról leszedhetõ egy patch
itt az oldal

mellesleg egész vicces, hogy a patch egyban NO-CD crack is... pedig eredeti microsoft patch a microsoft oldaláról.

mind1, ha patchelted, akkor nem tudom mi lehet a baja

bigapó
Ismeritek a Pandora's Box-ot? ha igen, mit csináljak akkor, ha nem akar indulni a játék, mert neki nem tetszik a directX 9.0c. Ezt úgy értem, hogy azt írja ki indításnál, hogy a directdraw surface-szel problémái vannak. a cd-n a directX 6-os van. elindítottam, hogy telepítse, ki is írta, hogy ellenõrzi a telepített fájlokat és frissíti, ha kell, de ezek szerint nem csinált semmit😞(
Mit lehet tenni?

The Matrix has you...

Methylisocloro
Ismeri valaki a Legend of Faerghail-t? Vélemény?

Szabi84
http://retrogames.intranet.hu/

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Jazz Jackrabbit

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hali! Nemtudom ismeritek e de van egy régi game amibe egy ien zöld nyuszival kllett menni nemtudjátok annak mi a címe? mert nagyon teccett!
takysoft
google:frenchkiss

A lap alján van egy "Keresés a témában" ablak <#nezze>, azt próbáld ki, mondjuk a "frenchkiss"-szel!

Vagy, olvass vissza! <#nevetes1>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

ez sztem nem itt kéne megbeszélni...
oldalamon tudok segíteni, de itt meg nem hírdetem az oldalt (ott van az aláírásomban 😄 )

http://darkghost.uw.hu

Na mind1! A fájl amit leszedtem hibás volt! És ezért szenvedtem ennyit!
Rohadtul föl****tak!
Ezért kössz a segitségeket!
És tudnátok ajánlanmi olyan oldalt ahonnan tudnék letölteni jó iso gameket?
Lehetõleg ingyeneset!

Amikor ki akarom tömöríteni akkor ezt irja ki:
"A következõ kötet megléte szükséges a kibontás folytatásához
D:\Program Files\hddstr2.o00"
A D meghajtó egyébként az ahová tettem az iso fájlt!
És ez a fájl amire szüksége van pont az amit ki akarok tömöríteni!

Addig értem hogy felrakom a WinZip-et például!
De hogy állitsam be a Total Commanderben?

Jaja! Akkor szokott .OUT file-t csinálni a Total/Win Commander.
Annyit tudsz vele kezdeni, hogy F3-mal belenézel és (többnyire) ott jelzi (az elsõ pár sorban), hogy milyen tömörített állomány, de ezzel sem kell törõdnöd a Commander elég intelligens, hogy kicsomagolja, csak nevezd át .zip vagy .rar-ra!
Ha nem megy az ALT+F9-es kitömörítés, mert reklamál a külsõ tömörítõ miatt, akkor csak egyszerûen lépj bele (ENTER) és másold ki (F5) a becsomagolt file-okat. Ha így sem megy, akkor õ gyõzött és kell egy külsõ kitömörgetõ.
Ha nem tömörített állomány, akkor nevezd át pl.: .iso vagy .bin-re és mountold a Daemon-tools-szal.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

rakjál fel winrar-t. Totalcommanderben állítsad be és utánna ki tod csomagolni...

ja és az közrejátszhat hogy amikor egyesítem õket akkor ezt irja ki😞 CRC fájl nincs meg ) ?

Most nézem hogy szerintem azokat a fájlokat amiket letöltöttem nem is lehet kitömöriteni! Mivel nincsenek tömöritve hanem darabolt Cd kép fájlok!
Viszont az a baj hogy amikor egyesítem õket akkor nem nyitja meg a Daemon Tools az egyesitett fájlt ( nem is érzékeli )!
Ez az egyesitett fájl egy OUT fájl!
Azt is megtudja nyitni a Daemon? Mert nálam nem, pedig a 3.47-es van meg!

nrg file-t nyit a daemon... legalább is a 3.47es biztosan

Megpróbáltam kitömöriteni de mindig ezt irja ki: " Nem találom a külsõ tömörítõ programot! Telepitsd és állitsd be, hogy kezelni tudd ezt a tömörített fájlt "
Pedig van már fönn tömöritõ programom!
(Winzip legújabb verziója)

Abból az 50 fájlból lesz sztem 1 képfájl
totalcommanderben kijelölöd a legelsõ tömörített fájlt és nyomsz egy ALT+F9 -et.
Ez kicsomagolja neked. Utánna kapod meg a képfájlt amit be kell illeszteni a daemoon toolsba.

Hello Matrix!
És hogy csináljam meg azt hogy minden fájlt mutasson a Daemon Tools?
Egyébként amit leszedetem játék az 50 fájlból állt és azokat egyesitettem!
Ezekbõl egy OUT fájl lett! Azt a fájl típust is fölismeri a Daemon Tools?

takysoft
ne haragudj, de nem, tegnap szedtem le az Underdogsról. le tudod te is
majd írok egy manualt, vagy valami, de csak holnap

bigapó
kösz a segítséget. sajna nem indult el a hangbeállításokkal. pedig elfogadta a sblaster3-at is és elmentette a beállításokat, de ismét a sample-ra hivatkozva nem indult. elküldenéd a Te setlers-ed? mert valszeg ami nekem van meg az hiányos. emilem az adataim közt van. kösz elõre is😊

The Matrix has you...

takysoft
egyébként a config file írogatás nem varázslat, szerintem az ilyen D-Fendek szükségtelenek.
nézzétek csak meg a config file-t. teli van commentekkel.