8886
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • [Jakuza]
    Nincs azzal semmi baj.
    Szedjel le hozza egy Playstation emulatort. :P
  • dronkZero
    Ááááááááá! Leesett, basszus! Playstation változatot sikerült letöltenem! Francba... :(
  • dronkZero
    Ismeritek a G-Police c. játékot? Most ismét kedvet kaptam hozzá, leküszködtem torrentről, és jól meglepődtem. Ugyanis a két CD-image-ben nincs semmiféle install cucc, egy árva .exe sem. Maga a letöltött anyag megfelelőnek tűnik, mert a van pl psyglogo.str, ami gondolom, a Psignosys logója, meg a fájlokba beleolvasva a sok izé karakter közt van némi olvasható szöveg, és az egyértelműen arra a játékra utal. Csak épp semmit nem tudok kezdeni vele... :(
    2 CD image volt egy .rar-ba pakolva, én ráadásul úgy emlékeztem, hogy egy CD-s, de hogy 3 lenne, az sztem elképzelhetetlen...
    Van valami tippetek?
  • BBird
    A listából a NAM még emlékezetes volt. :-)
  • BBird
    Hát én azt javaslom először is, hogy ülj le. Végy egy mély levegőt, majd engedd ki. Most szívj megint, és egyenletesen megint fújd ki. Na és akkor ezek után kérem tőled, hogy ismételd meg azt a híres 5148 -as hozzászólásod, mert hogy a szavakat tudtam értelmezni de a mondatot nem, az már nagyondebiztos. :-)
  • Barney Tech
    PLS!!!
  • galocza
    ügyes voltam, persze csak a második lista a jó.
    ps: a bloodhoz van kiegészítés is, a plasma pack, pár új pálya és szörny + új tűzmódok a régi fegyverekhez.
    monolith rulz!
  • galocza
    itt egy lista a buid motoros játékokról:
    bulid
    meg egy másik:
    bulid

oldie-keresgélésre meg szvsz legjobb az edonkey, ritka kincsek bányászhatóak elő!
    tekwar is van 3, gyanítom mind rip.
  • BBird
    Alien Trilogy, Chasm, Delta Force, Descent, Daikatana, Kingpin, Kiss - Psycho Circus, Outlaws, Sin, Soldier of Fortune, Tribes (ingyenes már), System Shock 1-2.

Bár ezek közt van néhány, ami nem kifejezetten old game kategória, meg ha valóban Duke3D grafikus motorhoz hasonlót keresel, az ebben a listában nem mind olyan. Érdemes 1-2 -t azért kipróbálni. :-)
  • BBird
    Ezek közül talán csak a Redneck éri meg. A Witchaven nem annyira rossz, de akkor inkább már a Heretic/Hexen széria.
    Az Exhumed a korához képest elég gyengus. Akkoriban jött ki 2.5d FPS, amikor már volt teljes 3D FPS is. :-)
    A TekWar meg... hát inkább nem mondok semmit. :-)

Ha ajánlhatok, akkor ajánlanám FPS -ből esetleg a Rise of the Triad -t, Dark Forces -t, és természetesen a 3-Demon -t. (hihi) :-)
  • BaltásRém
    nem jön :(
  • Borgi
    ezek közül csak a redneckröl halottam még :$
    http://rapidshare.de/files/4906651/redneckr1.rar.html
    http://rapidshare.de/files/4906880/redneckr2.rar.html

• BaltásRém
    igen :(
    legyen az bármi, full grafika, 3d ezerrel, már majdnem mintha vhs filmet nézne az ember, amiben ő a főszereplő, csak éppen feeling semmi
  • Borgi
    szerintem mostanság nem csak az fps-ekböl fogy az ötlet.
  • BaltásRém
    Sziasztok !
    Kerestem, nem találtam, és bízom benne hogy nincsen hasonló téma itt, mert akkor elvesztem a témanyitás jogát ! :((

3 fő játékot nyomtam annak idején : blood, shadow warrior, duke nukem 3d
    Közös bennük a grafikus motor !
    Keresgéltem neten, hogy van-e még hasonló játék, és ezeket találtam:

TekWar
    Witchaven
    Witchaven II
    Exhumed/Powerslave
    Redneck Rampage

Szeretném a segítségeteket kérni hogy hol találom ezeket, esetleg ha valakinek meg van valamelyik, ossza meg velem lécci :)
    Szeretném kijátszani őket is, mielőtt a legmodernebb fps játékok árnyékában egyszer teljesen feledésbe merülnek :(

És még szeretném megjegyezni, hogy pl a bloodban (nem blood2-the chosen ,mert az szr) sokkal több ötlet, varázs ,élmény volt sztem mint a mostani fps-ekben. Persze grafikailag gyengébb. Még most is ha nagyon ráérünk, a két lanos gépen ezekkel nyomulunk !!

Éjlen az fps !
  • Barney Tech
    Ooooo van egy olyan honlap az a baj nem tom a cime de a bannerban es az osszes jatek telepitojenel a halonak emberkeje es mario van amikor felrakod a jatekot ikonnak egy folppyit rak ki.
    Help!!!!
    Surgos.
  • Borgi
    ide is beirom: megtláltam: Shatterhand
  • Borgi
    ide is berakom.
    gyerekek, mi ez a játék?! (robokop azt hiszem)
    és mire van?
    és mérnemtalálomsehol? :$

• galocza
    vicces hogy most írtátok, molyneux mester régijeit pont most vettem elő: dk2-t pont most fejeztem be (na jó az nem molyneux, csak a dk1), populous már vigyorog a gépemen.
    ja, a jackpotos muzsika a disco inferno. másért nem is nagyon érdemes kasziót építeni 8)
  • akyyy
    biztos nem mert 3d-s volt( és igen, régi játék) szal nem tudja valaki?:(
  • galocza
    néha-néha felteszem itt klasszikus kérdésem:
    egy cultures1, angol, teljessel vki meg tudna szánni?
  • Barney Tech
    Demo
    Hm letöltöm a demot kiváncsi vagyom ilyen.
  • Borgi
    http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=65371
    öszintén szolva, nekem nem bejövős.... nagyon nem
  • dronkZero
    Settlers 2 hivatalos remaket mostanában heggesztik, addig nem ér rá a dolog? Állítólag egy az egyben S2 lesz, mai grafikával. Részemről én megvárom azt...
  • Barney Tech
    Akkor Windows alól nincs esély?
  • Danton
    nah ebből az s2ből elegem van, takisoft, te tudsz mindent építeni és megya hajózás is?
  • takysoft
    eleve dosbox.
    ha visszaolvasgatsz, találsz leírást a használatáról.
  • Barney Tech
    Hali én a Settlers 2vel a Windows XP alól játszok meg lehet valahogy oldani a hangot vagy kell a Dosbox vagy esetlega dosboxnál van valami egyszerübb program?
    Hélp fontoss!!!
    Nemrég rátaláltam a settlers 2re és most s2 lázbnan vagyok.
  • takysoft
    nemtom
    próbálkozni kell ISO verzióval, GOLD-al, abból is patchelttel.
  • Danton
    leszedtem egy sima s2-őt nem gld, itt lehet hajót csináln, csak mikor a mapgenben megcsinálom a kikötőt és elkedek jáccani a pályát nem tölti be......
    hihetetlen, h nem lehet hajózni!!!!!!
    nincs vami pecsa mi ezt kijavítja???????
  • Shaman
    nem lehet,hogy ez valami védelem?

nekem eccer a settlers x-ben (nemtom hány volt) volt olyan,hogy a fém disznóvá változott,s így nem tudtam fegyvert/pajzsot stbit gyártani. Az példul védelem volt..
  • Danton
    nahello, unlimitied playben, már tudok kikötőt építeni, de a hajóácsnot az óceán közvetlen közelébe tettem és egyszerűen nem lehet állítani hogy hajót, ne csónakot gyártson!!!! A kampányban van egy kis ikon amivel átállítom, itt nincs!!! Ez azért van mert Gold edition van?
  • jocika
    Még annyi, hogy amikor az oldalon a játék típusra vagy betűszerinti keresésre kattintok, akkor jön az üzenet.
  • jocika
    Úgy csináltam, ahogy írtad, de fordítási hibát jelez.
    Firefox a böngésző. Kell még valami beállítás?
  • takysoft
    könyörgöm.. hányszor kell még elmondani??????????????
    Firefox

+

Flashget

+

Flashgot plugin a firefoxba....

ennyi.
  • takysoft
    csak akkor megy, ha közel van a hajógyár a vízhez.(óceán)
  • gabf1
    Oroszul is megtaláltam, h h kell tölteni, csak az a baj, h nem szedi le az egészet, hanem megszakad.
  • Borgi
    Oldgémsz dát err ju in ingliss
    Júz disz
    amugy szerintem meg ki lehet találgatni az oroszt, dehát, ha valakinek ez kell ;-)
  • Shaman
    ennek az old-games.ru-nak nincs valami angol nyelvű változata?
    Nem látom,hol lehetne más nyelvre kapcsolni,vagy ti oroszul próbálkoztok?
  • gabf1
    Ja lehet megvan