8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#5202 mék ment XP neked
-
#5201 ismerem, megvan, de elakadtam még anno amikor egy atomot szállito szerelvényt kellett megállitani :) imádtam!
amugy, 1 cd csak és nekem ment xp-n! -
#5200 Hmmm, EVM-ben nincs meg, sorry, de valamilyen budget kiadását már láttam valahol. -
#5199 kommandosz 2volt, az asmi ijen forgatható full3d-s fuj volt?! -
#5198 Tényleg, talán EVM-sorozatban is megvan. Annyit meg igazán megér. -
galocza #5197 mármint 1-1 ezresért 8) -
galocza #5196 én mindig edonkeyt ajánlok, de commandosokat (1, kieg, 2) asszem egy ezresért vesztegetik... -
#5195 Sam and Max Hit The Road. -
Lokker #5194 emberek en egy oan gamet keresek amiben egy kutyaval es egy nyulal kellet menni es bunugyet megoldani -
#5193 De. Már eddig is 5193-szor írtak ide valamit. -
#5192 ide nem ír senki -
#5191 nem tudná valaki honnan lehet letölteni a Commandos 1 Beyond call of duty-t.
Ingyen.Nagyon kéne a játék. -
Danton #5190 valaki nem tud nekem küldeni egy olyan settlers 2 .őt amiben ő tud hajót építeni???
Akár hány gold versiont letölttöttem nincs meg a hajóácsnál a hajós ikon...
Előre is köszz!!! -
#5189 Nincs mit. :) -
Mersh #5188 Ja, ja!!!!
AZ az!
Köszi! -
#5187 Push Over? -
Mersh #5186 CSőváz...
Van 1 kérdésem, hátha ti vágjátok miről beszélek...
Van 1 tök régi játék, még játszottam vele vagy 10 éve... ilyen hangyával kell menni, és oldalnézetes, és dominókat kell hurcolni, és mindegyik dominó máshogy videlkedik amikor nekidől a másik, és valami ajtókon kell talán bemenni... Ennyit tudok róla.
Nem tudjátok mi a címe?
köszi -
#5185 Ez talán a logoos de tévedhetek is.
annak vannak floppy ikonos telepítői asszem -
MrTressy #5184 Felnyomtam ide a cd-s sam&maxet.Ez abban különbözik hogy végig van hang,magyar felirat itt is benne van.És tökéletesen müxik scummvmel -
#5183 Ejgen hangproblémák nálam is sokszor adódnak dosbox alatt nemtom miért....
Sb live-om van,s a régi gammák szépen felismerik,vagy felismertetem velük az SB compatible-t. Van is hang,de a játékok 90%-ban szaggat... nem tudom miért,s ezért a játék is szaggat. Hibáa gyorsítok-lassítok a játékon...
És tuti,hogy hang gond,mert ha kiszedem,hogy no sound akkor nem szaggat. 5-let? -
#5182 Akkor már meg sem említem, hogy EA is készül egy psp játékgyűjtemény kiadásra, nagy klasszikusokkal. Meg azt hiszem már a Taito, Namco... is kiadott PSP -re valamit. Csak ezeket még nem néztem meg. :-) -
#5181 azannya ez nagyon +
kár hogy ds párti vagyok
de ettöl függetlenül nagyon + -
#5180 Úgy érted a DosBox-ban állítom be az SB emulációt? Hát pont ezért próbáltam ki DosBox-szal, mert XP alatt nem működöt a hang...
A DosBox-nak a CD meghajtóval van valami baja, csak 370kbps sebességűnek ismeri fel az X-Com belső tesztje (több kellene neki). Hang van, de amikor elindítom a játékot, az intro szaggat mint állat. Aztán kattintok, hogy akkor kezdődjön a játék, erre visszadob DosBox-ba. Hiába variálok az -ioctl kapcsolóval mountolásnál, egyszerűen lassú neki az emulált CD meghajtó. -
#5179 Eloszor is, toltsd le a D-Fend gui-t.
Akkor grafikusan tudsz mindent beallitani a Dosboxban.
Amugy csak halkan megjegyzem, a GUIn belul belehet allitani a hangkartya emulaciot is, es tuti hogy mukodnie kell a AC97-el is.
Szepen beallitod neki a SBPro-t aztan a jatek setupjaban mar mukodnie is kell. -
#5178 Megnéztem mégegyszer a telepítést aztán most már teljesen képben vagyok.
Szóval az egy dolog, hogy a telepítő saját rendszerdiagnosztikája csak 486-os nak ismeri fel a 2500+ AthlonXP-t, megy a DVD olvasót fel sem ismeri. De a végén van egy hangkártya config rész. SB16/AWE32 meg kompatíbilis cuccokat lehet neki beállítani. Hát nem csodálkozom igazából, hogy az integrál AC97-es hangrendszert nem ismeri fel . De zene és hangeffektek nélkül bizony nem játszom.
Ezért is váltottam DosBoxra de ott meg a CD formátummal van ez a szutyok gondja. Éééés... megnéztem, hogy a DosBox egyáltalán nem támogatja még ezt a játékot.
Régebben azért ment nekem 98 alatt, mert egy Celeron 300-on ment, alaplapon "valódi" SB kompatíbilis hangkártyával . Szóval a mostani gépemre hiába is próbálnék 98-at telepíteni és az alól futtatni...
XP alól futó patch, vagy portolás úgy néz ki nincs . Kár ezért az igazán nagyszerű játékért.
Jaja, az Elirium 115. Nekem sosem voltak gondjaim vele. Ha lelőttem egy Ufót mindig kimentem felderíteni, az hozta az anyagot. Utána persze nem szabadott eladni és akkor nem volt belőle hiány. Igazán szuper rész volt az első is (amíg nem találkoztam az Apocalypse-szel) legalább 15x végig vittem . -
DrBrown #5177 Köszi! Hálám üldöz! -
MrTressy #5176 Innen leszedheted, szükséges hozzá ascummvm is.Ne felejtsd el bekapcsolni az optionsban (f8) a feliratokat mert csak úgy müxik a magyar felirat :) -
Danton #5175 nah akkor valaki segítsen az én settlers 2ős problémámon!!!!:D:D:D:D
-
#5174 köc a tanácsokat Danton,dronkZero.
Lehet újratolom ezen infók birtokában :-p -
DrBrown #5173 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy honnan lehetne leszedni a régi
Sam and Max Hit the Road nevü veteránt?
Nagyon bírtam a gémet!
Most játszottam ki újra a Maniac Mansion-t! Nagyon álllat!!
Teljesen jó ötlet hogy újra le lehet szedni ezeket a régi C64-es játékokat!
A régi gyerekkoromat idézi, amikor napokat ültünk a fekete-fehér Orion elött..
(színesben azért jobb)
Szevasztok! -
#5172 A bázisaid megtámadásakor mindig hoztak jó sok eleriumot. Bár túl könnyű fokozoaton elég ritkásan támadják be a bázisaidat... -
Danton #5171 elirium 115:D
amúgy én végigvittem már hányszor.....ÉS MÉG MINDIG IMÁDOM!!!:D:D
Végig tudod tolni, csak okosan, tudd, hogy mit és mennyiért kell fejleszteni! -
#5170 Huh mennyire szerettem én az X-com első részét,vagy hívhatjuk UFO-nak is.
Csak 1 baj volt vele,hogy nem lehetett végigvinni:-( Volt valami nyersanyag amit az elején sokat találtál,aztán a végefelé semmitse,s az létszükséglet volt valamihez,talán a landoló egységekhez,ebben már nem vagyok biztos... -
#5169 Kompatibilis modban sem fut le a telepito ? -
#5168 Szevasztok! A következő problémámmal zargatnálak titeket: van az X-Com Apocalypse nevű játék, kb ´97-ben adták ki DOS alá. Win95 és 98 alatt szépen futott, XP alatt viszont el sem indul a telepítés. DosBox-ban sikerült annyit elérnem, hogy feltelepül de itt sem indul el mert valami hülye szöveget benyom, hogy a CD nem "ilyen meg ilyen" szabványú. Ez DosBox vagy XP hiányossága?
Szóval valami mod-ot keresek amivel XP, vagy DosBox alól futtathatnám. Eddig nem találtam ilyet, de úgy nézem ti felvilágosultabbak vagytok, hogy van-e ilyen vagy nincs.
Megköszönném segítségetek. -
#5167 Így már kicsit érthetőbb, bár nekem nem ismerős ez a cucc. :-) -
#5166 Na szóval!
Régebben rábukkantam egy jó honlapra ahhonnan ingyen tudtam leszedni a régi játékokat.
Most már nem találom meg a honlapot.
A honlap bannerében egy ilyen
emberke és egy mario szerepel.
A telepítőjében is ők ketten vannak.
Ezen a honlapon a játékok xpre át vannak irva csak éppen hang nincs.
Amikor felrakod az egggyik játékot akkor ikonnak általában egy floppyt rak ki.
Valaki meg tudná adni a honlap cimét? -
#5165 wow -
#5164 Ghosts 'n Goblins. Gondolom nem ismeretlen ez a cím sokatok számára. :-)
Be kell látnom, hogy ez a PSP kütyü nem is olyan rossz dolog. Nem elég, hogy már minden féle emulátor van rá (genesis, nes, dos...) de a PSP -re fejlesztők többsége is csinálja rá a retróremake cuccokat. Lesz Earthworm Jim, már van és istenien jó a Lemmings, na és most láttam videót a Ghosts 'n Goblins -ból.
Egy rövid kis videó: www.youtube.com
Na ez egy kis reklámnak tűnt, pedig csak vigyorog a fejem, hogy milyen jó ez a retróláz a marokkonzolon. :-) -
#5163 Nincs azzal semmi baj.
Szedjel le hozza egy Playstation emulatort. :P