Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bemountolod a könyvtárát.
az menni fog
SND parancsal hangkártyát változtatsz
katty, hogy "I WILL"
azt "PRO 16"
azt "USE 1"
azt "Sound Blaster Pro III" <-- ez tutira megy mindig dosboxban
azt "NO"!!!!!! mert a hülye setlers az IRQ-t 5-nek hiszi(dosboxban 7 az alapbeállítás, persze átállítható)
adress 0x220, irq 7, dma 1
"Yes", azt "ok"
a játék "serf" paranccsal indul.
segítségnek itt az aktuális dosbox config file-om.
feltételezi, hogy a dosbox könyvtárán belül van egy "dos" nevû könyvtár, ami c:\ gyökér lesz emulálva... meg ki van benne kapcsolva egy-két apróság, ami felesleges, (GUS emu, stb), meg átakalítva pár dolog, amitõl gyorsabb.(ez ilyen házi, meg nem disztrib szerû, nem osztogatni vagy fikázni)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ígérem
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Alcohollal ki is tudod írni az ISO-ket CD-re, ami jó dolog.
Figyelem! az NRG formátumot egyis sem ismeri, arra a Nero-nak van emuláló szoftvere.
ja... az ISO az az eredeti CD tökéletes képmása.
ha mégsem megy, akkor írd ki újraírható cd/dvd-re.
The Matrix has you...
Megtudnátok mondani hogy a warez oldalakon letölthetõ ISO Games név mit is takar?
Letöltöttem egy játékot ( ami ISO ) és semmivel sem tudom megnyitni a fájlokat amiket leszedetem, kérlek segitsetek , mi lehet a baj vagy mivel tudnám õket megnyitni!
(Daemon Tools progival már próbáltam megnyitni)
a z: steel soldiers-t (zed) szeretném megszerezni, ha bárkinek meg van, vagy tudja honnan lehet megszerezni, letölteni, az szóljon itt, vagy írjon ide: [email protected]
Köszi: Danesz
köszi mégegyszer😊 csá
The Matrix has you...
Esetleg kiprobalhatod a VDMSoundot.
Talan azzal kitudsz csiholni valamilyen hangot.
http://sourceforge.net/projects/vdmsound/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
köszi mindent, mindenkinek😊
szerk.:megy az egér is😊) csak nincs hang😞
The Matrix has you...
Ha utana elindul a jatek, akkor mar tudod, hogy a hangot allitottad be rosszul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ezt írja ki mikor a hangot próbálom belõni. mi ez? nem ismeri fel a hangkártyát? ami itt van az Soundmax Integrated Digital Audio. ez most soundblaster? de melyik?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ilyenkor kell a masik lehetoseget elovenni.
Valamilyen gepemulatort.
Vagy a VMWare-t vagy a Virtual PC-t.
Dosos jatekokra kivaloak.
Sajnos a directxes jatekok nem futatthatoak veluk, mert directxes emulaciot nem tudnak, de a DOS-os jatekra teljesen alkalmasak.
Probalj valamelyikre feltenni DOSt es ugy probalni ki.
Esetleg meg az is lehet a hiba, hogy a setup programmal nem konfiguraltad be a hangkartyat.
ERROR: The Timbre library >SAMPLE.< can not be opened.
szóval szerintem a játék baszakszik valami miatt. de mi miatt? köszi minden eddigi segítséget😊
The Matrix has you...
nem lehet, hogy a hang-fájlokkal kellene valamit mahinálni? oda már mindent bemásoltam.
The Matrix has you...
Innen leszedheted.
a dynamic-ot hol tudom állítani. nem vagyok egy prof a dosbox-ban. mi az a Dfend?
The Matrix has you...
Tegnap fejeztem be az Anachronox-ot. Zseniális! 😊)) csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem igazán "old" game még, de a mai szemnek már rém csúnyácska. De, mint mondtam, zseniális!
DB
A ti kung-futok nem erős!
ugye dosbox-ban próbálkozol?
ugye beállítottad dynamic-ra az emulációt, és legalább 15000-en megy.
ha igen, akkor majd megnézem.
ha nehezen kezelhetõ valakinek a dosbox config file-ja, akkor hasznalhat Dfend-et.
megnézné valaki, hogy neki mûködik-e? csak 1 MB-os játék, a Settlers lenne az, ha valaki nem olvasott vissza. ha rájönnétek, hogy mi a baja, az frankó lenne😊 köszi elõre is. ja, az underdogs-on rajta van.
The Matrix has you...
Ugye a Sensible Soccer-bõl a '98 volt az utolsó?
ha nagyon szépen kéred, akkor feltöltöm vhova
Egy Blip&Bob nevezetû platform játékot keresek (ha egyáltalán így hívják), azt tudom, hogy törpikékre és pokemonokre, meg hasonló rajzfilmfigurákra kell benne lövöldözni.
Hol tudnám megtalálni?
elõre is köszi az infót
Repatarurgyán
nagyon megörültem mikor rátaláltam erre a topikra. van egy-két régi játék ami még mindig jobban melengeti a szívemet, mint pár mai társa😊
egyik ilyen a Settlers-sorozat. ha hiszitek, ha nem az elsõ rész tetszik a legjobban a mai napig. le is szedtem az underdogs oldaláról, de nem nagyon akar mûködni. a dosbox-ot már telepítettem, de mikor elindítom a játékot ezt írja ki:
ERROR: The Timbre library >SAMPLE.< can not be opened.
ami saját kútfõbõl ment, az az, hogy csináltam egy ilyen sample könyvtárat, de a pontot nem tudtam a végére beszúrni, valamiért nem engedi. bemásoltam minden letöltött fájlt oda is, de ennek ellenére fennáll a hiba.
mit tudok még tenni, hogy mûködjön?
The Matrix has you...
az a véleményem, hogy csak olyan játékot veszek meg, amit garantáltam végigviszek.
Így döntötem eddig a StarCraft és a Deus Ex mellett. A közeljövõ ben nem tervezek játékvásárlást, bár egy World Of Warcraft-ot elfogadnék ingyér'...
Nem tudjátok véletlen hogy az EARTH 2150 játék kiegészítõit (Moon Project és Lost Souls) honnan tudnám megszerezni?
ftp, torrent, bolt tökmindegy de egyszerûen sehol se találom 😞
Ki kéne szedni a fileokat a magyarul megjelentbõl. Nekem angol van, de érdekelne..
magyaritasok.hu-n ilyen alig magyar van, meg az karakterlimites is, de a game megjelent magyarul.
asszem a language.dll a fontos file.
Meg tudnád ezt tenni 1-2 napon belül ha szépen kérem?😊
Nagyon fontos...
Az EUROPA UNIVERSALIS 2 HÖZ KELLENE NEKEM magyaritás,de akár ANGOl ul is jo lenne!!!
Ugyanis nekem spanyol nyelven van meg abból meg egy kukkot se értek😞
Az Age Of Empires 1-et keresném, a lenti linkeket és az underdogs-ot is végignéztem, ott nem találtam. Tudnátok a rip verzióhoz egy linket adni? Elõre is köszi.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ez után van, hogy lóg egy zöld dög a plafonról, ha bele lövök följebb megy, most már át tudok gurulni alatta, de tovább nem, ekkor pont visszaereszkedik és fölzabál. Itt tudok "fölfelé" menni, ahol van 3 képernyõ, de semmi erdményeset nem tudok itt csinálni... Falba lövés nem segít, mint korábban. Végig gugoltam a padlót is és nyomogattam a fölfelé-t, de sehol semmi.
Ide kérnék hasznosabb tanácsot, mint az uninstall! 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nem tudjátok , hogy van e vmi hír Master of Magic 2-rõl ? Régebben mintha felreppent volna vmi pletyka, hogy lesz. Szerintem sokan örülnénk neki. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én már elakadtam valahol az elején. Ott, ahol egy õsgyík repked jobbról balra, a következõ képen egy óriás rák-szerûség elõtt kell átugrani... a többire nem emléxem, de úgy rémlik, hogy innen még van egy képernyõ balra és ennyi...
Sz'al ne is próbálkozzak vele tovább, ha már itt belebuktam, mi? 😊
Nah, majd az uninstallnál Rád fogok hivatkozni! <#eplus2>#eplus2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"