Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
1 hete keresek egy régi gamet, amit nagyon szerettem.
a címét nem tudom sajna... a lényeg, hogya különbözõ pályákon meg kell keresni a kiutat (valami kék cucc) úgy, hogy bombákat pottyantasz le egy kiscsajjal, miközben szörnyek is ólálkodnak a négyzetben. Nagyon hasonlít a Marióra!
Lécci segítsetek! Mi a címe? Honnan tölthetem le?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
De adjuk meg a választás lehetõségét, hehe 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
http://www.skulltag.com/
Aki egy kis online Doom öldöklésre vágyik:
www.zdaemon.org
Állandó szerverek(FFA, CTF, TeamDM, COOP, 1-on-1), sok játékos, ranglétra, statisztika, nagggyon jó! 😄
Egy kis kliens progit kell leszedni (de a pack tartalmazza a szerver-indításhoz szükséges cuccokat is), van benne automata szerverkeresõ, buddy list, beépített chat, minden, ami szem-szájnak ingere!
Ja, és teljesen ingyenes! Mindössze egy doom2.wad file-ra van szükség (nem mind jó, ha kell valakinek a megfelelõ, feltöltöm valahová!)
Bye
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
/gonosz
csináltam hozzá magyarítást.
beleraktam a régi jó kis hangokat, lefordítottam a szövegeket, most a textúrák készülgetnek😛
Az egész a HRP-t veszi alapul
ismeritek, nem?
na nek, akkor klikk ide
a magyarítás pedig a portálról elérhetõ.
a HRP-nek kell a duke3d.grp, figyelem!!!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Most az új LG dvdiróval valamennyit le tudtam szedni róla, és lekapartam néhány oldie gammát is, úgymint:
- TIM - incredible machine
- 7up
- Humans
- PuttPutt
- valami õsöreg sakk
- Duke3D
- Dive
Ha érdekel valakit, feltolom valahova õket 😊
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
De hamar rá kellett jönnöm, miközben témát is néztem, hogy írni tud, olvasni már kevésbé. :-))
LOL ... én is megírtam privátba is ...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
az nem számít, olyat senki se használ😛
Vicces gyerek.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mert az ipaq -n levõ dosbox emulátorral prehistorik akadt borzasztóan. Aztán átraktam az egészet egy más ppc -be, s ott meg már élvezhetõbben volt hajlandó mûködni.
De most már mind1, mivel psp -n úgyis jobb az irányítás, gombok. :-)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?
Ha nem indul megkapod a lebukós oldalt. Akkor valami rosszul van beállítva a gépeden. Tûzfal stb, vagy csak letöltésvezérlõvel próbálkoztál. Bár ahogy látom a képen van ott gond bõven...
Nem téma itt de nem ártana 1 Spybot vagy valami más anti-reklám progi... IE+AVG=a végzettel... de ez magánvélemény...persze az Internet Explorer a bátraknak való! Csupa veszély, kaland, nyitottság, ez kell az igazi netszörfösöknek! 😊
Mondjuk van Mozillád használd azt, azzal ráadásul tökéletesen megy a HOTU is.

ezért is mondtam, hogy szívesen elküldöm.