Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
több infó?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Szabi84
Most szedtem le a retrogamesrõl a Settlerst! <#eljen>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ollie
Great Giana Sisters?

Dragooon
sziasztok sracok!
1 hete keresek egy régi gamet, amit nagyon szerettem.
a címét nem tudom sajna... a lényeg, hogya különbözõ pályákon meg kell keresni a kiutat (valami kék cucc) úgy, hogy bombákat pottyantasz le egy kiscsajjal, miközben szörnyek is ólálkodnak a négyzetben. Nagyon hasonlít a Marióra!
Lécci segítsetek! Mi a címe? Honnan tölthetem le?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Rip
Igen, próbáltam ezt is, de mintha most többen lennének a zdaemon-on ;-)
De adjuk meg a választás lehetõségét, hehe 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Basszus, letöltöttem az EF2000-et az underdogsról, szépen el is indul, de kb ötször olyan gyorsan fut a gépen mint kéne nekije. Tud valaki valami megoldást?
Ízlések és pofonok! 😉

http://www.skulltag.com/

Rip
Hali!

Aki egy kis online Doom öldöklésre vágyik:

www.zdaemon.org

Állandó szerverek(FFA, CTF, TeamDM, COOP, 1-on-1), sok játékos, ranglétra, statisztika, nagggyon jó! 😄

Egy kis kliens progit kell leszedni (de a pack tartalmazza a szerver-indításhoz szükséges cuccokat is), van benne automata szerverkeresõ, buddy list, beépített chat, minden, ami szem-szájnak ingere!

Ja, és teljesen ingyenes! Mindössze egy doom2.wad file-ra van szükség (nem mind jó, ha kell valakinek a megfelelõ, feltöltöm valahová!)

Bye

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Lacc
Nekem a Torment megvan ám dobozasan is 😊 Klasszikus.
dronkZero
A Torment-et le tudod szedni egy bizonyos, eléggé ismert smswebes oldalról...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

PiszkosFred
Node a viccet félretéve, biztos hogy valami dos emulátorral jobban futna, virtual pc vagy dosbox-szal. De majd a profi topiklakók mondanak valami konkrétumot is, biztos megoldják a problémát, értenek hozzá ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szabi84
Lehet gyenge 9600XT újabb kéne

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

PiszkosFred
Elég erõs a géped neki? ;]

/gonosz

Szabi84
Sziasztok leszedtem a retrogamesrõl a Doom-ot! Csak az a gond hogy szaggatt nem tudom miért pedig a Doom2 frankón megy!

rtfmZoli
Sziasztok, tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni a SW Rebelliont(98-as),illetve a Planetspace Tormentet(99)?

valaki nem tudna nekem segíteni..eddig a meme-val a régi gamékat gyûjtöttem de most érdekelnének az újabbak is ..amihez már chd file-ok kellenének ..ehhez nem kell mindenféle kiegészítõt meg patch-et maméra telepíten? Mert ugye alapból szofveresen kezel mndent..a 3d-t is ami nem egy jó dolog ha monnyuk tekken2-zni akarnék
takysoft
Duke 3D? az jóóó..
csináltam hozzá magyarítást.
beleraktam a régi jó kis hangokat, lefordítottam a szövegeket, most a textúrák készülgetnek😛

Az egész a HRP-t veszi alapul
ismeritek, nem?
na nek, akkor klikk ide

a magyarítás pedig a portálról elérhetõ.

a HRP-nek kell a duke3d.grp, figyelem!!!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

tom-bõl azóta kijött egy vagon új verzsön is asszem amugy 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Andie
A minap megpróbáltam lementeni a leges legelsõ CD-mröl az adatokat, valamikor 10 évvel ezelött irtam, és sajna pár éve már nem tudtam olvasni, megtámadta valami cd evö gomba, és pont a legbelsö szektorok sérültek.
Most az új LG dvdiróval valamennyit le tudtam szedni róla, és lekapartam néhány oldie gammát is, úgymint:
- TIM - incredible machine
- 7up
- Humans
- PuttPutt
- valami õsöreg sakk
- Duke3D
- Dive

Ha érdekel valakit, feltolom valahova õket 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

szintén csatlakozom 😛
BBird
Engem is megtalált már kétszer. Elõször reagáltam, akkor vissza is írt.
De hamar rá kellett jönnöm, miközben témát is néztem, hogy írni tud, olvasni már kevésbé. :-))
ZsZso
OFF:
LOL ... én is megírtam privátba is ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

PiszkosFred
Sztem fél évre visszamenõleg minden kommentelõnek elküldte ;]

Rip
Én sem maradtam ki...

takysoft
ja.... Explorer?
az nem számít, olyat senki se használ😛

PiszkosFred
Nekem a sh2 régi E3as trailer zenéje kellene, egyszerûen isteni az a szám. Megvan az OST, de nincs rajta. Évek óta vadászok rá, egyszer sikerült valami orosz oldalról beszerezni, de csak 56k-s minõségben, de azóta már az elszállt - a szó szoros értelmében ;]

Lacc
Nem teljesen abandon dolog, de akinek esetleg megvan a Silent Hill 2 és hajnalndó lenne nekem segiteni egy feltöltés erejéig, az írhatna nekem privátot, megköszönném nagyon.
Igen? Én is csatlakkoznék a válaszadók sorához... 😄
Vicces gyerek.

inkább pocketdos mint dosbox bár az elöbbi sem tökéletes, egyszerüen kevés a hardver egy dosos 386-486os game tökéletes emulálásához

Szabi84
küldtem

nekem is küldött nyugi, szvs mindenkinek küldött 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szabi84
Beszarok, már én is kültem neki pár napja címet ahonnan leszedheti!

Nekem meg ne küldözgess privát üzenetet, mert nekem gyakorlatilag 3-4 hozzászólásom van ebben a fórumban, és t*köm tudja, hogy mi az a két játék. Ergo f**** tudja.

BBird
Igen, elsõsorban ilyen ficsõrökre gondoltam én is. :-))
PiszkosFred
Szemerõltetõ ;]

BBird
Köszi szépen, közben böngészgettem, s rájöttem, hogy én voltam ismét a hülye. Elõbb jöttem sírni ide, mint kerestem volna. Windows verzió kellett neki. Na majd kipróbálhatom végre milyen "tájkonozni" marokkonzolon. :-D
BBird
A romnation oldalról szoktam tölteni, de köszi a linket! :-)
BBird
Lehet, hogy ami nálam volt ppc, az volt gyengus. :-)
Mert az ipaq -n levõ dosbox emulátorral prehistorik akadt borzasztóan. Aztán átraktam az egészet egy más ppc -be, s ott meg már élvezhetõbben volt hajlandó mûködni.
De most már mind1, mivel psp -n úgyis jobb az irányítás, gombok. :-)
Voltan
Hányszor kell még elmondani? Privátban is megírtam: Innen.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

danióra
Heló! Nem tudod hogy honnan tudnám megszerezni a King's quest 3-at vagy a Quest of Glory-t?A teljes verziót.

Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?

Jajj... mert a kutya alatt lévõ 5 karaktert be kell gépelned az üres boxba majd a go-ra kattintva elindul.
Ha nem indul megkapod a lebukós oldalt. Akkor valami rosszul van beállítva a gépeden. Tûzfal stb, vagy csak letöltésvezérlõvel próbálkoztál. Bár ahogy látom a képen van ott gond bõven...
Nem téma itt de nem ártana 1 Spybot vagy valami más anti-reklám progi... IE+AVG=a végzettel... de ez magánvélemény...persze az Internet Explorer a bátraknak való! Csupa veszély, kaland, nyitottság, ez kell az igazi netszörfösöknek! 😊
Mondjuk van Mozillád használd azt, azzal ráadásul tökéletesen megy a HOTU is.

ezekhez van itt egy tonna rom itt

akkor vmi rossz progit használtál a morphgear meglehetösen jól müxik ppcn. megadrive,gb,gbc snes stb emulációt tud. 2.2.5.6 os válozatot keresd mert 2.3.0.2 be nincsen megadrive

OK. Viszont az underdogs miért nem enged letölteni?

ollie
Semmi köze az underdogs-hoz. Gondolom feltûnt a popup, az nem az HOTU portálról jött. Már elõtte települve volt a gépedre.

takysoft
mi? az underdogs?

Vírusos az egész honlap. Esetleg más forrás?

takysoft
persze.
ezért is mondtam, hogy szívesen elküldöm.

BBird
Egyelõre csak annyi a kérdésem, hogy neked van r a nevek végén? :-)