8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • takysoft
    az pedig elvileg benne van... én is onnét szedtem le még régen.
    töltsd le újra esetleg
  • Web mester
    Próbáltam úgy is hogy összehúzom a sima Jazz 2-vel de ugy se ment. Valami Anims.j2a -t hiányol.
  • takysoft
    nos, szerintem pedig ez lesz az.
    én úgy csináltam, mind jazz1, mind jazz 2 esetén, hogy a legújabb verzióba(itt pl a secret files) belemásoltam az összes régi verzió file-ait is(mert a játék támogatja, így a secret files-al lehet a normal pályákat is játszani)

amúgy van egy JAZZ_TSF.reg nevű file, azt kitömörítés után indítsd el, meg minden esetben, ha máshova másolod a játékot! úgy menni fog:D
    ha még van vmi gond, csak szólj bátran!
  • Web mester
    Végre a végére ért a The Secret Files letöltése, de nem megy. Meg sztem ez a sima verzio.
  • Web mester
    Különben rájötem arra hogyan lehet saját stíulusú pályát szerkeszteni a Jazz2-ben. Nagyon egyszerü.Itt le van írva angolul.
    Pár mondatba összeszedve.
    1. Le kell tölteni azt a kockázott képet.
    2. És valamilyen képszerkesztő progival pedig be kell rajzolni.
    3. Be kell húzni azt a képet a Tiles mappába a játék fájlai között.
    4. A pályaszerkesztőben a Set-re és útána az Add-ra kell meni és itt kiválasztani a képünket.
    5.Frissiteni kell.
  • Web mester
    Na végre sikerült. Most töltöm!
  • Web mester
    Most meg találtam hol lehet letölteni,de nem engedi.
  • Web mester
    Hol lehet ott letölteni?
  • takysoft
    Tess!

Amúgy az Underdogs az első link a bannerben odafent
  • takysoft
    Jazz3D képek javítva mert a linkelést nem szereti....
  • Web mester
    A Jazz Jackrabbit 2-höz a The Secret Files -t valaki el tudja mondani hogy hol tudom letölteni? Nagyon kéne!
  • Borgi
    émmeg letöltésnél megakadtam, flashget kell neki?
  • blackgamer
    sajnos már az elején nem tudom mit kéne tenni, jobbra-balra lezárva, felettem pedig az űrhajó
  • takysoft
    Képek a Jazz Jackrabbit 3D Alpha verziójából

Ha kell maga a játék is, feltöltöm valahova. 50 mega csak. de időbe fog kerülni:D kell vkinek?
  • Borgi
    érjél rá :P
  • takysoft
    nekem van Jaz Jackrabbit 3D alpha verzió:D, majd ha ráérek, rakok be képet:D
  • Web mester
    A 2 -höz jó. Csináltam egy tök cool pályát.
  • Borgi
    etyhesz fatya kettöhösz? :O
  • Web mester
    A Jazz Jackrabbit -hez van pályaszerkesztöm. Nagyon jó pályákat lehet csinálni és az eredetiket is át lehet írni.
  • Lacc
    Biztos volt már róla szó, de aki szerette a Flashbacket ill. az Another Worldöt, és esetleg kihagyta a OneEscapee-t, az sürgősen pótolja be :)
    Most toltam végig, és néhány hülyeségétől eltekintve (leginkább az igen sajátos irányítástól...) nagyszerű game volt. És ami a legfontosabb: magyar.

Ha valaki elakad valahol segítek szívesen.

(Invictus).Innen le lehet szedni, pár éve ingyenessé tettték a készítők.
  • BBird
    Igen, azaz, közben én is megtaláltam. Köszi a segítséget! :-)
  • Gary
    A pontos címe: Helicopter Emergency Rescue Operation

Bővebb infó: H.E.R.O.
  • BBird
    Nem nekem kell a segítség, de én vagyok a kérdező, így kérdezek is: ;-)

Van egy régi játék, állítólag még c64 -es. Állítólagos címe: Heroes vagy Hero!?
    Lényege, hogy főszereplőnknek vmi jetpack szerű cucca van, föld alatt kell kimenteni embereket. Vannak lámpák, melyeket kilőve sötét lesz, tehát figyelni kell azokra is.
    Kb. ennyit tudni. Ebből valakinek ismerős a játék? Címét tudja valaki?
  • Waterhorse
    Halihó!

Ha valaki ismeri a Tex Murphy 3. részét (Under A killing Moon), játszott már vele, és lenne olyan kedves segíteni, azt megköszönném. Elakadtam már az 1. napon, van hozzá angol nyelvű végigjátszásom, ami szerint el kéne mennem a Police Stationba és beszélni Mac-kel, de se azt, se azt embert nem találom. Már mindenhol jártam mindenkivel beszéltem akivel kellett, de ez az egy hiányzik, h a Coit Towerbe jussak.

Ha még nem ismernétek Innen rengeteg régi kalandjátékot lehet leszedni, és sok más stílusú old gamét, Tex Murphy-t is ott találtam, torrentes.
  • SD456
    Hy all!

Nemt udom ismeri e valaki a Real War-t de szerintem elég régi de jó játék. Nem tudja valaki honnan lehet letölteni? (A fenti linkeken is megnéztem de sehol nem találtam)

Előre is köszönöm!
  • ollie
    PC, VGA
  • MrTressy
    Ellenben én egy régi repszimmet sorozatot keresek.Kéne a JetFighter II: Advanced Mission Disk, Jetfighter IV illetve az V.Többi már megvan :)
  • MrTressy
    nekem az megvan 118mega a ripje ha kell feltolom valahova
  • MrTressy
    Na de melyik platform azt is tudja vki?Én igen
  • Shaman
    lehet...
  • Rip
    Out on a limb C64-es játék, fán mászkálós, miegymásos. Gondoltam, hátha ez az.
  • Rip
    Defender of the Crown? :D
    Tényleg könnyű
  • zola2000
    Régi játékban a legjobb szerintem a nintendo 64 a legjobb. Emu:wWw.Emulator-zone.Com, romok: www.Emuwizards.Com vagy www.Emuparadize.Org vagy a googlebe írd be n64 roms (a zeldákat mindenképp érdemes megnézni meg a super mario 64et is (bár azt már nintendo dsen nyomom). pici a romméret de jók a játékok ezen csodálkozok a legjobban. Nagyon jók még az rpgk snesen a gépigénye is kicsi az emunak.
  • Shaman
    ohhh bazzeg,véletlen ide tettem "ismerd fel a képet" topig helytt...LOL :-ppp
  • Shaman
    Könnyű:

• Shaman
    hümmm....
  • Rip
    Out on a limb?
  • Shaman
    háát sajna nem took több infót adni,s egyre többet gondolkozva egyre inkább úgy érzem,hogy az még C-64-es vót,szal bukta,de mind1:-p

Van ezernyi másik jó gamma!
  • BBird
    Szörnyűűű, már majdnem rohantam arcade -ba nézelődni... :-)
    Egyébként vicces, de pont fél napot azzal töltöttem, hogy abandonia -n kerestem arcade racing játékokat, mint a trailblazer. Ilyesmi játékba fogunk majd belevágni a munkahelyen. ;-)
  • PiszkosFred
    Mármint nem te, hanem Shaman, csak a te kommentedet fűztem tovább ;]