8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#5402 http://www.abandonia.com/ -n is van kép, igaz legtöbbször csak a nyitó screen, de tovább kattintva van pár ingame screen is. A játék vszínű arcade kategória lesz, ha van kis időd, nézz szét köztük, biztos beugrik a neve, ha meglátod. -
#5401 A többség egy rakás... szóval az Amnézia és a fejlesztők többi alkotása még elmegy. A többi ilyen 90% -ban nem állja meg a helyét. :-)
Egyébként underdogson van kép ha listát nézed. :-)
De az is nagy segítség lenne, ha részletesebb infót adnál. -
#5400 tényleg bár ezek nem annyira régiek,de jó ki magyar RPG Maker-es játékokat nem tudtok? Én még anno játszottam az Amnéziát,s az nagyon tetszett,s keresgéltem a neten hasonlóakat,de majd mindegyik csapat oldalán az volt,hogy készületben,vagy a csapat feloszlott,vagy ami volt nekik el sem indult nálam...
Szal nem tudtok hasonló jó kis magyar gammákat? -
#5399 Asszem nem macska volt. Mind1 hagyjuk úgyse jövök rá :-ppp
nincs valami olyan oldal,ahol képek is vannak mellékelve a játékok címe alá? úgy értem közvetlenül?
Szal nem úgy,hogy fel van sorolva millió meg 1 játék,s ha ráklikkelsz akkor behoz infót,meg képet,hanem eleve ki van téve 1-2 kép róla. Akkor hamar megtalálnám. -
cleric #5398 Captain Claw? Bár arra gondolom emlékeznél, hogy macskával kellett tolni benne :) -
#5397 hümmm asszem egyik se de azé köf.
lehet,hogy az még C-64-es vót? :-pppp -
#5396 Hát ha fa, meg kötél, meg létra...
Flashback, Lode Runner, Prehistorik 3. vagy 4. pálya, esetleg a '84 -es Magical Tree? :-)
Így hirtelen ezek jutnak eszembe. -
#5395 nem ez még dos-os volt ezerszer primitívebb,meg az egész erről a fán mászkálásról szólt,míg ds2-ben egy csomót mendegélsz másfelé.. -
#5394 Már korábban összeszedtük. -
Gary #5393 Esetleg a Below the Root? -
#5392 De lehet hogy az rip, nem a "teljes" cd valtozat. -
#5391 MEg hulyeseg is amit irtak 78mega tomoritve a BS2??? A torrenten most nezem a 2minimum 500mb tomoritve. -
tmisi #5390 DOS. Azok a régi szép idők... -
zsgaby #5389 Nyugi nálamse nagyon megy :)
De magyaron is pl a jungle strike valami .zv kiterjesztés jön le...
-
#5388 Nemtudom csak nalam nem mukodik az orosz oldal pl. le akartam tolteni a Broken Sword 2-t ami az oldal szerint hetvenx mega erre letoltott 1.6megat es annyi???
(Egyebkent itt lehetne inditani ismerd-fel-a-jatekot-a-fejlecbent ) -
#5387 Hát, nem azért, de ha van választásod, inkább verd a fejed a falba néhány óráig. Jobban fogsz szórakozni, mint a KISS-Psycho Circussal, az tuti :DD -
zsgaby #5386 dungeon siege? :) Az asszem úgy kezdődik -
#5385 Te BBird,te rengeteg játékra emlékszel
Volt egy olyan gamma,hogy hatalmas fákon kellett mászkálni,ahol voltak házak is meg emberek is,létrák,kötelek,lyukak,már nem rémlik mi volt a célja,de emlékszem azzal rengeteget játszottam. Nem rémlik neked mi lehet a címe? Tudom ezzel nem sok segítséget tdtam nyújtani,de többre nem nagyon emlékszem.... -
#5384 Nem tudja valaki, honnan lehetne leszedni azt a játékot, hogy Kiss: Psycho Circus. Ez egy régi fantasy játék, nekem csak a demó van meg.
Valami külföldi warez-en hátha fenn van.
Szal, ha valaki tudja, hol szóljon. -
#5383 Sok perverz kisvadmalac... szörnyűűű... ;-)
Még pár éve próbáltam ilyen hentai kalandos valamit... hát elvileg a sztori az volt, hogy befogadtak egy családba, aztán az asszonyt is, meg a lányát is khm... de az erotika abból állt, hogy akciónál álló kép + a hangok. :-D A többi rész meg duma-duma-duma... és ebből volt a több.
Egyébként a régiek közül volt egy Emmanuelle: A Game of Eroticism c. darab is. Valaki ismeri? Nekem rögtön az elején pár képkocka után fagyott. :-/ -
zsgaby #5382 azaz arra gondoltam :) köszi
-
#5381 Knights of Xentar is olyan -
zsgaby #5380 Jaja köszi. Azokon kívül. (lula megvan de az win95-ös) inkább valami rpg-manga dologra gondoltam azért említettem a cobrát. Volt egy másik ami detto ugyanaz volt végig is nyomtam de nememléxem a címére. -
#5379 a Larry sorozatot is talán ide lehet venni... -
#5378 lula példul... -
zsgaby #5377 A cobra mission-hoz hasonló adult erotic game neveket soroljatok légyszi mer rengeteg volt csak a címükre nem emlékszem.. -
#5376 Solo Flight, köszi :-P -
#5375 elmúlt a hétfő,hol a faq? :-p -
#5374 Amiga játék, állítólag. Kis repcsivel repülsz, postai szállítmányokat viszel. Arcade stílus egy kicsit. Ha sok csomagot raksz, hegy felett nem tudsz átrepülni, pl.
Kérdés: Melyik játék ez? :-) -
#5373 nos...
1. ezt dosboxban írja ki? (dos-os játékot dos alatt futtatunk, vagy legalább emulátorban... nem a windows beépített emujában mert az szar)
WinXP alatt tudtommal nem fut a játék(van a CD-n dos-os install is, azzal próbálkozz)
vagy: Win98 alatt úgy tudom megy. Tégy fel egyet. ha nincs szabad vinyód, VMWare, vagy hasonlóval emulálj... bár az még lassabb lesz, mint a dosbox.
2. dw2.bat ??? ilyen file-ra nem emlékszem.
milyen verziót töltöttél le?
nekem 2cd-s iso van meg.
ez valami feltört változat? (olvastam róla valahol, a cd cserénél ki kell cserélni valami file-t a játék közepén)
ha a játék univbe-s, akkor felejtsd el windows alatt.
dosbox-al kell próbálkozni, majd készítek jövő héten egy normális FAQ-t, addig is olvass vissza, találsz egy kis leírás a #5314 hozzászólásban.
Apropo FAQ...
UI: nem ezzel kapcsolatban... a belinkelt DosBox Faq egy rakat sz*r.
idézem:
[cpu]
core=normal (vagy full)
cycles=6500
könyörgöm... mario-hoz akarunk emulálni???
core=dynamic, cycles=20000 (kb. így kéne...)
-ezt a faq 5 verzióval ezelőtti dosboxhoz készült
dosboxban már régesrég nincsenek ilyen beállítások:
fullwidth=0
fullheight=0
Na majd csinálok egy normálisat hétfői ZH után:D -
#5372 kérdés:
letöltöttem a discworld2-t, kicsomafoltam, elindítom a dw2.bat-ot, majd kiírja, hogy:
video card: modified driver from http://unirefresh.demonews.com/videoproblems.
RAM DAC: DAC from video card
Clock chip: Clock from the video card
és ennyi. nem megy tovább. hogy tudnám elindítani? -
#5371 Igen, valami ilyesmire tippeltem volna, hogy védelem alatt áll a géped. :-)
De szerencsére nem estünk egymásnak és nem lett vérontás. ;-) -
Noodlee #5370 OK, megvan a gond.
Tűzfalam lefogta a képet, és a gombokat is :( -
Noodlee #5369 Nem kötekedni akarok, de vagy én vagyok a béna, vagy elbeszélünk 1más mellett, de szeretném megtalálni a gombot :P
-
#5368 Akkor úgy mondom, hogy gomb, menü, ami egy linkre mutat. És én is IE -t használok. Ott bizony vannak ezek. :-) -
Noodlee #5367 Nem tom te milyen böngészőt használsz, de nálami IE alatt semmilyen link nincs a fejlécben!! -
#5366 Kérdezhetek valamit? A full alatt arra gondolsz, ami az underdogson fenn van? Mert ha az is megfelel, akkor nagyon kíváncsi lennék, hogy szerinted feleslegesen lett csinálva itt a fejlécben a linkajánlat? Rögtön az első gomb alatti oldalon ott a re-volt, 46mb verzió... -
graffiti #5365 hy mindenkinek
vki aki játszik(ott) RE-VOLT-al,az véletlenül nme tudja h hol lehet hozzá plusz autókat leszedni illetve a full game-et leszedni? -
#5364 Kis Turrican gyűjtemény... remek, köszi! :-) -
#5363 Már ismertem őket, a logohoz képest ez gyerekjáték ;)
Félelmetes, hogy az Elite-t két vonalból felismerhető, hehe :)