Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha kell, akkor a szükséges file-okat nagyon szívesen elküldöm.
adj egy FTP cimet, azt felteszem aszükséges file-oket
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
PSP-n is készítik az openTTD -t, de ugye a PC-s openTTD is igényli az eredeti TTD fájlokat.
- sample.cat
- trg1r.grf
- trgcr.grf
- trghr.grf
- trgir.grf
- trgtr.grf
Az érdekes az, hogy nekem megvan, de azokban a trg1r helyett ilyen van: trg1, s a többinél is hiányzik az r a név végérõl.
Másnak is így van, nem?
Valakinek sikerült beüzemeltetni valaha a sima PC -s openTTD -t?
Ezek nem. Nem figyeltem, csak copy-paste. Sorry!
- GP2X
- Nintendo DS
- Nintendo Revolution
- PlayStation 3
- PSP
- Amiga 500
- Amstrad CPC
- Apple II
- Atari
- Chip 8
- Commodore 64
- Gameboy / Gameboy Color
- Gameboy Advance
- M.A.M.E.
- Macintosh
- MSX
- Neo Geo
- Nintendo NES
- PC-9801
- Playstation One
- ScummVM
- Sega Genesis/Megadrive
- Sega Master System SMS
- Super Nintendo SNES
- Turbo Grafx 16/PCEngine
- Vectrex
- WonderSwan
- X86
- Yabasic
- ZX Spectrum
(Ezekre vagy van már és jól müxik, vagy fejlesztés alatt)
Tegnap este én is játszottam kényelmesen ágyból psp-n a golden axe 3 -al. Csak mivel én eddig PC-s voltam, így csak az elsõ részt ismertem/imádtam. Így hiányoltam a választható karakterek közül az öreg zöld törpét. :-))
SPEED HASTE ahhanyos gém, jo is volt az...+arik voltak még a Destruction derbyk is...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Itt a topic bannere alatt van egy sor, elolvastad? :-)
Életem második játéka a doom után. A neve: Speed haste. Csak nem tudom, hogy honnan tudnám letölteni, és hogyan futassam a mai gépemen. :-( Kérlek segítsetek.
Üdv:
DJviolin
Elõzõ héten sikeresen vettem egy PSP -t, s jó retróshoz híven neki is estem 1-2 emulátornak. MAME -t egyelõre nem sikerült mûködésre bírni, de a Sega Genesis olyan simán müxik, hogy azóta fülig ér a szám, s folyamatosan töltöm a régi nagy mûveket.
Prince of Persia -val kezdtem, jó kis genesis grafikával. Isteni!
Aki teheti és nem bír élni a régi játékok nélkül, annak ez a kis kütyü nagy ajándék. :-))
Van dosbox is alá, de azt még nem próbáltam.
Egyedül azt sajnáltam PSP vétel elõttig, hogy Pocket PC -n egyszerûen majdnem minden emulátor akadt. :-(
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?
http://www.panoramio.com/user/518310
magyaritasok.hu
én írtam
a magyarítást is😛
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Illetve, hogy letudok, csak a fájl amit tölt derék 2 mega...
de az oldalon jelzett méret 40 mb
hogy kell onnan tölteni?
Elõre is THX és respekt
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Bár bevallom õszintén én imádom a kedves loogoost...
Nem is szaporítanám a szót, mert jót nem tudok írni róla.
Szerintem bizonyos fájlok hiánya okozza a játék megszakadását. Ez egy hibás verzió amely nagyon elterjedt volt a neten. Ha kipróbálta volna a játékot felrakás elõtt, akkor neki is leesett volna a tantusz...
Azt is tudom honnan szedte ezt a verziót. :/
Mivel a játékot szerzõi jogok miatt nem lehet felrakni (errõl az ESA gondoskodik is), ezért elég kevés helyen van fenn. De a már lent linkelt és emlegetett Olg-GAmes.ru például 1 ilyen honlap. A játék mérete (kb 42 mega) cd-ripre enged következtetni, és arra, hogy minden fájl ott lesz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
WinXP, teljes MK3 cd image Daemon Tools-al mountolva, melle egy dosbox 0.63.
Na most el is kezdi betolteni a game-t, de aztan aszongya' hogy nincs benn a CD vagy nem csuktam be a meghajto talcajat. Ehhez a gamehez meg crackre sememlekszem, CD ut megvaltoztatasat pedig nem talaltam a konfig fileokban. 5let? Koszonom elore is.
A loogoosról leszedtem, megy is a game, de amikor jön a csta akkor nem engedi, hogy lássam a csatamezõt (pedig qrva nagy élmény volt😄😄) kidob az asztalra
Honnan tudom leszedni, van xp kompatibilis verziója???
ELÕRE is THX mindenkinek
Köszönet érte Neked!
Amúgy ha már adventures, én ezt az oldalat preferálom:
The Abandoned Gamesroom
Ha már mindenki ismerte akkor bocs...
Néztem, hogy psp-re is van már. Csak azt nem tudom, hogy azon mennyire szaggatnak a játékok, mert a ppc-n pl vmelyik kütyün eléggé beszaggatott még egy sima prehistorik 1 is. :-(
könyörgöm, hogy kerül az adventure kategóriába a "hearth of darkness", vagy a flashback?
ezek még ok, de a Crusader: No Regret? ez már igazán fáj..
a Blade Runnert épp nem sikerült leszedni Frenchkissrõl, szal jól jött az oldal amúgy..
a Babelfish dolog nalam nem ment, talan kesöbbb...
kösz az oldalt, elleszek én még arrafele..
Ez fájt... ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Figyelemre méltó oldal. Minden fent van amit kilinkeltek az oldalra, csak tetû lassan mászik lefele. Ez viszont mit sem számít ilyen játékoknál, hisz ezek úgy is közel 10 évesek, ezek után egy pár nap már meg se kottyan 😉.
A sebességtõl eltekintve a megboldogult French-Kiss jutott SZMbe, ugyanis ez a site is el van látva ISOkkal rendesen.
Jó Nosztalgiázást!
(furcsa mód a quest menüpont alatt találtam meg a kalandjátékokat. elég sok van belõle)
http://robyrt.coolserver.net/omf2097.html
GLQuake: google esetleg?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
asszem
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
mert leszedtem a http://retrogames.intranet.hu ról és csak fekete képernyõ.
Kell valami progi hozzá? Please<#help>#help>