Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
nekem sierült anno gond nélkül.
ha kell, akkor a szükséges file-okat nagyon szívesen elküldöm.
adj egy FTP cimet, azt felteszem aszükséges file-oket

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

BBird
Viszont Transport Tycoon Deluxe -ban segíthetne valaki:
PSP-n is készítik az openTTD -t, de ugye a PC-s openTTD is igényli az eredeti TTD fájlokat.
- sample.cat
- trg1r.grf
- trgcr.grf
- trghr.grf
- trgir.grf
- trgtr.grf

Az érdekes az, hogy nekem megvan, de azokban a trg1r helyett ilyen van: trg1, s a többinél is hiányzik az r a név végérõl.
Másnak is így van, nem?
Valakinek sikerült beüzemeltetni valaha a sima PC -s openTTD -t?
BBird
GP2X, Nintendo DS, Nintendo Revolution, PlayStation 3, PSP
Ezek nem. Nem figyeltem, csak copy-paste. Sorry!
BBird
Kis lista:
- GP2X
- Nintendo DS
- Nintendo Revolution
- PlayStation 3
- PSP
- Amiga 500
- Amstrad CPC
- Apple II
- Atari
- Chip 8
- Commodore 64
- Gameboy / Gameboy Color
- Gameboy Advance
- M.A.M.E.
- Macintosh
- MSX
- Neo Geo
- Nintendo NES
- PC-9801
- Playstation One
- ScummVM
- Sega Genesis/Megadrive
- Sega Master System SMS
- Super Nintendo SNES
- Turbo Grafx 16/PCEngine
- Vectrex
- WonderSwan
- X86
- Yabasic
- ZX Spectrum

(Ezekre vagy van már és jól müxik, vagy fejlesztés alatt)

Tegnap este én is játszottam kényelmesen ágyból psp-n a golden axe 3 -al. Csak mivel én eddig PC-s voltam, így csak az elsõ részt ismertem/imádtam. Így hiányoltam a választható karakterek közül az öreg zöld törpét. :-))
Lacc
Ha jól tudom van rá snes-emu is, ja.
dinomano
genesis megaLOL, nem is tudtam h. PSP genesis-t is emulal..jaj istenem! mekkora volt Golden axe 3...volt oyaln nap, h. egymas utan 3Xvittem végig; 5ora folyamatos gémidö... jaj, istenem, de jo volt...annal jobb verekedösgém nicns is+1rakat jo gém van még genesis-re...jajajaaaaaajj! :-D SNES-t is tud PSP? :-)
SPEED HASTE ahhanyos gém, jo is volt az...+arik voltak még a Destruction derbyk is...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

BBird
http://www.the-underdogs.org/game.php?id=2050

Itt a topic bannere alatt van egy sor, elolvastad? :-)
Sziasztok!

Életem második játéka a doom után. A neve: Speed haste. Csak nem tudom, hogy honnan tudnám letölteni, és hogyan futassam a mai gépemen. :-( Kérlek segítsetek.

Üdv:
DJviolin

BBird
Na most remélem nem lesz konzol vs PC vita!

Elõzõ héten sikeresen vettem egy PSP -t, s jó retróshoz híven neki is estem 1-2 emulátornak. MAME -t egyelõre nem sikerült mûködésre bírni, de a Sega Genesis olyan simán müxik, hogy azóta fülig ér a szám, s folyamatosan töltöm a régi nagy mûveket.
Prince of Persia -val kezdtem, jó kis genesis grafikával. Isteni!
Aki teheti és nem bír élni a régi játékok nélkül, annak ez a kis kütyü nagy ajándék. :-))

Van dosbox is alá, de azt még nem próbáltam.

Egyedül azt sajnáltam PSP vétel elõttig, hogy Pocket PC -n egyszerûen majdnem minden emulátor akadt. :-(
ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

danióra
Helósztok! Nem tudja valaki honnan tudnám megszerezni a King's quest 3-at vagy a Quest of Glory-t?

Fel a kezekkel! Mi? Fel a fülekkel?

Fejes021
hopp nem neked akartam válaszolni, hanem a 4518-asra

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
az a helyzet hogy jó a végigjátszás, de ha már magyaríxtás is van akkor mér ne játszanám magyarul? Elõször azt írta ki az install.bat. hogy a fõkönyvtárba rakjam. Át raktam oda le is futott egy pillanat alatt, de a játék továbbra is eredeti nyelvû. Ha jól tom van külön cdés és más verzió is. Az a baj hogy ez csak 7 mega volt? Gondolom ez a floppys.

Fejes021
kösz

Ombika
Very Thanks!! 😊

mármint az oldgames.ru-ról😄😄:d
takysoft
Töltsd le a magyarítás, abban vagy egy.
magyaritasok.hu

én írtam
a magyarítást is😛

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

köszi szépen, csak az a bay, hogy nem tudok letölteni onnan
Illetve, hogy letudok, csak a fájl amit tölt derék 2 mega...

de az oldalon jelzett méret 40 mb

hogy kell onnan tölteni?

Elõre is THX és respekt
Fejes021
valaki tudna nekem linket adni a day of the tentacle végigjátszásához?
<#help><#help><#help>

XP kompatibilis verzió gondolom csak vicc akart lenni. DOSBox segít. Bár ha csak a csata nem megy akkor szerintem nem az a gáz.
Bár bevallom õszintén én imádom a kedves loogoost...
Nem is szaporítanám a szót, mert jót nem tudok írni róla.
Szerintem bizonyos fájlok hiánya okozza a játék megszakadását. Ez egy hibás verzió amely nagyon elterjedt volt a neten. Ha kipróbálta volna a játékot felrakás elõtt, akkor neki is leesett volna a tantusz...
Azt is tudom honnan szedte ezt a verziót. :/

Mivel a játékot szerzõi jogok miatt nem lehet felrakni (errõl az ESA gondoskodik is), ezért elég kevés helyen van fenn. De a már lent linkelt és emlegetett Olg-GAmes.ru például 1 ilyen honlap. A játék mérete (kb 42 mega) cd-ripre enged következtetni, és arra, hogy minden fájl ott lesz.

Voltan
Igaz, nem kimondottan old game, de az Ultima IX-et nem tudjátok honnét lehetne mexerezni?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nekem is kellene kis segitseg MK3 kapcsan. Ugy latom van akinek ment mar 😊
WinXP, teljes MK3 cd image Daemon Tools-al mountolva, melle egy dosbox 0.63.

Na most el is kezdi betolteni a game-t, de aztan aszongya' hogy nincs benn a CD vagy nem csuktam be a meghajto talcajat. Ehhez a gamehez meg crackre sememlekszem, CD ut megvaltoztatasat pedig nem talaltam a konfig fileokban. 5let? Koszonom elore is.
csácsá, valaki meg tudja mondani nekem, hogy hionnan tudom letölteni a caesar 2-õt?!?!?

A loogoosról leszedtem, megy is a game, de amikor jön a csta akkor nem engedi, hogy lássam a csatamezõt (pedig qrva nagy élmény volt😄😄) kidob az asztalra

Honnan tudom leszedni, van xp kompatibilis verziója???

ELÕRE is THX mindenkinek
BBird
Nem ismertem, de most már igen, és nagyon örülök neki! Végre megtaláltam az Outlaws kávbój FPS-t. :-)
Köszönet érte Neked!
Nem tudom nekem állandóan "404 Not found" hibával elszáll. Pedig az Alienst le akartam húzni... de lehet késõbb menni fog.

Amúgy ha már adventures, én ezt az oldalat preferálom:
The Abandoned Gamesroom

Ha már mindenki ismerte akkor bocs...

BBird
Esetleg valaki szokott játszani régi dos játékokkal dosbox for ppc -n keresztül pda -n? Vagy van rá egy jobb emulator, mint a dosbox?
Néztem, hogy psp-re is van már. Csak azt nem tudom, hogy azon mennyire szaggatnak a játékok, mert a ppc-n pl vmelyik kütyün eléggé beszaggatott még egy sima prehistorik 1 is. :-(
BBird
sbob barátunk oldalán olvashatsz egy faq-t róla: http://dosgames.abkant3000.hu
Ombika
Vki tudna segiteni ,mert dosboxot nemtudom beuzemelni!! :S

takysoft
elsõre nem rosz, de nem is egy frenchkiss féle oldal....
könyörgöm, hogy kerül az adventure kategóriába a "hearth of darkness", vagy a flashback?

ezek még ok, de a Crusader: No Regret? ez már igazán fáj..
a Blade Runnert épp nem sikerült leszedni Frenchkissrõl, szal jól jött az oldal amúgy..

a Babelfish dolog nalam nem ment, talan kesöbbb...

kösz az oldalt, elleszek én még arrafele..

PiszkosFred
"jutott SZMbe"

Ez fájt... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ZsZso
Ja, és aki angolul szeretné böngészni az oldalt, annak itt a link

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Old-Games.ru
Figyelemre méltó oldal. Minden fent van amit kilinkeltek az oldalra, csak tetû lassan mászik lefele. Ez viszont mit sem számít ilyen játékoknál, hisz ezek úgy is közel 10 évesek, ezek után egy pár nap már meg se kottyan 😉.
A sebességtõl eltekintve a megboldogult French-Kiss jutott SZMbe, ugyanis ez a site is el van látva ISOkkal rendesen.

Jó Nosztalgiázást!

(furcsa mód a quest menüpont alatt találtam meg a kalandjátékokat. elég sok van belõle)

Ombika
De nemtudom leszedni franc vigye el ekkora lama vagyok!!! 😞

bocsi, szóval DOSBox itten van...

Fenn a kép alatt van valami ilyesmi kiírva:
"Ha keresel valamit, elõször itt tedd: Underdogs portál[/URL"

És szerezz be hozzájuk DOSBoxot is.

Ombika
udv!!

Cannon Folder 1,2 nemtudjatok honnet tudnam megszerezni?

ollie
Ez egy komplett C64 emulátor Javaban, elméletileg bármit tud futtatni.

BBird
Eddig nem tudtam, vagy csak nem figyeltem fel rá, de ingyenes a One Must Fall 2097:
http://robyrt.coolserver.net/omf2097.html
Na megszereztem a Roller Coaster Tycoon-t. Csak hogy kerek legyen a történet megjegyzem, hogy megy XP alatt a mentés/töltés, egy RCT-US.EXE nevû update kell hozzá, ami lecserél pár dolgot. Nekem legalábbis megy.
dronkZero
Most jut eszembe, van egy egész jó kis Q1 CD-m. Összeszedtem rá mindenféle cuccot. Alap, 2 kieg, Malice, vagy 3-4 féle bot, +100 multis pálya... De a legjobb, egy 8megás herélt alapQ. Csak a multis pályák, hangok, játékosmodellek maradtak benne, a single rész ki lett nyesve. Lehet, hogy el is küldöm ímélen melóhelyre... 😊)

GLQuake: google esetleg?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

takysoft
nem mission imp, hanem imp mission...:]
asszem

Ezt a hibát tényleg láttam. Valahonnan le lehet tölteni? Köszi.
sztm a connectix féle 5.1es vpct nem lehet überelni...

Rip
Glquake pofás megoldás lehet.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Virtua Fighter 4 az leszedhetõ vhonnan?

DonnieBrasco
Dosbox a te barátod

DB

A ti kung-futok nem erős!

Fejes021
egyébként valaki tudja hogy mit kell csinálni a quake 1 el hogy induljon,
mert leszedtem a http://retrogames.intranet.hu ról és csak fekete képernyõ.
Kell valami progi hozzá? Please<#help>

Fejes021
megy xp alatt, nem rég én is elõszedtem, csak visszatölteni nem szeretei a mentett állást.