8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • JetiRulez
    mér? te virtuállal tudod futtatni ezeket a játékokat? nekem csak 1 8 megás vga-t emulál és azt mondták a virtuálos fórumba, hogy nem tudom használni a gépbe levőt a programban.
    egyébként az én gépemnek állandóan van valami baja, ha ilyen gl-es cuccokat futtatok rajta (jelenleg el se indulnak az ilyenek), így nincs más választás: winquake.
    csak azér kéne valamilyen emulátor, mer gef 4-es vga-m van és annál nem működik a redneck 640x480-nál nagyob felbontásban (legalábbis a jelenlegi xp patch-nál így van).
    [OFF]Mennyit kell szívnia 1 srácnak, ha nincs pénze olyan erős gépre, amivel lehet rendesen használni 1 emulátort.[OFF]
  • Lord Myn
    A Quake-nek van GL-es verziója (ingyenesen letölthető), ami Windows-os és még 3D-s kártyát is támogat, érdemesebb azzal nyomni. A Redneck Rampage-hez emulátoron keresztül nagyon lassú a géped egy 3gigás P4-es (nem celeron!) gépből is max. 17 fps-t tudtam kicsikarni DOSBox alatt, ott meg érdemesebb a Virtual PC-t használni (szintén ingyenes már).
  • JetiRulez
    helló
    éppen az a gondom, hogy nemrégiben újra rákaptam a régi játékokra, de a dosbox nem boldogul vele. úgy konfigurálom, ahogy a faq-ban le van írva, de nem gyorsul. a quake-el és a redneck rampage-el szeretnék jelenleg játszani. lehet, hogy túl gyenge a proginak a gépem?
    config: celeron 2,3ghz; 512mb ram; 64mb vga
    előre is kösz a segítséget.
  • ollie
    Elég gáz, közben én is rájöttem.
  • [Jakuza]
    Letoltes meg penzert. :D
  • ollie
    Héj, look at what találtam!

http://free-game-downloads.mosw.com/abandonware/pc/
  • Web mester
    Na végre megy a The Secret Files!
  • Lacc
    Bannerban link, RetroGames.
  • Decske
    Honnan lehet letölteni a Jazz Jackrabbit 1-et?

A Barátomnak kellene
  • ColdFire
    htx :D
  • [Jakuza]
    Irtam mar neked, hogy hasznalj GUI-t.
    Ott eleg csak, ha futtatod a jatekot, nem kell parancssorozni.
  • ColdFire
    müxik, kösz
  • ColdFire
    unable to change to: x :\
    pedig bemountoltam d:/dos-t
  • ColdFire
    és ha van egy DOS mappám, és azon belül tobb játék mappája ugy is megy?
  • BBird
    ha mountoltad vmelyik mappát, akkor ott a dosban belépsz a játék mappájába és elindítod. Pl.: Bemountoltad a c:\games mappát X meghajtó néven. Akkor átlépsz az x meghajtóra: cd x
    Ezután mondjuk van egy stunts mappád, ami az st.com -al indul. Beírod: cd stunts. Végül: st.com -t írsz és [Enter].

Tömören, röviden, ennyi.
  • ColdFire
    nem tuctok segíteni?
    megvagytok jegyezve ^^
  • BBird
    Nekem nincs, én csak ott dolgozok. :-)
    Mármint ott is, mivel ugye a pdamill és az igo együtt vannak (jóban rosszban) ;-)
    Csináltam pár igo portolást, de inkább a pdamillnél játékgrafikázgatok. ;-)

Nálam amúgy régen szaggatott a dosbox féle játékok ppc -n. Prehistorik és társai élvezhetetlenek voltak. Viszont már egy konzol emulátorral elég jól elvoltam... amíg nem szereztem PSP -t. Na ott már minden isteni. És ami mégjobban megfog a PSP -ben, hogy rengeteg remake készül hivatalosan rá, amik többségben méltó folytatásnak is felfoghatóak. (pl. Ghost'n Goblins). Emellett ilyen játékgyűjtemények is jönnek ki, amik PSP -re vannak felturbózva.
  • bepe79
    En a mai napig jatszom az Age of Empires II-vel es az Age of Empires I-el, pedig ezek is eleg regiek. Mind Linux alatt, wine/cedega alatt, mind pedig Win alatt (fut siman mindketto alatt).
  • MrTressy
    Legend of kyrandiát meg egyszerübb futtatni scummvm alól sztm mivel támogatja és a keretprogram jól müxik ppcn
  • MrTressy
    kevered a 2öt pocketdos az pocketdos a dosbox ppcre az más mert van olyan is.Pocketdos nekem is megvan
  • ollie
    Railroad Tycoon? Ez a minap ingyenes lett, és DOSBOX-al együtt lehet letölteni bárhonnan. Magától úgy települ, hogy DOSBOX-al indítódik el.

letöltés
  • Zozo76
    Az egesz ketyeret anyemektol kaptam karacsonyra, pont az iGO miatt, vagyis a navigacio miatt, mert hajlamos vagyok eltevedni. Az hogy PDA lett, csak azert tortent, mert az ocsem nezegette hogy igy legalabb masra is lehet hasznalni a gepet, nem csak autos navigtornak. Es milyen jo hogy van fel giga belso szabad ramja... Merthogy az iGOnak pont az a hatranya hogy a memkarirol fut. Viszont igy lefogja a slotot. Nem olyan rossz ez a Yakumo DeltaX 5 BT.

Hallotatok mar a GeoCaching-rol?
    Most ugrok bele a GPS vevo miatt... :)
  • ColdFire
    a mountolás (pcn) megvan, és hogy inditsam? :\
    pls help mán:(
  • ColdFire
    hmm pspre is van
  • BBird
    Látom ott figyel azért a kis igo is. ;-D
    "A következő fordulónál indítsa a kalandjátékot!" :-D
  • Zozo76
    A DOSBox, Pocket PCre portolt verzioja kell hozza:

www.pocketdos.com

Sajnos idonkent megall masodpercre, en nem neztem hozza meg semmi torest. Viszont az igaz hogy hangot nem adott ki, sem SB sem Adlib-ra allitva a programokat. Persze elkepzelheto hogy megy csak jobban utana kellett volna nezni az EMU beallitasainak.
  • ColdFire
    deltax 5 bt, nemrossz
  • ColdFire
    helpmán:(
  • ColdFire
    hmm...
    bemountoltam pl az 1942es könyvtárat dboxba, és utánna? :\
    hogy inditom? nem irja fakkú :D
  • MrTressy
    Ezt a dosboxot nem tennéd fel valahova?Mert úgy tünik ez müxik is
  • ColdFire
    halájsztok, nyú vagyok :DDD
  • [Jakuza]
    Tolts le az emulatorhoz egy GUI-t innen.
  • Zozo76
    A legalso pontosan az, Kyrandia legendaja... :)
  • geri777
    Most már letöltötem egy emulátort hogyan hozzam be a játékot mert a faq t nem értem mert nem birok : kettös pontot írni :D mert C:/a mappár kéne be vinnem :D
  • geri777
    Sziasztok hogyían tudnam meg csinalni azt hogy a tycoon a sima csak dos on futt hogyan csinaljak dost a gépembe vagy valmit ami elinditja???
  • Voltan
    Az.
  • takysoft
    a legalsó képen mi van?
    valami kaland? és magyar?
    az egyetlen magyarított dos-os kaland amiről tudok az a kyrandia, ez az?
  • Zozo76
    Kicsit szorakoztam a DOSBOXal, nem is gondoltam hogy gyakorlatilag minden jatekot sikerul futtatnia amit kiprobaltam.
    Tessek, semmi sem lehetettlen: :D

• Slig
    www.classic-gaming.net itt fentvan a sima, a Holiday Hare, és a The Secret Files is. csak regelni kell de az ingyenes. amúgy király ez a jj 3d. játszható verzió van belőle?
  • Web mester
    Nah ne. 2 óráig töltöte.