Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Annal pedig megjobban csodalkoznek, hogy egy altalam eddig lenem toltott oldiesnel kijon az ellenorzoszam keres es utana miutan megadtam meg leis jonne barmifele fajl.
Szoval nalatok van inkabb a bibi.
Lehet nalatok van a cacheben az az oldal es azota mar megoldottak a problemat ? 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Tekintve hogy a hír továbbra is él a neten. És még mindig csodálhatom ezt az ocsmány zöld Welcome to the-underdogs.org Why am I seeing this web page? stb.
Gyanítom hogy a többség nem fog csodát látni, amíg nem perkál a srác...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://www.the-underdogs.org/
Home of the Underdogs
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Lammaer: sajnos nem, esetleg kérdezt priviben ollie-t, hátha tud segíteni (neki is van ilyenje és gyanítom, kiderítette, vagy ki fogja deríteni, hogyan lehet más játékokat is rátenni).
Nekem van ilyen C64DTV-m, és nagyon hiányzik róla a Wizard of War. Tudsz errõl a flashememóriáról konkrétumokat is?
Nagyon jó cikk!
Sz'al "csak" 30 játék van a C64DTV-n.
A játékok között Impossible Mission I-II, Pitstop I-II stb. van (a többi nem jut eszembe).
@lammaer: Én írtam a cikket. Egyébként van egy 6 gigás letöltött Amiga-pakkom is, de aki nem rendelkezik szélessávú nettel, vagy nincsenek kapcsolatai, annak szerintem az EVM-es kiadás is megdobogtathajta a szívét. Én is csak a rend kedvéért vettem meg.
ElectroWorld -ben kapható még az a c64 joystick, amiben néhány játék van? Emlékszem, hogy elõször olyan 9e körül árulták, aztán lement 6e -re. Egy hónapja már 3e -ért láttam. Ha kapható lesz olyan 1e-2e körül, megvenném. :-)
Van Frontier is a cikkben <#vigyor2>#vigyor2>
Azért vannak perverz dolgok benne: az ember azt hinné, a kis meg nagy hajó együtt kell hogy haladjon, aztán kiderül késõbb hogy 4-5 képernyõre is el kell néha válniuk. Ütõs 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Üzemanyagot - ha jól emléxem, hogy az üzemanyag - rögtön a 2. képernyõn is tudsz szerezni. Itt nincs tologatható elem, csak kis biszbaszok, amiket föl lehet venni. Célszerû a kis ûrhajóval átmenni, mert könnyebben tud manõverezni. Ha valamelyiket nem veszed föl, akkor azért nem tudsz visszamenni, eltûnik, miután kiléptél arról a képernyõrõl!
Késõbb ez nehezítve is lesz, azaz tök sötét lesz, úgy kell manõverezned, majd lesznek ellenfelek is 😄
Azokat a dolgokat, miket megveszel az elején NEM neked kell aktiválnod, hanem automatikusan mûxik, ha olyan képernyõre mész, ahol az a cucc használható!
Én is rengeteget játszottam vele, de soha sem sikerült végig vinni... Bár, egyszer cartridge segítségével szórakoztam vele, hogy kitöröltem falfelületeket és úgy mentem át az egyes képernyõk között, de így nem az igazi!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem tud valaki valamit róla?
ha az Ecstaticát a csajjal viszem végig akkor is megkapjuk a hölgyet a finishben? 😊
remélem valaki tudja ezt, mert nem volt erõm végigjátszani csajjal is... 😊
bár most a ruszkiktól lekaptam isoban, nagyon ász, és szívesen megcsinálnám, de nincs idõm rá...
persze azért kipróbáltam és kiosztottam a kis patkánynak az elején pár pofont... 😄 😄 😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha jól hallottam, a WoW -ban is volt valami ilyesmi problematika.
De tuti nem csaj, mert a csaja után megy az emberke, mert azt elrabolta tõle a gonosz fekete emberke sárkányháton...
Szóval feltételezve, hogy nem lezbi kalandról van szó, a fõhõs nem csajszi. 😊
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent