Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Neked megy?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Úgy néztem...

BBird
Esetleg ha www -vel néznétek? :-))
Amiga
Bizony, nekem is az az oldal jön be, ami ollie-nak. Pedig a munkahelyemrõl az underdogs-t évek óta nem hoztam be, a cache pedig azóta pár százszor ki lett mosva...

Rip
Akkor hozott be nekem ilyen oldalakat, amikor spyware/adware volt a gépemen.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

[Jakuza]
Hat ketlem, hogy bent maradt volna 2 bongeszomben is a cache urites utan.
Annal pedig megjobban csodalkoznek, hogy egy altalam eddig lenem toltott oldiesnel kijon az ellenorzoszam keres es utana miutan megadtam meg leis jonne barmifele fajl.
Szoval nalatok van inkabb a bibi.
Lehet nalatok van a cacheben az az oldal es azota mar megoldottak a problemat ? 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Rip
Nos nálam is simán megy az eredeti oldal (nem cache-bõl, szoktam üríteni).

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

hehe... 😄

Ne bántsd szegényt nekem se megy továbbra se. Szóval te nálad vagy csoda történt vagy problémásabb eset vagy annál...
Tekintve hogy a hír továbbra is él a neten. És még mindig csodálhatom ezt az ocsmány zöld Welcome to the-underdogs.org Why am I seeing this web page? stb.

Gyanítom hogy a többség nem fog csodát látni, amíg nem perkál a srác...

ollie
Akkor talán cache-elt oldal jött be neked, ugyanis az eredeti domain néven ez van:

[Jakuza]
Nem tudom mit kellene megneznem, de a te kedvedert siman letoltottem egy oldiest rola.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ollie
Nézd meg jobban.

[Jakuza]
Erdekes nekem megy az eredeti oldal is.
http://www.the-underdogs.org/

addig is innen tessék:
Home of the Underdogs

ollie
<#idiota>

As of March 21, 2006. The Underdogs website is not currently operating, due to the domain name registration having expired.

Hátha valaki nem ismeri:

Játék + anime zenék

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

[Jakuza]

Kétségtelen, csak pontosítotam. Nekem gomb(billentyûzet)-mániám van, sz'al nem hinném, hogy veszek... inkább a cikked témáját szerzem be. <#vigyor2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Amiga
Polux: Köszi. 😊))

Lammaer: sajnos nem, esetleg kérdezt priviben ollie-t, hátha tud segíteni (neki is van ilyenje és gyanítom, kiderítette, vagy ki fogja deríteni, hogyan lehet más játékokat is rátenni).

Közben látom, google a barátom. Hát megnéztem, nem földi halandóknak találták ki a DTV hekkelést. Láttál már ilyesmit élõben?

Figyelmetlenség rulez 😊

Nekem van ilyen C64DTV-m, és nagyon hiányzik róla a Wizard of War. Tudsz errõl a flashememóriáról konkrétumokat is?

Köszönjük Amiga!
Nagyon jó cikk!
Amiga
Végül is teljesen mindegy, hogy harminc, vagy negyven. Ha bõvíthetõ, akkor azért, ha nem, akkor meg azért. Szerintem ha valaki nosztalgiából nem veszi meg 30 játékkal, az nem fogja megvenni 40-nel sem.

Egyéb helyeken 30-at említenek. Akinek van, az is 30-at mondott, de megszámoltam én is az alábbi linken a képernyõket és az is 30.
Sz'al "csak" 30 játék van a C64DTV-n.

ollie
Asszem negyven játék van rajta, itt a teljes lista: C64DTV games list PAL

ollie
Jó lett a cikk, gratula! 😊

Amiga
Biztos kapható a C-64-es joy, haverom most kapott egyet szülinapjára. Kb. 40-50 játék van benne, de flash memórián, úgyhogy kis bûvészkedéssel rá lehet tölteni bármit. Floppy és keyboard is csatlakoztatható hozzá.

A játékok között Impossible Mission I-II, Pitstop I-II stb. van (a többi nem jut eszembe).

@lammaer: Én írtam a cikket. Egyébként van egy 6 gigás letöltött Amiga-pakkom is, de aki nem rendelkezik szélessávú nettel, vagy nincsenek kapcsolatai, annak szerintem az EVM-es kiadás is megdobogtathajta a szívét. Én is csak a rend kedvéért vettem meg.

BBird
Szerintem a cikk szerzõjének ezt nem kell leírni. ;-)))

ElectroWorld -ben kapható még az a c64 joystick, amiben néhány játék van? Emlékszem, hogy elõször olyan 9e körül árulták, aztán lement 6e -re. Egy hónapja már 3e -ért láttam. Ha kapható lesz olyan 1e-2e körül, megvenném. :-)
Elég brutál cuccokat tettek fel arra az EVM CD-re. Kickstartok meg játékok is (nem mintha nem lenne begyûjthetõ a netrõl 😊 )

Van Frontier is a cikkben <#vigyor2>

Amiga

Köszi, idõközben összeállt a kép és tolom a gamét.... szerencsére az emuban már lehet menteni, igy nem kell 15 perc után egy meglökött kocka miatt elölrõl kezdeni mindent 😊

Azért vannak perverz dolgok benne: az ember azt hinné, a kis meg nagy hajó együtt kell hogy haladjon, aztán kiderül késõbb hogy 4-5 képernyõre is el kell néha válniuk. Ütõs 😊

PiszkosFred
Mephala-t sokan annak tartották, lévén hogy a történelem során folyamatosan váltogatta a nemét annak függvényében, hogy éppen kit/mit akart.. Volt még valaki (asszem õ is isten volt) akinél nem volt tisztázott a neme hasonló okok miatt, de most nem jut eszembe a neve, majd megnézem ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
Volt hermafrodita a Morrowindben?

PiszkosFred
Mondvacsinált baromság volt az, egy rossz döntést jól meglovagoltak a nagyszájú emberek, amire vevõ volt a sajtó. Az más kérdés, hogy az elf fickók megjelenésére/kinezetére/mozgására még az is elhúzta a száját, akiben a homofóbia csepp szikrája sincs ;] Ott a Morrowind, a hermaforditától kezdve a meleg vezetõkön át minden volt abban, amit csak "akartál". Pár moddal (Laura pl) még leszbi sztorit is keríthettél belõle. ;]

Nagyon nagy játék! <#nevetes1>

Üzemanyagot - ha jól emléxem, hogy az üzemanyag - rögtön a 2. képernyõn is tudsz szerezni. Itt nincs tologatható elem, csak kis biszbaszok, amiket föl lehet venni. Célszerû a kis ûrhajóval átmenni, mert könnyebben tud manõverezni. Ha valamelyiket nem veszed föl, akkor azért nem tudsz visszamenni, eltûnik, miután kiléptél arról a képernyõrõl!
Késõbb ez nehezítve is lesz, azaz tök sötét lesz, úgy kell manõverezned, majd lesznek ellenfelek is 😄

Azokat a dolgokat, miket megveszel az elején NEM neked kell aktiválnod, hanem automatikusan mûxik, ha olyan képernyõre mész, ahol az a cucc használható!

Én is rengeteget játszottam vele, de soha sem sikerült végig vinni... Bár, egyszer cartridge segítségével szórakoztam vele, hogy kitöröltem falfelületeket és úgy mentem át az egyes képernyõk között, de így nem az igazi!

Voltan
Meg. Elég érdekes színezetet ad a dolognak 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Népek, van egy olyan C64 game hogy "Thunderbirds". Kért ûrhajóval (egy kicsi me egy nagy) kell mindenféle logikai feladatokat megoldani. Namost anno sokat toltam de elakadtam, most meg az se ugrik be hogyan lehet játszani vele, hogy lehet pl aktiválni a cargo-t, üzemanyagot szerezni stb stb.

Nem tud valaki valamit róla?

a homo témát szerintem inkább hagyjuk, de a lezbi témára nyugodtan átlovagolhatunk...😄
ha az Ecstaticát a csajjal viszem végig akkor is megkapjuk a hölgyet a finishben? 😊
remélem valaki tudja ezt, mert nem volt erõm végigjátszani csajjal is... 😊
bár most a ruszkiktól lekaptam isoban, nagyon ász, és szívesen megcsinálnám, de nincs idõm rá...
persze azért kipróbáltam és kiosztottam a kis patkánynak az elején pár pofont... 😄 😄 😄

takysoft
azok a buzi orkok engem is kinyírtak párszor😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

BBird
Nézõpont kérdése... így legalább elkerülték azokat a lázadókat, akik azért tiltakoznak, hogy miért nem lehet homo téma egy játékban, vagy fordítva: miért kellene homo téma. ;-))
Ha jól hallottam, a WoW -ban is volt valami ilyesmi problematika.
Bizony az a Dyna Blaster!
De tuti nem csaj, mert a csaja után megy az emberke, mert azt elrabolta tõle a gonosz fekete emberke sárkányháton...
Szóval feltételezve, hogy nem lezbi kalandról van szó, a fõhõs nem csajszi. 😊
takysoft
semmi 5letem...😞

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Rip
Volt neki 😄 Végig is nyomtam anno, hehe.

PiszkosFred
Nomeg a bombákat nem dobáltad, hanem vagy leraktad, vagy csúsztattad, és általában fix labirintusban zajlottak az események. Single részére nem emléxem, anno a suliban mindig párban játszottunk egymás ellen ;]

Rip
Az nem annyira marios, meg nem is kiscsaj a fõszereplõ, legalábbis a sisakon keresztül nem annyira látszik 😊

Randal
dede, szerintem is az.

nem a dyna? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PiszkosFred
Kissé vad a tipp, de nem a boulderdash? Kiscsaj - ok, bomba - hát köveket tologatott meg dobált, ez nem ok, kijárat kék akármi - talán ok, szörnyek ólálkodtak - ok 😄 Gondolom hogy nem ez, de azért egy tippet megér ;]

Amiga
Asszem tudom, mire gondolsz, de nem jut eszembe a neve.

A pálya nem scrollozott és a szintek között létrák voltak, mint a Lode Runnerben? És lehetett ketten is játszani?