Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És, hogy ne csak offoljak...
Redneckhez meg a többi Buildes gammához javasolnám inkább a VDMSoundot:
http://buildxp.deathmask.net/
Én úgy emlékszem, hogy a GTA1 rendelkezik Win95-ös indítókkal is. Bár igaz ez ma már semmit nem jelent. Fõleg mert úgy rémlik a neten keringõ freeware változatát XP-hez javítgatták.
Pro primo: Mi bajod a gépemmel??? Nem rossz gép, de nem is 1 csúcskategoriás, mondjuk úgy: erõs közepes.
1.) Természetesen nem szorulok rá, de a fogadás, az fogadás, nem számít ki szorul rá-ki nem...
2.) Nem tartozik a világodhoz a gépem, akkor én már nem is létezem? Azért mert van 1 erõs közepes konfigom, akkor én már nem is lehetek old-gamer? Hogy függ össze a kettõ? Lehetséges, hogy én elõbb pötyögtem Turbo XT-n, mielõtt te tudtad volna, mi az hogy PC... (Na jó, ez nem biztos, de komoly esélye van <#nyes>#nyes>). A másik meg, hogy most már a régebbi játékokhoz is erõgép kell <#nevetes1>#nevetes1>... Próbáltad már a Redneck Rampage-t vagy a GTA1-t játszani DOSBox-ban? Kifekteti az Athlon 3000-esemet... (13-17 fps ~ 23000 CPU Cycle alatt)
Ja és utoljára hagytam a legvérlázítóbb dolgot: kb. 5 éve nem iszom alkoholt... <#eplus2>#eplus2>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Csak egy kis pontosítás a cikkhez:
"A Zombi voltaképpen egy képregény stílusban megrajzolt kalandjáték, ahol egy teljes négyszintes kutatóbázist oldalnézetbõl modelleztek le."
Ha jól emlékszem, akkor egy bevásárlóközpontban játszódik:
Ott a képen a sportosztály 😊 Bár lehetne sportlétesítmény a kutatóbázison is, de mégis én azt mondom, hogy bevásárlóközpont volt.
Amúgy jó a cikk, gratula.
Rip
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1., nem szorul rá.
2., nem tartozik az én világomhoz.
Ergo számomra nem is létezel, tehát hogy fizethetnék neked sört? <#ravasz1>#ravasz1><#bee1>#bee1>
sajnálhatod mert DOS-os, és mert nagyon ász játék
de a ruszkiktól még leszedheted! 😉
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Az meg a másik fele, hogy ötletem sem volt, hogy honnan tudnék 3.1-et szerezni...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szerintem próbáld valamelyik torrentes gamer oldalon.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ezért jött a közös "sg old games" weblap ötlet
de ha cikket küldenék azt kiraknád az oldaladra?
Elég régi...gondoltam dosos 😄
Nekem ezek már keverednek 😄
Nekd egyébként nincs meg?
Vhogy segítsetek hozzájutni, nagyon kéne 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Danton!
16 color = EGA
<#bee1>#bee1>
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Sír a szám!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Elõre is köszi.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Linkeket pedig nyugodtan lehet küldeni hozzám is, ha jó, általában kiteszem.
ezért is gondoltam egy közös lap kreálását, ahova én is ajánlanék 1-2 kedvenc játékot, és gondolom másokat is aktiválna a kezdeményezés
vagy esetleg ha honlapodon lenne egy "ti küldtétek" részleg, nem tudom jó ötletnek tartod-e
szerintem mindenki támogatna téged házigazdának, kérj meg egy moderátort
és akkor tudjuk változtatni a fejléc linkjeit is
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ez a link+kép+rövid leírás szerintem tökéletesen megegyezik sbob kolléga honlapjával. Na például az Õ honlapja nyugodtan behetne fejlécbe.
Old games linkek pedig a honlapomon vannak bõven, azokat is a FAQ html -be be lehetne illeszteni. (Már amelyik nem halott link, mert biztos azóta van egy csomó).
Egy házigazda sem ártana ide, bár szerencsére ritkán kell rendet tenni erre felé. :-)
esetleg lehetne készíteni egy oldgame "katalógust" is
ahol link+kép+rövid leírás lenne a játékokról, amit bárki bõvithetne új infókkal
lenne egy séma és valaki mindig beillesztené a weblapra amit a többiek írnak, így folyamatosan bõvûlne
+ felkerülhetne fejlécbe a honlapod is, mert nagyon igényes és sok jó játékot fedeztem fel újra rajta <#worship>#worship>
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Sok esetben warez játékokat kértek, s ez nemigazán warez oldal. Ezek (az amúgy nem is olyan régi játékok) többsége egyébként az ilyen fájlcserélõs helyeken fellelhetõek.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Régi stratégiákat keresnék.
Hereoes 3, jagged alliance 2, age of empires.
tudom ezek nem annyira retrók, de nagyon kellenének.
Elég egyszerü használni.
A gondom annyi volt,hogy leszedtem valamiféle imperium 1-et. De mikor kiválsztom a nehézségi fokot utána kér a disc 1-et... nah az nincs:-pp
Imperium 1. Dosbox-szal simán fut(0.65 elõtt teszteltem az utsó beta-val), csak néha(ritkán) nem jönnek be a videók. Sûrûn kell menteni, akkor visszatöltöd, és néha bejön.
dosboy-ot beállítani persze tudni kell😄
Imperium 2. A játékot a mai napig patchelik, egy srác foglalkozik vele, aki anno a fejlesztõcsapatban volt, és megvan neki minden forráskód.
Van egy nagy magyar Imperiumos oldal, innét le lehet szedni a legújabb patchet, meg más jó dolgokat is!
1.14-es javítás például 2005 októberi, vagyis egész új.
annyi gondod lehet vele, hogy szaggatnak a videók. Ez a régi verziójú blink player dll file és a WinXP ütközése miatt van, állítsd a játékot Win85 kompatibilis módra XP-ben, akkor remekül megy minden.
Haegemonia valamelyik patch-ében javították a blink player vidót, tehát, ha a haegemonia videoi szaggatnak, egyszerûen patchelj.(IG2 esetén ilyen lehetõség nincs)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity