Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
pedig volt hangulata, bírtam hogy elsõ pályákon belülrõl láttad az ûrhajót, tudtál benne mozogni a vezérlõbe, bárba, stb.
szóval volt hangulata, engem is érdekelne az elsõ rész, mert csak másolva van meg és ráadásul már vacakol is a cd
Viszont ha jól rémlik anno,mikor a 2-vel játszottam volt egy olyan bug,illetve nemtom bug-e,hogy mikor már nagyon sok bolygód van,akkor egy idõ után már nem tudsz építeni....én ezt nagyon utáltam,mert mindenhova ment a profi bolygóvédelem,s így nem lehetett.....
Nah majd next week meglesem,mert akkor lesz idõm megvenni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
viszont patch telepítése után bugos lett a játék, ha megveszed meséld majd el nálad mi történik
Néztem itt az underdoos oldalon,s mindig Opps error volt mikor le szerettem volna tölteni. Mondjuk azt nem néztem,hogy itt full gammák vannak-e vagy csak demók..
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Olyat csinál, hogy bizonyos 3d objektumok nem látszanak, bizonyos 3d-s objektumok pedig elõbbrébb vannak, mint kellene lenniük.
Legfrisebb driver van fent. directx-el se nagyon lehet gond. mi lehet?
próbáljak régebbi drivert?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nagyon szép bolt a grafikája.
Diablo 2 elõtt jelent meg, erõsen hajaz a Diablo-ra, de Full3D. Tök kedveltem anno.
Készül fordítás hozzá, azért említem meg, már tesztidõszaban vagyunk😄
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Talán nem találják a T. old game hívek offtopiknak, ha beszúrom ide is pár -hobbifelszámolásom miatt- feleslegessé vált eladó eredeti, papírdobozos játékom címét:
Dreams to reality (1996 Cryoo), Trespasser '97 EOA), System Shock 2 ('98, EOA), Bad Mojo ('96 Aclaim) Sim Copter ('96 Maxis), Team F1, Te Fifth Element ('97 Kalisto), Indycar Racing 2 ('95 Papyrus), Pizza Connection 2 (1999 Virgin), Tomb Raider 2 ('97 EIDOS), Z ('95 Bitmap Brothers), Flight unlimited 2 (díszdoboz, Jeppesen térképpel), Police Quest: SWAT2, Euro '96 (Actua Soccer sorozat, bontatlan fóliával), In Cold Blood,
A Trespasser és a Team F1 kivételével mindegyik elsõ kiadás, gyönyörû állapotban, karcmentes CD-kel és CD tokokkal, leírással, nagydobozzal (ez is sértetlen)
Ajánlatokat a [email protected] címre várok.
Köszönettel: Q/
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Hozzáteszem, hogy az info órák legkedveltebb játéka volt, a Dynablaster után ;]
ûrszimulátor, 4 fõs multival megtoldva; SP nem tom, h volt-e benne.
a grafika vektoros.
volt benne olyan, h láthatatlanná-válás, sebességnövelés, ha megszereztem egy az ûrben lebegõ tárgyat.
ki emléxik a címre?
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
porki fagyok fállalon
De ha a kolléga kimondottan a Marsra emlékszik....
amúgy most találtam rá egy Nintendora fejlesztett Prehistorik Man nevû játékra, ez valahol fellelhetõ?

a marsot kellett terraformálni benne.
~10-15 éves játék.
sok mindenre oda kellett figyelni, pl: meg lehetet határozni, h milyen spórával terítem be a levegõt; üvegházhatásra kellett figyelni.
szép lassan megjelent a fû, víz ...
végül egy komplett ökoszisztéma alakult ki.
Btw szerintem az underdogs-on fent van.
Azért kéne a Settlers mert mikor kicsi voltam mindig mertvert a gép és most én akarom megverni öt.
:3
Egy ki segiccség kéne.
[/spoiler]Honnan tudnám megszerezni a Settlers 2?Esetleg ingyen le lehet már tölteni?
És ohgyan tudnám elinditani?