8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#5802 azért azt az egyetlen hibalehetőséget megnézted, amit az előző üziben írtam?
felülírtam az exe-t a 3dfx-es változattal? -
#5801 Hy!
Na tehát felraktam az Advanced Tomb Raider Installer-er a játékot utánna beidítottam a GliDOS-t az Adjust-ban mindent beállítottam utána Start Game és ezt írja : http://www.keptar.net/viewer.php?id=1944glidos.JPG
Már próbáltam állítgatni de semmi...
Remélem tudsz segíteni! -
#5800 Gondolom GliDOS manualt elolvasni túl nehéz lett volna...
Abban például leírják, hogy a játék Glide-os 3dfx-es változata kell. az ugye csak az exe file-ban különbözik, ami szintél letölthető, de felül kell írni.
Amúgy meg picit bővebben is leírhatnád, mi is volt a gond, hol akadtál el. -
#5799 Hy!
Letöltöttem a GliDOS-t meg valami Advanced Tomb Raider Installer mert nem tudtam másképp telepíteni de valamiért nem megy a GliDOS-al. Hogy kell beíndítani?
Az Advanced Tomb Raider Installer innen szedtem: http://www.tombraiderchronicles.com/tr1/faq.html
Előre is kössz!
-
#5798 ja, tud az oldal valahol angolul is, úgy emlékszem, de már a fene se tudja, hol lehet bekapcsolni:D nem fog zavarni:D -
#5797 Hát, tudom ajánlani a GliDOS nevű progit. éppen TR1-hez készült.
Glide amulátor+remekül támogatja a VDMsoundot is.
Akár 1600x1200-ban is tudsz majd játszani.
Innétle tudod tölteni a legújabb feltört GliDOS-t, meg kellene fog a Voodoo Rush-os indítófile is(a 3dfx-es inbdítófile. ha aggódj, aha nincs voodoo kártyád, a GliDOS éppen azt emulálja).
Van ott vmi GliDos Loader is, régebben nem volt, nem ismerem, lehet jó kis cucc. -
#5796 Hy all!
A Tomb Raider 1-et hogy lehet beindítani XP-alatt, hogy normálisan menjen és hang is legyen benne? Mert DOSBOX-al kicsit szaggatva és hang sincs...
Előre is köszönöm!
-
blackgamer #5795 -
#5794 az egyszer biztos:D -
#5793 Miért ne lenne? Volt elég idejük feltöltődni :D -
#5792 Hát ha az új Z, akkor DirectX, meg legújabb videodriver.
Ha a régi Z, akkor meg DosBox.(letöltés és FAQ a bannerben)
ha még így se megy, akkor picit "konkrétabbat" ha lehetne:D -
#5791 Hali!
Valaki tudna nekem segiteni abba hogy eltudjam inditani a Z nevü játékot a gépemen ?Vagy kell valami hozzá hogy elinduljon? -
#5790 új rész
Háát... félek, hogy nem lesz annyira jó, mint a régi részek. -
frc0032 #5789 nem tudom hogy ez mennyire régi, de nekem nagyon kéne hozzá a crack v a full v serialnumber! a játék: NBALL nagyon jó a demója de nincs valakinek valami olyan amitő teljes lessz? nagyon kéne!
üdv:
FRC#0032
(e.k. az oldgameek közül a legjobb a The Neverhood, a Bosszú C64re és a 2nap4óra úgyszint! :)
-
#5788 van egy pár.
Van ugye a Microsoft Virtual PC, meg a VmWare Workstation. ez a két leghíresebb. Utóbbi kedveltebb, mert nem csak windowsos van belőle. Pl linux alatt is emulálhatsz winxp-t.
Ilyen még a Qemu, ami ingyenes és szabad forráskódú, de azt nem ismerem annyira.
Legtöbben a VmWare-t kedvelik mert jobb, de sokan vannak VirtualPC-sek is, mert az meg ingyenes.
Ezekkel az a gond, hogy egy egész PC-t emulálnak(míg a dosbox csak 1-2 hangkártyát meg magát a környezetet). Windowshoz kell ez a fajta bonyolultság. Játékra nem biztos, hogy jó lesz, mert eleszi a gép teljesítményének jelentős részét.
linux alatt van még a Wine, meg a Cedega(a wine továbbfejlesztése, de fizetős), de azok inkább csak játékra vannak, meg office cuccokra. -
#5787 Virtulál PC.
microsoft.com oldalon ingyen lehet tölteni. -
#5786 Hi all!
Nincs valami olyasmi prog, mint a DOSBOX, csak windows-s verzióban?
Ami olyan windows-t, dx-t, procit, memóriát, videokártyát és hangkártyát hazudik a játéknak, amilyenre szüksége van a normális működéshez? -
Lack #5785 Király vagy. Ezer köszi! -
#5784 oppá.
www.peb.pl
talán :$ -
Lack #5783 Hello. Borgi, a rar-ok kicsomagolásánál jelszót kér. Nincs valami ötlet? -
#5782 Valamilyen Gombot kell nyomni Crtl v Alt v shift v stb. kb 8 éve játszottam vele :) szóval nem tudom pontosan.
Ui.: a google nekem ezt nem dobta ki.Igaz csak az első oldalt néztem meg. -
#5781 Az elején hogy kell levágni magad az indáról? :) Kiválasztom a kést de sehogysem akarja használni. -
#5780 Hát én beírtam google-be, és kidobta ezt rögtön. -
#5779 Sziasztok!
Nem tudjátok hogy honnan tudom letölteni ezt a játékot BERMUDA SYNDROME.
Vagy esetleg valakinek nincs meg ?
Ui.: google nem segít :D -
Lack #5778 ja bocs most olvastam vissza, kössz a választ
-
Lack #5777 Hello. Nem tudja valaki, hogy fellelhető-e még valahol a Quake 2 full, telepítős változata? -
#5776 Viszont nem is old game. -
#5775 Ez csak 10 napos trial -
#5774 Kosz mindkettotoknek. A Robinson Requiem ota nem nagyon talalkoztam ilyesmivel ;] -
#5773 Van már újabb verzió: http://www.jmp.fi/~smaarane/urw.html -
#5772 Sikeresen tuzet raktam es megsutottem oket, most keresek meg fat aztan csinalok buvohelyet ^^ -
Noodlee #5771 Kezdésnek kidobta nekem, hogy félek az emberektől.
Érdekes karakterem lesz :)
pff -
#5770 Meg kene sutni oket gondolom, de nem tudom hogy szerezzek tuzifat :D -
Noodlee #5769 OMG! :D
Mindet megetted? -
#5768 Fogtam sugeret,csukat,csotanyt!, meg keszeget :D -
Noodlee #5767 :P
Nah lehet én is ránézek, mert imádom az olyan játékokat, aminek bármi köze van az RPG-hez :) -
#5766 Nagyon osszetett jatek, van mindenfele tulajdonsag str,dex agi,latas,tapintas, hallas, stb. De elegge nehez, altalaban csak jarom az erdoket, es kuzdok az ehhalal ellen, ha talolok pl 1 afonyat az egy csodaval feler ^^ -
Noodlee #5765 Ahogy az SS-ekből elnézem ez inkább mazoistáknak való.
Sehol egy STR, DEX, AGI felirat, helyette van éhség, szomjúság, sérülés, vérveszteség, fáradtság, stb...
:DD -
#5764 Unrealworld
kep1
kep2
RPG szeru tulelos jatek, nekem bejon -
#5763 jeeeeeeeeee! :) TaláltAM Térképet a pályákhoz a Titus-ban. :)