Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dosbox-al se megy az elsõ rész?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

elsõ rész még dos-os, átlag felhasználó nem tudja elindítani
pedig volt hangulata, bírtam hogy elsõ pályákon belülrõl láttad az ûrhajót, tudtál benne mozogni a vezérlõbe, bárba, stb.
szóval volt hangulata, engem is érdekelne az elsõ rész, mert csak másolva van meg és ráadásul már vacakol is a cd

Shaman
okok azt én is láttam,meg is veszem sztem,de az 1-et nem árulják:-(

Viszont ha jól rémlik anno,mikor a 2-vel játszottam volt egy olyan bug,illetve nemtom bug-e,hogy mikor már nagyon sok bolygód van,akkor egy idõ után már nem tudsz építeni....én ezt nagyon utáltam,mert mindenhova ment a profi bolygóvédelem,s így nem lehetett.....

Nah majd next week meglesem,mert akkor lesz idõm megvenni.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Imperium Galactica 2 (4 cd-s) 950 Ft, két hete vettem, fukarban, de gondolom máshol is kapható

viszont patch telepítése után bugos lett a játék, ha megveszed meséld majd el nálad mi történik

Shaman
nem tud valaki sgeíteni abban,hogy szeretném megszerezni az imperium galactica 1-2-t.
Néztem itt az underdoos oldalon,s mindig Opps error volt mikor le szerettem volna tölteni. Mondjuk azt nem néztem,hogy itt full gammák vannak-e vagy csak demók..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Jah kösz azóta már segitettek 😊
Rip
Netstorm?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Sziasztok egy régebbi játékot keresek ami stratégiai és rpg-s alapokra épült. A lényeg kb. az volt hogy felhõk közt lebegõ kõszigeteket kellett összekötögetned random utdarabkákkal és azokra épitkezni remélem valaki emlékszik a cimére 😊
takysoft
drivergond volt. megoldva

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
barátnõm gépén van vele egy kis gond(Darkstone).
Olyat csinál, hogy bizonyos 3d objektumok nem látszanak, bizonyos 3d-s objektumok pedig elõbbrébb vannak, mint kellene lenniük.
Legfrisebb driver van fent. directx-el se nagyon lehet gond. mi lehet?
próbáljak régebbi drivert?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

ollie
Ja, én nyomtam egy ideig, sõt meg is vettem eredetiben, de aztán elajándékoztam, de már bánom. <#idiota>
Nagyon szép bolt a grafikája.

takysoft
Darkstone c. játékot ismeri valaki?
Diablo 2 elõtt jelent meg, erõsen hajaz a Diablo-ra, de Full3D. Tök kedveltem anno.
Készül fordítás hozzá, azért említem meg, már tesztidõszaban vagyunk😄

WazheadBoci
ahh végre egy retrós forum téma eszt kerestem!!

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

serpa : Slipstream ?
www.abandonware.com

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hehe... szerintem egyéb játékok is viszonylag gyorsan elkelnek majd a listából... 😊

PiszkosFred
Hát asszem az SS2 hamar el fog kelni ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Serpa
asszem az lesz.

mi a Doom mellett, ezt nyúztuk a legtöbbet ^^

Sziasztok!

Talán nem találják a T. old game hívek offtopiknak, ha beszúrom ide is pár -hobbifelszámolásom miatt- feleslegessé vált eladó eredeti, papírdobozos játékom címét:

Dreams to reality (1996 Cryoo), Trespasser '97 EOA), System Shock 2 ('98, EOA), Bad Mojo ('96 Aclaim) Sim Copter ('96 Maxis), Team F1, Te Fifth Element ('97 Kalisto), Indycar Racing 2 ('95 Papyrus), Pizza Connection 2 (1999 Virgin), Tomb Raider 2 ('97 EIDOS), Z ('95 Bitmap Brothers), Flight unlimited 2 (díszdoboz, Jeppesen térképpel), Police Quest: SWAT2, Euro '96 (Actua Soccer sorozat, bontatlan fóliával), In Cold Blood,

A Trespasser és a Team F1 kivételével mindegyik elsõ kiadás, gyönyörû állapotban, karcmentes CD-kel és CD tokokkal, leírással, nagydobozzal (ez is sértetlen)

Ajánlatokat a [email protected] címre várok.

Köszönettel: Q/

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

PiszkosFred
netwars?

Hozzáteszem, hogy az info órák legkedveltebb játéka volt, a Dynablaster után ;]

Serpa
kb 10 éves játék.
ûrszimulátor, 4 fõs multival megtoldva; SP nem tom, h volt-e benne.
a grafika vektoros.
volt benne olyan, h láthatatlanná-válás, sebességnövelés, ha megszereztem egy az ûrben lebegõ tárgyat.

ki emléxik a címre?

Lacc
Van egy ilyen gyûjtemény, hogy Lucasarts Classic Gems, torrenteken meg lehet találni, abban bennevan, sok más lucas játék mellett, full cd-s verzióval.
takraj
Ez engem is érdekel! Nekem ugyanis csak a floppy-s verzió van meg 😞 Nagyon nagy játék volt annó! 😉

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Serpa
annyira nem ... ^^

PiszkosFred
Az orosz oldalon asszem fennvan a teljes verzio. Link lentebb valahol. (ha megsem lenne fenn - nincs idom most megnezni - akkor ez a komment targytalan;])

Voltan
Nem tudja valaki, honnan lehetne megszerezni a Day of the Tentacle CD-s verzióját?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bebuktam <#worship>

Serpa
dede 😊

úgyanis van benne egy scenario, amiben 200 év alatt kell lakhatóvá varázsolni a Marsot.

Szóval akkor nem a mars volt az 😊

Serpa
én most ehhez kaptam kedvet ^^
remélem megtalálom és futni is fog.

PiszkosFred
Én is kösz, most hogy a kérdésed miatt beugrott a régi Sim sorozat, asszem elõkeresem a Sim Farm-ot. Nagyon szerettem anno, kivéve ha a rágcsálók lelegelték a termés felét ;]

Serpa
igen, a SimEarth az.
<#eljen>

köszönöm a válaszokat.

<#worship> köszönöm! hatalmas játék <#eljen>

Borgi

porki fagyok fállalon

Én is erre gondoltam... vagy a másik, a Sim Earth.
De ha a kolléga kimondottan a Marsra emlékszik....

PiszkosFred
Hat nemtudom, de adja magat a kerdes: nem a korai Sim sorozatbol a Sim Life-ra gondoltal?

Hogy megy a Prehistorik 2 remake? érdekelne a dolog, szerettem a játékot
amúgy most találtam rá egy Nintendora fejlesztett Prehistorik Man nevû játékra, ez valahol fellelhetõ?

Serpa
egy játék címet keresek.

a marsot kellett terraformálni benne.
~10-15 éves játék.

sok mindenre oda kellett figyelni, pl: meg lehetet határozni, h milyen spórával terítem be a levegõt; üvegházhatásra kellett figyelni.
szép lassan megjelent a fû, víz ...

végül egy komplett ökoszisztéma alakult ki.

takysoft

Lacc
És azt elárulnád, hogy milyen szögbõl nézve spoiler egy ilyen kérdés?

Btw szerintem az underdogs-on fent van.
DJ RX7
Destruction Derby 2 valamiért nem akar menni rendesen a játék vibrál a kép és foltok látszanak hang van pls hel és egy linket a settlershez
Azért kéne a Settlers mert mikor kicsi voltam mindig mertvert a gép és most én akarom megverni öt.

:3

DJ RX7
wÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megörlük nem lehet ezen a kurva honlapon reggelni valaki esetleg tudni küldeni egy linket nagyon megköszönném.

DJ RX7
Ejj bocsánat hogy igy sézfloodolom a topikot egy utolso kérdés:

Hogyan tudom eliditani?

DJ RX7
Ejj nem olvastam FAQ botsánat.

DJ RX7
ops! ez Spoilerbe akart menni.

DJ RX7
Halihó!!
Egy ki segiccség kéne.
[/spoiler]Honnan tudnám megszerezni a Settlers 2?Esetleg ingyen le lehet már tölteni?
És ohgyan tudnám elinditani?

takysoft
<#eljen>

ja nem láttam hogy irtad mind1 jobb 2x mint 1x se <#vigyor>

takysoft
nem mondod MrTressy😄