Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hihetetlen, h nem lehet hajózni!!!!!!
nincs vami pecsa mi ezt kijavítja???????
nekem eccer a settlers x-ben (nemtom hány volt) volt olyan,hogy a fém disznóvá változott,s így nem tudtam fegyvert/pajzsot stbit gyártani. Az példul védelem volt..
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Firefox a böngészõ. Kell még valami beállítás?
Firefox
+
Flashget
+
Flashgot plugin a firefoxba....
ennyi.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Júz disz
amugy szerintem meg ki lehet találgatni az oroszt, dehát, ha valakinek ez kell ;-)
porki fagyok fállalon
Nem látom,hol lehetne más nyelvre kapcsolni,vagy ti oroszul próbálkoztok?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
a kikötõzés, pontosabban a hajók mozgása nem automatikus. nem maguktól találják meg az útvonalat, hanem az útvonalak elõre programozottak(ellentétben a settlers 2 minden más részével, ahol az egységek automatikus megtalálnak mindent).
a pályakészítõben(mármint amiben õk csinálták a pályát) külön be kellett állítani, hol lehetnek kikötõk, és ekebõl hogyan lehet eljutni egymáshoz.
ha van kiadott pályakészítõ(asszem van), talán abban is lehet ilyeneket állítani.
Ezt magyarázza már meg valaki!!!!
Nincs semmilyen patch vagy valami (naiv vaok😄😄😄😄)
Naszóval: errõl nem tud valaki videót? Irdatlan hangulatos volt, és megmutatnám pár havernak...
De ha megkérdezed, mire kell kattintani a letöltéshez... <#violent>#violent><#smile>#smile>
viszont Quarantine elõnye volt a "3D-s" mozgás
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Zone of Artificial Resources
Ez egy õsrégi 97-es dos játék. Én mindig csak egy 13 megás demoval találkoztam eddig, de most rábukkantam a neten, hogy van teljes verzió. Nincs meg valakinek, vagy nem tud helyet, ahol régi dos-os játékokat lehet szedni????
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
De nem eresztett, csak pattogott (és hegyes dolgokon, meg gyertyán/vízköpõn kidurrant. Nagy játék volt, de k. nehéz 😊 egyes helyekre soha nem tudtam eljutni 😞
DB
A ti kung-futok nem erős!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
már vagy 50-en megkérdezték 50-szer leírtam, most nem fogom.
GW: Axino Hun;
GW: Axino Hun;
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ebben alapból még mouse.com se volt😞
Szvsz a win98as DOSszal lesz a gond, azzal én nem szórakotam, pont amiatt, hogy az már eleve valahogy megfalja a mem felét...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
smartdrv viszont....
te hogy használtál DMA-t máshogy? anélkül én neki nem kezdenék vinyómûveletbek.
pl ey másolás, tömörítés vagy ilyenek.
amúgy nem sokat értek a DOS-hoz. hogyan lehet a dolgokat extended-be betölteni?
config.sys-ben a devicehigh=... ugyanúgy a 650k-ból használ.
meg a autoexec-.bat-bens e segít ha LH-val töltöm be a cuccokat.
amúgy azért van kevés memória, mert nem 6.22-es dost vagy DRdos-t használok, hanem a win98 dos-módját baszogatom. ott eleve kevés a mem valahogy.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
barátnõm gépét felhoztuk pestre. náluk otthon így a régi 6x86 maradt 166 mhz.
win98, annak a dos-a.
be van üzemelve a dos-hoz a CD, a hang, az egér, doskey, ékezetek, smartdrive... minddel órákat szanvedtem, a hangzámogatás még most se az igazi...
mondanom se kell...
cd bekapcsol, újraindít, telepít, újraindít, szop, hogy meglegyen valahogy az 590k memória... fentebb említett dolgok kikapcsol, kivéve az egér... néha még a hangot is ki kell...
játszik, de a gép allandóan lefagy...
dosbox:
egér van, hang van, doskey nem kell, smartdrv nem kell, cd annyi van amennyit akarok😄, ékezet nem kell😄, de ha nagyon, azt is meg lehet oldani.
memória mégis elég mindennek. tisztább hangja van, mint dos-ban valaha bárminek is volt. (kivéve talán a GUS-t). valójában SB emuláció hozza a GUS minõséget😄
emellett: bármilyen mai gépen fut(2000mhz+), 99,9%-os emuláció(IGEN, tényleg csak minden ezredik program nem szereti... de ez ugyanígy volt a DOS-al is..)
Volt már olyan játékom, amit dos alat az istennek se tudtam beüzemelni, dosbox alatt meg simán ment.
annyi gondom van csak vele, hogy picit lassú. bár za új varzió szinte dulpa olyan gyors, mint az elõzõ... meg hát a hosszú filenevek kellenének bele...
minden értelmes dos kezelte a hosszú fileneveket. (kivéve az MS-dos 6.22, de az MS-dos 7 már tudta... csak az sajnos nem jelent meg😄 illetve a csak a windows részeként.)
szoval.... lehet hogy a dosbox nem hozza vossza a DOS feelingjét teljesen.. de ez így nekem jó.... a játékélmény megvan😄
UI: akkor most én kérdezek: dosbox tud hálózatra menni? helyi hálón szeretnénk egymásal játszani.. lehet dosboxban?
porki fagyok fállalon
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Covert Action remake nem készül esetleg? Annyira királyság az a játék, miért nem mozgatja az emberek fantáziáját? Tök jó lenne FPS nézetben titkosügynökösködni...
A legjobb megoldás szerintem is ;]