8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Lord Myn
    Ajánlom inkább az Amiga verziót, sokkal jobb, mint a PC-s... (a '80-as évek végén még jóval fejlettebb volt hardverileg az Amiga, mint a PC).
  • DonnieBrasco
    Srácok,

Nagy az én bajom.
    Megszereztem a System Shock 2-t, de egész egyszerűen nem hajlandó felinstallálni magát Windows XP alatt (másom meg nincs sajna). A CD menüje megjelent, de a setup.exe miután elindul, semmi se történik. Próbáltam már compatibility módban, de semmi.
    Valami ötlet?

DB
  • Fülüke
    Elképzelhető. :D
  • Montanosz
    nem ennek van feltupírozott változata ATA néven?
  • Fülüke
    KÖSZÖNÖM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOST EGY ÉVTIZEDES ÁTOK TÖRT MEG!!:D:D::D:D nagyon köszi:D:D ezt kerestem!:D áhhhhhhhhhhh:DD na most adddig játszok vele amég megnem halok a gép előtt:D
  • PiszkosFred
    Megnezve a regi screeneket, az lesz az, a North&South A 2D-s "arcade" reszekre nem emlekeztem, szegyen... ;]
  • PiszkosFred
    A "tatu" az az Infogrames ceg logoja volt, legalabbis nekik is ez volt/van. A jatek az nem ugrik igy be, de talan retrogames oldalakon az infogrames jatekokat keresve raakadsz.

ui: esetleg a north & south? Abban voltak indianok, amerikai katonak, hidak, strategia is volt valamilyen szinten, de a felso kep, az nem illik be a kepbe... ;]
  • Fülüke
    Helósztok. Már vagy 13 éve nem találok egy játékot. Ainek állítólag az a neve Hogy: TATU. Lehet hogy csak tesóm hívta úgy mert amikor elindítja a játékot akkor az jelenik meg vagyisa forgalmazó vagy az a játék neve. Na ez mondjuk sztem a játék neve. Régi játék, stratégiai felülnézetes, nem tudom hogy színes-e mert én még csak zöld monitoron játszottam vele. Amikor elindítottam a játékot egy térkép szertűség jelent meg pl: jobb oldalt az indiánok, néha így pöfögött a hegy mögül, az alatt valami veterán dobált gránátot az melett vonatot lehetett rabolni. Voltak küldetések is pl: (ez 2D-ben) egy emberrel hamarabb bekellet érni a célba mint a másik. Ezt a képernxő alján egy óra és egy cipő mutatta.

Voltak csatás küldetések is ez megint felül nézet. lerajzoltam ahogy emlkszem rá:

Ez amúgy ilyen polgárháborús időszak lehetett. Voltak ágyúk, emberek, lovasok, az egyik oldalon a mieink, a másikon az ellenség. Középen egy híd, amit olykor tolykor lelehetett robbantani. a híd alatt egy szakadék van de a szakadék egyik részén néha átlehett menni a képen a szakadék alján van.
    Volt hasonló csata mező ilyen:

Ott is lelehett robbantani a hidat. és ott is átlehett menni a folyón a jégen(a képen a folyó teteje). HA veszítettünk akkor egy kép jött be és romokat mutatott és halottakat.

Na remélem valakinek beugrott valami, és tud segíteni. na üdv.
  • feamatar
    a törpe gránáttal lehetne a Mythből is de ez csak egy feltevés
  • feamatar
    nah; az előbb nem küldte el üzimet; dse ha jól vettem észre ezek kimaradtak: Undying(a jobb kaszás csávó); Daikatana(3 tag táblával) ; MEssiah(a kínzólédiknél ott repked Bob)
  • Rip
    Haha! :D
  • Gary
    Egy tanult és tapasztaltabb (tőlem idősebb) kolléga mondta, hogy akkor kezdesz öregedni, mikor a reggeli merevedés, deréktájon kezdődik...
  • Lacee
    ha a kedvenceim szerepelnek ezen a rajzon akkor azt jelenti, öreg vagyok? :)
  • Rip
    Ha nem megy, lentebb spoilerben találsz még párat ;)
  • csgj
    ahogy látom eddig 36-ot sikerült találnom... jajj de izgi :D xD
    Na, 38, most nézem a nagy majomfej (ami Black&White gondolom) fölött van egy Sims 2 jel :)
  • csgj
    hahh! Warhammer-es ork is van rajta egy halott szörnyhalomban :D Na meg Alice, Armed & Dangerous, Thief, Severance, Abe's Oddessey (vagy vmi ilyesmi neve van), Half Life, Halo, Carmageddon (azokat nem írom, amiket már ti is írtatok), Max Payne, Punisher, Runaway, Hitman, Grim Fandango, Sin, Leisure Suit Larry, Commandos (gondolom azok a leselkedő fejek), little big adventure, Enter the Matrix és még ha tovább keresgélnék, sztem találnék plusz néhányat
  • csgj
    Dreamfall: April és Zoe a kamion és a csatorna-alien között :D a kamionban pedig ha jól látom, akkor a Spellforce 2-ős elf csaj van... Ott a kalóz a Monkey Island-ből (fog is egy majmot a kezében xD) MDK-ás Max fennakadt egy csápon, a mozgó ládikó és a varázsló valszeg a Discworld-ből, alattuk egy Dungeon&Dragons-os lény van (több játékból is lehet), ott a prince of persia-s herceg felszúródva..., Rayman feje repül a többi fejjel, Dune-és féreg... van még egyébként Sam&Max, Discword Noir, Serious Sam és Duke Nukem srác haverkodnak, Army Man-es zöld játékkatonát átlövik, Full Truttle, Day of the tentacle, SW Republic Commando... stb stb, van itt rengeteg minden :)
  • szuku
    molotov koktélt dobáló törpe a myth-ből, a közlekedési tábla meg vlmelyik sponge bob gaméból(?)
  • szuku
    nna gúdregggelt (már akinek presze)
    asszem nem volt: a bioforge-os csóka(félig duracell), blade runnertól balra a csapat közepén; ezektől meg egy stalker menekül, ki is repül a cuccai közül az anyacsavaros-vászoncsíkos, barkács anomália jelzője
  • Sadist
    Soul Reaver, jobb lent a kék figura eltakart arcú félvámpír szövegbubival.
  • Sadist
    Meg egy Blood Omen 2, a vámpírfajzat, akit először keresztüllőnek a cölöpvetővel.
  • Sadist
    Én még beszállnék egy Broken Sword-el :D Ott van George és Nicole, akik kettétörték Arthas kardját (broken sword, érted )
  • MrTressy
    Sry én baftam én a bannere gondoltam :) ebben a linkelteltben tényleg nincs
  • takysoft
    Legyen már itt:D

• Rip
    Nekem a GyalogGalopp ugrik be róla ;D
  • Hmuda
    Donkey Kongot sehol nem látok, szóval most nem tudom, hogy merre is keressem, de most látom, hogy a Metal Mutants-ot kiahgytam, és lehet, hogy az a kockafej az Ecstatica akarhat lenni, mert mintha abban lett volna minden karakter gömbökből összerakva (legalábbis úgy remélik).

De az a sokfejű, zöldrucis akármi nagoyn idegel. Baromi ismerős, csak nem akar beugrani honnan.
  • MrTressy
    Golden Axe is kimaradt ha jól látom a donkey kongos majom mellett van a 2 karakter belöle
  • gabber a hun
    hmmm nekem vmié ugy rémlett hogy a jó öreg wolfi után má a kiadok nem szívesen láttak hitleres képeket a gaméjukban (valszeg rosszul rémlik..)
  • Hmuda
    Írtam.

Garretet (Thief) is írtam, de a W3D-s kép nem tünt fel, bár az szinte bármelyik WW2-es játék lehet.
  • gabber a hun
    na még 1 uccsot :D mintha garet(a thief bol nemtom hogy irják) egy wolfeinsten es képet lopna éppen.... ebbe nem vok tutti biztos :D
  • gabber a hun
    neeemmondjátok :D:D hogy a baldurs gate es csávot is kihagytátok

prince of persia melett jobbra (a hörcsögével együtt :D )
  • gabber a hun
    ismerem 3ds verekedős stuff valameik ps1 korabeli konzolrol
  • gabber a hun
    énvagyok vakkk :D vagy a nox bol a főgonoszt nem irta még senki

a fém detektorná ül
  • akyyy
    LAST BRONX
    ismeri valaki?
  • takysoft
    télleg:D
  • Hmuda
    A Noirból van az aki a plakátos hulláját vizsgálja (legalábbis úgy emléskzem, maga a játék kimaradt), a síma Discwolrdből csak a százlábó láda van, a varázsló meg Simon the Sorcerer (Rincewindnek piros a köntöse és szakállas). Ezért poén, hogy a láda követi Simont. :D
  • takysoft
    Nem Discworld Noir, csak Sima Discworld(a Noir-ban nem ez a főszereplő van.. vagy mindkettő rajta van a képen, én balalsó sarokban a varázslóra meg a ládára gondolok)

A nágy egybegyúrt RPG hős a Might and Magic sorozat lesz. Aki már játszott vele, érti...

Ja most látom, tényleg van Discworld Noir is:D
  • Rip
    Már mind írták korábban (spoiler).
  • razz
    látom a worms t má irták ugy hogy azt nem én fedeztem fel.
  • razz
    még felismertem:half life 2 ,runavay .matrix,worms,earthworth jim,sam and max