Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leszedtem egy sima s2-õt nem gld, itt lehet hajót csináln, csak mikor a mapgenben megcsinálom a kikötõt és elkedek jáccani a pályát nem tölti be......
hihetetlen, h nem lehet hajózni!!!!!!
nincs vami pecsa mi ezt kijavítja???????
Shaman
nem lehet,hogy ez valami védelem?

nekem eccer a settlers x-ben (nemtom hány volt) volt olyan,hogy a fém disznóvá változott,s így nem tudtam fegyvert/pajzsot stbit gyártani. Az példul védelem volt..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

nahello, unlimitied playben, már tudok kikötõt építeni, de a hajóácsnot az óceán közvetlen közelébe tettem és egyszerûen nem lehet állítani hogy hajót, ne csónakot gyártson!!!! A kampányban van egy kis ikon amivel átállítom, itt nincs!!! Ez azért van mert Gold edition van?
Még annyi, hogy amikor az oldalon a játék típusra vagy betûszerinti keresésre kattintok, akkor jön az üzenet.
Úgy csináltam, ahogy írtad, de fordítási hibát jelez.
Firefox a böngészõ. Kell még valami beállítás?
takysoft
könyörgöm.. hányszor kell még elmondani??????????????
Firefox

+

Flashget

+

Flashgot plugin a firefoxba....

ennyi.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
csak akkor megy, ha közel van a hajógyár a vízhez.(óceán)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Oroszul is megtaláltam, h h kell tölteni, csak az a baj, h nem szedi le az egészet, hanem megszakad.
Borgi
Oldgémsz dát err ju in ingliss
Júz disz
amugy szerintem meg ki lehet találgatni az oroszt, dehát, ha valakinek ez kell ;-)

porki fagyok fállalon

Shaman
ennek az old-games.ru-nak nincs valami angol nyelvû változata?
Nem látom,hol lehetne más nyelvre kapcsolni,vagy ti oroszul próbálkoztok?

Ja lehet megvan <#vigyor2>
Hogy töltöttél az old-games.ru-ról? <#szomoru1>
köszi szépen, le is tölttöttem egyet, és mûxik, kikötõt építetem unlimitedben, csak a hajóácsnál nem lehjet beállítani a hajót! ezt valami fájlban nem tudom átállítani?
takysoft
mert:
a kikötõzés, pontosabban a hajók mozgása nem automatikus. nem maguktól találják meg az útvonalat, hanem az útvonalak elõre programozottak(ellentétben a settlers 2 minden más részével, ahol az egységek automatikus megtalálnak mindent).
a pályakészítõben(mármint amiben õk csinálták a pályát) külön be kellett állítani, hol lehetnek kikötõk, és ekebõl hogyan lehet eljutni egymáshoz.
ha van kiadott pályakészítõ(asszem van), talán abban is lehet ilyeneket állítani.

csákó, a settlers 2ben miért csak a rómaiakkal kampány módban lehet kikötõt építeni??????
Ezt magyarázza már meg valaki!!!!
Nincs semmilyen patch vagy valami (naiv vaok😄😄😄😄)
artschiatwork
thx, megvan! <#worship>

Én is kutatok egy apróság után: aki játszott annó a Dungeon Keeper 2-vel... szóval, van ugye olyan, hogy a szörnyek tudnak a kaszinóban szerencsjátékozni. Aztán alkalmanként valamelyik megüti a jackpotot, és beindul a nagy buli a "Burn Baby Burn" c. számra...
Naszóval: errõl nem tud valaki videót? Irdatlan hangulatos volt, és megmutatnám pár havernak...

http://www.old-games.ru/game/535.html

De ha megkérdezed, mire kell kattintani a letöltéshez... <#violent><#smile>

artschiatwork
Skacok! Egy Quake 2 rip-et honnan tudnék leszedni? Az Underdogs-on sajna nincs :-/

Shaman
undergods oldalon ami a bannerben van,nincs?

én is játszottam vele, bár engem a Death Track kötött le hasonló témában (lent a kép)
viszont Quarantine elõnye volt a "3D-s" mozgás

PiszkosFred
Hát inkább hajazott az akkori nagy ász carmageddon féle hentelésre, mint taxizásra ;] De a válasz igen, tuti hogy sokan játszottak vele anno.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

B0B0
ZAR
Zone of Artificial Resources

Ez egy õsrégi 97-es dos játék. Én mindig csak egy 13 megás demoval találkoztam eddig, de most rábukkantam a neten, hogy van teljes verzió. Nincs meg valakinek, vagy nem tud helyet, ahol régi dos-os játékokat lehet szedni????

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

ngcsnet
Quarantine nevû taxis játékot ismeri valaki?

BBird
Pinball Builder c. cuccot biztos ismeri valaki. Nincs idõm végigböngészni az old oldalakat. Valaki tudja hol tudnám lekapni így hirtelen? Demo -t találtam eddig csak...
DonnieBrasco
Cauldron 2.
De nem eresztett, csak pattogott (és hegyes dolgokon, meg gyertyán/vízköpõn kidurrant. Nagy játék volt, de k. nehéz 😊 egyes helyekre soha nem tudtam eljutni 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

hihihi... milyen jó, hogy általánosba legalább a betûket megtanultam elolvasni oroszul. Igy kiejtve a szavakat, még ki tudom totózni, melyik linkre is kell kattintani a letöltéshez 😊

Rip
Hexenküche, vagy mi? Vagy Cauldron?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Borgi
bumpy ?

porki fagyok fállalon

akyyy
#5100-as tékre nem tod aválaszt?😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

takysoft
olvass vissza
már vagy 50-en megkérdezték 50-szer leírtam, most nem fogom.

kopaszrobert
jah idõközben meglett.

GW: Axino Hun;

kopaszrobert
mert nem értek oroszul.Jah és amit le akarok szedni az a Populos 3.Régi egyik megtetszett játékom de csak a demójával játszottam

kopaszrobert
valaki ajánlotta az old-games.ru-t it az oldalolon és le akarok szedni egy játékot,de nem megy vagyis mene csak nem tom mire nyomjak LINK a letöltéshez.

akyyy
melyik az a játék, mikor egy labdával kellet vmi elvarázsotl kastélyban "mászkálni" (pattogni), és ha nem ugrottunk rá ilyen vmire, akkor leeresztett( bár folyamatosan eresztett er ahogy pattogtunk), és ha ráugrottunk iylen tüskékre, akkor egybõl kampec...

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

takysoft
jaja, memmaker csak dosban. win98 dos-ában nincsen.
ebben alapból még mouse.com se volt😞

dronkZero
Hát, akkor ott valami nem kerek, ha a loadhigh meg a devicehigh nem megy... Én úgy csináltam. Volt egy memmaker címû progi is, ami ezeket a dolgokat megcsinálta helyetted. Mondjuk amikor én ráküldtem a rendszerfájljaimra, akkor közölte, hogy ez már így OK, nem tud vele mit kezdeni.
Szvsz a win98as DOSszal lesz a gond, azzal én nem szórakotam, pont amiatt, hogy az már eleve valahogy megfalja a mem felét...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

takysoft
doskey egy lépés a bash felé😄 de a maga módján tényleg szükségtelen
smartdrv viszont....
te hogy használtál DMA-t máshogy? anélkül én neki nem kezdenék vinyómûveletbek.
pl ey másolás, tömörítés vagy ilyenek.

amúgy nem sokat értek a DOS-hoz. hogyan lehet a dolgokat extended-be betölteni?
config.sys-ben a devicehigh=... ugyanúgy a 650k-ból használ.
meg a autoexec-.bat-bens e segít ha LH-val töltöm be a cuccokat.

amúgy azért van kevés memória, mert nem 6.22-es dost vagy DRdos-t használok, hanem a win98 dos-módját baszogatom. ott eleve kevés a mem valahogy.

Lord Myn
Nekem nem hiányzik a hosszú filenév support, simán vissza lehet szokni a 8+3-ra... A DOSBox-ban van soros modem emuláció 2 géppel lehet együtt játszani (bár még nem próbáltam) és talán valamelyik CVS build-ben van hálozat is, nézz körül a DOSBox fórumon a CVS topicban.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

dronkZero
590k DOS alatt? Az elég kevéske. DOS fénykorában egérrel, hangkártyával, CDvel kihoztam olyan 620k alapmemóriát... Mondjuk nekem nem kellett a doskey, meg a smartdrive sem gyõzött meg saját hasznosságáról, windowsos memóriazabáló fölösleges f*szságnak tartottam (és tartom még most is).

Srácok a POD nevû játék számít old gamenek? 😛 Anno 98ban játszottam vele 4 évesen a p1-en 😄 Meg 3 évesen a put puttal 😊 Nagy gémek voltak... Meg a Stunttal is mennyit játszottam 5 évesen áááá 😄

takysoft
nem hozza vissza, ez igaz.
barátnõm gépét felhoztuk pestre. náluk otthon így a régi 6x86 maradt 166 mhz.
win98, annak a dos-a.
be van üzemelve a dos-hoz a CD, a hang, az egér, doskey, ékezetek, smartdrive... minddel órákat szanvedtem, a hangzámogatás még most se az igazi...
mondanom se kell...
cd bekapcsol, újraindít, telepít, újraindít, szop, hogy meglegyen valahogy az 590k memória... fentebb említett dolgok kikapcsol, kivéve az egér... néha még a hangot is ki kell...
játszik, de a gép allandóan lefagy...

dosbox:
egér van, hang van, doskey nem kell, smartdrv nem kell, cd annyi van amennyit akarok😄, ékezet nem kell😄, de ha nagyon, azt is meg lehet oldani.
memória mégis elég mindennek. tisztább hangja van, mint dos-ban valaha bárminek is volt. (kivéve talán a GUS-t). valójában SB emuláció hozza a GUS minõséget😄

emellett: bármilyen mai gépen fut(2000mhz+), 99,9%-os emuláció(IGEN, tényleg csak minden ezredik program nem szereti... de ez ugyanígy volt a DOS-al is..)
Volt már olyan játékom, amit dos alat az istennek se tudtam beüzemelni, dosbox alatt meg simán ment.

annyi gondom van csak vele, hogy picit lassú. bár za új varzió szinte dulpa olyan gyors, mint az elõzõ... meg hát a hosszú filenevek kellenének bele...
minden értelmes dos kezelte a hosszú fileneveket. (kivéve az MS-dos 6.22, de az MS-dos 7 már tudta... csak az sajnos nem jelent meg😄 illetve a csak a windows részeként.)

szoval.... lehet hogy a dosbox nem hozza vossza a DOS feelingjét teljesen.. de ez így nekem jó.... a játékélmény megvan😄

UI: akkor most én kérdezek: dosbox tud hálózatra menni? helyi hálón szeretnénk egymásal játszani.. lehet dosboxban?

Borgi
ez esetben, azthiszem nincs más hátra mint hogy elnézést kérjek butaságom miatt <#pardon1><#kuss>

porki fagyok fállalon

PiszkosFred
Ne ragadtassuk el magunkat, kérem. Azt mondta, hogy nem "iszik". Ez így igaz, ugyanis azt a mértéktelen alkohol pusztítást, amit végez, nem lehetne simán egy "iszik"-kel jellemezni, az túl enyhe kifejezés ;] #gonoszsmiley

Borgi
undorittó vagy <#beka2><#vigyor>
<#banplz>

porki fagyok fállalon

Amiga
Ja, igazad lehet. ;-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Lord Myn
A második gép nem játszik, mert nem tudom hová rakni (amúgy van a szekrényben 1 AMD K5-166-os, de nem venném elõ, mert meghalnék 'por-mérgezésben'... <#nevetes1>). Természetesen tudom, hogy a GTA-t + a Redneck-et is el lehet indítani másképp is, mondjuk a VDMSound-ot nem szeretem, mert rühellem az XP DOS módját, helyette inkább VirtualPC-t használok Win98-val. De a DOSBox sokkal jobb mindegyiknél, úgyhogy én inkább azt nyüstölöm és próbálom kihozni a maximumot belõle. Pl. azért mert mindig is 'hangkártya-buzi' voltam, (az elsõ /AdLib/ kártyámat még '91-ben vettem, akkor még szinte minden PC-s speaker-rel nyomta) most is DOSBox alatt 3 különbözõ cucc van emulálva: Yamaha XG, Roland CM-32L és UltraSound. (Btw: régi Sierra-s cuccok vagy a Lure of the Temptress eszméletlenül jól szól CM-32L módban...) A másik ok, hogy az összes grafikus oprendszernél jobban szerettem a 'pure-DOS' módot (hiába, nosztalgia) és a DOSBox ennek a 'fílingjét' hozza vissza...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

dronkZero
Itt is megkérdezem, hátha...
Covert Action remake nem készül esetleg? Annyira királyság az a játék, miért nem mozgatja az emberek fantáziáját? Tök jó lenne FPS nézetben titkosügynökösködni...

PiszkosFred
"Hehe... szerintem olcsóbb 1 486-ost tartani..."

A legjobb megoldás szerintem is ;]

Methylisocloro
Én most játszottam az M&M 1+2-vel 😊
nem olyan régen a 3-4. részekkel
még régebben a 6-9. részekkel
ebbõl is látszik hogy minden relatív 😊