Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

idõközben már rájöttem... s azért nem kell egybõl felkapni a vizet... normálisan is lehet válaszolni, vagy elég ha a hsz számát írod oda...
takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
olvass vissza, már vagy 10-szer leírtam....
használj letöltésvezérlõt... pl flashget.
lehet folytatni a megszakadt letöltést...
bövebben: olvass vissza...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

üdv!

az old-games.ru-ról próbálom letölteni a liberation day-t, de egyszerûen nem sikerül... az még nem érdekelne, h lassú, mint a csiga, de egy idõ után gondol egyet és befejezi a letöltést... tud vki segíteni?
http://www.toondesign.biz/lobby/index.php?/categories/4-Waffle!
Egyepkent a Larry eredeti elso resze ebben az uzemmodban futott. Kesobb jott ki a VGA verzio belole. 😉
A CGA ugyan 16 szinu kartya volt de a kepernyon egyszerre csak 4 szin lehetett 320x200-ban. Asszem azt is ugy hogy ket palettabol lehetett valasztani. Viszont a remlik hogy tenyleg volt egy 16 szinu uzemmodja ami hasonlo volt a C64 multicolor uzemmodjahoz. 160x200 16 szinnel. De elkepzelheto hogy ezt nem az alap CGA tudta hanem a IBM PC junior. Ami egy olcsobb PC volt.
BBird
Végre legalább vkinek tudtam segíteni. ;-)
PiszkosFred
OFF
Ahh, Dizzy, ezaz!! Nem jutott eszembe vmelyik nap a dilis tekergo tojas neve, bar a link mogottinek semmi koze ehhez, de azert koszonom a "segitseget". Annyira bosszantott, hogy nem jut eszembe...
ON

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BBird
Spindizzy
esetleg.
akyyy
hát nemtom, volt a biosba valami hülyeség, amivel letesztelte a szineket, és ott volt mindenféle szín😄

de egy a lényeg, most van fasza lcd-m, és ezen akarok azzal a kastélyossal játszani:S😄😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

BBird
De esetleg lehetett a Marble Madness?

Link
BBird
Igen, tudott. De megjeleníteni csak 4-et. Legalábbis amikor én CGA-t használtam, sosem láttam egyszerre 16 -t rajta. Azt elõször EGA-n láttam.
De nézzük csak meg a játékokat. Golden Axe (EGA-ban) vs. Alley Cat (vagy Indianapolis 500)
akyyy
screent ne nagoyn néz, mert áltaába google esõ találatát szurom be😄

akyyy
cga tudott 16 szint. pedig csak emlékezetbõl irtam, de tudtam hogy 16-t tud megjeleníteni😊

ega is hasonlo csak részetesebb.

de cga tuztii bnem csak 4 szin.

volt egy másik gépünk is, az meg csak zöld szint kezelt😄😄

BBird
CGA = 4 color
EGA = 16 color

Ezek a screenshotok Spectrumosak, nem lehetséges, hogy ez az, csak PC -n ugyebár máshogy nézhetett ki egy kicsit!? ;-)
dronkZero
Nem, az ez:

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ja nem az egy másik játék pedig én erre gondoltam green beret alatt 😊

Én is erre gondoltam de ez nem a green beret?

akyyy

ammo😄:😄D

hajj ha sokat játszottam, megfájdult a szemem, mert a padló "nem mozgott"😄

akyyy
nah, sztem is ez az😄 nah most már csak a kastélyos kelll😄😄

dronkZero

akyyy
képet!D mert nem találtam... sztem nem az de nemtom.. de anynira nem is fontos..az a kastélyos kell wháá

dronkZero
Na meg mondjuk rá kéne jönni, hogy hogyan mûködik... 😊

dronkZero
Ja, itt van hozzá a cucc:
Kaillera

Rip
Ja, szerintem is az "Into the Eagles Nest" lesz az.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

dronkZero
Nincs kedve valakinek MAME (Neogeo, Callus) játékokat tolni "multiban"? Haverjaim nem tudják mi a jó, nem akarnak velem játszani... 😊

AD&D:Shadow over Mystara, Metal Slug, ilyesmikre kattantam rá újabban, jó lenne, ha valaki kapható lenne a dologra...

Randal
Hasonlóval én plus/4-en játszottam. Az az Eagles Nest volt. Szeritnem az az. 1 joyt is eltörtem miatta😊

akyyy
nnem commandos , sokkal régebbi játék😄

csak fel le balra jobbra lehetett menni benne😄

green beret ugrik be a katonásra

akyyy
jah egyébként 286-os géppel ment, cga monitorral(lehet másokkal is, de ezen tuti, 16 szinnvilággal)

meg van egy másik, valami ammo, vagy nem is tudom egy katonai játék, egy katonával kellet kinyirni a többi katonát, felül nézetes, labirintus szerû, és ha elfogyott a töltényed, menni kellet az ammo ért😄

meg volt még egy jó játék, csak annak tom a nevét: Golden Axe.

Jah, meg titus😄 de azt se felejtem el sose mert worms world parti elején az a roka jelenik meg amivel lenni kellet😄

akyyy
de színes volt😞 nem ilyen egyszinû sárga.. elég világos, többlet a fehér szinek...bár egykét "szoba" elég sötét volt....

de lehet ennek valami másik kiadása megnézem. am komolyan már aki megfejti majd nekem, küldök neki egy rekesz borsodit<#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

BBird
Az meg a
Knight Lore
volt. :-)
Montanosz
volt valami hasonló, bár még speccyn játszottam vele és egy lovaggal kellet menni

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

BBird
akyyy
Valóban, hasonlít rá, de nem ez volt, mert ez nem kastálynak néz ki. és az határozottan valami kastély volt.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
GONDOLKODJ:d

Randal
Humm humm. Rémlik valahonnan a cucc, de nem jut eszembe. Olyan Head over Heels szerû de nem az.

Winter Challenge..téli olimpiás játék..s ahelyett hogy lehûtött volna felforralta az agyvizem...s windows reinstall

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

takysoft
nem basztatás célzattal, de mit vágott haza?
mer ha jól nézem dos-os?
legroszabb esetben dosbox reinstall😄

akyyy
Nah megpróbálkozok én is most képpel. még mindig a kastélyos játékot keresem.
Kb így nézett ki:

Ilyesmi nézetbe kellet menni (3D, de két fal hiányzott hogy belássunk a pályára)

ugrálni kellet egy nagy fehér golyóval (ha 1 helybe áltunk akkor csak magától pattogott)

ÉS ha már megtettünk bizonyos távolságot, akkor leeresztett a ladba és game over. mindgi lkáttuk hogy egyre laposodik a labda.

Viszont voltak a pályán iylne tüskék(zöldel jelölve a képen) amire ha ráugrottunk, akkor feltöltõdött a labda ( de lehet nem tüskék voltak, hanem tán egy homokóra szerü kehely, de már nem nagoyn emlékszem sajna😞 )

Aki felismeri sikítson thx😄

Az az köszi, már scak le kellene tölteni vhonnan..de nem hiszem hogy különösebb probléma lesz.
A dosgames.ru ról leszedett Winter Challenge meg hazavágta a gépemet..csak gondoltam szólok nehogy más is így járjon

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Hello mindenki
Keresek egy játékot. Egy asszem 7 éves PC guru cdn volt rajta a demója..bár a játék sokkal régebb. Hasonló mint a Day Of The Tentacle,(ugyanolyan elmebeteg<#buck>) csak egy sráccal kell menni akibõl titkosügynököt akarnak faragni. A kiképzõbázison kezdõdik. Az introban meg eltûnik 1 halom arany.
remélem vki ráismer
elõre is köszi

JetiRulez
Én nem tudom, mert nem is töltök régi játékokat, amióta letöltöttem egy 3000 darabos kollekciót torrenten.<#taps>

JetiRulez

Csacsi
Sziasztok. Az old-games.ru oldalról mindenkinek ilyen lessan jöbnnek a cuccok? Olyan 2,5k-6k között jobb esetben?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

BaLTáSGYiLKoS
még nosztalgia😊

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

Rip
csíter! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

JetiRulez
Mostmár nem olyan fontos a végigjáccás. Az öcsém megoldotta RDCLIP-pel.<#buck>

JetiRulez

BaLTáSGYiLKoS
ó redneck öthetvenhat.... vért izzadtam mire végigvittem, de megérte
1ébként tenksz!!!!!!!!!

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"