Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
használj letöltésvezérlõt... pl flashget.
lehet folytatni a megszakadt letöltést...
bövebben: olvass vissza...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
az old-games.ru-ról próbálom letölteni a liberation day-t, de egyszerûen nem sikerül... az még nem érdekelne, h lassú, mint a csiga, de egy idõ után gondol egyet és befejezi a letöltést... tud vki segíteni?
Ahh, Dizzy, ezaz!! Nem jutott eszembe vmelyik nap a dilis tekergo tojas neve, bar a link mogottinek semmi koze ehhez, de azert koszonom a "segitseget". Annyira bosszantott, hogy nem jut eszembe...
ON
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
esetleg.
de egy a lényeg, most van fasza lcd-m, és ezen akarok azzal a kastélyossal játszani:S😄😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De nézzük csak meg a játékokat. Golden Axe (EGA-ban) vs. Alley Cat (vagy Indianapolis 500)
ega is hasonlo csak részetesebb.
de cga tuztii bnem csak 4 szin.
volt egy másik gépünk is, az meg csak zöld szint kezelt😄😄
EGA = 16 color
Ezek a screenshotok Spectrumosak, nem lehetséges, hogy ez az, csak PC -n ugyebár máshogy nézhetett ki egy kicsit!? ;-)
ammo😄:😄D
hajj ha sokat játszottam, megfájdult a szemem, mert a padló "nem mozgott"😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Kaillera
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
AD&D:Shadow over Mystara, Metal Slug, ilyesmikre kattantam rá újabban, jó lenne, ha valaki kapható lenne a dologra...
csak fel le balra jobbra lehetett menni benne😄
meg van egy másik, valami ammo, vagy nem is tudom egy katonai játék, egy katonával kellet kinyirni a többi katonát, felül nézetes, labirintus szerû, és ha elfogyott a töltényed, menni kellet az ammo ért😄
meg volt még egy jó játék, csak annak tom a nevét: Golden Axe.
Jah, meg titus😄 de azt se felejtem el sose mert worms world parti elején az a roka jelenik meg amivel lenni kellet😄
de lehet ennek valami másik kiadása megnézem. am komolyan már aki megfejti majd nekem, küldök neki egy rekesz borsodit<#idiota>#idiota>
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
mer ha jól nézem dos-os?
legroszabb esetben dosbox reinstall😄
Kb így nézett ki:
Ilyesmi nézetbe kellet menni (3D, de két fal hiányzott hogy belássunk a pályára)
ugrálni kellet egy nagy fehér golyóval (ha 1 helybe áltunk akkor csak magától pattogott)
ÉS ha már megtettünk bizonyos távolságot, akkor leeresztett a ladba és game over. mindgi lkáttuk hogy egyre laposodik a labda.
Viszont voltak a pályán iylne tüskék(zöldel jelölve a képen) amire ha ráugrottunk, akkor feltöltõdött a labda ( de lehet nem tüskék voltak, hanem tán egy homokóra szerü kehely, de már nem nagoyn emlékszem sajna😞 )
Aki felismeri sikítson thx😄
A dosgames.ru ról leszedett Winter Challenge meg hazavágta a gépemet..csak gondoltam szólok nehogy más is így járjon
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Keresek egy játékot. Egy asszem 7 éves PC guru cdn volt rajta a demója..bár a játék sokkal régebb. Hasonló mint a Day Of The Tentacle,(ugyanolyan elmebeteg<#buck>#buck>) csak egy sráccal kell menni akibõl titkosügynököt akarnak faragni. A kiképzõbázison kezdõdik. Az introban meg eltûnik 1 halom arany.
remélem vki ráismer
elõre is köszi
JetiRulez
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"