8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Beni521 #6562 esetleg valami más emulátor nincsen, mert virtual pc nem akar telepedni. 10.4 írja h nem kompabitilis, gondolom ebből az következik h a 10.5 se. -
Zóanagyvarázsló #6561 Én megnéztem a játék dobozát, aszerint is minimális feltétel a Win95.
Javaslom Win98 emulálását Virtual PC segítségével, van OSX alá is. -
#6560 Talán mert nem voltak képben az orosz srácok!? De lehet a mobygames téved, ott azt írja: Playstation, Windows. -
Beni521 #6559 akkor miért hazudtak nekem :'( -
#6558 Megnéztem ezt a Warhammer -t. Windows -ra adták ki. Akkor esélytelen dosbox alatt futtatni. :-) -
#6557 Mármint a dosbox setup.exe? Őőő... lehet buta kérdés, de a Mac verziós dosbox -t töltötted le?
Vagy ha a játék setup.exe, akkor dosbox alatt indítottad a setupot?
Vagy a Warhammer játékról van szó? Nem lehet, hogy az windows verzió? És nem valami régi DOS? -
Beni521 #6556 na a red baron megvan és fut is, és igen a dosbox universal 0.72-m van, de akkor is azt írja setup.exe-re h microsoft windows required :( -
#6555 Még régebben összeszedtük a címeket itt a topicban, jó kis vadászat volt :D -
#6554 Feltételezem (bár nem vagyok egy Mac-guru), hogy a dosbox mac verzióját letöltve, s az alatt futtatva a dos játék futni fog. Futnia kell. -
Beni521 #6553 már csak egy link kell, a dosgames amit használ z7 v mi mac-el nem működik. a Warhammer Shadow of the Horned Rats -et meg az old-games.ru -ról van de ott meg DOS-t írnak platformnak... nem értem na mind1 :( -
#6552 Feltételezem, hogy menni fog DOSBox alatt. Próba cseresznye. -
Beni521 #6551 és ez a red baron megy dosbox-al? mert az a gondom h letöltöttem a warhammer-t, de microsoft windows required :( nekem meg MAC-em van (OS X 10.5) -
#6550 Mondjad melyik érdekel és mondom. :-) -
#6549 Hmm. Nem ez az de már ezt is kerestem régen. :D:P
Hasonló egyébként a a játék de nem ez az.
Semmi mást nem kell csinálni csak elindulni az úton ami egy hosszú egyenes szakasz (bár néha vannak benne "kanyarok") és beérni a célba mielőtt elfogy a benzin.
Valami olyasmi volt a neve, hogy drally ( Nem Death Rally az biztos. :) ) vagy hasonló. A rally tán benne volt és mintha d-vel kezdődne de ez csak olyan homályba rémlik. :)
Egy másik kérdés. :D Pofátlan vagyok mi? :)
A bannerbe sok játék van de érdekelne engem is egy pár. :) -
#6548 Esetleg Spy Hunter?
Képek Spy Hunter -ből -
#6547 Piros kocsiról első körben az Outrun ugrott be. De az nem felülnézeti volt. :-) -
#6546 Kérdezzük meg a banner készítőjét...
engem. :-D
Red Baron a játék címe. -
Beni521 #6545 sziasztok, keresnék egy játékot, méghozzá azt ami a banner bal alsó sarkába van repülő :D érdekesnek néz ki.Előre isköszi a válaszokat -
#6544 Kösz meglestem. Érdekes. :)
Na de ismét lenne egy problémám. :P
Keresek egy másik játékot is bár lehet, hogy ez nehezebb lesz mert nem PC-n játszottam vele. Voltak régen és még talán ma is vannak ilyen Nintendo konzol másolatok amelyek kazettáról olvasták be a játékokat. Nem mágnesszalagos hanem sima memóriakártya. Cartridge így is hallottam már.
Na szóval a játék maga egy versenyautós játék egy kis piros kocsival kell menni egy hosszú egyen es úton végig úgy, hogy közbe ki kell kerülni a sárga kocsikat és figyelni kell arra is, hogy ne fogyjon ki a benzin ezért fel kell szedni a cuccokat amik benzint adnak.
Vannak olajfoltok is az úton amelyeken meg lehet csúszni.
A játék teljesen fel nézetes.
Remélem, hogy valaki ezt is megtalálja. :)
Köszönöm a válaszokat előre is!
Bye! -
#6543 van egy számítógép múzeum is ahol sok játék leírása van.
Játék Múzeum -
#6542 EZAZ! HÁLÁM ÖRÖKKÉ ÜLDÖZNI FOG!!! -
#6541 TerraFire? -
#6540 Ja és kimaradt, hogy köszönöm az eddigi válaszokat. :) -
#6539 Hello mindenki!
Bocsi! Kifelejtettem, hogy milyen is volt kinézetre! :)
Oldalnézetes volt a játék de mintha lett volna benne egy kis 3D-s beütés is tehát mintha a hajók meg tárgyak 3D-sek lettek volna de az nem biztos.
Felülről lefelé keltet menni illetve jobbra és balra is lehetett de mindig a pálya határozta meg, hogy merre is kell menni.
Bye! -
#6538 Legfőbb gond, hogy nem írja le milyen kinézete volt. Nem tudjuk, hogy szimulátor volt-e, vagy felülnézet, stb.
Azért is gondolom, hogy nem Descent vagy Terminal Velocity, mert azokban volt ez a "piros csíkot húz maga után"? :-) -
#6537 Ha nem Descent, akkor talán Terminal Velocity
Descent II:
(3 része volt, de a játékmenet elég hasonló)
Terminal Velocity:
Ha nem ezek, akkor árulj el azért még 1-2 részletet... 3D-s volt egyáltalán? -
#6536 Descent volt ilyesmi, be kellett jutni az egyes objektumok szivebe (utkozben ellenseges urhajok, aknak, stb), ami azert volt nehez, mert full 3D kornyezet volt, es hamar elvesztetted a "fonalat". A palya vegen volt egy reaktor vagy valami kozpont, amit el kellett pusztitani, majd ezutan beindult valami fele onmegsemmisito - volt X masodperced, hogy elhuzz onnan (a palyarol) -, ami utan volt nagy bumm. Atombombara nem emlexem, igy vszinu nem ez a jatek lesz az, viszont nekem ez ugrott be. ID adta ki a Doom korszak kornyeken, bar ugy emlekszem hogy dos ala keszult elsodleges, bar ez nem zarja ki hogy W95 alatt jatszottal :) -
#6535 Hello mindenki!
Egy lég régi játékot keresek és gondoltam beírom ide hátha valaki ráismer. :)
A játék maga elég régi olyan 90-es évek beli vagy az előtti én még Windows 95 alatt játszottam vele.
A lényege, hogy egy kis űrhajóval be kell menni egy épületbe és onnan ki kell hozni egy atombombát de mielőtt a bombához érsz még át kell jutni az akadályokon amelyek pl. ellenséges egységek vagy a falak.
Azt hiszem időre is megy az egész dolog de ebbe már nem vagyok biztos azt viszont tudom, hogy amikor a bombát megfogod akkor az az űrhajó után "lóg" egy piros színű lézerrel ha jól emlékszem.
Többet sajnos nem tudok róla de remélem, hogy valaki így is ráismer. :)
Előre is köszi mindenkinek aki válaszol!
Bye! -
#6534 (közben meggyógyult a téma.) -
#6533 Sorry srácok, az én portálomon volt fenn, de az egész tárhely/minden oda. :-)
Esetleg, ha valakinek volna szabad helye, szívesen odadobom neki mailben a html -t, s szólunk moderátornak, hogy cserélje a linkeket. ;-) -
Zóanagyvarázsló #6532 Nem. -
#6531 banner nektek se megy?
(ordítsatok le ma ez már volt téma... csak nyaraltam eddig:D) -
Zóanagyvarázsló #6530 Ja, többiektől bocs az offért, de amúgy sem pörög túlságosan a topic...
Na igen, elég kevés old game jelenik meg mostanában :) -
#6529 Szerintem semmilyen embernek nem való windows... :P
Csak ránk tukmálták, elkezdtek csak winre játékot kiadni, aztán ez lett belőle, nem lehet kikerülni. :(
Linux-szal nem mertem még próbálkozni, ahhoz azért kurvára nem értek, meg köszködhetnék, hogy menjenek rajta a játékok, kereshetnék linuxos autocadet, végeselemes modellező szoftvert, fotosoppot, meg úgy mindent, amit winhez már évek óta rutinból telepítek...
De egyébként kettő IRL haver pakolt fel magának Linuxot, két hétig mást sem hallgattam, csak hogy milyen jó. Aztán plusz két hét csönd után mikor láttam a gépüket, már megint windows volt fenn. Ebből levontam magamnak a következtetést, hogy nincs felesleges egy hónapom szopni Linuxszal, hogy aztán mégse használjam...
De gyanítom, hogy a 3k-s shell nem nagyon kezeli nagyjából még az egeret sem... :P
64-bites XP van most fenn, és egész jó. Néha, egy-egy telepítő közli, hogy ő másmilyen vindózt szeret, de átlehet baszni az agyukat.
64-bites autocaddel szívtam meg majdnem, a 32-esnem települ, a 64-es meg hiányos volt torrenten, úgy kellett kiegészítenem a 32bitesből... :P
Sok előnyét nem látom még, de baj nincs vele. Állítólag egész sok játék kitudja használni a 64bitet, de ennek _semmi_ jelét nem látom, lehet, hogy ez a "támogatás" kimerül annyiban, hogy ha van a gépben 4G ram,akkorkihasználja... Elvileg a HL2, BF2, U3 engine támogatja...
Ja, többiektől bocs az offért, de amúgy sem pörög túlságosan a topic... -
#6528 hehe, ilyen embernek nem való windows...
használj linuxot... ahhoz vannak olyan egyszerű shellek, hogy 3k memóriát se esznek:D -
#6527 Ja, igen, nekem nincs háttérkép, klasszikus vindóz stílus, az összes ilyen csillivilli faszság kikapcsolva, hogy előtűnő, előugró menük, meg egyéb grafikai maszturbációk. Mindezt ezen: C2D 3Ghz, 2G RAM, 8800GT. A gép bírná, a gyomrom nem. Nem a gépem van az oprendszerért, hanem az oprendszer a gépemért.
Ha rajtam múlt volna, nekem elég lenne a DOS. Nem okozott problémát soha config.sys-ben driverezni a gépet, kézzel... -
#6526 "Meg amúgy is.. ki hazsnál már XP-t?"
Hehe, ez jó, ki az a hülye, aki Vistát használ? Egy gigával kevesebb felhasználható memória a gépben, meg a világon semmi amit ezért cserébe kapunk, hát a hülyének is megéri...
Igen,a laptopokat is alapból Vistával adják, és eddig még minden ismerősöm kapásból újrapartícionálással, XP telepítéssel indított... Na jó, vannak, akik nem kapásból, hanem néhány hét után.
Mikor jön már rá a mikrofos, hogy nem karácsonyfát akarunk, hanem egy _minimális_ keretet, ami elvezérli a hardvert, és a lehető legtöbb erőforrást meghagyja? Gondolom soha... -
Zóanagyvarázsló #6525 látom nem vagy dx10 párti:D
Mert egyelőre sok értelme nincs, másrészt az általam játszott játékok többsége nem igazán támogatja, és most nem a Grim Fandangóra vagy a Wing Commander III-ra célzom :)
csak megjegyzem: a mai gépek nagy részét vistával adják.
Elnézést, hogy én, és sokan mások sem vesznek kétévente gépet, emellett számos esetben jóval egyszerűbb összelegózni a kívánt konfigot, mint a Tescóban venni egyet Vistával...
De mindegy, a tény a következő: jelenleg az XP a legelterjedtebb oprendszer, és még mindig sokak számára nem szükséges a Vista. (Nem, a jelenlegi DX10 nem szükséges, körülbelül annyit ér, mint 3DMarkban méregetni nap, mint nap a telejsítményt.)Ennyi. -
#6524 hehe w98? nem is nagyon van olyan hardware a gépben amithez lenne rá driver:D
gondolkodtam rajta, hogy össze kéne dobni valami régi gépet ilyenekhez, de aztán vmware egyszerűbbnek tűnt:D
"Játékokhoz azért nem árt"... látom nem vagy dx10 párti:D
csak megjegyzem: a mai gépek nagy részét vistával adják. laptopok 70%-án az van(maradék meg freedos:D csak kevés xp) -
#6523 Nálam semmi gond a win98-al. Másik partíción van, mint az XP. :)