8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
JackMeadow #6602 mit kell irni a dosboxba amikor a jatek a c:/dosbox mappába tettem? -
JackMeadow #6601 a dosbox leirasaban van h a rootba csinajak könyvtarat az mi? -
#6600 Pedig ott le lehet. Vagy pedig torrent esetleg más:)
Amúgy jó játék volt valóban:) -
JackMeadow #6599 fönit linkeken találtam:) old-game.ru rol h lehet letöteni? -
JackMeadow #6598 Destruction Derby-t vágája valaki? Nemigazán találom pedig cool game volt -
#6597 Finish him!! Fatality! :-) -
#6596 Mondjuk a címe az most reggel jutott az eszembe, de melóban vagyok, uh nem tudtam megnyitni az underdogs-ot hogy csekkoljam -
#6595 Jóvan jóvan. N00b voltam üssetek :D -
#6594 Zothebigmagician jólmegaszonta. :-)
Minden oldal nagy trükkje a a Search rész. Főleg, ha az leginkább egy adatbázisos cucc. :-) -
Zóanagyvarázsló #6593 Hint: a Title Search mezőbe kell beírni a játék címét, majd leütni az Entert. -
#6592 Ehh. pedig normál állapotomban nem vagyok ekkora n00b. :( Underdogs-on néztem pedig, és mégsem találtam. Vak vagyok. Hát napalmot a fejemre :S -
#6591 És ha igen, most fogok lekeverni egy k* nagy pofont. Minek van itt a topicban az a sok-sok link?
Rögtön az elsőn (Underdogs) fenn is van. Letölthető állapotban.
Linket nem kapsz, keresd meg magad! :-P -
#6590 Tube
Erre gondolsz? -
#6589 Nem kifejezetten ezt kérdeztem. -
#6588 igen stratégiai és taktikai is, de laser squad nemesis hasonló és az magyar
wesnoth is magyar azzal sokan játszanak multit is -
#6587 Totális remake vagy csak "based on"? -
#6586 X-com Quake 2 grafikával az origo-ról tölthető.
UFO Alien Invasion 2008 v2.21 Free -
#6585 Konkrétan leet hogy az is volt a játék neve hogy Tube xD
Igazából valami elérhetőség érdekelne, de nem találom sehol. Ilyen névvel kicsit más találatokat dob ki a gugli :S -
#6584 Ja és van egy olyan érzésem hogy ketten is lehetett tolni de ez nem 100% -
#6583 Egy játékot keresek.
Annyira emlékszek belőle hogy tube.exe vagy .bat-ra indult, '90es évek közepe tájáról származik, és a játék lényege hogy egy űrhajószerű kocsival mentél egy hengeres pályán, amiben néha voltak csapdák, ellenségek meg felszedhetű bónuszok, és sok helyen nem volt teljes a henger(szóval ilyen spirális meg hasonló pályaszerkezetek is voltak) a kocsival körbe lehetett menni az egész hengerfelületen belül. Ja és a kocsit hátulról láttunk és a képernyőbe befele mentünk. Nem volt nagy játék, 5-10 megás lehetett.
Valakinek rémlik valami? -
#6582 Ecstatica 2-t probaltam belőni dosbox alatt.
Sajnos a vesa(svga-hires) mód nem működik. Ez egy dosos valtozat, a win-es sajnos nicns meg, a kép telejsen szet van csúszva, csak vga módban működik. Nincs valakinek tapasztalata ezügyben, hogy lehetne ravenni hogy svga-ban működjön?
-
Beni521 #6581 Na közbe megtaláltam a problémát mégis Windowsos volt a játék. -
#6580 Wow, köszi a linkjet! Majd holnap csemegézek! :) -
#6579 A nagy "Öreg" minden RPG Őse. mondhatni)))
Eye of Beholder vindóz alá))
Link
Eye of Beholder Win32 -
#6578 innen egy halom remake letölthető:
LINK
-
Beni521 #6577 akkor hát Mr Matt senkinek se rémlik? -
#6576 köcíí! :) -
#6575 Ha sehol máshol nem találod, akkor próbáld torrent-tel. -
#6574 sziasztok, nem tudom mennyire lehet régi játéknak nevezni a rollercoaster tycoon első részét, de nekem az kéne, nem tudjátok honnan tudnám letölteni? a fenti linkek között nem találtam -
#6573 virtualbox-ot nem tudom, de a vmware működik sok rendszer alatt. -
Beni521 #6572 épp tegnap szereztem be gyerekkorom egyik kedvencét (a jazz jackrabbit 2 után persze :)) a Transport Tycoon DE-t :D -
#6571 Gondolom nagy TTD rajongóknak nem kell bemutatni ezt:
10 dolog, amit eddig nem tudtál Chris Sawyer játékairól -
Zóanagyvarázsló #6570 Mennek Linuxszal is :) -
Beni521 #6569 olyan emulátor nem is létezik amihez nem kel windows-t telepíteni ? :D és akkor nem egyszerűbb ha OS X mellé feltelepítek egy Windows-t? -
Zóanagyvarázsló #6568 A VirtualBox már többet is használ 16 színnél? Mert játékokra nálam ott bukott. Virtual PC elvben van Macre is, VMware-ről viszont lemaradtam, most látom csak, hogy a Fusion ott is megoldás lehet OSX alatti emulációra.
A Virtual PC sajnos valóban nem tud D3D-t vagy 3DFx-et. A VMware pedig nálam hangot, ráadásul saját virtual machine létrehozásához kell a fizetős verzió (Workstation), tehát a VMware Player ingyenességével nem sokra megy az ember. -
#6567 néztem én is, aranyos, bár még eléggé gyerekcipőben van.
Ennél azért használhatóbb megoldással szolgál a:
-VmWare Workstation (minden rendszer alól minden rendszert, d3d támogatással)
és a
-Microsoft Virtual PC (csak windows alól, de bármilyen rendszert, 3d-t asszem nem tud, de nem ismerem annyira)
A VirtualBox meg az első olyan ingyenes megoldás, ami tényleg használható is.(a régebbi ingyenesek vagy nehezen kezelhetőek voltak, vagy keveset tudtak)
Remélem lesz jövője.. talán még a nagyokat is lenyomhatja:D -
#6566 Próbáljátok ki a VirtualBox-ot emulálásra! Nagyon tuti kis progi! :)
Az a lényege, hogy egy komplett számítógépet emulál! Hátránya, hogy azt az oprendszert amit használni akarsz szó szerint telepíteni kell a virtuális gépre valamint, hogy még nem nagyontámogatja a 3D-s gyorsítást bár szerintem ez a régi játékok esetében nem olyan nagy probléma vagy gond. Én már kipróbáltam és elég jó cucc. :)
Bye! -
Beni521 #6565 viszont lenne egy játék, biztos h DOS-os, valami Mr Matt. Ismeri valaki a játékot v tudna küldeni egy linket ahonnan le lehet tölteni? -
Zóanagyvarázsló #6564 Sajnos nem értek az OSX-hez, így ebben nem tudok segíteni. De én azért megpróbálnám azt a másik verziót is, esetleg régebbit is. -
Beni521 #6563 tudok még az iEmulator -ról de az fizetős, úgyhogy azt csak végszükség esetén szeretném bevetni