8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • JackMeadow
    mit kell irni a dosboxba amikor a jatek a c:/dosbox mappába tettem?
  • JackMeadow
    a dosbox leirasaban van h a rootba csinajak könyvtarat az mi?
  • Randal
    Pedig ott le lehet. Vagy pedig torrent esetleg más:)
    Amúgy jó játék volt valóban:)
  • JackMeadow
    fönit linkeken találtam:) old-game.ru rol h lehet letöteni?
  • JackMeadow
    Destruction Derby-t vágája valaki? Nemigazán találom pedig cool game volt
  • BBird
    Finish him!! Fatality! :-)
  • Lobsterman
    Mondjuk a címe az most reggel jutott az eszembe, de melóban vagyok, uh nem tudtam megnyitni az underdogs-ot hogy csekkoljam
  • Lobsterman
    Jóvan jóvan. N00b voltam üssetek :D
  • BBird
    Zothebigmagician jólmegaszonta. :-)

Minden oldal nagy trükkje a a Search rész. Főleg, ha az leginkább egy adatbázisos cucc. :-)
  • Zóanagyvarázsló
    Hint: a Title Search mezőbe kell beírni a játék címét, majd leütni az Entert.
  • Lobsterman
    Ehh. pedig normál állapotomban nem vagyok ekkora n00b. :( Underdogs-on néztem pedig, és mégsem találtam. Vak vagyok. Hát napalmot a fejemre :S
  • BBird
    És ha igen, most fogok lekeverni egy k* nagy pofont. Minek van itt a topicban az a sok-sok link?
    Rögtön az elsőn (Underdogs) fenn is van. Letölthető állapotban.
    Linket nem kapsz, keresd meg magad! :-P
  • BBird
    Tube

Erre gondolsz?
  • Hmuda
    Nem kifejezetten ezt kérdeztem.
  • Montanosz
    igen stratégiai és taktikai is, de laser squad nemesis hasonló és az magyar
    wesnoth is magyar azzal sokan játszanak multit is
  • Hmuda
    Totális remake vagy csak "based on"?
  • Montanosz
    X-com Quake 2 grafikával az origo-ról tölthető.
    UFO Alien Invasion 2008 v2.21 Free
  • Lobsterman
    Konkrétan leet hogy az is volt a játék neve hogy Tube xD
    Igazából valami elérhetőség érdekelne, de nem találom sehol. Ilyen névvel kicsit más találatokat dob ki a gugli :S
  • Lobsterman
    Ja és van egy olyan érzésem hogy ketten is lehetett tolni de ez nem 100%
  • Lobsterman
    Egy játékot keresek.
    Annyira emlékszek belőle hogy tube.exe vagy .bat-ra indult, '90es évek közepe tájáról származik, és a játék lényege hogy egy űrhajószerű kocsival mentél egy hengeres pályán, amiben néha voltak csapdák, ellenségek meg felszedhetű bónuszok, és sok helyen nem volt teljes a henger(szóval ilyen spirális meg hasonló pályaszerkezetek is voltak) a kocsival körbe lehetett menni az egész hengerfelületen belül. Ja és a kocsit hátulról láttunk és a képernyőbe befele mentünk. Nem volt nagy játék, 5-10 megás lehetett.
    Valakinek rémlik valami?
  • hiba
    Ecstatica 2-t probaltam belőni dosbox alatt.
    Sajnos a vesa(svga-hires) mód nem működik. Ez egy dosos valtozat, a win-es sajnos nicns meg, a kép telejsen szet van csúszva, csak vga módban működik. Nincs valakinek tapasztalata ezügyben, hogy lehetne ravenni hogy svga-ban működjön?
  • Beni521
    Na közbe megtaláltam a problémát mégis Windowsos volt a játék.
  • Rip
    Wow, köszi a linkjet! Majd holnap csemegézek! :)
  • Montanosz
    A nagy "Öreg" minden RPG Őse. mondhatni)))

Eye of Beholder vindóz alá))

Link
    Eye of Beholder Win32
  • Montanosz
    innen egy halom remake letölthető:

LINK

• Beni521
    akkor hát Mr Matt senkinek se rémlik?
  • Broafka
    köcíí! :)
  • Rip
    Ha sehol máshol nem találod, akkor próbáld torrent-tel.
  • Broafka
    sziasztok, nem tudom mennyire lehet régi játéknak nevezni a rollercoaster tycoon első részét, de nekem az kéne, nem tudjátok honnan tudnám letölteni? a fenti linkek között nem találtam
  • takysoft
    virtualbox-ot nem tudom, de a vmware működik sok rendszer alatt.
  • Beni521
    épp tegnap szereztem be gyerekkorom egyik kedvencét (a jazz jackrabbit 2 után persze :)) a Transport Tycoon DE-t :D
  • BBird
    Gondolom nagy TTD rajongóknak nem kell bemutatni ezt:

10 dolog, amit eddig nem tudtál Chris Sawyer játékairól
  • Zóanagyvarázsló
    Mennek Linuxszal is :)
  • Beni521
    olyan emulátor nem is létezik amihez nem kel windows-t telepíteni ? :D és akkor nem egyszerűbb ha OS X mellé feltelepítek egy Windows-t?
  • Zóanagyvarázsló
    A VirtualBox már többet is használ 16 színnél? Mert játékokra nálam ott bukott. Virtual PC elvben van Macre is, VMware-ről viszont lemaradtam, most látom csak, hogy a Fusion ott is megoldás lehet OSX alatti emulációra.

A Virtual PC sajnos valóban nem tud D3D-t vagy 3DFx-et. A VMware pedig nálam hangot, ráadásul saját virtual machine létrehozásához kell a fizetős verzió (Workstation), tehát a VMware Player ingyenességével nem sokra megy az ember.
  • takysoft
    néztem én is, aranyos, bár még eléggé gyerekcipőben van.

Ennél azért használhatóbb megoldással szolgál a:
    -VmWare Workstation (minden rendszer alól minden rendszert, d3d támogatással)
    és a
    -Microsoft Virtual PC (csak windows alól, de bármilyen rendszert, 3d-t asszem nem tud, de nem ismerem annyira)

A VirtualBox meg az első olyan ingyenes megoldás, ami tényleg használható is.(a régebbi ingyenesek vagy nehezen kezelhetőek voltak, vagy keveset tudtak)
    Remélem lesz jövője.. talán még a nagyokat is lenyomhatja:D
  • Simaji
    Próbáljátok ki a VirtualBox-ot emulálásra! Nagyon tuti kis progi! :)

Az a lényege, hogy egy komplett számítógépet emulál! Hátránya, hogy azt az oprendszert amit használni akarsz szó szerint telepíteni kell a virtuális gépre valamint, hogy még nem nagyontámogatja a 3D-s gyorsítást bár szerintem ez a régi játékok esetében nem olyan nagy probléma vagy gond. Én már kipróbáltam és elég jó cucc. :)

Bye!
  • Beni521
    viszont lenne egy játék, biztos h DOS-os, valami Mr Matt. Ismeri valaki a játékot v tudna küldeni egy linket ahonnan le lehet tölteni?
  • Zóanagyvarázsló
    Sajnos nem értek az OSX-hez, így ebben nem tudok segíteni. De én azért megpróbálnám azt a másik verziót is, esetleg régebbit is.
  • Beni521
    tudok még az iEmulator -ról de az fizetős, úgyhogy azt csak végszükség esetén szeretném bevetni