Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBird
(közben meggyógyult a téma.)
BBird
Sorry srácok, az én portálomon volt fenn, de az egész tárhely/minden oda. :-)
Esetleg, ha valakinek volna szabad helye, szívesen odadobom neki mailben a html -t, s szólunk moderátornak, hogy cserélje a linkeket. ;-)
Nem.
takysoft
banner nektek se megy?
(ordítsatok le ma ez már volt téma... csak nyaraltam eddig😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ja, többiektõl bocs az offért, de amúgy sem pörög túlságosan a topic...

Na igen, elég kevés old game jelenik meg mostanában 😊
dronkZero
Szerintem semmilyen embernek nem való windows... 😛
Csak ránk tukmálták, elkezdtek csak winre játékot kiadni, aztán ez lett belõle, nem lehet kikerülni. 😞

Linux-szal nem mertem még próbálkozni, ahhoz azért kurvára nem értek, meg köszködhetnék, hogy menjenek rajta a játékok, kereshetnék linuxos autocadet, végeselemes modellezõ szoftvert, fotosoppot, meg úgy mindent, amit winhez már évek óta rutinból telepítek...
De egyébként kettõ IRL haver pakolt fel magának Linuxot, két hétig mást sem hallgattam, csak hogy milyen jó. Aztán plusz két hét csönd után mikor láttam a gépüket, már megint windows volt fenn. Ebbõl levontam magamnak a következtetést, hogy nincs felesleges egy hónapom szopni Linuxszal, hogy aztán mégse használjam...

De gyanítom, hogy a 3k-s shell nem nagyon kezeli nagyjából még az egeret sem... 😛

64-bites XP van most fenn, és egész jó. Néha, egy-egy telepítõ közli, hogy õ másmilyen vindózt szeret, de átlehet baszni az agyukat.
64-bites autocaddel szívtam meg majdnem, a 32-esnem települ, a 64-es meg hiányos volt torrenten, úgy kellett kiegészítenem a 32bitesbõl... 😛
Sok elõnyét nem látom még, de baj nincs vele. Állítólag egész sok játék kitudja használni a 64bitet, de ennek _semmi_ jelét nem látom, lehet, hogy ez a "támogatás" kimerül annyiban, hogy ha van a gépben 4G ram,akkorkihasználja... Elvileg a HL2, BF2, U3 engine támogatja...

Ja, többiektõl bocs az offért, de amúgy sem pörög túlságosan a topic...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

takysoft
hehe, ilyen embernek nem való windows...

használj linuxot... ahhoz vannak olyan egyszerû shellek, hogy 3k memóriát se esznek😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

dronkZero
Ja, igen, nekem nincs háttérkép, klasszikus vindóz stílus, az összes ilyen csillivilli faszság kikapcsolva, hogy elõtûnõ, elõugró menük, meg egyéb grafikai maszturbációk. Mindezt ezen: C2D 3Ghz, 2G RAM, 8800GT. A gép bírná, a gyomrom nem. Nem a gépem van az oprendszerért, hanem az oprendszer a gépemért.

Ha rajtam múlt volna, nekem elég lenne a DOS. Nem okozott problémát soha config.sys-ben driverezni a gépet, kézzel...

dronkZero
"Meg amúgy is.. ki hazsnál már XP-t?"

Hehe, ez jó, ki az a hülye, aki Vistát használ? Egy gigával kevesebb felhasználható memória a gépben, meg a világon semmi amit ezért cserébe kapunk, hát a hülyének is megéri...

Igen,a laptopokat is alapból Vistával adják, és eddig még minden ismerõsöm kapásból újrapartícionálással, XP telepítéssel indított... Na jó, vannak, akik nem kapásból, hanem néhány hét után.

Mikor jön már rá a mikrofos, hogy nem karácsonyfát akarunk, hanem egy _minimális_ keretet, ami elvezérli a hardvert, és a lehetõ legtöbb erõforrást meghagyja? Gondolom soha...

látom nem vagy dx10 párti😄

Mert egyelõre sok értelme nincs, másrészt az általam játszott játékok többsége nem igazán támogatja, és most nem a Grim Fandangóra vagy a Wing Commander III-ra célzom 😊

csak megjegyzem: a mai gépek nagy részét vistával adják.

Elnézést, hogy én, és sokan mások sem vesznek kétévente gépet, emellett számos esetben jóval egyszerûbb összelegózni a kívánt konfigot, mint a Tescóban venni egyet Vistával...

De mindegy, a tény a következõ: jelenleg az XP a legelterjedtebb oprendszer, és még mindig sokak számára nem szükséges a Vista. (Nem, a jelenlegi DX10 nem szükséges, körülbelül annyit ér, mint 3DMarkban méregetni nap, mint nap a telejsítményt.)Ennyi.
takysoft
hehe w98? nem is nagyon van olyan hardware a gépben amithez lenne rá driver😄
gondolkodtam rajta, hogy össze kéne dobni valami régi gépet ilyenekhez, de aztán vmware egyszerûbbnek tûnt😄

"Játékokhoz azért nem árt"... látom nem vagy dx10 párti😄

csak megjegyzem: a mai gépek nagy részét vistával adják. laptopok 70%-án az van(maradék meg freedos😄 csak kevés xp)

Esrohnoil
Nálam semmi gond a win98-al. Másik partíción van, mint az XP. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Én is ezekre szavazok (bár most éppen nem használok Ubuntut), de Win98-at csak emulálok, lévén az alaplapi hangkártyát nem szereti (így viszont a 3D-gyorsítás ugrik), és a sok RAM miatt bugzódhat állítólag.

Persze ezzel az erõvel említhetném a DOSBoxot is, nélküle nem élet az élet 😊
Esrohnoil
Nekem Win98, XP és Linux van a gépemre telepítve. Bõven elég. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Vista nem volt és nem is lesz a gépemen. 😊

Meg amúgy is.. ki hazsnál már XP-t?

Játékokhoz azért nem árt...
(Legalábbis az emberek többségének nincs értelem Vistáért rohanni a boltba, de így is emglepõen sokan downgrade-elik.)
takysoft
ja meg a dosbox fut linuxon, meg egyéb unixokon, meg Mac-en is.

takysoft
a VDMsound csak egy apró soundpatch a winXP amúgy is rettenetes dos emulációjához(de nem sokat segít)
Meg amúgy is.. ki hazsnál már XP-t?

Én a DosBox-ot ajánlom, tökéletes megoldás minden DOS-os játékhoz.

JetiRulez
Nekem nem jött be. A Redneck torz maradt.

JetiRulez

VDM Sound Hajdanán ezt használtam az X-Com Apocalypse-hoz is + az abandonia.com-on is ezt ajánlják.

Szabi84
tegyél rá cracket hátha megy

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Prince of Máté
De eredeit, le is írtam h ezt vedd meges.

szóval khm... nem eredeti verziód van, ejnye-bejnye😛

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

Prince of Máté
Így meg végképp nem indul el...
Please insert the correct CD-Rom

takysoft
Patch fent van?

Prince of Máté
Sziasztok.
Kicsit nosztalgiázni akartam, erre feltettem a Commandos : Beyond The Call of Duty-t. (ezt vedd meges 😄)
A baj az, hogy egyszerûen nem akar elindulni! Elindítom -> fekete kép és kidob az asztalra. Nem mai játék de régen is 32 bites XP-n toltam!
Mindenféle kompatibilitási módot próbáltam, de sehogy nem akar elindulni 😞 A vicc az, hogy bezzeg ha a Tutorial.exe-t indítom az simán megy XP alatt!
Valaki ötlet?

gibson9
Sziasztok!
Amikor megkaptam a gépemet még nagyon régen, akkor volt egy játék rajta. Az volt a címe, hogy Alien Paranoia vagy Alien M ilyesmi. Egy kis ûrlényel lezuhantál egy bolygóra és alkatrészeket kellett gyûjtögetni. Voltak benne dinók, meg egy teknõs aminek a hátára felülhettél és átvitt a vizen. Ezek rémlenek belõle. Kerestem neten, de nem találtam sehol 😞
Valaki esetleg? Elõrre is köszi!

JetiRulez
Helló!
Tudnátok ajánlani egy ingyenes és jó SB emulátort?
Kösz.

JetiRulez

gandrus
Ez alapján lehet akár a Chaos Engine is.

PiszkosFred
A zeneje mai napig egyik kedvencem, amikor elkezdtem remixeket/sideket gyujteni, a last ninja es supremacy utan a tgs zenei jottek 😊 (aztan ghostngoblins, dylan dog, turrican, es meg ezer nev a listan...)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pacal17
Giana Sisters,.. az nagyon jó volt

Hello mindenkinek!
Én egy olyan játékot keresek amiben egy kiscsávóval kell végigmenn ia pályákon van benne laboros pálya,erdõs,és Dinok jönnek ellened meg robotok...Akkor Vannak benne ajtók beléjük lehet menni vagyis ablakok de ez az ajtós,ablakos dologra nem emlékszek tisztán😞
Kösz ielõre is.
Montanosz
egy kis reklém mert itt 1980.ig visszamenõleg lehet játékot tölteni.
fizetõs sms bigyó, de van egy két ritka cucc

ehol e a link

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

tonyr
jaja ez a Starscape naon jo kis game... 1.6-os verzioval toltam sokat 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

gyönyörû screenshot

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

AnarchoiD
kb 5eve sokat tologattam ezt, ma talaltammeg ujbol 😉 istenkiralysag

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Broafka
letöltöttem a resident evil 1-et elõször nem akarta elindítani, majd átállítottam hogy win 95 kompatibilitással fusson, a támogatók, meg készítõk elõjöttek, aztán fekete lett a kép és nem történt semmi!

Mindegyik mûködõ verziónál ilyeneket csinál XP alatt, vagy rossz verzióm van? vagy van valakinek egyébb ötlete?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

A Transarctica (Arctic Baron) c. játékhoz esetleg van valami szerkesztõ? Olyan, amivel a szövegfájlokba lehetne belenyúlni, egy esetleges magyarítás végett.

Ajaj, én már láttam anno német RTL-en. Elég gány...

takysoft
rajzfilm már volt rengeteg.

új Earthworm Jim rész fog készülni és mozifilm is lesz belõle (álítólag)

tnm
Hali,
azt hiszem ez a legjobb topik erre (ha nem akkor kérek némi útbaigazítást! 😊 )
Szal: keresek egy játékot, azaz egyelõre azt sem tudom, hogy mi a játék neve.:S Fölülnézetes, és egy repülõ csészealjjal kellett teheneket felsugározni egy adott pályáról, megadott idõn belül; ilyen no-brainer ügyességi játék. Azt hiszem win 95-ön futott. Köszönöm a segítséget!

Köszönöm Randal-nek és Gary-nek!
Megoldották nekem!
takysoft
nem ez az egyetlen...
hidd el, több webproxy(anonimizer) van, mint ami benne van a webwasherben.
bár e letöltés nem mindegyiken fog menni, de próbáékozni azért érdemes.
egy, kettõ, három, négy stb.
eféle keresõszavak. eleve a legelsõ találatok lesznek benne a blacklistben. nem kell csüggedni.

Mél(ek) ment(ek)...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

URL is listed in categories (Anonymizers) which are not allowed by your administrator at this time.
Mondjam vagy mutassam? 😊
A küldött link is le van szûrve. Ijenek ezek a céges proxy-k. A webwasher az egyik legkomolyabb ilyen cég és sajna nekünk ez szállítja a címeket.
takysoft
na most ez viccesen fog hangzani, de:
használj proxy-t😄

ha ez nem menne, avgy még vagy húszezer másik, amit meg lehet próbálni.

Egyedül a proxy-t nem mi kezeljük szóval belenyúlni se tudok hogy engedve legyen.

Azért kösz mindenkinek...