Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira emlékszek belõle hogy tube.exe vagy .bat-ra indult, '90es évek közepe tájáról származik, és a játék lényege hogy egy ûrhajószerû kocsival mentél egy hengeres pályán, amiben néha voltak csapdák, ellenségek meg felszedhetû bónuszok, és sok helyen nem volt teljes a henger(szóval ilyen spirális meg hasonló pályaszerkezetek is voltak) a kocsival körbe lehetett menni az egész hengerfelületen belül. Ja és a kocsit hátulról láttunk és a képernyõbe befele mentünk. Nem volt nagy játék, 5-10 megás lehetett.
Valakinek rémlik valami?
Sajnos a vesa(svga-hires) mód nem mûködik. Ez egy dosos valtozat, a win-es sajnos nicns meg, a kép telejsen szet van csúszva, csak vga módban mûködik. Nincs valakinek tapasztalata ezügyben, hogy lehetne ravenni hogy svga-ban mûködjön?
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
10 dolog, amit eddig nem tudtál Chris Sawyer játékairól
A Virtual PC sajnos valóban nem tud D3D-t vagy 3DFx-et. A VMware pedig nálam hangot, ráadásul saját virtual machine létrehozásához kell a fizetõs verzió (Workstation), tehát a VMware Player ingyenességével nem sokra megy az ember.
Ennél azért használhatóbb megoldással szolgál a:
-VmWare Workstation (minden rendszer alól minden rendszert, d3d támogatással)
és a
-Microsoft Virtual PC (csak windows alól, de bármilyen rendszert, 3d-t asszem nem tud, de nem ismerem annyira)
A VirtualBox meg az elsõ olyan ingyenes megoldás, ami tényleg használható is.(a régebbi ingyenesek vagy nehezen kezelhetõek voltak, vagy keveset tudtak)
Remélem lesz jövõje.. talán még a nagyokat is lenyomhatja😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az a lényege, hogy egy komplett számítógépet emulál! Hátránya, hogy azt az oprendszert amit használni akarsz szó szerint telepíteni kell a virtuális gépre valamint, hogy még nem nagyontámogatja a 3D-s gyorsítást bár szerintem ez a régi játékok esetében nem olyan nagy probléma vagy gond. Én már kipróbáltam és elég jó cucc. 😊
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Javaslom Win98 emulálását Virtual PC segítségével, van OSX alá is.
Vagy ha a játék setup.exe, akkor dosbox alatt indítottad a setupot?
Vagy a Warhammer játékról van szó? Nem lehet, hogy az windows verzió? És nem valami régi DOS?
Hasonló egyébként a a játék de nem ez az.
Semmi mást nem kell csinálni csak elindulni az úton ami egy hosszú egyenes szakasz (bár néha vannak benne "kanyarok") és beérni a célba mielõtt elfogy a benzin.
Valami olyasmi volt a neve, hogy drally ( Nem Death Rally az biztos. 😊 ) vagy hasonló. A rally tán benne volt és mintha d-vel kezdõdne de ez csak olyan homályba rémlik. 😊
Egy másik kérdés. 😄 Pofátlan vagyok mi? 😊
A bannerbe sok játék van de érdekelne engem is egy pár. 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Képek Spy Hunter -bõl
Na de ismét lenne egy problémám. 😛
Keresek egy másik játékot is bár lehet, hogy ez nehezebb lesz mert nem PC-n játszottam vele. Voltak régen és még talán ma is vannak ilyen Nintendo konzol másolatok amelyek kazettáról olvasták be a játékokat. Nem mágnesszalagos hanem sima memóriakártya. Cartridge így is hallottam már.
Na szóval a játék maga egy versenyautós játék egy kis piros kocsival kell menni egy hosszú egyen es úton végig úgy, hogy közbe ki kell kerülni a sárga kocsikat és figyelni kell arra is, hogy ne fogyjon ki a benzin ezért fel kell szedni a cuccokat amik benzint adnak.
Vannak olajfoltok is az úton amelyeken meg lehet csúszni.
A játék teljesen fel nézetes.
Remélem, hogy valaki ezt is megtalálja. 😊
Köszönöm a válaszokat elõre is!
Bye!
Bocsi! Kifelejtettem, hogy milyen is volt kinézetre! 😊
Oldalnézetes volt a játék de mintha lett volna benne egy kis 3D-s beütés is tehát mintha a hajók meg tárgyak 3D-sek lettek volna de az nem biztos.
Felülrõl lefelé keltet menni illetve jobbra és balra is lehetett de mindig a pálya határozta meg, hogy merre is kell menni.
Bye!
Azért is gondolom, hogy nem Descent vagy Terminal Velocity, mert azokban volt ez a "piros csíkot húz maga után"? :-)
Descent II:
(3 része volt, de a játékmenet elég hasonló)
Terminal Velocity:
Ha nem ezek, akkor árulj el azért még 1-2 részletet... 3D-s volt egyáltalán?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egy lég régi játékot keresek és gondoltam beírom ide hátha valaki ráismer. 😊
A játék maga elég régi olyan 90-es évek beli vagy az elõtti én még Windows 95 alatt játszottam vele.
A lényege, hogy egy kis ûrhajóval be kell menni egy épületbe és onnan ki kell hozni egy atombombát de mielõtt a bombához érsz még át kell jutni az akadályokon amelyek pl. ellenséges egységek vagy a falak.
Azt hiszem idõre is megy az egész dolog de ebbe már nem vagyok biztos azt viszont tudom, hogy amikor a bombát megfogod akkor az az ûrhajó után "lóg" egy piros színû lézerrel ha jól emlékszem.
Többet sajnos nem tudok róla de remélem, hogy valaki így is ráismer. 😊
Elõre is köszi mindenkinek aki válaszol!
Bye!