Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Your request to URL "http://abandonia.com/en/games/363/DreamWeb.html" has been blocked by the Webwasher URL filter database. The URL is listed in categories (Games, Shareware/Freeware, Game/Cartoon Violence) which are not allowed by your administrator at this time.
Mindenesetre ha beírja a googleba, hogy dreamweb abandonware vagy még odateszi a végére az english szót, jópár helyet kidob.
http://www.abandonware-utopia.com/
http://www.abandonware-france.org/
Franciáknál mindig találni jókat😊
(na engem nem nagyon érdekel, csak az " angol nyelv jelezve mellettük😊" rész votl a fura😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Zó, taky: zsgaby tisztában van a dolgokkal, az meg az õ külön gondja ha spamet kap. Okés, hogy figyelmeztitek, de nem kellene ennyire rácuppani a témára😊
Google jól kidobta😊
http://www.abandonware-france.org/ltf_abandon/ltf_jeu.php?id=238&fic=liens
Itt le tudod tölteni. Szerintem egyértelmû mire kell kattingatni és többféle ISO is van, angol nyelv jelezve mellettük😊
Régebben kielemeztem hogy miért.
Kollégák sokkal gázosabb oldalakon irják a címüket..
Szóval ne aggódjatok már értem annyira köszi inkább küldjétek azt a stuffot.
Mondjuk én is linkeltem már egyszer egy amúgy is publikus címet egy topikba még régebben, de a fölösleget a Gmail is tökéletesen kiszûri, egy spamet nem kapok kézhez. Idgenekkel úgysem kell fontos címrõl levelezni, bármikor lehet alkalmi fiókot is létrehozni, amire hiába küldik a "levélbombát".
2. Nem írnám ide a címemet ha nem bíznék bennetek.
3. A többi meg jót is tesz hogy még biztonságosabbá tehessük a rendszerünk.
1.- hátha beregisztrál egy újabb spam adatbázisba.
2.- ha már az illetõ ennyire nem vigyáz a címére, akkor tudtán kívül is tele lehet worm-el... ha küldök rá mailt, ki tudja mi lesz a válasz?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Most fejeztem be a Day of The Tentacle-t, valami iszonyat nagy gém 😄D
Utána végigtoltam a Beneath the Steel Sky-t is, nem volt rossz ez sem.. Szép lassan bepótolom ezeket a csodás adventure mókákat..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Namajd ha egyszer otthon édesanyám 128k-s internetével megpróbálom letölteni. Majd ha hazajutok ebben a hónapban már tuti nem.
Csomó helyen fenn van, pl az Underdogson is.
Apró szépséghiba, hogy a CD-s verzió van fenn mindenhol, ami a játék utsó részén menetrendszerûen fagy. (Legalábbis az akkori PC Guru szerint...)
Ha esetleg kipróbálnád, és mégsem fagy, akkor szólj már kérlek! 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
volt egy haverom, aki csinált egy programot, ami aknakeresõt játszott.. mozgatta az egeret, elgondolta a lehetõségeket.
kicsit béna volt, meg nem telejes értékû, de aki egy kicsit ért ezekhez a dolgokhoz, simán csinálhatot egy tényleg jót.
Vagy esetleg valami területfelfedõ cuccot használt, úgy meg nem nehéz😊
Persze a keresztapám is tudott hasonlóan gyorsan pörögni az Aknakeresõvel, de nem lenne túl nehéz dolog összehozni egy fake videót. Lehet csak beképzelem, de véletlen nem túl gyorsan áll néha egy adott mezõre a kurzor? Meg ahogy elengedi a nyomást, gyorsan ugrik az animációja a mezõknek...
A fenti idõszámlálónál pedig egy másik (könnyû) játékból kilopta az idõ mûködését. :-)
Fúú, de genya vagyok. :-D
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
gamertag: kenobita
Ha kellenek róla videok, van végigjátszásos is. 😄
A kapott értékelések (lehúzások, alázások) alapján nagyon bugosnak kellett lennie.
Egyébként mit érdemes tudni a világáról, mi az erénye?
Valaki valamit tud róla mondani? Régebben kipróbáltam és igencsak bugos volt, mostanában szeretnék majd megpróbálkozni vele, a világa miatt, de sehol se találom. Valami elérhetõség esetleg hozzá?
Keresek egy régi játékot. Valami Lury Land volt a neve vagy hasonlo, de az istenért sem találom meg. A lényege az volt hogy 1 vagy coop-ba két varázsloval kellett a pályákon végig ügyeskedni. Voltak ilyen felvehetö tárgyak, hogy jégkocka, ilyen felhökböl hidat varázsol, és ezek segitségével kellett karokat kulcsokat felvenni, és végig menni, ja meg a botjával, a talajbol egy kockát eltüntetett. Nem ismeri vki véletlenül ?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.