8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#7923 én is kerestem, még nem tudom hol van -
#7922 huhh arra nem emlékszem, lehetséges amúgy :)
melyik ez? -
#7921 és ha venni akartál pénz nélkül, mindig azt mondta "where is the money?!" :) -
#7920 sziasztok!
keresek egy olyan régi tankos játékot, ami hasonló a tank wars -hoz és a scorched earth -höz, de mégse az :)
arra emlékszem, hogy ugyanolyan 2d -s volt, "oldalnézetes", lehetett vásárolni fegyvereket, és volt néha egy fa a pályán, amit ha eltaláltál, akkor "mérges" lett és belédcsapott egy villám
nem tudjátok melyik ez? vagy tudtok még mondani a tankwarson és a scorch -on kívül ilyen régi játékokat? -
#7919 akkor nem csak nekem voltak ilyen a "perverzióim" :D -
#7918 Ja, az jó volt, csináltam olyat, hogy a célegyenesben elkaptam a mezőny első autóját, aztán mikor visszanyertem az irányítást, akkor sikerült megzúznom még egyet. Kettő autónak sikerült túlélnie a karambolt a harmincból... :)
Ami viszont nem tetszett a játékban, hogy a három autóból kettő még a 10 körös versenyt sem bírta végig, még ha baromira vigyáztam is, legkésőbb a 7.-8. körben felforrt a hűtővíz (vagy felrobbant a motor, vagy tökömtudjami, a piros lámpa, ami idővel elkezd villogni)... -
#7917 Indy 500-al mennyit nyomtam :) imádtam szembe menni a forgalommal és telibe találni a többieket, aztán a "hullájukat" kitoltam az út közepére, kész tömegkarabolokat csináltam :))) -
#7916 Az első résszel is rengeteget játszottam, de a sprite gyalogosokat loccsantani szét messze nem olyan kielégítő, mint 3Dseket trancsírozni.
A TDR2000 nekem nem jött be, mert zombik voltak benne. Leszedtem hozzá egy emberesítő peccset, de attól még a mozgásuk zombi maradt, és béna volt így nagyon. Meg az idétlen járgányok, pl az a nagy kerék, amit alig lehetett szétzúzni, az is idegesítő volt. -
#7915 nekem is az a kedvenc.az egy mikor új volt kimaradt,így csak a kettővel játszottam sokat,utána pár éve az egyet is végig toltam azért :).három már nem igazán tudott maradandót alkotni nekem -
#7914 A 2 volt a legjobb szvsz...
Újabban a GTA4-gyel zúzok, ha gyalogost gyalázni támad kedvem... :P -
#7913 ugyanez f1-ben -
#7912 IndyCar játékok fejlődése :) -
-
Shid #7910 -
xxxpaulxxx #7909 Kemények:D -
-
#7907 hát én amikor elindítottam a remaket, nem hittem el hogy nem jutok tovább a föld alatti részből. A pontatlanságai miatt estem bele mindenbe:) A földalatti központi résznél a kettős mozgó létrákból ha nem a legszéléről urgasz el jobbra, beleszáll a felső tüskébe és meghal, hát röhej:) -
#7906 És tényleg bőg! :D (hajnali háromkor ez baromi fontos dolog! :D)
Meg tényleg rengeteg "pontatlanság" van benne. Nem marad nyitva a "telefon" a föld alá. A remake-ben mentem még egy kört lent (amikor még nem tudtam, hogy verekedni kell az aranyszobrokért), az zavart is, hogy lehet olyat. Meg közvetlenül azelőtt, hogy feljönnénk a föld alól, a remake-ben fel kell szedni a két lampiont, hogy kinyíljon a fal balra plusz a feljárat, az eredetiben meg nem... Meg aztán azok a mozgó létrák is máshogy működtek, a szélükön volt egy szakasz, ami nem mozgott, a remakeben nincs ilyen, meg az irányuk sem remakesen szivatósan hirtelen változott, hanem fokozatosan. A ninja is sokkal lassabban ereszti el az ütést, mint az eredeti, viszont a szumós meg sokkal gecibb.
Na meg persze azok a kis megakadások... Pont amiatt "nehéz" a játék, így, hogy a remake-ben azok nincsenek benne, teljesen sétagalopp az egész. Miután azt végigtoltam vagy 15ször, az eredetivel 0 életre sikerült redukálnom magam, mire elértem a bőgő bikához... :P
Tényleg sokkal jobb C64-en. :D -
#7905 Itt van nálam az eredeti ROM, igenis bőg az első szobor :) Ez az igazi, az eredeti, itt úgy mászik és fut és ott akad meg kicsiket ahogy régen megszoktam, és a hangok is. Most jöttem rá mennyivel értékesebb ha az eredetivel játszik az ember :) Akkor megnézem azokat a figurákat :)
Igen az életnél le szokott fagyni néha, az is hiányzik, régen azt se tudtam mi az csak megszereztem:)
meg mint a szörny előtti képernyőn: hiányzott a ciripelés. igenis számít minden nüansz a gyerekkorból :)
Sőt az eredeti még változtatta is a színét screensaver módban ha lepausoltad:
:)
-
#7904 Én közben rájöttem, ütni kell az ellenfeleket, ha egy képernyőn leversz 3-5-öt, akkor a hullák után keletkeznek.
Szerintem az első bika nem bőgöt eredetileg sem.
A C64 változat hajlamos volt lefagyni, amikor az extra életért zúztam, az jó, hogy nincs. Ellenben hasalva nem lehet megfordulni, az viszont hiányzik. Meg az idétlenül ugrálva felmászós részen az extra élet képernyőin sikerült már többször is beragadnom úgy, hogy csak a kilépés segített. Ellenfelek oda nem jönnek fel, és se előre, se hátra, öngyilkosság meg nincs... -
#7903 Én ott hagytam későbbre a játékot, hogy mik ezek a szobrok, azt írja treasure room, azt hittem ott kell kattintani a végén valahol, aztán gondolom hogy csak a menüpontnak ez a "neve", szóval egyelőre menjenek a búsba, most rohangáljak visszafelé a képernyőkön? Szóval nem találtam egyet sem, még megnéztem olyat is megszokásból hogy az első szobor is tátog -e, de látom azt is elrontották:) -
#7902 Ha már itt tartunk, nem vágod véletlenül, hogy milyen "arany Bruce Lee-szobrokat" kellene gyűjtögetni a Gold Lee játékmód unlockolásához? Elvileg egyet a Tron Lee-ben már találtam, de fel sem tűnt, egyébként meg hiába meresztem a szemem, sehol nem találok ilyesmit... Help? -
#7901 A vicc az, hogy én is a múlt héten találtam ezt meg.
Végignyálaztam ezt, leszedtem vagy 60 játékot, köztük ezt is.
Ami még nagyon tetszett: The Vacuum, Home, Passage, Autocannibalism, Darkfate, Pathways, Rom Check Fail, Execution, Blind, The Devils Tunin Fork, Gravitybone, és a remakek közül a Head Over Heels, a Wizball, és persze a Bruce Lee.
Csak azt töltöttem le, ami képről vagy leírás alapján érdekelt, és nem is néztem meg még mindet. Van, ami csak pár perces kis kikapcsolódás, meg van ami hosszabb lélegzetű. Néhány igencsak elborult filozofálós... Jók ezek a kis freeware cuccok. -
#7900 Senki még csak be sem tett ilyet eddig :) -
#7899 Tényleg, Deformers, Terep.
Terep 2-höz egy rakat kocsit gyártottam anno. Optimalizáltam őket mind a 2 kasztnira. -.-
[ÜGYES] -
#7898 Alap. -
#7897 Ez nekem is érdekes volt:
Bruce Lee (C64) 8 különböző remake-je egyben!
-
#7896 Vass Gábor -
xxxpaulxxx #7895 Aztaqrva... ez aztán a kérdés:D:D:D
Supaplex... a 111 pályányi gyötrelem... hát sztem a készítők se vitték végig:D:D:D
Nálunk anyum próbálkozott vele anno... olyan 70-80 környékéig asszem sikerült is neki:) -
#7894 úgy lesz :D
következő kérdésem lenne:
Ki az aki végig vitte a supaplex összes pályáját ? :D -
sirdond #7893 akkor javaslom,hogy minél hamarabb pótold be!
nálam is nagy kedvenc volt -
#7892 ez sajnos kimaradt :) -
sirdond #7891 ok köszi :D
csak úgy elkezdtem nézni a bannert, hirtelen kiszúrtam és kíváncsivá tett. pedig eddig fel sem tűnt -
#7890 Ecco the Dolphin szerintem. -
#7889 Ecco?
http://www.mobygames.com/game/ecco-the-dolphin
Egyébként magyarok készítették. -
#7888 Ez volt a csaszarsag! :D
-
sirdond #7887 a bannerban a dosbox bal felső sarkánál lévő delfin melyik játékból van? :D -
xxxpaulxxx #7886 Az insane lanon volt jó... nekem a screamer 4x4 hangulata totál nem jött át anno -
#7885 nekem meg KÓDOT KÉR ejnye :p -
#7884 A jó öreg RAC Rally. Én is pár napja kezdtem el újra, de az egyik szakasznál máris elakadtam Arcade5 fokozatban. Képtelen vagyok beérni időre. Trawscoed pálya.