8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • kemszi2
    ezekkel játszottam még rengeteget:

de a legtöbbet az NFS3-4-5 részébe öltem,mármint időt.főleg az 5-be
  • dronkZero
    Nekem anno is túlságosan szimplának tűnt, ráadásul nagyon arcade játékmenete és fizikája van, úgyhogy ez nekem mindig is az "aha, jó, uninstalldel" kategóriában volt...

Ezzel szemben a Screamer 4x4 is magyar terepjárós játék, és az viszont nagyon profi, szimulátor jellegű. (Huhh, most nézem, hogy van torrent, van kemény 8 seeder is, asszem este elkezdem lehúzni.)
  • kemszi2
    semmi lényege nincs a játéknak,mégis órákat tudtam vele eltölteni anno:D az insane nekem kimaradt kb akkor találkoztam vele mikor már volt crc is
  • Aquir
    a régijó terep2:) 1nsannel is játszottam, mostanra túlságosan szimplának tűnik :D
  • zsgaby
    de.
  • kemszi2
    akkor viszont könnyen lehet
  • kemszi2
    bár a készitő egyezik :D m,ármint egy név
  • kemszi2
    nem tudom,de szerintem nem
  • ollie
    Nem ebből lett kifejlesztve az 1nsane?
  • kemszi2
    :D
  • dronkZero
    Ja értem. Fura is volt, hogy a 3-at említed, az már erősen rókabőr fíling volt, és olyan elbaszott logikátlan hülyeségek voltak a megoldandó feladatok, hogy az valami borzalmas. Amire most így konkrétan emlékszem (egyébként nem hagyott bennem sem mély nyomot) az az volt, hogy egy kakukkos faliórának kellett egy szelet húst adni, ami erre kiadott egy zsetont. WTF?
  • Jano
    Sryka, 2 az a 3, a 3 kimaradt az életemből.
  • kemszi2
    ohóó mit találtam.egyszer nagyon régen megvolt ez a játék.akkor félelmetes volt
  • dronkZero
    Alone in the Dark 2 miért nem, és a 3 miért?
  • tutituti
    dettó.Igen jó volt.
  • xxxpaulxxx
    tényleg 1nsane!!!! Mennyit lanoztunk vele anno infóórán:D
  • Jano

PC-re:

Severance: Blade of Darkness
    No One Lives Forever, főleg az 1, de a 2 sem volt rossz
    Star Wars: Rogue Squadron
    Jedi Knight 2: Jedi Outcast
    Warcraft 2
    Postal 2
    Alien vs. Predator 2
    Silent Hill 2, de sok itt a kettes
    1NSANE
    Alone in the Dark 1, 3
    Carmageddon + Splat Pack, és a 2 is, néhány rettenet idegesítő küldetést kivéve
    Outlaws
  • MrTressy
    Load"*",8,1

Ha a lemezen lévő első progit akarjuk inditani ;)
  • Montanosz
    igaz közben meg néztem én is de megy xp alatt))
  • ollie
    Ez nem remake-nek néz ki, hanem szerintem az eredeti King's Bounty. Annó PC-re is ugyanúgy megjelent.
  • Montanosz
    tessék windoz alá,remake
    http://takegame.com/others/htm/kingsbounty.htm
  • Aquir
    nekem a szegedi retrokiállításon #7803 kellett feleleveníteni kicsit az alapokat :) load "*" / "$" ,8(,1) - list - run
    én már régebben végignéztem egyhuzamban AVGN-t, de látom vannak újak máig, úgyhogy majd megnézem:)
  • Voltan
    Te jó ég, ezt így kell bemutatni it??
    Az AVGN alap nálam évek óta.
    Mellesleg most került vissza a házba a régi C-64 em. A gép tökéletesen működik, a kb. 600 lemez is, és még az alap régi C64 joystick is.Persze hasznalhatnam a C64 emulatort. De NEEEEMM. Kivárom a régi töltési időt, és játszok a régi hardveren.
    A fenébe is, ezen nőttem fel!

U.I. Ki emlékszik a régi C-64es futtatási parancsokra? Mert én igen!
  • dronkZero
    #7830..? Onnan indult az ajánlgatás.
  • gandrus
    "azok a játékok, amit egy gémernek mindenképp látnia kell" <- Ezt sosem állítottam. ;)

Csupán hangulatos kis játékok voltak, és előjött a nosztalgia. Mondjuk a Ghostbusters a legkevésbé tetszett ezek közül, de azért jópofa gém volt az is.
  • dronkZero
    Ja, nincs mit. Most nézem, hogy nem a saját oldalát linkeltem, hanem a gametrailerst.
    Cinemassacre Productions
    Itt fenn van az összes, időrendben.

Két dologgal foglalkozik az arc, filmezéssel és játékokkal. Én is a Nerd videók alapján találtam meg, de a filmes cuccai is kurvajók. Bírom a csókát, nagyon képben van filmes témában, meg nagyon barom Nerdként.
    Főleg horrorral foglalkozik, de vannak egyéb rivjúi is. Nagyon jól bemutatja a filmeket, és rengeteg részlettel képben van.
    Van még egy Board James sorozata is, ott meg régi társasjátékokat mutat be. Ezek közül a Mr. Bucket videót ajánlanám, az nagyon kész van.

Most épp Monster Madness van, minden nap nyomat egy új videót. B-kategóriás horror a téma, de még ezekről a szarfos filmekről is érdekes dolgokat tud mondani.
  • Jakuza001
    Hat ez a Nerd videok halaliak, kosz a linket, mert nem is tudtam ezek letezeserol, viszont ennyit en mar nagyon regen nem rohogtem.
    Youtouben fent vannak a reszek.

amugy ez is nagyon nagy: Silver Surfer - NES Review - Angry Video Game Nerd AVGN
  • Jakuza001
    Ugy tunik az alkesz soforok tobb problemat okoznak a varosban, mint maguk a szellemek.
    Ez kesz. :DDDDD
  • Jakuza001
    Hat en szet rohogtem magam a video alatt, ahogy nyomta a sodert a mokus. :DDDDD
  • dronkZero
    Hát nem tudom, ha az a kérdés, hogy mik azok a játékok, amit egy gémernek mindenképp látnia kell, akkor ezen játékok nagy része azért erős túlzás.

Ghostbusterst pl objektíve szemlélve... hát játéknak is kicsit túlzás, nemhogy jónak...
    http://www.gametrailers.com/video/angry-video-screwattack/17324

Én is sokat játszottam vele, de gyakorlatilag SEMMIT nem lehet vele kezdeni. Amikor ez a videó aktuális volt, újra nekiestem emulátorral, minden mozdulat előtt mentve.
    Gyakorlatilag lehetetlen profitot termelni.
  • ollie
    King's Bounty the best!
  • gandrus
    Ha már c64, akkor Spy vs Spy 2, Bruce Lee, Commando és Wizard of Wor is nagyon jók voltak. ;)

Na meg a Ghost Busters.
  • Tyucsev
    Én is ajánlanék pár játékot, ami így pár perc alatt eszembe ötlik-ezek voltak a legmaradandóbb élmények. Én csak C64-et és PC-t (286-ossal kezdve) használtam, ezekből válogatok:
    C64: az előbb említett Beach Head, Giana Sisters (legelső ilyen stílusú játék, amit örökélet nélkül végigvittem ), Archon, Supremacy (első három faj megvolt),
    PC: Prince of Persia, Panzer General, UFO sorozat, Goblins, Newerhood (mennyit szívtam a kicsinyítőgép kódján és hogy röhögtem, amikor több napos szenvedés után elolvastam a megoldást a végigjátszásban ), Diablo, Heroes of Might and magic II.
    Hirtelenjében ennyi.
  • dronkZero
    Nem akartad te annyira azt a gémbojt, a jelek szerint... :P
    Vehettél volna másikat, vagy kitaposhattad volna a leszerelt arcból - civilben már nincs olyan, hogy "kopasz", sőt, ha ellenáll, akkor "hivatalos személy elleni erőszak" címén feljelented... :)
  • Gary
    Vettem én olyat is, de annak az a története, hogy honvédséghez vittem be, hogy ne a GB-t kunyerálják... De azzal meg valamelyik öreg "leszerelt", így nem maradt más alternatíva az édes szülémnek.
  • sirdond
    half-life: blue shift :)
  • ollie
    Jó, ha már itt tartunk:

Sacrifice
    Homeworld
    Homeworld: Cataclysm
    Ground Control
    Half-Life
  • xxxpaulxxx
    Nah még:D
    Dos:
    Rayman 1
    Earthworm jim 1,2
    Jazz Jackrabbit
    Lemmings

Windows:
    Cave story
  • xxxpaulxxx
    Nos akkor régebbi játékok, amik most úgy eszembe jutnak és imádtam őket:D
    Dos:
    Fury of the furries
    Duke nukem 3d
    Prince
    Another world

Windows:
    Rayman 2
    Oddworld
    Psychonauts (mondjuk ez nem annyira régi)
    Amnézia

Snes:
    Donkey kong country 1,2,3
    Super metroid
    Super Mario 3
    Chrono trigger

PSX:
    Castlevania: Sypmhony of the night (több éjszakán át fenn voltam, csak, hogy végigvigyem:D)

Nos... bennem talán ezek hagyták a legmélyebb nyomokat...
  • Montanosz
    nálam abszolúte minden wargame a spectrumos arnhem óta a mostanában megjelentekeig))