Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ilyen doom2-höz hasonló grafikával..
Szóval:
'90-es évek közepén volt egy Szív TV csatorna, benne egy induló mûsor, melynek elsõ pár részét Martin vezette. Rögtön az elsõ részben bemutatott egy játékot, ami nagyon megfogott.
Címre nem emlékszem, meg szerintem csak introt láttunk belõle, így a játék stílusát sem tudom, de amit tudok és ebbõl aki kitalálja, azt Mesternek fogom szólítani. :-)
Sci-fi téma. Full 3D háttér, szép autós üldözõs jelenet, s ami a lényeg: Rajzolt karakterek. Majdnem ilyen anime beütéssel. Talán a fõhõs fekete hajú volt, menekült katonák elõl.
Na kb. ennyit tudok. Senkinek nem rémlik semmi, mi? :-)
http://en.wikipedia.org/wiki/Kunio-kun_(series)
Ez volt ilyen elvetemült sorozat <#vigyor>#vigyor>
Erre tippelek:
http://www.mobygames.com/game/nes/nekketsu-kakut-densetsu/screenshots
A 13. képen ott a futószallag meg a tüskés rész.
NES-es, verekedõs. Lehet ketten játszani. Izometrikus nézet, tehát van "mélysége" a pályának, nem úgy, mint mondjuk egy Street Fighterben. 2v2 meccsek vannak, egyre nehezedõ ellenfelekkel. A pályák nem túl nagyok, és nem DoubleDragon-szerûen "végigmenõs" pályák, hanem ilyen aréna jellegûek. Van ami csak sima placc, de van futószalagos, tüskés, veszélyes pálya is, ahová be lehet esni, meg be lehet dobálni az ellenfelet.
Van egy csomóféle karakter, de nem választani lehet, hanem a nevük vércsoportjuk, meg egyéb hülyeségek állítgatásával lehet bemákolni jóféléket. Van aki inkább erõsen üt, van aki három gyorsat rúg, stb. Mintha lennének benne kombinált mozdulatok két pléjeres módban, de ez már nem tuti. A végén két sárkánymaszkos csávó a fõellenség.
Amiért a címét nemtom, az az, hogy ha minden igaz, kizárólag japán verziója van, és egy rohadt betût nem fogtam fel belõle soha.
A vicc meg az, hogy pár éve már megtaláltam, végig is toltam, de a címét megint elfelejtettem. Na meg nem találom azt a weboldalt, amit pár éve így NES témában találtam...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Plö mostanában egy autóverseny sem köt le, egy kivétel volt, a Grid.
A legtöbb mai játék kábé 1 hétig tud lekötni csupán. 😞 Utána megunom.
Fallout 3 mondjuk jó volt, a Spore-al is elvoltam, de azért az nem olyan, mint annó...
Szerintem egy Fallout 1-el többet játszottam, mint a 3-al.
Þór vígi þessi rúnar
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
A mai játékok szerintem már nem olyan jók, mert már elég a klassz grafika.
Annó ugye csak szar graf volt, cserébe a játékmenet volt jó. Lásd GTA sorozat...
Þór vígi þessi rúnar
GTA1-et pedig suli után a gépteremben nyomtuk hálóban négyen, régi szép idõk...
a mai játékok miért nem tudnak ilyen hangulatosak lenni? vagy mi voltunk csak fiatalok?
Otthon meg sokat nyomtuk utána a Death Rally-t. 😊 Elõtte meg a GTA 1 volt a nagy sláger. Emlékszek, hogy azt még a szomszédnál nyomtuk sokat, az "ótólopós játékot". 😄
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Meg American Mcgee is milyen kölyök volt...
Nagyon kész. Imádom ezt a két videót!
Þór vígi þessi rúnar
Tök jó, hogy a Wolfensteinnél realisztikus textúrákról beszélnek 😊 Bár az az igazság, hogy akkor mi is annak éreztük 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Kéne nekem egy nagy segitség egy olyan Régi játékot keresek amiben egy kisfiu-val kell lenni akinek a fején van egy ûr sisak és kennek hivják ha valaki megtudja ennek a játéknak a címét szoljon!! KÖSZI!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Itt megtalaljatok a Commodore Vilag-ot es a Spectrum Vilag-ot is. Nekem mindketto sorozat megvan! 😊
http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/begins/news.index.html
CD-Ultrán tényleg volt egy archívum, de az valahogy nem volt az igazi.
Arra gondoltam, hogy kinyomtatom a bescannelt oldalakat a hiányzó számokból. Sajna sok eltûnt az enyészetben a régi számok közül.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy pompás dolog, hogy az összes CoV, SpV, és néhány társuk bescannelve letölthetõ, szinte minden oldaluk beleégett az agyamba 😊
CoVboy posta FTW! (bár hol voltak még akkor ilyen kifejezések 😊)
Én is szerettem programozni (basic, assembler), meg a programokban kotorászni.
Ugye a mondatod zárójeles része, nem a CoV hasábjain lefolyt C+4 vs C64 háború csatabárdjának a kiásása lenne? 😄
Egyébként igazad van, 1,5-tel volt jobb a C+4 BASIC-je 😄
Igazából sosem sikerült értelmes programot írnom rá, nem bírtam venni a fáradtságot, hogy megtanuljam a nyelvüket 😊
Pedig alapvetõen szerettem kis biszbasz progikat írni basic-ben (egyébként meg a C+4 basic-je sokkal jobb volt, mint a C64-é! 😄 )
Nekem a tankos C64-es játéktól az Articfox, a Battle Command, a Steel Thunder, az Artilerry Duel 1-2, és az Omega ugrott be.
Apropó, ismeri/ismerte valaki az Omega-t? Pontosabban: Omega - Neural Cybertank Design & Simulation (Dohinál fönt van!)
Ebben a játékban nem csak meg kellett építeni a tankot, de programot is kellett írni a mûködtetéséhez, mert egy arénában voltak összeengedve a gépek és nem csak az erõ, a jó vezérlés is kellett a gyõzelemhez.
valahol fent van?
Letöltés
Þór vígi þessi rúnar
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ITT
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Doom 2, Theme Park, Transport Tycoon, Nascar, Quarantine, Jazz, MK2.
Þór vígi þessi rúnar
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity