Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
How much can you take,before you snap?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
DOS, NES, Sega Master System és C64 böngészõben játszható játékok. Jóság.
Fent fejlécben kategóriák, legalul meg platformok linkjei.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az egyiket néztem még anno, ott valami sarkokról növögetõ biomasszát kellett megállítani, és az elsõ ép ufó megtámadása valami eszement brutálisan nehéz volt, ott fel is adtam. Ez talán az Aftershock volt.
A többi milyen?
Ezt a Q2 motoros UFO: Alien Invasion-t nézegetem, ez egész aranyos, de ha valamelyik After- jobb, akkor lehet, hogy inkább azokkal próbálkoznék...
A játék egy ûrhajós stratégia volt.
2d-s bolygók voltak benne és akis ûrhajónkkal lehetett landolni meg pattogni rajtuk,a feladatunk pedig az volt, hogy az ellenség ûrhajóját ki kellett lõni(bolygók is rombólódtak).Worms alapú(fegyverválasztás,teleportálás stb) volt a játékmenet.
Ez minden amit tudok róla...
Nagyon megköszönném a segítségeteket.
innenn letölthetõ
onEscape
tulajdonképpen a another world és a flashback folytatásának tekinthetõ a sztori és a játékmenetbõl fakadóan.
végigjátszás
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Minden játék jogtiszta, eredeti, játszható, dvd tokban borítóval (ami nem, ott jelzem). Amihez serial van, azoknál garantálom, h mûködni is fog.
Legtöbb boltból vagy eBay-rõl van. Érdemes alaposan végignézni a listát, mert sok ritkaság is szerepel rajta, amit már nem lehet kapni, vagy idehaza sose lehetett.
Budapesti személyes átvétel lehetséges, vagy postai megoldás bankszámlás elõre utalással.
Ha érdekel valami, írj és megbeszéljük. Több darab(3-4) vásárlása esetén kedvezmény.
Call of Juarez - 1000 Ft
Full Throttle - 2000 Ft
Broken Sword I & II (SoldOut kiadás) - 1500 Ft
ToonStruck(CD-s verzió dvd tokban) - 2000 Ft
Settlers II 10th Anniversary(angol) + Die Wikinger kiegészítõ(német, de van magyarítás) - 2000 Ft (2 játék egyben ennyi)
Unreal Anthology (angol) - 2500 Ft
Escape from Monkey Island - 1000 Ft
Beyond Good and Evil (gamstar verzió nyomtatott borítóval dvd tokban - 1000 Ft
Deus Ex - 1000 Ft
Deus Ex 2 - 1000 Ft
Fable - 900 Ft
Heroes of Might and Magic III & IV (egyben + minden kieg, angol) - 2000 Ft
Chrome Gold(szinkronos) - 800 Ft
Broken Sword IV - 900 Ft
Fallout I-II-Tactics (egyben) - 1500 Ft
The Longest Journey - 1500 Ft
Dreamfall: The Longest Journey(gamestar verzió dvd tokban) - 1000 Ft
Haegemonia Gold - 500 Ft
Starcraft & Brood War - 2000 Ft
Unreal Tournament 3 (vastagdobozos, gyönyörû manuallal) - 1000 Ft
Psychonauts(papírtokos, 5 cds díszkiadás) - 2000 Ft
Grand Theft Auto 3 - 1500 Ft
Warcraft II BattleNet Edition - 1000 Ft
The Dig - 1500 Ft
Grim Fandango - 1500 Ft
Little Big Adventure I & II - 2000 Ft
Imperium Galactica II (újságmelléklet, dvd tokban, de borító nélkül) - 1000 Ft
Age of Mythology & Titans kieg - 1500 Ft
Age of Empires Collectors(1+2+kiegek) - 1500 Ft
Neverwinter Nights Diamond edition - 2000 Ft
Baldur's Gate Compilation(1+2+kiegek) - 2500 Ft
Suffering I & II - 800 Ft
Mass Effect - 1500 Ft
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Pl. az utóbbit is azért szereztem meg teljes verzióban, mert a Youtube-on láttam, hogy frankó élõszereplõs videók vannak benne. A komisszár egyenruha egyenesen fergeteges! Errõl én régen lemaradtam, mert rippelt cuccokat használtam. Sok játékot tényleg azért kezdek el újra, hogy zenékkel, videókkal teljes legyen az élmény.
Ha már Final Liberation, akkor mindjárt itt egy számomra érthetetlen jelenség is. Win7 alatt játszom vele. Majdnem gond nélkül fut. Egyetlen probléma, hogy a videók mintha 16 színben jelennének meg. Mindenféle kompatibilitási beállítást kipróbáltam, aero felületet letiltottam, színmélységet, felbontást állítottam, de ugyanez volt a helyzet. Viszont egyszer csak megjavult. Az ok érdekes: ha a Flashget futott, a fenti jelenséget produkálta. Ha kikapcsoltam, a videók normálisan jelentek meg. Aztán volt oprendszer újratelepítés, Flashget nélkül. A probléma megint elõjött. Megoldás: ha behozom a "Képernyõfelbontás" ablakocskát (de nem állítok át semmit), akkor megint jók a videók. :-D Na erre varrjak gombot! :-)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Õszintén szólva rühellem a zárt torrentoldalakat, nem tudom hány helyrõl basztak már ki inaktivitás miatt. Tehát még csak nem is piócáztam, nem az volt a gond, hogy nem töltöttem vissza, hanem hogy nem jelentkeztem be x ideig. (és még nem is töltöttem le semmit az égvilágon) Hagyjanak már békén, kéthavonta egy-egy dolog kéne torrentrõl, de basszák meg, olyat nem lehet szerintük.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Már a vége felé lévõ tûskékkel teleszórt platformon liftezõs részt kívülrõl fújta annyiszór meghalltam (mondjuk azt másképp nem is lehetett megcsinálni, csak ha kívülrõl tudod...)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hálás köszönet! 😊
http://www.youtube.com/watch?v=l1MbvxHYay8
Na mindegy, azért köszönöm.
Egy olyan játékot keresek, ami kb 90-es évek elejére tehetõ, oldalnézetes, mászkálós harcolós volt, egy õsember volt benne a karakterünk, aki néha átváltozott farkasemberré, így erõsebb , gyorsabb lett, aztán egy idõ múlva visszaalakult....kb ennyi rémlik.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
cfg file-okat nem lehet megvarázsolni?
Az operációs rendszeren is túl...
És csak annyit szeretnék h ugyan olyan legyen mint a google-s csak más fajta pályával és a blogomon.... Ennyi. Nem tudom hogyan csináljam, arra már talán rájöttem, hogy a pálya módosításához elég csak egy képet átrajzolni, színezni vagy bármi. De beilleszteni még mindig nem tudom.
gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk
gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk
<#help>#help>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?