8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#8203 Ha van módszered arra, hogy win7 alatt hogyan chaos gate-ezhetek, azért hálás lennék...
XP alatt legalább elindult, csak a cultistok lasgunjának hangja vágott asztalra, de win7 alatt az égvilágon semmi... -
Zóanagyvarázsló #8202 Jó stratégiai játék van bőven, szóval nehéz kiragadni párat, az X-COM: UFO Defense, a Jagged Alliance 1-2, a Panzer General, az Incubation, Civilization, Alpha Centauri, Master of Magic, Master of Orion, M.A.X., Heroes of Might & Magic, Disciples, illetve még pár tucatnyi másik mind megteszi a célra, ráadásul ezek csak a körökre osztottak közül vannak kiragadva. Ha esetleg érdekel egy WH40k világban játszódó X-COM-klón, akkor annak kimondottan kellemes a Chaos Gate, csak XP alatt kicsit ügyeskedni kell vele, és kissé bugos szegény. -
#8201 az az, koszonom szepen :D -
#8200 Lords of The Realm ??? -
#8199 unalmas melohely :P -
#8198 és milyen munkahely ez?:D bár én nem annyira stratégiáztam régen, csak a klasszikusokat :) -
#8197 tudtok mondani vmi jo strategiai jatekot? melohelyre kellene :P
Persze keresnek is egyet, nagyon regen jatszottam vele, annyi remlik hogy kozepkori volt, lehetett benne varakat epiteni, talan adokat is beszedni..
Volt sajat kiralysagod bennem, es lordokkal lehetett erre, arra maszkalni benne.. Koszi a segitseget :D
-
#8196 "OW!" lol
-
#8195 Mielőtt híresek lettek... SG cikk
Commander Keen sorozatot és a SkyNET-et rongyosra játszottam :DD utóbbiban imádtam lelőni a Holdat, lezuhant :) -
#8194 A gog.com-on akciós az Age of Wonders sorozat a hétvégén. (50% mindegyik részre, egyenként is) Én megvettem kettőt. :) -
#8193 lol -
#8192 Doom átirat HTML5 és JavaScript alapokon -
Gary #8191 Mosttaláltam :Ð -
#8190 Ja, jópofa volt. Molyneux-nak jók az ötletei. Kár, hogy amióta azt hiszi magáról, hogy ő az atyaúristen (Lionhead), kibaszottul unalmasszar játékokat gyárt. Amíg Bullfrognál volt a csávó, gyakorlatilag minden egyes játékuk egy mestermű volt.
A Lionheadnek még egyetlen játéka sem volt, ami lekötött volna annyira, hogy végigjátsszam. Mindegyikben vannak érdekes ötletek, csak attól még sajnos nem lesz játék egy techdemóból... Illetve hát Fable esetében meg szerintem nem volt nagy ötlet összemosni egy hótprimitív hack&slash-t a Simssel meg egy öltöztetős Barbieval... -
#8189 black and white:)
nem játszottam végig, de jó volt ahogy belegondolok, a kézzel csinálni mindenfélét:) -
Gary #8188 Ezek közül nekem sok kimaradt, de ha már elkezdtük:
PS-s játéktörténelem 2001 1.rész -
#8187 Dreamcast Collection PC-re
-
xxxpaulxxx #8186 Jáááj de király! Újra tudok játszani gyerekkorom kedvenc játékával a Rayman 2-vel, ami galád módon nem akart indulni Windows 7en:)
Eddig Virtualbox-szal próbáltam, de nem vált be... nem akarta elindítani telepítés után Windows xp-n, aztán a megoldást a VMware player jelentette^^ -
Retsu #8185 Kösz a válaszokat! -
#8184 Ez a 2 oldal segített nekem működésre bírni DOSBox nélkül:
[Link]
[Link]
A hangot viszont nem igazán sikerült normálisra belőni (lásd lentebbi gondom).
Gondolkodtam rajta, hogy levázolom a 2 oldal tartalmát egybeszűrve magyarra fordítva, de amíg a hang emulálást nem tudom 100%-ra megcsinálni, addig áll a projekt.
lolSL:
DOSBox nélkül akarja futtatni. -
#8183 http://www.fileserve.com/file/Vkejjuy/Blood..One.Unit.Whole.Blood...July.15..1998_5.99_rar
http://www.netload.in/dateiY0tZJp1z1Y.htm
sok link -
#8182 gog.comon lehet kapni működő verziót -
Retsu #8181 Üdv! Valaki tudna segíteni h Blood 1 fusson XP alatt, DosBox nélkül? Pl. eleve arra patchelt verzió vagy vmi? -
#8180 McAfee nem :/ na mind1 -
#8179 hát nemtom:) -
#8178 Avast is blokkolta. Van ott valami minden bizonnyal. -
#8177 Persze. Nekem is ugyanez a pack van meg, de a DOSBox-szal kitörölhetem P4-es vas alatt. Egyébként a Cuss Packot és a zenéket ki szoktam szedni belőle, mert idegesítenek. Nem így szoktam meg a játékot. :P
Most az a helyzet, hogy öcsém kicsit belekontárkodott szerkesztővel Rides Again pályáiba és felturbózta az egészet pár kilo szörnnyel. Most meg egyfolytában a nyakamon van, hogy toljuk ki LAN-ban. :D
Vagy jobban járok, ha szerzek házat, összedobom a P3-as vagy 2-es konfigom és Win98-cal megoldom? Az egy kicsivel tovább tartana, mint batch fájlokat írni. Meg pár ezer forintocska bánná. -
xxxpaulxxx #8176 nálam az avast:D -
#8175 Nem tudom, hogy milyen kép van a linkelt oldalon, de Kaspersky trójait jelzett rá és blokkolta nálam. -
#8174 háttérkép
-
#8173 én tavaly töltöttem le a 3 játékból álló Redneck Rampage csomagot, az exe segítségével automatikusan dosboxszal indítja anélkül hogy hozzá kéne nyúlni, megy benne zene is, azaz a dosbox is megfelelően tudja működtetni -
#8172 Másrészről pedig Én kérnék egy kis segítséget. Adott egy Redneck Rampage és egy VDMSound SB16 emulátor. A játék meg, de a hang recsegős, torz.
Van 1-2 külföldi oldal, ami azt taglalja, hogyan kell a Redneck, stb. hasonló játékokat életre kelteni XP alatt, DOSBox nélkül, NOLFB.COM/VDMS kombóval.
Rendben, követtem az utasításokat, minden beállítást összehangoltam, ahogy a leírásokban szerepelt, mégse jó. 1 fokkal jobb a hang, mint VDMS nélkül, de nekem rendes tiszta hang kéne. -
#8171 Hali!
Nem tudom volt-e már, de megtaláltam a DOSBox GYIK olalát.
Ugye dosgames.abkant3000.hu címen volt, ahogy az fent is van a banneren.
Most a http://retrogames.puppylinux.hu/ címről lehet elérni.
Remélem segítettem egyeseknek ezzel. -
#8170 Most jöttek rá a srácok: Smaragd. Novotrade. :-) -
Gary #8169 Hmm... rémlik ilyen köpőcsöves játék, de nem ugrik be a címe :(
Esetleg egy nagy klasszikus fúvócső nélkül (én még Spectrum-ról ismerem): River Raid -
#8168 Most már kicsúszott a száján, hogy lehet, hogy a níluson játszódott!? :-)
Partról köpőcsővel lőtték a hajódat. Shoot'em up stílus. -
#8167 Nem-nem... ez sajnos nem az. :-)
Amazonas sem szerepel a címében, bár tény, hogy nem esküdött meg rá, hogy tényleg szerepel-e a szó benne.
Annyit még tudok, hogy felülnézeti volt. -
Gary #8166 Nem tudom, hogy erre gondolt-e az ismerősöd, de ez 90-es évek, viszont hajós és magyar fejlesztés, bár angolul kommunikál (ha jól emléxem).
Az Alice Software Stúdió kiadásában (Két nap négy óra rémlik valakinek?) Single Extreme Freedom.
Talán ez az első hír róla: kép Pettingmester újságos-könyves oldaláról
Letölthető: Dohi C64 HQ-járól, amit Aquir is linkelt vagy az oda mutató KÖZVETLEN LINK-ről. -
#8165 Igen, egy pillanatra ránéztem, de munkahelyen viccesen nézne ki, ahogy egész nap a több trillió oldalt végigböngészem. :-) Főleg mivel nem is én akarom tudni valójában a játék címét.
És igen, ismertem is, de azért Köszönöm! ;-) -
#8164 lehet hogy már ismered, meg ha nem kapsz választ: good luck:)