Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dosbox-hoz leírás magyarul? (csak mert a fejléces link már halott)
Illetve, ha valaki tudja, hogy hogyan lehet esetleg mûködésre bírni a X-com Apocalypse-t Win7-n (bízom benne, hogy a dosbox-szal menni fog), akkor árulja el.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Jah és végre én is beszereztem egy Pixelhõsöket! Imádom! Qrvajó! Minden benne van! Ez egy játék enciklopédia😄 Mindenkinek csak ajánlani tudom!😊
How much can you take,before you snap?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Beszteszt Leslie Nielsen film! Isten nyugosztalja az öreget.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

*játékra legalábbis
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
(Bocs.)
nekem az a véleményem hogy ésszerûbb egy asztali PC + a Commodore 64 váz ami csak billentyû funkciót látna el, ilyen átépítést már csináltak mások korábban, persze a billentyûzetkiosztás kényelmetlenséget szül, de egy fannak ez nem lehet akadály 😊

Egyébként a cycle maxra állításával nálam eddig csak két játék szaggatott: a Redneck Rampage, valamint a Carmageddon high resben.
Amúgy nem tudom ti, hogy vagytok vele de szerintem jobban mûködnek ezekkel a cuccokkal a DOS-os progik is bár az is igaz, hogy a DosBox is nagyon jó de nekem néha úgy tûnt, hogy nem elég gyors.
---
Egy elõzõ kérdésre válaszolva (#8059):
Ezt én is támogatnám nagyon! A logó szerintem jó úgy ahogy van de a linkeket frissíteni kéne. :S Vagy ami még jobb, egy külsõ oldalt kéne létre hozni ahol tárolhatnánk a linkeket, sõt olyan oldalt ahová lehetne beküldeni linkeket regisztráció után és azokat késõbb értékelni.
Én vállalom ennek az elkészítését ha többen kérik és szerintetek is jó ötlet!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
kár,hogy a dosdose oldalán nem volt fent,úgyhogy le is töltöttem gyorsan
Ugyanúgy néz ki, mint egy megszokott Win 98 install, csak ugye akár böngészés közben a háttérben megoldja, és természetesen gyorsabban, mint régen egy P200-on. Persze lehet így 32 bites XP-t is "emulálni", ha minden igaz, a VirtualBox már hardveres gyorsítást is tud alá. Én még XP-n élek, szóval nem érint. Win 98-hoz sajnos nem megoldható a hardveres gyorsítás.
Vagy hogy?
Asszem feladom, mert a színekre nem találtam jó megoldást úgy 1 óra alatt 😞
A legend of the burning fighterst hol lehet letölteni?
a kép viszont maradjon, az annyira poén 😊
régi játékok videó végigjátszását is fel lehetne rakni, én mostanában olyanokat nézek mert lusta vagyok játszani 😊 de nosztalgiának jó
esetleg egy házigazda választás?
Régen örökélet+összes fegyver kóddal játszottam, most nem... és most veszem észre, hogy milyen "logikai" megoldások vannak benne😄
Ráadásul most megtaláltam az 1. fejezetben a "launch facility" nevû "bónuszpályát"😮 Kiskoromban nem is találkoztam ilyenennel... több ilyen bónuszpálya is van a játékban?😮
Mellesleg ha frissítve lesz a banner, a GOG.com simán beférne, egyrészt finoman szólva is ontopik, másrészt az õ fórumokon találhat az ember akkor is érdemi infót, ha nem tõlük vásárolt. Ugyanakkor elvileg bele szoktak piszkálnia játékokba, így némelyikbõl elvben az õ verziójuk gond nélkül vagy legalábbis könnyebben mûködésre bírható.
Én is segítséget kérnék.
Win 7 64 Ultimate a kenõanyag, amit használok, de sajna nem nagyon mennek rajta a régebbi cuccok. A Sanitarium-ot próbáltam elindítani a minap, és nem ment, vagy csak nagyon gázosan.
Kompatibilitás állítgatás, meg regedit, meg minden volt már, nem alapjáraton kérdem...
Volna valakinek tippje ezen felül is? Van univerzális mód arra, hogy a régebbi cuccok elinduljanak Win 7 alatt?
Vagy a Rage of Mages, de azt már említette Rip.
Én a Nox-ra tippelnék.
Dragon Fire?
Spells of Gold?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Akkor esetleg a Rages of Mages (2)?
Busodore 2011 - Busójáráskori 8 bit party Mohácson Március 5-6
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A jelenlegi gépemben van egy SB16 hangkártya, de DOS játékoknál valahogy nem igazán mûködik. Ha hangot adok a játékokban, elkezdenek szaggatni és általában zene sincs. Kompatibilitási mód se segített. Lehet, hogy az XP és a kártya nem fér össze? Egyébként DOS játékokon kívül mindenhol van rendes hang.
xxxpaulxxx:
Látom még a dosbox.abkant3000 is megszûnt, pedig jó oldal volt.
JetiRulez