8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
sbob #2362 nincs... a B változat, hogy betámadjuk a franciákat, és szerzünk angolosítást... vagy mifenét!
mellesleg már rég piszkálja a csőröm az az oldal, mert olyan játékok vannak fenn amikre nekem szükségem lenne, de persze mind franciául... full cd-s adventurek, sz'al mindig megvisel ha megnézem... -
#2361 Nalam szepen csordogalt 5k-val amikor probaltam, csak nem volt annyi idom hogy leszedjem modemmel. Majd hetfon munkahelyen. -
#2360 Tegnap rányomtam a ruszki oldalra, és kb. 1 óra alatt lejött 500kb. :-D
Más link? :-) -
sbob #2359 no itt vagyok, van ám nékem angol verziós linkem is, csak 1-2 fontos infot be kellett szerválnom, mert onnan nem nagyon jön az anyag nekem, ha meg jön akkor 1kilo/sec alatt... már ha a szerver műxik, sz'al ne, túl jó link:Space Quest 6 orosz honból
a downloadot meg fogjátok találni... a szerver általában szombaton és vasárnap egész nap műxik, többi nap csak olyan 18:00 után reggel 9:00-ig... Flashget-tel lehet szedni, és akkor darabokban szépen lekúszik, ha lekúszik...
Robinson Requiem nekem is nagyon bejött, bár én maradtam az angol verziónál... :) -
#2358 Nekem semmi bajom a franciával, elvégre az őseim ősének az ősének az ősének az őse, akinek az üküküknagyapja, annak is az ősének az őse Francia földről gyütt. :-)
Zsötem, Enávánt, Ekszözimóá Mösziő, Párí, sötöbö, söbobli... :-))) -
#2357 Hat neha hajlamos vagyok bamban olvasni ;]
Franciat kosz nem. Egyetlen egyszer kinlodtam vele, a Robinson Requiem - nalam top5os - jatekkal. Szerencsere a csaladomban atlag felett van az egy fore eso egeszsegugyi dolgozok szama, igy a felszerelesek es gyogyszerek forditasa/behelyettesitese meg csakcsak ment - koszonheto a (tobbekevesbe) nemzetkozi kifejezeseknek. De a tobbi szoveg... Szegeny szotar azota is nyogi az egyes duhkitoreseket ;] -
sbob #2356 hehe... hol voltál eddig? itt nyúznak már 1000 éve érte!
egyébként franciát tudok... de az pont az a nyelv ami nekem nem megy... persze ha nektek igen akkor... -
#2355 nemvanmit ;] -
#2354 Ten'júú! :-) -
#2353 Deer Avenger -
#2352 Jut eszembe, tudom, hogy nem régi játék annyira, de nem tudjátok véletlen annak a vadászjátéknak a címet, amiben egy szarvassal voltál, és a vadászokra kellett vadászni? Követve az elhagyott sörös dobozokat, stb.? :-) Ha van elérés, azt is elfogadom! :-D -
#2351 Én is... :-) leszámítva az 5.részt, mind végig vittem.
Sierra sorozatokból inkább a King's Quest maradt ki. Valahogy nem tetszett. Police, Larry, Space viszont annál inkbb. :-) -
#2350 Ok, habar nemgond, tul elfogult vagyok hogy ne tetszen... ;] -
#2349 De előre szólok, hogy nem olyan jó, mint az előző részek. Nekem SQ2 és 3 best of. :-) -
#2348 Uh, nem is tudtam rola. Nekem csak 1-5ig van meg a szeria. Thx az infot. Ha neten ratalaltok, es nem valami privat ftp, vagy egyeb nem publikus dolgon, majd a linket osszatok meg velem plz. Addig meglatogatom a "regi" haverokat, hatha ott porosodik valamelyiknel... -
#2347 Lehet, hogy sárga-fehér monitor volt, de biztos Hercules, és 720-as. :-)
emu.com rulez! :-)
PiszkosFred: Van SQ6, csak söbobli nem tudja megszerezni! A szemét alakja... ;-)) Mielőtt letámadna valaki: Dos alatt futott a 6. rész is. :-) -
sbob #2346 hehe... bár nem volt Hercuelesem de szerintem most hülyeséget írtál:
"Hercules a legnagyobb buli, amit valaha átélhettem. Sárga-fekete. Imádtam."
a Strikerben lehetett palettát választani... a Tennisben a DOSBox-xal nekem előjött a barna paletta... a Hercules kártya monokróm 720x348 képpont, nem?
fekete-sárga szerintem a monitorodnak kösznhetően volt... anno XT-n nekem is olyan volt, hogy a monitoron válthattam fekete-fehér illetve fekete-sárga között...
-
#2345 Bocs hogy hozbevagok, de van SQ6?! -
#2344 1: Hercules a legnagyobb buli, amit valaha átélhettem. Sárga-fekete. Imádtam. Sokkal jobban tetszett, mint a CGA **aros rózsaszín-hupikék,... színei. :-)
2: Ski-ből nekem csak a legelső volt meg, azt szerettem. És hogy hol láttam? Nem tudom már, beírtam googleba, hogy "super ski 3", és bejött egy csomó oldal. Köztük volt valami .pl oldal. :-)
3: Ez természetes, hogy Zombival foglak bafftatni... :-)) SQ6... hmm, mi van vele? Megvan már? :-D Gumicucu? :-)) -
sbob #2343 hmm... most, hogy így törtem a fejem pár órát bizonytalanná tettél, lehet, hogy a 3. 94 és a 4. 96 volt... végül is oly mind1, csak a 3-as legyen! :) -
sbob #2342 mielőtt kihagynám, a Zombinál nem átvertelek hanem tévedtem, de jellemző rád, hogy előhoztad... életem végéig ezt fogom tőled hallgatni, no meg az SQ6-ot...
Herculessel meg sosem rendelkeztem... -
sbob #2341 volt egy 4. is az a 94-es... elég hasonló a kettő... de a legjobb ha megmondod hova menjek...
bár nem vagyok túl optimista, mert anno volt már, hogy átkutattam 1-2 játék után a netet, és mindenhol csak rossz, vagy számomra értéktelen (értsd Windowsos) verzió volt... de azér megnézném... :) -
#2340 Véletlen nem 1994-es a 3.rész? Csupán azért, mert egy lengyel oldalon 1994-t írnak.
Neked hihetünk, vagy megint átversz minket, mint a Zombinál? :-)) -
#2339 Ms-Dos 3.0-val kezdtem, ha emlékezetem nem csal, ezután jött az MS-Dos5, majd ezt követte az MS-Dos 6.22. Majd a Pc-Dos 7.0.
Nagy ugrás a '90-es évek vége felé jött egy Windows 98-al, majd Windows98SE. Sokáig ültem Win95, WinME előtt, de a saját gépen a következő op.rendszer egy WinXP volt, ami máig is tart. :-)
Amúgy elhiheted... elmúltam már 18. Lassan egy új korosztályt kell választanom, főleg hogy hamarosan másodjára járok ki egy felső oktatást. :-)
És különben is, vedd megtiszteltetésnek, hogy söboblizlak! :-D
Aaow nekem is CGA-ban ment, illetve Herculesen emu.com segítségével félCGA-ban. :-D emu.com rulez!!! :-)
Na most már elég legyen az offolásomból... ;-) -
sbob #2338 egyébként nem tud valaki egy full angol verziós Super Ski 3-at?
(1992/Microids)
a HOTU-n lévővel már próbálkoztam köszönöm... az félig francia... -
sbob #2337 én nem, az már túlságosan új nekem... -
sbob #2336 én szerintem neked írta...
bár 17 hozzászólással, még nem szabadna kötekedni... :P -
sbob #2335 így nem igazán... talán ha CGA-ban lenne... :P
régen sokszor játszottam vele... -
sbob #2334 nos a korod elvben megfelelő, bár amikor a nickemmel varázsolsz, el szoktam gondolkodni, hogy tényleg betöltötted-e a 18-at... :P
mellesleg ha jól emlékszem, te nem Windowssal kezdted a pályafutásod... -
sbob #2333 majd igyekszem... -
#2332 Én még sajnos soha. -
#2331 Na most lebuktat, nézzenek oda... Tehetem át az Ismeretlenbe a korom, mert ez így olyan ciki, hogy tökmag vagyok. (Ugye kedves 12éves ismeretlen korosztály?) :-)
És remélem hamar elveszik a ködben a lebuktatásod... :-DD -
#2330 játszik még valaki az anachronox-al? -
#2329 Jah, mivel 18-25 éves vagy, gondoltam, hogy nem 20 évvel ezelőtt játszottál vele. :))) -
#2328 Ez 20 éves kereken. :-)
Bár én is csak később találkoztam vele, rá pár évvel.
Remek RTS(?) :-)
Volt több része is. Volt tengeri ütközet is (1987), meg a MicroProse kiadta az égi csatát is (1992), bár azt nem tudom, hogy mennyire kapcsolódik az eredeti két részhez, mennyire hasonló. -
#2327 Ezt én nem ismertem, pedig már legalább 16 éve nyomom az ipart. ;)) -
#2326 Bár tudnánk, hogy ezt kinek írtad... :-D
Remélem sbobnak, ő megérdemli úgyis... ;-)) -
Akee #2325 az "okos" hozzászólásod inkább magadban kellett volna tartanod ;) -
#2324 Bocsánat, ez így gonoszság lenne, hogy se forrás, se semmi... :-))
Szóval: LINK, ahonnan egy kattintással el lehet érni a játékot! :-) -
#2323 Ha véletlen valakit érdekelne:
LINK