Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D3t0nat0r
Muerte: Nem nekem kell, hanem egy haveromnak. Azt mondta sűrgősen szerezzem be és küldjem el neki méjlen... (?)

vaskalap
WiZZaRD! [email protected]. Koszi !
MuERTe
Nekem van, de anélkül is játszható.Én a monkey 2-ben csak kétszet akadtam el hónapokra 😄DDD
D3t0nat0r
Help! Monkey Island 1-2 végigjátszás(walkthrough) kéne sűrgősen! Ötletem sincs hol keressem...

Kösz előre is!

MuERTe
www.theunderdogs.org

Csak egy szálon tölts, mert banolnak és csak leshetsz.
Ron Ragm
Nem tudjátok hol tom letölteni a Warcraft 2-t?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Bocsánatert esedezem 😊)
Bari, Te itt? És még csak be sem köszönsz az UT-skohoz?

Szia vaskalap

Asszem megvan valahol, majd körülnézek,

Más: nincs meg valakinek a Swing nevü golyós logikai game full változata, ami megy win98 alatt és a halos része is müxik? Ami megvan az sajna nemmegy valamiert csak dosban és a halozatos reszt se tudom igy eletre kelteni. Aki tud ebben segiteni jelezze, előre is köszi

Bari
Betrayal in Antara-t kereste valaki. Megvan RIP-ben, kb 100MB. De hangulatilag nagyon messze van a BaK-tol ami a mai napig a kedvenc RPG-m.
Ha kell a BiA, szoljatok, felrakhatom valahova.

Return to Krondor viszont engem is érdekelne...
Hali!
Latta valaki a Dark Oment valami warez oldalon?

vaskalap
Az f1gp elso resze kellene nekem. Tud valaki linket?
Escargot®
Nekem a bermuda syndrome jatek kellene kerlek segitsetek!!!!!
elore is koszi
Wenik
Hali

Nem tudom erre gondoltal-e, de itt talalhatsz rola egy leirast.(Return to Krondor)

http://www.origo.hu/jatek/gamer/leiras/returntokrondor.html

EqUiNoX
Aggyisten!
A Betrayal at Antara-rol hallottam, pár éve a demojával is összefutottam, ám a mai napig én is vadászok rá. Ha megvan, szolok azonnal. Viszont, találtam egy ujabb cimet, ahol egész kis finomságokra akadtam rá..azt a 10-20 percet megéri, amig végignézed..szerintem..

http://gamebird.dk/

ui: megvan a ishar3 és a robinson, már nem keresem :] viszont találtam a robinson requimnek a folytatását(remake-jét?), az is Silmarilis féle game, és detto tulélési tipus, ám jovan szebb grafikával és angolul..asszem "Deus" (nincs ex:]) a neve..Ha bárki látja, egy linket vágjon be ide..thnx :]

Most csak ennyi, további jo napot!

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Rincewind
A második rész címe Betrayal at Antara, de sajnos nem tudok letöltési címet

>>>Cyroo

Köszi!
Nekem a mai napig a Betrayal at Krondor. Azt hallottam, hogy volt folytatása, kettő is, két különböző cégtől. Arra nem emlékszem pontosan, hogy ezt hogyan hozták össze, de nem is ez a lényeg.
A kérdésem az volna, hogy nem tudja-e valaki, hogy honnan lehet ezek valamelyikét letölteni, mert nem nagyon leltem eddig rá egyikre sem.
Misi:
A másik topicban válaszoltam!

EqUiNoX
Aggyisten! Nemrég találtam a cimeket, és szépen böngészgetve, találtam érdekes, régota keresett játékokat..sok sikert hozzá, aki gondolja..

http://www.top219.org/abandonware/
http://www.abandonwarering.com/

ui: lehet hogy megemlitette már valaki, nem olvastam még végig az összes hozzászolást..ez esetben bocs. :]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Rincewind
Street rod 1-2! Tud róluk valaki?
Ron Ragm
Apám!Végre megszereztema RED ALERT-et!De kell a netes gémhez regisztrációs szám és írva van meg nekem.Tudna valki segíteni?

A régi kis méretek...
Mamnapság 1 erőmű is kevés...
Marki
Stunts,UGH,Szakadt csöves '88..itt

KoЯn

np

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Ron Ragm
galocza mind1 már nem téma,de kösz hogy +próbáltad.
Egyébként Szakadt csöves & Revenge trilogy rlz😊

Mad Guy
Haverom eccer megnyerte a szakadt csövest! 😊
Egyébkén master of orion 1 RULA!!! 😊
na, nem ment át. teszek még egy próbát, ha nem műkszik, várok javaslatot...

pl tőlem. mail megy. remélem a 2.6mb csatolmány belefér a kvótába...

Ron Ragm
Nem tudjátok hol találom a Transport Tycoont?

Ron Ragm
Stunts rlz😊

Marki
Ez olyan,mint az én "Régiségek" oldalam.Oda is írhattok.Ki szokott játcani a "Szakadt Csöves '88"-cal??

KoЯn

mainruler
Látod, mi minden felmerülõ igényt megoldunk itten, csak csettintesz, és már jönnek is a válaszok... 😉)

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

mainruler
Szerintem egy õsöreg, naptól langyos Carara-i fehér márványburkolat tökéletesen megtenné, és még praktikus is lenne, hisz egy igazán idõs játék halálakor sírkõnek is használhatnád, csak egy jó kõfaragó kell hozzá... 😊)))

jajjj 8(

mainruler
Hmm...
Úgy tûnik, mindannyiunk érdeke lett összehozni egy gépet neked, ki tudja, miféle nyalánkságok kerülnek mejd elõ a megmaradt DAT szalagokról... 😊))

A DOS, mint olyan, FAT16 filerendszerrel dolgozik, ami valóban azt jelenti, hogy csak egy bizonyos nagyságú vinyót tud lekezelni, ám ez a határ 2GB, (nem tudom, NT-nél is így van-e az FDISK-nél, Win98-nál biztosan: Ha belépsz, mindjárt rákérdez: Engedélyezi-e a 2GB-nál nagyobb merevlemezek használatát?) úgyhogy szerintem éppen elég egy OldGame géphez, jómagam meg cakpakk (Win98 part., DOS part., 2GB közös part., 5GB FAT32-es, csak Win alatti part.) csak 8.4 GB-vel gazdálkodom, és ha nehezen is, de egyelõre elférek, tehát csak simán egy DOS part.-nak elégnek kell lennie 2GB-nak.

én neki sem álltam. 8) csben is utálom amikor meg kell dolgozni azért, hogy megtudjam, hogy hívják a delikvenst...

thx at infoért, tényleg lusta voltam elolvasni...

chainsaw:
ha megvan a gép, oprendszerért, memória managerért stb. írj mailt. nem csak oldgames, oldapps gyûjt(öget)õ is vagyok 8)

l3alF1aKe: de bolond neved van, pastéznom kellett (bocs 8) ), mail megy, benne az áhított progival

l3alF1aKe
Nincs meg valakinek véletlenül, a régen oly nagy népszerûségnek örvendõ Stunts nevü game?...
Ha esetleg megvan vkinek pls egy emillel dobjon meg jó?
thx ..l3alF1aKe-

That\'s All Folk\'s

mainruler
Cripper: Valószínûleg az MS-DOS mód már neki is eszébe jutott, ne feltételezd róla, hogy tök hülye a géphez, azon az MS-DOS-on szar se megy rendesen!

Chinsaw: Ha már mindenképp gépet szeretnél az old game-ekhez, tényleg jó egy 486/5x86 -os, én ugyan legaláb 16 mega RAM-mal szerelném, és feltétlenül szerezz be a DOS-hoz (csakis 6.2 vagy 6.22) valami memóriamenedzsert, mert minden old game más-más memóriatípust igényel. Gondolok itt a memmaker (XMS) mellett az Quarterdeck (QEMM) és egy sima EMM386 (EMS) programokra, amikbõl össze tudsz hozni egy multistartup-menüt, és mindíg azzal a configgal indítod a DOS-t, amit az adott játék megkövetel, így elkerülhetõek az örökös "sorról sorra" indítások, minden flottul megy.
Ha ez így bonyolultnak hangzik és megelégszel egy sima 6.2-es DOS-szal is, nagyon szívesen átküldöm, így nem lenne rá gond.
Másrészt már régebben is említettem, hogy minek egy külön gép az old játékokhoz, csinálni kell egy félgigás partíciót a DOS-nak, és megjátszani a többit, amit az elöbb írtam.
Ja, és: HAHAHAHAHA!!! Mi az, nem mennek a jó kis játékok, amikre fáj a fogam??!! Kéne az LBA, meg a Crusader, mi...? 😊))

(Jó, bocs, csak vicc volt!)

Én is találtam egyet. Egész jó kis site (szerintem).

www.bhlegend.com
Joseph
"Csak" annyival, hogy ez Win verzió ill. van plusszban 3 pályastílus stb.
Egy linket tudok adni, itt asszem megad majd 3-at ahonnan lelehet tölteni :
www.freeoldies.com
Jó játékot !

NiGG\'a szleng® Törv.Védve. Zseer®

Mike
Tudja valaki mivel tobb a Transport Tycoon Deluxe a simanal? Es letoltheto vhonnan?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

mainruler
Akkor már kettõ null, legalább mire legközelebb jössz M.O-ra, már egy bõröndnyi játékot hozhatsz nekem ha ez így megy tovább! 😉
Amúgy ez valami szörnyû, én itt kutakodom a legjobb játékok után, amiket már évszázadok óta keresek és tessék, a megemlítés után pár héttel a mázlisnak már meg is van! Phöö, ez így nem fair, Fortuna néni!

mainruler
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leértékelt pisztolyt nem adtak hozzá, amivel fõbe lõhetném magam??!!
Brühühühühühühü...
😊)))

Mike
Nekem megvan mindket resz.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

mainruler
Basszus, a rohadt életbe...!
Ekkora pech-et, ilyen is csak nekem lehet...ehh!

Nem jön valaki az ismeretségi körödbõl mostanában M.O.-ra véletlenül?

Ja, és hogy még inkább javuljon a hangulatom, tegnap olvastam a "jó hírt", miszerint nem lesz LBA3, és Didier Chanfrey kivált Frédéric Raynal és Phil Vachy mellõl (LBA hardcore team), pedig eddig remek cimborák voltak, és visszament az Adeline-hoz s nem áll többé szóba az LBA atyjával, Fred Raynal-lal (Most tudtam meg, hogy mind az Adeline Software, mind a Little Big Adventure nevek a Delphine Software tulajdonában vannak, így Fredéknek (már Didier nélkül, ami már nem lesz ugyanaz) egyszerûen nincs is joguk elkészíteni a 3. részt, a tulajdonos szoftverház pedig szintén nem tárgyal Raynal-lal.) ! Remek, még egy jó nagy rúgás belém, ez aztán tényleg hiányzott... 😞(((((((((( !!!!

Lacc
>>> Cobra 11
Egyszerûbb lenne, ha lenne winmx-ed, és megosztanád pl. simcoptr.zip éven, és én le tudnám tölteni! Így nem kell az upload-al bajlódni...
Lacc
KOMOLYAN MEGVAN A SIMCOPTER????? Hu, haver, te vagy a megmentõm! A Max Payne is tõled van meg, meg ez is tõled lesz meg! Téged az ég küldött! Thnx!
Lacc nekem megvan. 2-3 hét múlva (ha jó lesz az alaplapom) fel tudom neked uploadolni a supergamez ftp-jére. Ok?
Lacc
Hu, én már nagyon régóta keresem a SimCoptert! Ha valaki tudja, hol lehet megtalálni, plz mondja már el!!!!