Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz előre is!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Asszem megvan valahol, majd körülnézek,
Más: nincs meg valakinek a Swing nevü golyós logikai game full változata, ami megy win98 alatt és a halos része is müxik? Ami megvan az sajna nemmegy valamiert csak dosban
és a halozatos reszt se tudom igy eletre kelteni. Aki tud ebben segiteni jelezze, előre is köszi
Bari
Ha kell a BiA, szoljatok, felrakhatom valahova.
Return to Krondor viszont engem is érdekelne...
Latta valaki a Dark Oment valami warez oldalon?
Nem tudom erre gondoltal-e, de itt talalhatsz rola egy leirast.(Return to Krondor)
http://www.origo.hu/jatek/gamer/leiras/returntokrondor.html
A Betrayal at Antara-rol hallottam, pár éve a demojával is összefutottam, ám a mai napig én is vadászok rá. Ha megvan, szolok azonnal. Viszont, találtam egy ujabb cimet, ahol egész kis finomságokra akadtam rá..azt a 10-20 percet megéri, amig végignézed..szerintem..
http://gamebird.dk/
ui: megvan a ishar3 és a robinson, már nem keresem :] viszont találtam a robinson requimnek a folytatását(remake-jét?), az is Silmarilis féle game, és detto tulélési tipus, ám jovan szebb grafikával és angolul..asszem "Deus" (nincs ex:]) a neve..Ha bárki látja, egy linket vágjon be ide..thnx :]
Most csak ennyi, további jo napot!
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
A kérdésem az volna, hogy nem tudja-e valaki, hogy honnan lehet ezek valamelyikét letölteni, mert nem nagyon leltem eddig rá egyikre sem.
A másik topicban válaszoltam!
http://www.top219.org/abandonware/
http://www.abandonwarering.com/
ui: lehet hogy megemlitette már valaki, nem olvastam még végig az összes hozzászolást..ez esetben bocs. :]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Mamnapság 1 erőmű is kevés...
KoЯn
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Egyébként Szakadt csöves & Revenge trilogy rlz😊
KoЯn
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Úgy tûnik, mindannyiunk érdeke lett összehozni egy gépet neked, ki tudja, miféle nyalánkságok kerülnek mejd elõ a megmaradt DAT szalagokról... 😊))
A DOS, mint olyan, FAT16 filerendszerrel dolgozik, ami valóban azt jelenti, hogy csak egy bizonyos nagyságú vinyót tud lekezelni, ám ez a határ 2GB, (nem tudom, NT-nél is így van-e az FDISK-nél, Win98-nál biztosan: Ha belépsz, mindjárt rákérdez: Engedélyezi-e a 2GB-nál nagyobb merevlemezek használatát?) úgyhogy szerintem éppen elég egy OldGame géphez, jómagam meg cakpakk (Win98 part., DOS part., 2GB közös part., 5GB FAT32-es, csak Win alatti part.) csak 8.4 GB-vel gazdálkodom, és ha nehezen is, de egyelõre elférek, tehát csak simán egy DOS part.-nak elégnek kell lennie 2GB-nak.
thx at infoért, tényleg lusta voltam elolvasni...
ha megvan a gép, oprendszerért, memória managerért stb. írj mailt. nem csak oldgames, oldapps gyûjt(öget)õ is vagyok 8)
l3alF1aKe: de bolond neved van, pastéznom kellett (bocs 8) ), mail megy, benne az áhított progival
Ha esetleg megvan vkinek pls egy emillel dobjon meg jó?
thx ..l3alF1aKe-
That\'s All Folk\'s
Chinsaw: Ha már mindenképp gépet szeretnél az old game-ekhez, tényleg jó egy 486/5x86 -os, én ugyan legaláb 16 mega RAM-mal szerelném, és feltétlenül szerezz be a DOS-hoz (csakis 6.2 vagy 6.22) valami memóriamenedzsert, mert minden old game más-más memóriatípust igényel. Gondolok itt a memmaker (XMS) mellett az Quarterdeck (QEMM) és egy sima EMM386 (EMS) programokra, amikbõl össze tudsz hozni egy multistartup-menüt, és mindíg azzal a configgal indítod a DOS-t, amit az adott játék megkövetel, így elkerülhetõek az örökös "sorról sorra" indítások, minden flottul megy.
Ha ez így bonyolultnak hangzik és megelégszel egy sima 6.2-es DOS-szal is, nagyon szívesen átküldöm, így nem lenne rá gond.
Másrészt már régebben is említettem, hogy minek egy külön gép az old játékokhoz, csinálni kell egy félgigás partíciót a DOS-nak, és megjátszani a többit, amit az elöbb írtam.
Ja, és: HAHAHAHAHA!!! Mi az, nem mennek a jó kis játékok, amikre fáj a fogam??!! Kéne az LBA, meg a Crusader, mi...? 😊))
(Jó, bocs, csak vicc volt!)
Egy linket tudok adni, itt asszem megad majd 3-at ahonnan lelehet tölteni :
www.freeoldies.com
Jó játékot !
NiGG\'a szleng® Törv.Védve. Zseer®
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Amúgy ez valami szörnyû, én itt kutakodom a legjobb játékok után, amiket már évszázadok óta keresek és tessék, a megemlítés után pár héttel a mázlisnak már meg is van! Phöö, ez így nem fair, Fortuna néni!
Leértékelt pisztolyt nem adtak hozzá, amivel fõbe lõhetném magam??!!
Brühühühühühühü...
😊)))
Ekkora pech-et, ilyen is csak nekem lehet...ehh!
Nem jön valaki az ismeretségi körödbõl mostanában M.O.-ra véletlenül?
Ja, és hogy még inkább javuljon a hangulatom, tegnap olvastam a "jó hírt", miszerint nem lesz LBA3, és Didier Chanfrey kivált Frédéric Raynal és Phil Vachy mellõl (LBA hardcore team), pedig eddig remek cimborák voltak, és visszament az Adeline-hoz s nem áll többé szóba az LBA atyjával, Fred Raynal-lal (Most tudtam meg, hogy mind az Adeline Software, mind a Little Big Adventure nevek a Delphine Software tulajdonában vannak, így Fredéknek (már Didier nélkül, ami már nem lesz ugyanaz) egyszerûen nincs is joguk elkészíteni a 3. részt, a tulajdonos szoftverház pedig szintén nem tárgyal Raynal-lal.) ! Remek, még egy jó nagy rúgás belém, ez aztán tényleg hiányzott... 😞(((((((((( !!!!
Egyszerûbb lenne, ha lenne winmx-ed, és megosztanád pl. simcoptr.zip éven, és én le tudnám tölteni! Így nem kell az upload-al bajlódni...