8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • steweee
    aha, ez lesz az, köszi szépen. engem cserbenhagyott a memóriám. hát én így emlékeztem, álmomban sem gondoltam volna hogy 98-as játék. de egy biztos nagy nyomott hagyott bennem, úgy mint a duke vagy a shadow warrior.a maguk idejében a csúcsjátékok voltak, kihagyhatatlan többször végigjátszandó darabok. ha a jelenlegi gép tudná futtatni, még most is néha játszanék velül. de hát a dirX 9c már az nfs porche unleashedet sem engedi
  • PiszkosFred
    Vagy csak latogasson el az id honlapjara ;] (catacombs mar kiforrott fpsnek szamit? ;])
  • sbob
    amit írsz több szempontból sem állja meg a helyét...
    egy DOS-os fps foglalkozott csak ezzel a témával, az pedig a NAM volt...
    Duke Nukem 3D után jelent meg jóval... 1998-ban, szintén Buildes fps-ként...
    az pedig, hogy az első igazán kiforrott fps volt, azt nem gondolod komolyan... vagy ha igen akkor javaslok egy gyorstalpaló DOS-os fps tanfolyamot!
  • dronkZero
    Én kb egy éve letöltöttem az Underdogsról. Szerintem próbáld meg...
  • [Jakuza]
    Uraim nem akarmilyen kincsre bukkantam a neten.
    Ultima Underworld 1 remake
    A project mar majdnem teljesen kesz van.
    Egy-ket kep kedvcsinalonak.Ja amig el nem felejtem a remakehez kell a regi UUW is.

• steweee
    emléxik még vki annak a játéknak a nevére, ahol amerikai katonával kellet irtani a vietnamiakat? tudom volt ilyen sok, de ez volt az első igazán jó fps, a maga idejében mindent túlszárnyal és félig meddig 3d-s volt. bár a bozót meg egyebek 2d-ek voltak, egészen jó volt akkoriban. most hogy játszottam a men of valorral, egyből az a játék jutott eszembe, de már nem tudom a nevét. vmikor a duke nukem előtt jelenhetett meg, legalábbis a 3d kiforrottságot tekintve azt hiszem. még 486on vagy5x86-on játszottam vele
  • batman
    én azt nem használom, de továbbítom az infot! köszi szépen
  • tom12x
    A Starship Titanic megtalálható az edonkey hálózaton, én emule-lal töltöttem le még tavaly. 3 CD, ha jól emlékszem.
  • batman
    köszi szépen, keresem
  • Sheltem
    Az a poén, hogy onnan van, szóval elvileg nem hibás.
  • BBird
    Nem is olyan régi az a játék! :-) 1998-as alkotás. Ha az underdogs-n nincs fenn, akkor nekem sincs ötletem, bár szerintem ott nem lesz.
  • Sheltem
    Sziasztok! Letöltöttem énis a Dosbox 0.63as legújabb verzióját, megy szépen meg minden csak UFO1: Collectors edition ben van olyan problémám, hogy amikor terror site csata van(a rózsaszín keresztes) akkor 1-2 kör után kilép a windowsba. Mitől lehet ez ? Találkozott valaki ezzel?
  • batman
    Uff emberek, kéne egy kis help. Egyik kollégámnak kellene a Starship Titanic: Douglas Adams nevű progi. Hallottatok ti már erről? Én bevallom soha, és a képekből úgy tűnik bazi régi a progi. Ha esetleg valami forrást is tudtok, nagyon hálás leszek.
    Köszi
  • :)
    meg a canon fodder
  • :)
    ami kurva yó vót az a moonstone és a superfrog:)
  • Lynx_TWL
    Dune 2000 KELL! :)

help
  • [Jakuza]
    Nocsak milyen kedvenc kerult bele a mostani Underdogos frissitesbe.
    A Bitmap Bros. altal keszitett Cadaver.
    Nem semmmi volt ez a dragaszag.
  • agyhalál
    Jobb híjján: MS Virtual PC+Windows 98 SE
  • Gary
    Nekem is megvan a 3 ISO, de úgy emléxem, hogy XP-n ment. Igaz, csak az SP1 volt fönn...
  • agyhalál
    ...még annyit hozzátennék, hogy a 3 CD-s ISO-ról van szó.
  • agyhalál
    Sikerült megszereznem a Sanitariumot, de sajnos nem indul el.
    C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és Microsoft Windowsalkalmazásokhoz...
    Windows XP hun SP2
    Van valami tippetek?
    Esetleg marad valami virtuális gépen való futtatás?
  • steweee
    vki leírná hogy hogyan kell meghajtót változtatni, mert így nem tudok játékot elindítani. vmi mount_+a meghajtó neve + vmi. a listáztatás és az exe elindítása megy, de a többire már nem emléxem
  • BBird
    Atari Anthology PS2-re és Xbox-ra.85 játék, 18 arcade (Asteroids, Battlezone, Missile Command), 62 Atari 2600 (Gravitar, Millipede) és öt bónusz cím (Off the Wall, Blackjack, Desert Falcon). Novemberre érkezik a drága. Külföldi ára: $19.99.

Képek - gamershell
  • BBird
    Csak egy valamit javasolhatok: játsz a régebbi részekkel. Mellékesen nekem sosem volt a kezemben egyik rész sem, csak valami rip-ben van meg a 3D verzió. :-)
  • sbob
    ezután az üzi után inkább kíméld szegény sbob-ot...
    és inkább segíts a DL 3-assal...
  • sbob
    és te tartasz nekem előadást?
    Dragon's Lair III:The Curse of Mordread
    ReadySoft/1992
  • BBird
    Amúgy jól látod, nincs róla infóm. A nagy isteneknek sincs idejük minden játékra odafigyelni. :-)
  • BBird
    Dragon's Lair 3D-re gondolsz?
  • BBird
    Tiltakozom! Minőségi gumicucut csak westendben kapni. Lurdy közel van, így ott vásárolni szoktam a bótban kaját, tej, zsömle, óvszer. ;-)
    Euba meg most azért tévedtem el, mert múltkor láttam egy kis nyakláncot, amit muszáj volt megvennem a barátomnak. :-)

Na szerintem most már inkább chateljünk söbobli, mert a többiek szépszednek minket. :-D
  • sbob
    talán nem fogok belehalni... talán...
    nincs egy Dragon's Lair 3-ad?
    bárhonnan szedem a netről mindegyik szórakozik... a Mozartos közjátéknál kéri a DISK 7-et, és ott vége... vagy csak a Win szórakozik velem? nincs valami infod ezzel kapcsolatban?
  • sbob
    következőre velem beszélj meg egy találkozót... garantálom meghúzod magad! mellesleg neked igen változatos programod van:
    Europark-Lurdy-Westend
  • BBird
    Gyenge a neted? Akkor te sosem fogod élvezni a csodás oldalam szépségét, ha karácsonyra kész lesz. :-))
  • BBird
    Loreal, mert megérdemled! :-)
  • sbob
    köszi ez most jót tett az amúgy is tetű net sebességemnek...
  • BBird
    Cisco Heat -> DOSBox rulez. :-)
  • BBird
    Dehogy vagyok ideges, csak vmiért túl nagy a pofám ma. Europarkból jövök, ott is menőmanót játszottam. :-D
  • sbob
    inkább mesélj mivel megy neked a Cisco Heat... DOSBox?
  • BBird
    És ez volt az én legelső játékom is, még ovis voltam, egy Atarin. Imádtam.

- Egy ilyen gépen.

Később jött egy újabb Atari.

És a képen látható Space Invaders. Az is az egyik legelső játékok közé sorolható. :-)
  • sbob
    2396-os üzenetem így szól:
    "milyen PC-s játékot tudsz javasolni 1960-ból?"
    erre te:
    "ha jól tudom, akkor a PONG! kezdetleges változata ekkoriban készült el"

csak nem vagy ideges? :DDD
  • sbob
    szemét? én eddig aszittem a nicked a sötét rövidítése... milyen nyelven kezdődik a szemét b-vel?
    hogy mehetnék át? laza 40 km-re vagy tőlem... meg aztán ki tudja hány M. András lakik a Lurdy közelében... vagy kövessem az elszórt gumicukrot?