8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • BBird
    És mégegyszer NE haragudj, amiért megint megbántottam érzékeny retrovilágod! Egyik tanárom kedvelt mondatával élve: Biztos most is én rontottam el valahol, valamit.
    Korrigálni fogom! :-)
  • BBird
    Alig vártam, hogy Morrowindre felkapd a fejed. :-))
    Magam is amúgy RPG-be sorolom, csak néha semmi küldetést nem vállalok, aztán megy az agyament First Person nézetben való hentelés (FPS stílusban, kevesebb strafe akrobatikával). A magyarítást várom már hozzá, akkor újra felteszem, lementésekkel együtt. :-)
  • BBird
    sbob: Te most direkt érted félre minden szavam, és próbálsz kötekedni, lejáratni, stb? Sokat kell még ehhez tanulnod. :-) Arról nem tehetek, hogy ennyire érzékeny vagy, és magadra vettél pár sort, amivel meg sem vádoltalak. Látom ez az idei év sem a lazaságodról lesz ismert. :-D Te Zombi! :-D

Mellesleg most akkor játszunk ilyen "bibibiii én több oldalt tudok" játékot? Azoknak írtam, akik nem ismerték, nem neked, aki a kisujjából szopja az összes linket, ami .com-ra végződik, és http az eleje. :-P Jobb vagy, mint a google vazeg!

Amúgy nem emeltem egy szintre Seal Team-t eszement FPS szintre. Ha nem tudod ki mit ír, minek ugatsz le engem? Megszokás? Rossz szokás! :-) Idézet magamtól, amit akkor reagáltam: "Volt Vietnámi NAM előtt is, bár az nem FPS volt: Seal Team. :-)" - #2445
    Egy szó itt nem szúrja ki a szemed esetleg?

Arról meg nem tehetek, hogy Te a régi játékokat 50 év múlva is csak a DOS alattiakat fogod vallani. Ha nem tűnt volna fel, 2005 van, s azért a '90-es évek vége nem tavaly volt. Azóta megint rengeteg változás történt. Pl. drágább lett a Sajt burger. Ja és nézz meg egy Thief 1-t és egy Thief 3-t. :-) Igazad van, mindkettő csakis ÚJ játék, szinte semmi különbség. :-D

Tudok különbséget tenni, csak én nem ott húzok vonalat, hogy van-e golyószóró a kezében, vagy nincs...

Téma lezárva, veled nem vitázom, úgyis vagy leugatsz, mert te tudod úgyis jobban, vagy úgyis több linket tudsz. ;-) És úgyis jobb vagy ebben, és mit képzelek én, aki még számítógépet sem látott? :-D Ne reagálj, kímélj! Magadat is! :-)
  • PiszkosFred
    OFF
    FPS csak az egyik modja a Morrowindnek, egy gombnyomas es maris TPS. Botorsag lenne FPSnek titulalni meg csak felveteskent is. Ertem ezalatt azt, hogy az Obliviont folyamatosan az Unreal3-al hasonlitgatjak, pedig a ket jatek eg es fold. Es mar az a bizonyos testresze ki van az emberek tobbsegenek, mert ezt nem kepes felfogni a fragmanias kvekagyu tojashejas tarsadalom, es hangoztatja hogy de szebb, meg de jobb, az o linearis fpsuk mint a hirek alapjan elkepzelt elo fantasyszimulator ;] De nem is ez a lenyeg (es foleg ez nem az a a topik), hanem az, hogy a szerepjatekok kapcsan fps talan egyedul a vampire: bloodlines-ra igaz, illetve ugy fogalmazok, hogy arra mindenkepen illik (most mas nem jut eszembe sajnos, a delelotti baleset hire sajnos lenullazta az agyam...)
    ON
  • sbob
    a linkek 90%-át még én is ismertem... szóval ez szerény próbálkozás volt részedről...

élvezettel nézem, hogy nem tudsz mit kezdeni irományommal... a zombi felemlegetése szemét dolog volt tőled, de nem is vártam mást... az pedig a legnagyobb kamu, hogy én hasonlítgattam volna fps-eket más játékokkal... főleg nem mai játékkal, mert azokat nem tartom semmire se... szóval ilyet én nem emlegettem...
    ahhoz viszont gratulálni tudok csak, hogy egy eszement first person shooter szintjére zülleszted a Seal Teamet...
    tudom, hogy a kategóriába sorolás neked problémát jelent, ez már nem az első eset, de nekem Windowsos játékot ne hozz fel itt példaként ha megkérhetlek...
    ha nem fogod fel, hogy a first person és a first person shooter között mi a különbség, inkább magadat rúgdosd, ne a szerencsétlen szemeteseket... vagy pedig kapj be egy gumicukrot, az talán lehűt...
  • BBird
    sbob: Mégegyszer harapsz, megrugdosom az utcai szemeteseket! :-P
  • BBird
    sbob: sztem azt már mindenki tudja. :-P Azért nem említettem, mert amit ma hirtelen találtam linket, gondoltam megosztom, mert spec. ezek közül keveset ismertem. a petting oldal is jó ideje nem müxött, most meg újra van.

Amúgy annyira kusza a kategóriába sorolás, pl Thief is FPS elvileg, mégsincs benne golyószóró. :-)
    Nálam spec. általában nincs olyan, hogy FP"S". Ahol first person van, nálam az már egy kategória. Főleg azokat számolom ide, ahol teljes mozgás szabadság van, nem úgy, mint mondjuk Eye of Beholdernél, vagy a korai Might&Magicnél, Death Knights of Krynn (FP része).
    Morrowindet is sajnos néha FP(s)-be veszem, pedig RPG. Deus Ex is rpg, mégis FPS. A Jedi Knight 2 is FPS, mégis TPS.
    Amúgy nagy hiba az alap FPS-t összehasonlítani a mai FPS játékok többségével, mint pl. Operation Flashpoint. Ég és föld.
    De a Zombi HELIKOPTER játék is FP. ;-))))
  • sbob
    3-Demon mint első fps? viccnek is rossz... legfeljebb fp... az s nem kell oda... úgy nem hibázna a dolog...
    Seal Team marhára nem fps...
    durva dolog egy szintre tolni egy Doom-mal... a first person shooter összetétel több helyüt is hibádzik... nemcsak first person, és kicsit több taktikai érzék kell hozzá mint a Doom-hoz... persze elnézem neked ezt a bakit, hisz mint írtad nem sok sikerélményed volt vele!
    de remélem végre meggyőztelek, és nem fonod tovább gondolataid burjánzó szálait, mert abból egyenesen az következne, hogy a Dungeon Master vagy akár az Ultima Underworld is fps...

szép felsorolás, de óriási baki kihagyni Dohi barátom honlapját... ha már említetted a c64-es játékokat...
  • BBird
    Ez nem olyan "letölthető" változat. Neten játszható. :-)
  • Hmuda
    Én is találtam Lemmings-t de sajna nem volt hozzá törés és kérte a lemezt. :-(
  • BBird
    Mi az az FPS? És a Seal Team? Jaa, hogy olyan, mint 3-Demon? :-P Nekem az az első FPS. ;-))))

szanihu-n leltem fórumban csomó linket: c-64 könyvek programozáshoz, cov újságok, spectrum, játékok, programok, vicces képek, minden... ömlesztve, hátha valakinek hasznos cucc lesz köztük:
    http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/begins/news.index.html
    http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/cbooks/books.html
    ftp://ftp.worldofspectrum.org/pub/sinclair/
    http://c64.rulez.org/tokmak/
    http://singularcrew.hu/news/
    http://www.ocf.berkeley.edu/~derekyu/pr0n/gallery.html
    ftp://c64.rulez.org/pub/c64/Scene/

és a végére egy netre rakott origin lemmings:
    http://193.151.73.87/games/lemmings/
  • sbob
    oké, megnyugtató... :)
  • Hmuda
    Már mindkető megoldódott kösz.
  • sbob
    Alien Legacy megoldható...
  • sbob
    kitüntetést érdemelnél ezért a postért! ;)
  • sbob
    tudod az élők utálják ha temetik őket...
    főoldalon az uccsó frissítés: 2004. december 27.
  • sbob
    php védelem van a letöltésen... egyszerűbb mint a HOTU-é, mindösszesen ki kéne kapcsolni a letöltésvezérlőt... nem nagy cucc, külföldön is így megy mindenhol, nem gondoltuk anno, hogy ez problémát fog okozni...
    a fórumba ki volt írva az tuti, csak pár tizenéves törölte a múltkor, hogy bebizonyítsa, hogy eljárt felettünk illetve a DOS felett az idő... :\
  • sbob
    Catacombs? szerintem igen... az első fps volt az a trilógia...
  • sbob
    arany black madárkám! nem a semmiért írtam fps-et... külön a te kedvedért írtam oda...
    még csak az hiányzik, hogy te mesélj nekem a Seal Team-ről... :P
  • Cujo01
    Az volt a kedvencem..
  • Gary
    Kár, hogy a Creatures, csak mint link van a fölsorolásban, a játék még sehol :(
  • Crokin
    Mindenki örüljön a linknek és kész :) Éljen a http://www.remakes.org/website/index.php :)
  • [Jakuza]
    En meg csak gratulalni tudok, hogy nem hasznalod a keresot, vagy nem olvasol vissza. :PPP
  • BBird
    Én is ismerem már egy jó ideje. ;-PP
  • Voltan
    Ez nem igaz! Még a Skool Daze remake-je is fennt van! Hu-hú, micsoda kincsesbánya!
  • Crokin
    Én magamtól találtam meg (nem egy nagy cucc). De azért engedd meg, hogy gratuláljak Neked, mivel Te már évek óta ismered
  • Crokin
    Pirates! rajongóknak.
  • [Jakuza]
    Latom vegre megjegyeztetek azt a honlapot amit mar vagy 2-3 eve favorizalok.
  • steweee
    köszi mindenkinek a linkeket, most böngészgetem őket
  • Crokin
    Hmm, itt érdemes lenne körülnézned :) Barbarian, bruce lee és még egy RAKAT remake!
    Jó szórakozást !
  • dronkZero
    Ááááá, királlyyy! Régóta kerestem egy játszható verziót belőle...
    Amiga emulátorral nem ment, C64 emulátorral meg csúnya és lassú..
    Köszi! :)
  • BBird
    np, nm, ok. :-)
  • Hmuda
    Kira, a retrogames is működik Fg nélkül. Ezer hála mindenkinek. :-)
  • Hmuda
    Ezer hála és köszönet, lent van, működik, eddig is ezt gyűrtem az utolsó üzim óta. Már majdnem elfelejtettem mennyire összetett és izgalmas ez a kis stratégia. :-)
  • Hmuda
    Tegnap este is kétszer legyűrtem a Moo1-et. Szinte örülök, hogy szétment a kártyám, végre tudok rendesen nosztalgiázni. :-)
  • Hmuda
    Hüha, töltődik. Remélem nem akad meg félúton. Imádom azt a gamét. :-)
  • rorr
    az f1gp2 tölthető valahonnan? sajnos nem találom!
  • rorr
    a wings of fury remake tölthető innen szerintem fasza!
    http://www.abandonia.com/
  • Hmuda
    Kezd ez a tendencia megvalósulni és a legeslegjobb példa erre a Pirates! remake. Szvsz nagyon jól sikerült darab lett. :-)
  • Hmuda
    Köszike megnézem. :-)

Wanted: még nézelődök egy darabig és ha addig nincs emg akkor megköszönném (ha fel tudod tölteni valahova). :-)