Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyerekek valaki a monkey island 2 beirasi kodok logikajat mondja mar meg mert nem boldugolok vele hogy mit hova kell irni es mar szeretnek vele nyomni nagyon!! ja es nem tudja valaki hogy a monkey island 3-at honnan szedhetnem le? (lucasart utolso szepen kivitelezett kalandjateka 😞()
Hello!
keresek egy játékot,nem tudom milyen régi de a neve azt hiszem Sub Commander ha valaki tudja honnan lehet letölteni,az légyszi írja meg.
köszi
keresek egy játékot,nem tudom milyen régi de a neve azt hiszem Sub Commander ha valaki tudja honnan lehet letölteni,az légyszi írja meg.
köszi
gratula... én is... 

ettől a PQ4-től már csömöröm van....
szenvedek mert itthon csak Win alá akarja felrakni az meg kiszámíthatatlan következményekkel szokott járni, ha ilyen régi gamét installálok új rendszerre... most én a bulgár oldalról próbálom leszenvedni.... csak nehézkes...
szenvedek mert itthon csak Win alá akarja felrakni az meg kiszámíthatatlan következményekkel szokott járni, ha ilyen régi gamét installálok új rendszerre... most én a bulgár oldalról próbálom leszenvedni.... csak nehézkes...

Police Quest 4 -et nem tudja valaki honnan szerezhetnem meg mert a francia verzioban nem lehet tovabbjutni es eleg sok benne a szamomra uj szo 😞
nem tud valaki crackelt monkey 2-hoz cracket vagy crackelt valtozatot? mert nagyon idegesito az a kod beirogatas allandoan es tok ritkan fogadja csak el
ok mar megoldottam a hang problemat csak egy fixet kellet keresnem az oldtrash.comon egyebkent nem lehetett volna megcsinalni 😞 de a lenyeg hogy muxik 😊) es van jo kis hang 😊)
Én egy Aces of the Deep-et ismerek, azt a Dynamix adta ki a 90es évek derekán, megcsinálva vele a tengeralattjáró-szimulátorok mintapéldáját. Ha erre gondolsz, akkor ez kábé 6-7mb, legalábbis igy emléxem. Ha ez a game kellene, akkor holnap feltöltöm valahova ha megtalálom addig és adom a linket.. Ha nem ezt keresed, akkor tárgytalan az egész :]
én sem vagyok xp-bajnok, de ha 98 alatt kéne, akkor vezérlőpult>rendszer>eszközkezelő-nél kezdeném a kutakodást
vagyis X-COM 3
Hali! UFO 3 van valakinek?
Tudjátok az rész amikor már valós idoben is mehetett a csata...
Tudjátok az rész amikor már valós idoben is mehetett a csata...
Próbáld ki a default sound blaster beállításokat irq7; dma1; i/o 220
Nekem ezekkel a legtöbb progi megy, bár így is van ami nem.
Nekem ezekkel a legtöbb progi megy, bár így is van ami nem.

egy kicsit visszaszívom, tényleg sok minden itt van, csak éppen az a cím, ami mellett piros 4zet van, nem letölthető, hanem megvásárolható... 😞 SUX 😞
http://www.classic-trash.com
lehet, hogy ismert, ez eddig a legjobb, amit láttam!
lehet, hogy ismert, ez eddig a legjobb, amit láttam!
utána meg valami cliquez ici
telecharge, vagy mi a fene
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
francia oldalrol hogy lehet letolteni mire kell kattintani mert en download feliratot nem lattam sehol... 😞(
SB LIVE : nagyon jo lenne ha valaki tudna segiteni a hangkartya ugyeben mert nem fasza hogy egyik dosos jatekban sincs zene! 😞( hisz regen tobb zene volt egy jatekban mint effekt... (hangeffektek jok csak a zene nem korrekt)
SB LIVE : nagyon jo lenne ha valaki tudna segiteni a hangkartya ugyeben mert nem fasza hogy egyik dosos jatekban sincs zene! 😞( hisz regen tobb zene volt egy jatekban mint effekt... (hangeffektek jok csak a zene nem korrekt)
Nekem olyan hely kellene ahonnan le tudom szedni az F1Gp2-t.
viszont a francia oldalról jön ezerrel az anyag 😊
csak arra kell vigyázni, hogy van 1-2, ami franciául van fenn 😞 csekkolni kell a zászlókat
csak arra kell vigyázni, hogy van 1-2, ami franciául van fenn 😞 csekkolni kell a zászlókat
ugyanez a tapasztalat, k.rva lassú 😞
bár permission denied-et még nem kaptam, sztem ez akkor van, ha egyszerre 30-nál többen próbálnak letölteni, ezt írják is...
azt azért ne feledjétek, hogy Bulgáriáról van szó

bár permission denied-et még nem kaptam, sztem ez akkor van, ha egyszerre 30-nál többen próbálnak letölteni, ezt írják is...
azt azért ne feledjétek, hogy Bulgáriáról van szó

Jaja. Flashgettel 1 szálon tudok szedni, átlag 2-2,5k-val. Ami még nem lenne rossz, mert mellette jöhet más is, csakhogy nemtom miért, de 100k-ként megszakad, majd rekonnekt és folytatja. Az egészet ha nézem, végülis lejön amit akarok és ennek örülök, de hát a körülmény, az picit bosszant engem is. Dehát jobb mintha nem lenne..
talán majd később... 

nem tudom de még mindig nem enged engem se!
nekem is csak egy szálon enged kb 2k-val... már ha enged!
nekem is csak egy szálon enged kb 2k-val... már ha enged!

már meg akartam kérdezni, csak nekem megy ilyen "rosszul" a letöltés erről a bolgár oldalról? vagy nektek gyorsan megy a letöltés?

most én se tudok leszedni semmit!
szerintem ma halott a szerver!
szerintem ma halott a szerver!

nem csak neked volt az indy hangjával bajod, de az a srác aztán felrakta az otthoni ezeréves pc-jére és ott ment, nekem 64-gyel megy, de a Live-val lehetnek bajok...

http://oldgames.bgbest.net/
sbob írta egy kicsit lejjebb 😊
sbob írta egy kicsit lejjebb 😊
azon a bolgár oldalon nézz körül, sierra és lucasarts ügyben egyaránt...
Nincs ötletem, max állits be speaker-t, ennyi 😛 Nemtom mi lehet a gond, nálam volt hang, ugy emléxem. (holnap majd megnézem)
😊))
nem tudsz valami jo letotlesi helyet? mert amiket talaltam eddgi azokrol nem tudom hol lehet letolteni
nem tudsz valami jo letotlesi helyet? mert amiket talaltam eddgi azokrol nem tudom hol lehet letolteni
sajna a délalbánt még gyakorolnom kell....
egyébként az oldal angolul van...
az oldalhoz még annyit, hogy a linkeket a Getrighttal tudtam csak kiszedni belőle, a DAP foga belebukott... mindenesetre ha valakinek gondja lenne vele segítek...
hja még valami az oldal kicsit le van terhelve, így a letöltés elég nehezen megy. a fórumukban pedig van linkajánló topik, bár angolul, de azért érthető...
egyébként az oldal angolul van...
az oldalhoz még annyit, hogy a linkeket a Getrighttal tudtam csak kiszedni belőle, a DAP foga belebukott... mindenesetre ha valakinek gondja lenne vele segítek...
hja még valami az oldal kicsit le van terhelve, így a letöltés elég nehezen megy. a fórumukban pedig van linkajánló topik, bár angolul, de azért érthető...

a tékozló fiú visszatért!
helló, i.c.ram, rég láttalak itt... 8)
helló, i.c.ram, rég láttalak itt... 8)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ez az utsó két oldal, a francia rolikátol és a másik sbobtol nagyon jo. Köszi a linkeket, van pár unikum, amit végre sikerül ugynézki megszerezni :]
Király! 😊
Asszem nekiállok töltögetni:
Panzer General
Fantasy General
Projekt X
stb... 😊)))))))))))
Asszem nekiállok töltögetni:
Panzer General
Fantasy General
Projekt X
stb... 😊)))))))))))
Halihó!
nézzetek el errefelé is:
nem rossz...
ui.:
épp egy bulgár srácnak magyarázom a magyar nyelv szépségeit...
nézzetek el errefelé is:
nem rossz...
ui.:
épp egy bulgár srácnak magyarázom a magyar nyelv szépségeit...

itt is érdemes körülnézni:
www.abandonware-france.org
nevéből adódóan francia nyelvű 😞
a legfontosabb: download=telecharger 😊
www.abandonware-france.org
nevéből adódóan francia nyelvű 😞
a legfontosabb: download=telecharger 😊
http://www.extra.hu/runner/letoltes.htm
vagy
http://webking.hu/dp/mainpage.htm > Arcade-szekció
vagy
http://webking.hu/dp/mainpage.htm > Arcade-szekció