Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
van egy régi jatek dave a neve. nincs meg vkinek?

I.C.ram
gyerekek valaki a monkey island 2 beirasi kodok logikajat mondja mar meg mert nem boldugolok vele hogy mit hova kell irni es mar szeretnek vele nyomni nagyon!! ja es nem tudja valaki hogy a monkey island 3-at honnan szedhetnem le? (lucasart utolso szepen kivitelezett kalandjateka 😞()
Hello!
keresek egy játékot,nem tudom milyen régi de a neve azt hiszem Sub Commander ha valaki tudja honnan lehet letölteni,az légyszi írja meg.
köszi
I.C.ram
bar annyira azert nem jo a jatek mint hittem 😞(

the diget nem tudjatok honnan szedhetnem le?
gratula... én is...

I.C.ram
na leszedtem
ettől a PQ4-től már csömöröm van....
szenvedek mert itthon csak Win alá akarja felrakni az meg kiszámíthatatlan következményekkel szokott járni, ha ilyen régi gamét installálok új rendszerre... most én a bulgár oldalról próbálom leszenvedni.... csak nehézkes...

I.C.ram
Police Quest 4 -et nem tudja valaki honnan szerezhetnem meg mert a francia verzioban nem lehet tovabbjutni es eleg sok benne a szamomra uj szo 😞
I.C.ram
nem tud valaki crackelt monkey 2-hoz cracket vagy crackelt valtozatot? mert nagyon idegesito az a kod beirogatas allandoan es tok ritkan fogadja csak el
I.C.ram
ok mar megoldottam a hang problemat csak egy fixet kellet keresnem az oldtrash.comon egyebkent nem lehetett volna megcsinalni 😞 de a lenyeg hogy muxik 😊) es van jo kis hang 😊)
EqUiNooX
Én egy Aces of the Deep-et ismerek, azt a Dynamix adta ki a 90es évek derekán, megcsinálva vele a tengeralattjáró-szimulátorok mintapéldáját. Ha erre gondolsz, akkor ez kábé 6-7mb, legalábbis igy emléxem. Ha ez a game kellene, akkor holnap feltöltöm valahova ha megtalálom addig és adom a linket.. Ha nem ezt keresed, akkor tárgytalan az egész :]
én sem vagyok xp-bajnok, de ha 98 alatt kéne, akkor vezérlőpult>rendszer>eszközkezelő-nél kezdeném a kutakodást

mad mind
Sajna az xp-t nem ismerem.

I.C.ram
hol tudom ezeket beallitani windows xp-ben?
hun-ter
hali nem tudja valaki honnan tudnám leszedni lehetőleg iso-ban a Lands of Lore 2-3-at?
vagyis X-COM 3

Hali! UFO 3 van valakinek?
Tudjátok az rész amikor már valós idoben is mehetett a csata...

mad mind
Próbáld ki a default sound blaster beállításokat irq7; dma1; i/o 220
Nekem ezekkel a legtöbb progi megy, bár így is van ami nem.

egy kicsit visszaszívom, tényleg sok minden itt van, csak éppen az a cím, ami mellett piros 4zet van, nem letölthető, hanem megvásárolható... 😞 SUX 😞

http://www.classic-trash.com

lehet, hogy ismert, ez eddig a legjobb, amit láttam!

utána meg valami cliquez ici

Rip
telecharge, vagy mi a fene

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

I.C.ram
francia oldalrol hogy lehet letolteni mire kell kattintani mert en download feliratot nem lattam sehol... 😞(

SB LIVE : nagyon jo lenne ha valaki tudna segiteni a hangkartya ugyeben mert nem fasza hogy egyik dosos jatekban sincs zene! 😞( hisz regen tobb zene volt egy jatekban mint effekt... (hangeffektek jok csak a zene nem korrekt)
Nekem olyan hely kellene ahonnan le tudom szedni az F1Gp2-t.
viszont a francia oldalról jön ezerrel az anyag 😊
csak arra kell vigyázni, hogy van 1-2, ami franciául van fenn 😞 csekkolni kell a zászlókat

ugyanez a tapasztalat, k.rva lassú 😞
bár permission denied-et még nem kaptam, sztem ez akkor van, ha egyszerre 30-nál többen próbálnak letölteni, ezt írják is...
azt azért ne feledjétek, hogy Bulgáriáról van szó

EqUiNooX
Jaja. Flashgettel 1 szálon tudok szedni, átlag 2-2,5k-val. Ami még nem lenne rossz, mert mellette jöhet más is, csakhogy nemtom miért, de 100k-ként megszakad, majd rekonnekt és folytatja. Az egészet ha nézem, végülis lejön amit akarok és ennek örülök, de hát a körülmény, az picit bosszant engem is. Dehát jobb mintha nem lenne..
talán majd később...

nem tudom de még mindig nem enged engem se!
nekem is csak egy szálon enged kb 2k-val... már ha enged!

már meg akartam kérdezni, csak nekem megy ilyen "rosszul" a letöltés erről a bolgár oldalról? vagy nektek gyorsan megy a letöltés?

most én se tudok leszedni semmit!
szerintem ma halott a szerver!

nem csak neked volt az indy hangjával bajod, de az a srác aztán felrakta az otthoni ezeréves pc-jére és ott ment, nekem 64-gyel megy, de a Live-val lehetnek bajok...

http://oldgames.bgbest.net/
sbob írta egy kicsit lejjebb 😊

I.C.ram
milyen oldalon?? jol ird mar le a cimet
azon a bolgár oldalon nézz körül, sierra és lucasarts ügyben egyaránt...

EqUiNooX
Nincs ötletem, max állits be speaker-t, ennyi 😛 Nemtom mi lehet a gond, nálam volt hang, ugy emléxem. (holnap majd megnézem)
I.C.ram
Sound Blaster Live! Value van nekem
I.C.ram
csuszik a topic es meg nem kaptam vlaaszt
I.C.ram
miert nincs hang nekem az indy 4-ben? 😞((
I.C.ram
😊))

nem tudsz valami jo letotlesi helyet? mert amiket talaltam eddgi azokrol nem tudom hol lehet letolteni
sajna a délalbánt még gyakorolnom kell....
egyébként az oldal angolul van...
az oldalhoz még annyit, hogy a linkeket a Getrighttal tudtam csak kiszedni belőle, a DAP foga belebukott... mindenesetre ha valakinek gondja lenne vele segítek...
hja még valami az oldal kicsit le van terhelve, így a letöltés elég nehezen megy. a fórumukban pedig van linkajánló topik, bár angolul, de azért érthető...

a tékozló fiú visszatért!
helló, i.c.ram, rég láttalak itt... 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

I.C.ram
es sierrasok !
I.C.ram
mondjatok olyan oldalkat ahol foleg regi luacasarts gamek vannak
EqUiNooX
Ez az utsó két oldal, a francia rolikátol és a másik sbobtol nagyon jo. Köszi a linkeket, van pár unikum, amit végre sikerül ugynézki megszerezni :]
Király! 😊
Asszem nekiállok töltögetni:
Panzer General
Fantasy General
Projekt X
stb... 😊)))))))))))

Halihó!
nézzetek el errefelé is:
http://oldgames.bgbest.net/
nem rossz...
ui.:
épp egy bulgár srácnak magyarázom a magyar nyelv szépségeit...

itt is érdemes körülnézni:
www.abandonware-france.org
nevéből adódóan francia nyelvű 😞
a legfontosabb: download=telecharger 😊

http://www.extra.hu/runner/letoltes.htm

vagy

http://webking.hu/dp/mainpage.htm > Arcade-szekció