8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
steweee #2482 most hogy láttam vhol hogy vadiújc64eket(gondolom cartridge-es:))) játékokkal együtt elkezdtem forgalmazni, felvetődik kérdés hogy miért nem veszik meg potom pénzért az évtizedes játékok licenszdíjait és kezdik el őket megvalósítani mai csili-vili játékká. nemrég játszottam a duke nukem manhattan projecttel, és bár három évvel ezelőtti játék, majdnem lehidaltam tőle hogy mit ki lehet hozni egy kétdés játékból. vmi ilyesmi enginenel és grafikával játszani a régi nagyokkal felemelő érzés lenne, főleg hogy a játékmenetet és egyebeket ki sem kellene találni, legfeljebb pár új pálya, többféle fegyverzet, egyéb extrák, de csak ami amúgy is magától értetődik manapság ennyi játék után, és azért egy ilyen szép, de nem igazi háromdés játékot egy közepes programozó csapat is meg tudna igen jóra csinálni. én legszivesebben a www, a hunchback, barbarian, wings of fury, bruce lee, impossible missionra emléxem, persze volt még rengetet más jó játék is -
#2481 Ha jól emlékszem, valamelyik első cd-men megvan a gamma. (rip)
Ha még aktuális, szerdára meg tudom nézni neked.
-
#2480 Na most lehet becsaplak, de:
Link
Login kell, meg valami credit... nemtom, hogy müxik, nem olvastam el a szabályzatot, de hátha. :-) -
#2479 Kösz most megyek vizsgázni, majd kipróbálom és kösz az infót. :-)
BBird: naná hogy tudom hogy megy az underdogs, az egyik ekdvenc oldgamez lelőhelyem. :-)))
Csak sajna pont az Alien Legacy nincs fent. :-( -
#2478 Ja, hogy én voltam figyelmetlen? Lehet jobban kellene néha követni az eseményeket!? ;-) -
polux #2477 jó jó, :) de én a retrogamesről beszéltem, mert azt írta hogy nem lehet onnan letölteni. :) -
#2476 repro: Az nem fog fájni neki, s nem félted, hogy attól eltörik? :-)
Hmuda mesterből nehezen nézem ki, hogy nem olvasta el az underdogs használati útmutatóját. Ott letöltés előtt le van írva, hogy mit lehet és mit nem, és hogy mennyi ban(án) jár, ha csalunk. ;-) -
polux #2475 Hmuda: Az oldal jó! (retro) Megy a letöltés is, csak le van tiltva minden letöltésvezérlő. Ha kikapcsolod simán lejön minden. -
#2474 az isten lenne
-
#2473 Ha BPn laksz hozzádvágom a CDt. -
#2472 tréfarépa -
#2471 Meglehet. :P -
#2470 Meg idegrenszert ;] Viszont az első multiplayerrel rendelkező gammák egyike, melyet mi (hétköznapi életben) is sokszor felemlegetünk... -
#2469 Ezt mé' mondod?
Gondoltam, csak megnézem azt a linket.. aztán működött az oldal... Le is rántottam egy jópár játékot hirtelen... -
Dave77 #2468 Wizard Of Wor - Sok piros gombos joy-t megevett...
-
Dave77 #2467 Donkey Kong rulez! -
#2466 sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy valahonnan meg lehet e szerezni a TES:Daggerfall-t ?
thnx -
#2465 Ja nem csak hát ha már frissült a dosbox és a kártya is kampec akkor már kihasználom. No harm done. :-) -
#2464 Kár. Pedig egy csomó dolog rajta van ami kellett volan (Civ1, Elite2, Colo, stb). -
#2463 Mármint úgy értettem, hogy csak a videokártyád döglött be, nem a géped - ergo még mindig nagy gép + winxp a konfig, ezért nem éppen DOSos vagy nagyon régi wines játékokat keresel. Nem akartalak én megbántani, félre ne értsd. Csak azt hittem valami 2es mx (vagy mittomén mi a tartalék kártyád)-hoz keresel olyan gammát, ami még aránylag játszható azon... Sorry ;] -
#2462 Szegény retro már régen bedöglött ha jól emlékszem. Pedig sok cuccot szedtem le róla anno. -
#2461 Amúgy jó oldal lenne, csak semmit nem hajlandó letölteni. Kár. -
#2460 Nézegettem a retrogames-t és kicsit mellbevágott, hogy szerinted ez nekem túl retró. Én Enterpriseon nőttem fel. -
#2459 Nem vagy egyedül vele, mai napig keresem a madtv 2. részét angolul. (németül megvan, de már megkopott a tudás;]) -
#2458 HEllo!
Nekem régi játékok közül nagyon bejön a MAD TV és a SimFarm!
Ezek királyul meglettek csinálva! (korhoz képest!) -
#2457 Mivan most az abadonnal? Az egyetlen játék amit be tudtam szerezni az a moonbase volt. :-( Régebben pillanatok alatt megvolt minden. -
#2456 Na közben valamiért bedöglött az underdogs és már a pár megás Civ1 se jön le végig. :-((( -
#2455 Közben a lista bővült az Elite2-vel is. Sajna az oldalon amit találtam már nincs fent. :-( -
#2454 Amúgy tuti, hogy van valami univerzális keresőoldal, mert régebben már kersgéltem vele, csak azóta valahogy nem találom. Ott sok oldal volt feltüntetve és mindegyikben lehetett keresni egyszerre. -
#2453 Underdogs sajna túl "legális". Ott csak azok szedhetőek le amik abszolút nyiltak lettek. Igazából jelenleg az Alien Legacy érdekelne. -
#2452 www.the-underdogs.org a legnagyobb, ami azon nincs, az vagy nem letezik, vagy google-el megtalalhato ket perc alatt. De van valami abandonware ring nevezetu toplistas szervezodes, ott is erdemes. (linkjet sajna nemtudom). http://retrogames.intranet.hu/ meg szerintem mar tul retro neked, de azert nezz szet. Ennyi igy hirtelen. -
#2451 Azt hiszem,a Gimme.dll-röl van szó! -
#2450 Nekem simán megy a Porsche Unleashed! Dx9c Winxp 9600 Pro.Egy filét kellett törölni,mert akadt mint az állaT...
Meg nem mondom már melyiket...Valami Dll file. -
#2449 Hm. Kellene egy abbadonware linkgyüjtemény. Most ment tönkre a videokártyám és ennél jobb alkalom nincs is, minthogy elővegyem a régi nagy neveket. :-) -
steweee #2448 nfs porche unleashed et lehet vhogy futtatni ? pedig 2k játék, és nem akar működni. gondolom dirx vagy driver miatt -
#2447 Nem rossz ötleted adtál magadnak! :-) És ezt most komolyan mondom, mert amilyen reflexek kellenek a mai játékokhoz..., pár hónapja valami régi játékot elkapartam, amiben elakadtam még évekkel ezelőtt, s szinte csukott szemmel végig vittem. Prehistorikot is régen végig szenvedtem, aztán mostanában fél óra alatt kivégeztem.
Ez kb. olyan, mint a Vissza a jövőbe 2.-ben, amikor a Marty megmutatta a jövőben a kölyköknek a nosztalgia bárban a cowboy-s arcade játékot. Azok meg lefikázták... :-D -
#2446 Es amiben sosem ertem oda egy katonaval sem az exit/felszallo pontra. De nagyon nagy elmeny volt osonni elore a csapattal, a dzsungelben, kiszurni egy orjaratot, es megprobalni likvidalni oket. Sajnos mindig elbaltaztam ;] A falvakban meg aztan plane, ott mar az elejen kampec.. Lehet elo kellene venni megint, jopar evvel kesobb hatha tobb szerencsem lesz... -
#2445 Volt Vietnámi NAM előtt is, bár az nem FPS volt: Seal Team. :-) -
#2444 Sziasztok!
Felraktam a Silvert de valamiért nem megy.. Valaki játszik még manapság ezzel a nagyszerü kis játékkal? -
#2443 Próbáld ki virtual PCvel, majd emulálj egy win98at, dx5el ;] Habár ez csak tipp, amikor használtam a dosbox előtt, csak dos miatt kellett, winre nem próbáltam ki.