8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • BBird
    Ezekkel kapcsolatban érdemes valamit tudni, vagy csak ezek a kedvenceid? :-)
  • csum666
    Time commando:D
    Rise 2:)
    and so on
    SNES....
  • rtfmZoli
    adj meg tárhely korlát nélküli helyet,túl nagyok sorry
  • rtfmZoli
    www.freeweb/csproba/ TA zenék, Total Annihiliton Core Contingency feltöltés alatt(nem találtam meg a mission fileokat,csak ami skirmishez kell azokat+néhány alap dolog ami kell)

http://tazone.tauniverse.com/

Totala 3d ben:
    http://taspring.clan-sy.com/
  • ollie
    volt
  • BBird
    Az hiszem a TA:Kingdoms is volt teljes játék a guruban. Vagy tévedek? :-)
  • rtfmZoli
    Cavedog(megszünt)
    Total Annihilition 1997 dec arm/core oldal(ez a jobb, Pc guruban volt teljes game, még játszanak is vele MSN-en is)
    TA:Kingdoms 1999 4 faj
  • Nightrun
    A leírásod nekem is ismerős, de nem emlékszem, hogy mi a játékn neve...
  • Cicero
    Hellósztok! Kéne egy nem egy olyan régi, asszem 1999-es stratégiai játék. Kingdom.. Nemtom honnan lehet leszedni és nemis biztos hogy a teljes neve Kingdom... Qurvára nem emlékszem rá, 8 éves voltam amikor megszereztem a demóját... Valami halott izékkel kelett menni, és a menüje egy ilyen "ikon" (ami a templomokban is szokott lenni") volt... Ha valaki felismeri azt pls szóljon, volt benne varázserő is amivel lehetett építeni házakat meg ilyen hülyeségek voltak benne, olyan WarCraft feelingje volt.
  • BBird
    Elolvastad az underdogs letöltő oldalán levő infót, hogy mit kell csinálni vele azért, hogy működésre bírd? Vagy esetleg dosbox emulátorral próbáltad?
  • Apus
    Üdv! Keresem az Empire of the Ants című gémet. Tudtok valami címet adni ahonnan lehúzhatnám?
  • ZR
    Hi All!

Ezt keresem: Conquest of the New World - Deluxe Edition

Az alapverzió megvan, ez is megvolt, csak elhagytam valahol...
    Nem bújkál egy példány valakinél?
    Nem túl elterjedt progi nálunk...
  • Nightrun
    Oh, danke. Meg is próbálom, mert régi nagy kedvencem, de eddig csak egyszer játszottam vele egy barátomnál. Ha jól tudom, akkor innen szedtem le a TFX-et is, de az nem akart indulni semmilyen áron sem. Na mentem...
  • Hmuda
    Nem kell reg. Csak kikeresed a játékot, lemész az adatlapjához és ha a letöltésnél kiírja, hogy "HERE", akkor klikk, látni fogsz egy kódot, amit be kell írni a megfelelő mezőbe (kis és nagy betű számít), aztán már indul is a letöltés.
  • Nightrun
    De az underdogs-ra nem kell regisztrálni magad? Mert én próbáltam már vagy fél évvel ezelött, de akkor nem tudtam magam regisztrálni. Egyébként tényleg sokminden megtalálható az oldalon!
  • dronkZero
    Honnan?
  • Hmuda
    Én asszem az underdogsról szereztem be anno (nem biztos), de sajna a dosbox még nagyon birkózik vele).
  • Nightrun
    Nem vágjátok, hogy a Constructor-t honan tudom leszedni? Jó lenne a Win 95-ös verzió is.Na csá.
  • Zozo76

Carrier Command

A magat nemes egyszerusseggel csak "Masters of Strategy" cimmel hirdeto RAINBIRD ceg neve mar eleg regota a minoseget jelenti a kaland es a strategia/arcade jatekok rajongoinak - gondlojunk csak az AMIGA-n futo MIDWINTER-re, UNIVERSAL MIITARY SIMULATOR-ra vagy a C64-en a mar klasszikusnak szamito THE PAWN-ra vagy mondjuk a WEIRD DREAMS-re. A CARRIER COMMAND c. programjuk AMIGA verziojanak megjelenese kb. 1 evvel elozte meg a C64-est es nagyon gyorsan felszaladt a kategoria sikerlistaira - a C64-es iden (!) tavasszal jelent meg.
    ...

reszlet: 1990 december - Commodore Vilag 12. (53ft). (12.oldal)

Akkor a kedvenc jatekom volt. Istenem azok az idok...
  • PTW
    Daggerfalt is le lehet tölteni!

Csak az abaj vele hogy nagyon, nagyon utálja XP-t, ugyanis eg yolyan bugot produkál, hogy a quest szörnyek/itemek láthatatlanok...

én már a hajamat tépem!! elolvastam csomó fórumot, letöltöttemminden segédprogit, megcsináltam mindent amit javasoltak , de a bug még mindíg nem tűnt el... kivagyok mert nagyon nagyon tetszik és nagyon szeretném nyomatni, de hát így nem lehet 8( . ha esetleg tud rá valaki valami tuti megoldást annak nagyon örülnék
  • PiszkosFred
    Ok, a "régebben nem tudtam beüzelemni"-re reagáltam, de a jelek szerint immár teljesen feleslegesen ;] Nem elég hogy le van irva, még használni is tudod...sebaj, hátha egyszer valakinek majd segít, ha véletlenül használja az esetleges keresőt...
  • Hmuda
    Köszi de már vagy másfél órája nyüstölöm, csak a multkor az volt a gond, hogy valamiért rosszul érzékelte az egeret, de most jó.

(amúgy tudom, hogy működik a dosbox, kösz :-)
  • PiszkosFred
    Hm, van egy Docs könyvtár is a játék mellett, abban ugyanez le van írva, talán még több kiegészített infoval. Így aztán vegyük úgy, hogy nem szóltam... ;]
  • PiszkosFred
    1. Kitomorited az arena-t valahova, jelen esetbe mondjuk a c:\dos-ba. (a konyvtar szerkezet ugy nezzen ki, hogy c:\dos\arena\... - nem veletlenul csomagolja igy ki magat)
    2. Install DosBOX
    3. Win alol elinditod az arena installt, beallitod a hangot, stb. (regi blasteres ertekek kellene, 220,7,1)
    4. Start DosBOX, majd jon a mount parancs: "mount c: c:/dos" így a "dos" könyvtárat, és a teljes tartalmát mostantól a DosBOX környezetében "c:"-ként látja.
    5. DBben átváltasz c-re (c:) majd "cd arena", és arena vagy arena.bat, ahogy tetszik.
    6. Játszik... ;]

ctrl+11 és ctrl+12-vel tudsz egy kis sebességet változtatni, érdemes.

Ebben a percben próbáltam ki hogy pontosan le tudjam írni, és ismét csak műxik mint anno..
  • PiszkosFred
    Pedig azt pletykálták anno, hogy csak ideiglenes ingyenes, és már lassan egy fél éve tölthető ;]
  • BBird
    Az elder scrolls oldalon le is írja, hogy mi kell neki. Ha jól emlékszem DOSBox oda van vésve.
  • Hmuda
    Hm, most jut eszembe, hogy tényleg az ingyenes lett, de régebben nem tudtam beüzemelni. Mégegyszer megnézem.
  • BBird
    Eredeti Arena ingyenessé vált jó ideje, ezt tudtad? :-)
  • Hmuda
    Hm, nekem egy eredeti dos-os Daggerfall és Arena kellene, hogy megnézzem támogatja-e a DosBox. :-)
  • PiszkosFred
    Akkor talán megoszthatnád publikban is, hátha segít másnak is... ;]
  • rorr
    Köszi a JÁTÉKOT!Tökéletes!
  • rorr
    Igen Én!
  • PTW
    Van itt valaki aki játszik vagy játszott a TES:Daggerfall-lal XP alatt?

kéne egy kis help.. köszi
  • BBird
    Valakinek ez számít réginek, hagyjuk tiszteletben. :-)
    Ha az lenne a topik, hogy DOS játékok, biztos jogosan sztrájkolnánk. :-)
    Quake 4 rulez!!! :-)))
  • PiszkosFred
    AitD 4 korszakalkoto?! Uh, hat mas univerzumban elunk, az mar egyszer fix ;]
  • grebber
    ÁÁ annyi gamem van még igyis visszamenöleg egy csomot kell végigvinnem.

De majd talán egyszer.
  • repro
    AitD 4?!?!!?!?
    és mi van az 1-gyel?
  • grebber
    ÁÁHHH én szégyellem magam de csak most szereztem kézhez azt a gamet ami korszakalkoto volt anno és a mai napig nagyon isten : ALONE IN THE DARK 4
  • Lacc
    Ez baromi jó oldal!
  • Gary
    Hétfőn fölteszem valahová, ha kibírod addig vagy nem találsz letöltőhelyet.