8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • JLH Fans
    Rámetnem a NOrth&Southra de ez sem működik ha nem hiszel nekem győzőzd meg rola magad....
    Esetleg valaki egy MŰKÖDŐ linket?:)
  • JLH Fans
    Beirtam Googlebe és kb 20 helyen hittem azt hogy megvan...De vagy nem volt már ott a file eltávolitottak vagy a formátum volt rossz vagy az oldal fizetős.....MOndom nem vagyok ám teljesen amatőr....Na megnézem ezt.......
  • BBird
    http://retrogames.intranet.hu

Ez esetben ezt az oldalt is mutattam már. De te miért nem keresel néha? Tudom, hogy így egyszerűbb, de úgy meg gyorsabb (lenne). :-)
  • JLH Fans
    Nem vok ám ennyire hülye........:)
    Nincsen rajta azon az oldalon.....
    Senkinek sincs meg esetleg?
  • BBird
    A Cobrát pedig beleakartam tenni, csak közben authorwareben is dolgoztam, aztán kifelejtettem. A Civ-t néztem, de csak a játék "térkép" részéről találtam screenshotokat... Majd a munkák és vizsgák után csinálok egy 1024x768-as bannert, jó? ;-)
  • BBird
    underdogs? :-D Szelektív memória? ;-)
  • JLH Fans
    Bahh véletlen beletöröltem a North&Southbe pedig napokig keresgéltem mire megtaláltam honnan tudom leszedni....
    Tud esetleg vki egy linket adni hozzá?
  • Hmuda
    Sehol egy vektorgrafikus Cobra MK3? Vagy egy lázadó barbár a Civ egyik falujából? Ej ej...
  • BBird
    Úgy majd kitudlak engesztelni, ha 10év múlva a Morrowindet is belefaragom a többi közé? :-))
  • PiszkosFred
    Hát én vérig vagyok sértve, hogy a Last Ninja cimborámat nem látom viszont. ;]

Kovász: Ha a MadTV 2 neadj'isten angol nyelvu, plz osztd meg velem majdan a linket. Mert nemetbol van raklappal, de angolt sosem talaltam, pedig tenyleg evek ota keresem...
  • artschi
    hm... egy jó kis mk3-azást be kellene iktatni...
  • BBird
    Nem nem... ez egy híres játéktermi cucc. :-)
  • ollie
    jóllátom? vanott ATF (Advanced Tactical Fighter) is? egyik kedvecem vót C64-en!
  • BBird
    tágeszlihprojektóór. ;-D
  • dronkZero
    Ha szereted a német nyelvet... :)
  • BBird
    Direkt akartam ilyen zsúfoltra, amúgy elnézést kérek azoktól, akiket megsértek azzal, hogy kihagyom nagy kedvenceit! Belekerülhetett volna a Civ, vagy Sim City, de egy szekér vagy egy háztömb keveset mutatott volna.
    Lehet amúgy kitalálni, hogy mikből lett lopva a 25 kép. ;-) SZIGORÚAN csak kezdő oldereknek... :-))
  • Kovász
    A MADTV-re emlékeztek? Most találtam meg a 2. részét egy torrent oldalon, pedig nem is tudtam, hogy van ilyen (mármint 2. része)

Remélem lesz olyan jó, mint az 1. rész volt
  • Kovász
    EMS, XMS, indítómenü... azok voltak a szép idők
  • JLH Fans
    pedig nem rossz,sőt......:)
  • ollie
    Nekem tetszik, csak nagyobban kéne, mert így túlzsúfolt.
  • JLH Fans
    Hohó.....Mostmár elidnulna a Master of Orion is de állandoan a DISK1 et kéri tőlem....Mi a fenét tegyek?
    A Dosbox használatába kezdek belejönni rendesek voltatok thx
  • BBird
    Unatkoztam, pedig igazából totál nincs időm... :-)
    Nekem spec nem tetszik, mert összevágtam csak, de ha gondoljátok...!? ;-)

• BBird
    Egészségedre! :-)
  • [Jakuza]
    Probald meg a D-Fend nevu GUIval inditani a DosBoxot.
    Elerheto a link a Dosbox oldalarol.
    Azzal eleg jol belehet allitani minden emulacios beallitast.
  • JLH Fans
    Dosbox alatt....És richtig sem indul el pedig azota már szépen fut minden más igy a North&South is de a Master of Orion richtig kibaszik velem...Azért kössz a segitséget....
    És a DOC pedig megy,de a lovagi tornánál elsötétül a képernyő.....:(
  • BBird
    Pedig azt itteniek akarták befejezni... mégse jött össze. Mondjuk nem is baj... maradjon csak a Street Rod 1 és 2. Rosszul esett volna egy silány remake... :-)
  • EqUiNoX
    hohóóó, kellkellkellkell ;]]
  • [Jakuza]
    Mivel, mar csinaljak joideje. :P
    De ez legalabb elkeszult, nem ugy mint a Street Rod 3.
  • BBird
    Wing Commander
    Privateer Remake

http://priv.solsector.net

Mondjuk gondolom már tudtatok róla, több oldalon is hírbe hozták... :-)
  • BBird
    De Dosbox-al próbáltad indítani a játékokat, vagy csak simán xp alatt? Nem mindegy...

A North&South avijával nem tudom mit kezdj... szerintem kapd le egy másik helyről, kell annak rendes indítófilenak is lennie.
  • JLH Fans
    mondtam hogy elolvastam de semmi olyat nem tartalmaz ami azon segitene miert nem indulnak el a progik....Ill pl az avi kiterjezstést mivel nyissam meg.....
    Vagy ami elindul az mitől lesz sötét 1 dolog hatására stb stb.....
  • BBird
    Ennyire ne legyél már kezdő... még délután mondtam, hogy hol találsz róla részletes leírást. Ezek szerint mindegyik régi DOS alatt írt játékot XP alatt akartál futtatni. Addig ne csodálkozz, hogy nem fut szinte semmi, amíg így folytatod. Semmi bonyolúltsága nincs a DOSBox-nak, ha követed a részletes leírást. Na tessék nekiesni! :-)
  • JLH Fans
    Sajni nem ismerem a Dos Box progit és mivel nem értek hozzá félek állitgatni.....de ha valaki világosan elmagyarázza mit és hogy annak nagyon örülnék.:)
  • dronkZero
    Menürendszert... CDvel, anélkül, hangkártyával, max memóriával....
    Ehh, régi szép idők...
    Autoexecből induló Wolfenstein3D... :)

Kicsit más azóta a rendszer... Task Manager, soxar leállítgat...

Érdekes, akkor azon kellett küszködni, hogy egyáltalán működjön, mostanában meg az a probléma, hogy sok fölösleges szarságot kell rendszeresen leállítgatni... :)
  • BBird
    Felraktad már a DOSBox programot? Ha jól emlékszem abban is lehet állítgatni a memóriát.
    EMS = Expanded Memory Specification, azaz a Lotus/Intel/Microsoft memóriabővítési rendszere. ;-))
    Lényeg, hogy régen a config.sys-t kellett átírni ahhoz, hogy fusson pár progi. Az ügyesebbek írtak egy menüt, így dos alatt bekapcsoláskor lehetett választani. De imádtam! :-)
    Szóval próbáltad DOSBox emulátorral?
  • JLH Fans
    Bahh.....aszem vmi EMS drivert kér hogy elinduljon....Honnan lehet ilyet letölteni?Egyáltalán mi az?
    Bocsika de ilyen dolgokat nem nagyon ismerek...
    Más....leszedtem a NOrth&Southotot de az meg Avi formátumba van mivel tudom megnyitni és elinditani?
  • BBird
    Az a Mambo, amit én ismertem. Az nem sex verzió volt, s Win3.1 alá írták. ;-)
  • BBird
    Ilyen "speciális" esetekre nem tudok segítséget. A MoO bajával meg esetleg kérdezősködj a retrogames oldalán... hátha tudja valaki. :-)
  • BBird
    http://www.abandonia.com/games/135/Ultima_8_-_Pagan/Ultima8Pagan.htm
  • Kaszi46
    végre megvan a neogeo bios, igy megy minden játék ami eddig nem indult el! Köszi a segítséget mindenkinek!
    jah, és hogy teljes legyen az öröm meglett e bekerítős pókos meztelen csajos játék is:) amugy nem mambo hanem gals panic a neve.

minenkinek ajánlom az abc sorrendbe rendezett screenshotokat a MAME honlapján, én most néztem át az egészet, és rengeteg olyan játékra ismertem rá a képek alapján, ami talán soha nem is jutott volna eszembe.