8886
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • EqUiNoX
    Bloodnetet nagyon szerettem, de szegény vámpírommal sokszor keveredtem olyan csatákba, melyet nem igazán "éltem" túl ;] Az implantokra meg nem volt pénzem. Lehet most elővéve már jobban menne a dolog, de akkoriban még nyelvi akadályok is akadtak.
  • dronkZero
    Nekem egy picit nyakatekertnek tűnt az irányítása valahogy. De igazából csak megnéztem, komolyabban nem foglalkoztam vele...

BloodNet-et ismeri vki? Az volt még, amit a nem elsőre egyértelmű interfész miatt hanyagoltam...

Most, ahogy végigvillant pár játék az agyamon, belegondoltam, hogy _visszamenőleg_ hány száz játékóra kellene még, hogy játszak mindennel, ami érdekelne... Hát, kevés hozzá egy ember élete... :)
  • EqUiNoX
    Szerintem érdemes. Én heteket játszottam c64en az első részével, és nagyon élveztem. Igaz sok sikerélményem nem volt benne, de élmény volt - ha még most is emléxem rá ;]

Linket én nem tudok intézni, a fórumon ugyanolyan látogató vagyok mint bárki más, nem vagyok sem admin, sem moderátor, nem is voltam, és nincsenek ilyen terveim sem (isten ments). Szólni kell nekik a megfelelő topikban, talán berakják pár nap(hét;]) múlva.
  • BBird
    Valaki tud valamit mesélni a B.A.T. 1. és 2. részéről? Érdemes játszani vele, stb.?
  • Crokin
    Azt... Kapsz mingyá' olyan elérési utat, hogy attó' kó'dúsz :))
  • BBird
    Nekem a Quake 4-hez adhatnátok egy elérési útvonalat. KÖSZI!!!!44444 ;-)
  • steweee
    wandoo.try.hu
    és nem írj ilyen hülyeségeket ebbe a topicba
  • Crokin
    Hm, én azt nem nevezném old game-nek :)
  • francois
    csátok kéne egy hely ahonnan letudnám szedni a shogun total war-t. kösz.
  • BBird
    Afrika szíve? De ügyes vagyok, le tudtam olvasni a linkről... ;-D Nem ismerem, viszont első ránézésre az :-)The Ancient Art of War jutott róla eszembe, mégha az ÉGVILÁGON SEMMI KÖZE sincs hozzá. Ugyanis a War stratégia, mielőtt megtámadna valaki, hogy az nem is kaland. :-)

Első kaland?

Talán ez, de lehet, hogy a Larry 1, vagy a Future Wars... már nem emlékszem sajnos. :-(
  • Crokin
    Első kalandjátékom:

• Gary
    Jaja, nem mondtál hülyeséget, a Newcomer meg egyre csak hízik... :)

Persze, hogy ON, csak kicsit kiemeltem és nem is örökre zártam le! :)
  • BBird
    Igen-igen, itt van helye a c-64-nek, az amigának, megkockáztatnám, hogy benn maradhat a csapatban a spektrum is, primo, videoton, és a kedvenc Atarim. ;-)

PiszkosFred: Micsoda dolog, hogy még nincs kiiratva kedves sbob barátunk DOSBox GYIK-ja? :-) (Nem félreérteni huligánok!) ;-D
  • Crokin
    Akkor mégse mondtam hülyeséget :) A c64 téma meg szerintem mindig ON itt
  • Gary
    Semmi gond, én is befejeztem!
  • Gary
    [C64 ON]

Kicsit utána néztem és ezt találtam:

Pool of Radiance, 8 oldal, a The Phantom Warrior törés + 1 oldal.

Knights of Legend, 8 oldal + 1 oldal a karakter lemez, amit programból kell létrehozni.

[C64 OFF]
  • EqUiNoX
    Igaz lehet, végülis az emulator 6 darab .d64 része a valóságban csak 3 lemez volt. Sorry, tényleg hülyeséget mondtam, nem gondoltam végig.
  • Gary
    [C64 ON]
    Szerintem ez nagy tévedés, ne hidd el!

A Secret of the Silver Blades 3 lemezes volt, azaz 6 oldal! A Newcomer 5 lemezes volt, azaz 10 oldal!
    Ja, és ne számoljuk, hogy ez utóbbi 40 track-es és a boot oldal kivételével a tartalomjegyzék sávját is használja...

Az Elvira 2 és az Ultima 5 volt 4 lemezes.
    [C64 OFF]
  • steweee
    ja és colonization 2 is érdekelne, ha tudja vki honnan lehetne megszerezni
  • steweee
    tudna nekem segíteni vki?
  • BBird
    Igen, tudjuk hogy mindkettő ugyanaz, s hogy Te írtad. De mivel nem akartam csak az egyik oldalt reklámozni, tisztességesnek láttam, hogy mindkettőt megemlítsem. :-) Mivel mindkét oldal(ad) aranybánya az oldgamereknek.

PiszkosFred: Akkor szólsz a moderátoroknak? Én lusta vagyok. ;-) Valami olyasmi kellene, hogy "Ha egy régi játékod nem indul, használj DOSBox emulátort. Magyar leírás itt található hozzá: Retrogames".
    Vagy melyikre mutasson inkább sbob? :-)
  • sbob
    mer mindkettőn ugyanaz van
  • sbob
    nekem nincs kifogásom ellene...
  • steweee
    nekem a space haste és a flying heroes kellene, de sajnos már nem tudom honnan lehetne megszerezni őket. tud vki segíteni?
  • Crokin
    Már vártam, hogy mikor jön elő valaki 5+ lemezzel :)
  • EqUiNoX
    http://www.c64unlimited.net/games/s/Secret%20of%20the%20Silver%20Blades/Secret%20of%20the%20Silver%20Blades.htm

;]

(par hete volt kezemben az emulatoros cuccom, onnan emlekeztem hogy ez 5 v 6 lemezes volt..)
  • Crokin
    Ja, nem emlékszem, hogy lett volna nagyobb :)
  • _Atti_
    nekem is megvan:) 5 lemez..mekkora méretnek számitott az anno!:)
  • Crokin
    Nekem megvan eredi dobozos c64-re. (Be kéne már újra üzemelni..:)
  • Crokin
    The Pandora Directive <-- Ez az a JÁTÉK, amivel először nyomtam pc-n (p133). Szerintem nagyon jól sikerült darab. Egyszer egyhuzamban játszottam vele 72 órát (rekordom) :)
  • Nightrun
    A newcomer az megvolt nekem C64-re. Nagyon zsír játék, és nekem a magyar verzió volt meg. Lesz ez magyarul ez az új, mert engem nagyon érdkelne. Nosztalgia...
  • _Atti_
    www.newcomer.hu

ezt ismeritek?kár hgy még magyarul nem jött ki a felujitott verzió
  • BBird
    Inkább a Tex Murphy részekről meséljen már nekem valaki, valamit. :-))
  • BBird
    Először szerintem sbob engedélyét kérjük ez ügyben, ezt követően pedig a moderátorokat. Amúgy hiába próbáltam azzal segíteni, hogy kiírták az underdogs portált... folytatódott a játékkeresés. :-) De mind1, még bírjuk, még... ;-))
  • PiszkosFred
    Akkor a GYIKre is mutathatna egy link a topikbanner alatt ;]
  • dronkZero
    Hm... Ha már DOSBox... Nézegettem az .ini-jét, be is állítgattam a dolgokat, de van egy olyan bajom, hogy kb 8 és 9 ezres CPU cycle tartományban működik csak rendesen. Alatta is (mondjuk azt megértem), meg fölötte is szaggat a hang. Van egy csomó cucc, amit azért el tudnék viselni nagyobb sebességgel is... (Főleg a VESA-s 640x480 zakkan meg) Valami megoldást tudtok rá esetleg? Valami opsön, amit nem állítottam be jól, vagy vmi?
  • BBird
    Segítek azoknak, akik magyar leírást keresni DOSBox-hoz:
    Retrogames
    Dosgames

Mindkettőn fenn a magyar leírás az emulátorhoz. DOSBox GYIK! :-)
  • Laky
    hát ez nagyon jó
    köszönjük, hogy kipróbálta az Oroszlánkirályt
    kérjük vásárolja meg a teljes játékot (1994)
  • Laky
    megcsináltam!!!!!44444 :DDD
    nagyon cool
    lion king power :DDDDDDD
  • Voltan
    Valaki talán tud segíteni. Megvan a Harvester eredetiben, és szeretném újra előszedni, de XP-n az istennek sem akar elindulni. A DosBox itt nem hiszem, hogy segítene, mert igazából Win 95-re írták. Valakinek van tippje? Előre is kösz.