8886
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Bloodnetet nagyon szerettem, de szegény vámpírommal sokszor keveredtem olyan csatákba, melyet nem igazán "éltem" túl ;] Az implantokra meg nem volt pénzem. Lehet most elővéve már jobban menne a dolog, de akkoriban még nyelvi akadályok is akadtak. -
Nekem egy picit nyakatekertnek tűnt az irányítása valahogy. De igazából csak megnéztem, komolyabban nem foglalkoztam vele...
BloodNet-et ismeri vki? Az volt még, amit a nem elsőre egyértelmű interfész miatt hanyagoltam...
Most, ahogy végigvillant pár játék az agyamon, belegondoltam, hogy _visszamenőleg_ hány száz játékóra kellene még, hogy játszak mindennel, ami érdekelne... Hát, kevés hozzá egy ember élete... :) -
Szerintem érdemes. Én heteket játszottam c64en az első részével, és nagyon élveztem. Igaz sok sikerélményem nem volt benne, de élmény volt - ha még most is emléxem rá ;]
Linket én nem tudok intézni, a fórumon ugyanolyan látogató vagyok mint bárki más, nem vagyok sem admin, sem moderátor, nem is voltam, és nincsenek ilyen terveim sem (isten ments). Szólni kell nekik a megfelelő topikban, talán berakják pár nap(hét;]) múlva. -
Valaki tud valamit mesélni a B.A.T. 1. és 2. részéről? Érdemes játszani vele, stb.? -
Azt... Kapsz mingyá' olyan elérési utat, hogy attó' kó'dúsz :))
-
Nekem a Quake 4-hez adhatnátok egy elérési útvonalat. KÖSZI!!!!44444 ;-) -
steweee #2837 wandoo.try.hu
és nem írj ilyen hülyeségeket ebbe a topicba -
Hm, én azt nem nevezném old game-nek :)
-
csátok kéne egy hely ahonnan letudnám szedni a shogun total war-t. kösz. -
Afrika szíve? De ügyes vagyok, le tudtam olvasni a linkről... ;-D Nem ismerem, viszont első ránézésre az :-)The Ancient Art of War jutott róla eszembe, mégha az ÉGVILÁGON SEMMI KÖZE sincs hozzá. Ugyanis a War stratégia, mielőtt megtámadna valaki, hogy az nem is kaland. :-)
Első kaland?
Talán ez, de lehet, hogy a Larry 1, vagy a Future Wars... már nem emlékszem sajnos. :-( -
Első kalandjátékom:
-
Gary #2832 Jaja, nem mondtál hülyeséget, a Newcomer meg egyre csak hízik... :)
Persze, hogy ON, csak kicsit kiemeltem és nem is örökre zártam le! :) -
Igen-igen, itt van helye a c-64-nek, az amigának, megkockáztatnám, hogy benn maradhat a csapatban a spektrum is, primo, videoton, és a kedvenc Atarim. ;-)
PiszkosFred: Micsoda dolog, hogy még nincs kiiratva kedves sbob barátunk DOSBox GYIK-ja? :-) (Nem félreérteni huligánok!) ;-D -
Akkor mégse mondtam hülyeséget :) A c64 téma meg szerintem mindig ON itt
-
Gary #2829 Semmi gond, én is befejeztem!
-
Gary #2828 [C64 ON]
Kicsit utána néztem és ezt találtam:
Pool of Radiance, 8 oldal, a The Phantom Warrior törés + 1 oldal.
Knights of Legend, 8 oldal + 1 oldal a karakter lemez, amit programból kell létrehozni.
[C64 OFF] -
Igaz lehet, végülis az emulator 6 darab .d64 része a valóságban csak 3 lemez volt. Sorry, tényleg hülyeséget mondtam, nem gondoltam végig. -
Gary #2826 [C64 ON]
Szerintem ez nagy tévedés, ne hidd el!
A Secret of the Silver Blades 3 lemezes volt, azaz 6 oldal! A Newcomer 5 lemezes volt, azaz 10 oldal!
Ja, és ne számoljuk, hogy ez utóbbi 40 track-es és a boot oldal kivételével a tartalomjegyzék sávját is használja...
Az Elvira 2 és az Ultima 5 volt 4 lemezes.
[C64 OFF] -
steweee #2825 ja és colonization 2 is érdekelne, ha tudja vki honnan lehetne megszerezni -
steweee #2824 tudna nekem segíteni vki? -
Igen, tudjuk hogy mindkettő ugyanaz, s hogy Te írtad. De mivel nem akartam csak az egyik oldalt reklámozni, tisztességesnek láttam, hogy mindkettőt megemlítsem. :-) Mivel mindkét oldal(ad) aranybánya az oldgamereknek.
PiszkosFred: Akkor szólsz a moderátoroknak? Én lusta vagyok. ;-) Valami olyasmi kellene, hogy "Ha egy régi játékod nem indul, használj DOSBox emulátort. Magyar leírás itt található hozzá: Retrogames".
Vagy melyikre mutasson inkább sbob? :-) -
sbob #2822 mer mindkettőn ugyanaz van -
sbob #2821 nekem nincs kifogásom ellene... -
steweee #2820 nekem a space haste és a flying heroes kellene, de sajnos már nem tudom honnan lehetne megszerezni őket. tud vki segíteni? -
Már vártam, hogy mikor jön elő valaki 5+ lemezzel :) 
-
http://www.c64unlimited.net/games/s/Secret%20of%20the%20Silver%20Blades/Secret%20of%20the%20Silver%20Blades.htm
;]
(par hete volt kezemben az emulatoros cuccom, onnan emlekeztem hogy ez 5 v 6 lemezes volt..) -
Ja, nem emlékszem, hogy lett volna nagyobb :) -
nekem is megvan:) 5 lemez..mekkora méretnek számitott az anno!:) -
Nekem megvan eredi dobozos c64-re. (Be kéne már újra üzemelni..:) -
The Pandora Directive <-- Ez az a JÁTÉK, amivel először nyomtam pc-n (p133). Szerintem nagyon jól sikerült darab. Egyszer egyhuzamban játszottam vele 72 órát (rekordom) :) -
A newcomer az megvolt nekem C64-re. Nagyon zsír játék, és nekem a magyar verzió volt meg. Lesz ez magyarul ez az új, mert engem nagyon érdkelne. Nosztalgia... -
www.newcomer.hu
ezt ismeritek?kár hgy még magyarul nem jött ki a felujitott verzió -
Inkább a Tex Murphy részekről meséljen már nekem valaki, valamit. :-)) -
Először szerintem sbob engedélyét kérjük ez ügyben, ezt követően pedig a moderátorokat. Amúgy hiába próbáltam azzal segíteni, hogy kiírták az underdogs portált... folytatódott a játékkeresés. :-) De mind1, még bírjuk, még... ;-)) -
Akkor a GYIKre is mutathatna egy link a topikbanner alatt ;] -
Hm... Ha már DOSBox... Nézegettem az .ini-jét, be is állítgattam a dolgokat, de van egy olyan bajom, hogy kb 8 és 9 ezres CPU cycle tartományban működik csak rendesen. Alatta is (mondjuk azt megértem), meg fölötte is szaggat a hang. Van egy csomó cucc, amit azért el tudnék viselni nagyobb sebességgel is... (Főleg a VESA-s 640x480 zakkan meg) Valami megoldást tudtok rá esetleg? Valami opsön, amit nem állítottam be jól, vagy vmi? -
Segítek azoknak, akik magyar leírást keresni DOSBox-hoz:
Retrogames
Dosgames
Mindkettőn fenn a magyar leírás az emulátorhoz. DOSBox GYIK! :-) -
hát ez nagyon jó 
köszönjük, hogy kipróbálta az Oroszlánkirályt
kérjük vásárolja meg a teljes játékot (1994) -
megcsináltam!!!!!44444 :DDD
nagyon cool
lion king power :DDDDDDD -
Valaki talán tud segíteni. Megvan a Harvester eredetiben, és szeretném újra előszedni, de XP-n az istennek sem akar elindulni. A DosBox itt nem hiszem, hogy segítene, mert igazából Win 95-re írták. Valakinek van tippje? Előre is kösz.