8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • dronkZero
    Nekem egy picit nyakatekertnek tűnt az irányítása valahogy. De igazából csak megnéztem, komolyabban nem foglalkoztam vele...

BloodNet-et ismeri vki? Az volt még, amit a nem elsőre egyértelmű interfész miatt hanyagoltam...

Most, ahogy végigvillant pár játék az agyamon, belegondoltam, hogy _visszamenőleg_ hány száz játékóra kellene még, hogy játszak mindennel, ami érdekelne... Hát, kevés hozzá egy ember élete... :)
  • EqUiNoX
    Szerintem érdemes. Én heteket játszottam c64en az első részével, és nagyon élveztem. Igaz sok sikerélményem nem volt benne, de élmény volt - ha még most is emléxem rá ;]

Linket én nem tudok intézni, a fórumon ugyanolyan látogató vagyok mint bárki más, nem vagyok sem admin, sem moderátor, nem is voltam, és nincsenek ilyen terveim sem (isten ments). Szólni kell nekik a megfelelő topikban, talán berakják pár nap(hét;]) múlva.
  • BBird
    Valaki tud valamit mesélni a B.A.T. 1. és 2. részéről? Érdemes játszani vele, stb.?
  • Crokin
    Azt... Kapsz mingyá' olyan elérési utat, hogy attó' kó'dúsz :))
  • BBird
    Nekem a Quake 4-hez adhatnátok egy elérési útvonalat. KÖSZI!!!!44444 ;-)
  • steweee
    wandoo.try.hu
    és nem írj ilyen hülyeségeket ebbe a topicba
  • Crokin
    Hm, én azt nem nevezném old game-nek :)
  • francois
    csátok kéne egy hely ahonnan letudnám szedni a shogun total war-t. kösz.
  • BBird
    Afrika szíve? De ügyes vagyok, le tudtam olvasni a linkről... ;-D Nem ismerem, viszont első ránézésre az :-)The Ancient Art of War jutott róla eszembe, mégha az ÉGVILÁGON SEMMI KÖZE sincs hozzá. Ugyanis a War stratégia, mielőtt megtámadna valaki, hogy az nem is kaland. :-)

Első kaland?

Talán ez, de lehet, hogy a Larry 1, vagy a Future Wars... már nem emlékszem sajnos. :-(
  • Crokin
    Első kalandjátékom:

• Gary
    Jaja, nem mondtál hülyeséget, a Newcomer meg egyre csak hízik... :)

Persze, hogy ON, csak kicsit kiemeltem és nem is örökre zártam le! :)
  • BBird
    Igen-igen, itt van helye a c-64-nek, az amigának, megkockáztatnám, hogy benn maradhat a csapatban a spektrum is, primo, videoton, és a kedvenc Atarim. ;-)

PiszkosFred: Micsoda dolog, hogy még nincs kiiratva kedves sbob barátunk DOSBox GYIK-ja? :-) (Nem félreérteni huligánok!) ;-D
  • Crokin
    Akkor mégse mondtam hülyeséget :) A c64 téma meg szerintem mindig ON itt
  • Gary
    Semmi gond, én is befejeztem!
  • Gary
    [C64 ON]

Kicsit utána néztem és ezt találtam:

Pool of Radiance, 8 oldal, a The Phantom Warrior törés + 1 oldal.

Knights of Legend, 8 oldal + 1 oldal a karakter lemez, amit programból kell létrehozni.

[C64 OFF]
  • EqUiNoX
    Igaz lehet, végülis az emulator 6 darab .d64 része a valóságban csak 3 lemez volt. Sorry, tényleg hülyeséget mondtam, nem gondoltam végig.
  • Gary
    [C64 ON]
    Szerintem ez nagy tévedés, ne hidd el!

A Secret of the Silver Blades 3 lemezes volt, azaz 6 oldal! A Newcomer 5 lemezes volt, azaz 10 oldal!
    Ja, és ne számoljuk, hogy ez utóbbi 40 track-es és a boot oldal kivételével a tartalomjegyzék sávját is használja...

Az Elvira 2 és az Ultima 5 volt 4 lemezes.
    [C64 OFF]
  • steweee
    ja és colonization 2 is érdekelne, ha tudja vki honnan lehetne megszerezni
  • steweee
    tudna nekem segíteni vki?
  • BBird
    Igen, tudjuk hogy mindkettő ugyanaz, s hogy Te írtad. De mivel nem akartam csak az egyik oldalt reklámozni, tisztességesnek láttam, hogy mindkettőt megemlítsem. :-) Mivel mindkét oldal(ad) aranybánya az oldgamereknek.

PiszkosFred: Akkor szólsz a moderátoroknak? Én lusta vagyok. ;-) Valami olyasmi kellene, hogy "Ha egy régi játékod nem indul, használj DOSBox emulátort. Magyar leírás itt található hozzá: Retrogames".
    Vagy melyikre mutasson inkább sbob? :-)
  • sbob
    mer mindkettőn ugyanaz van
  • sbob
    nekem nincs kifogásom ellene...
  • steweee
    nekem a space haste és a flying heroes kellene, de sajnos már nem tudom honnan lehetne megszerezni őket. tud vki segíteni?
  • Crokin
    Már vártam, hogy mikor jön elő valaki 5+ lemezzel :)
  • EqUiNoX
    http://www.c64unlimited.net/games/s/Secret%20of%20the%20Silver%20Blades/Secret%20of%20the%20Silver%20Blades.htm

;]

(par hete volt kezemben az emulatoros cuccom, onnan emlekeztem hogy ez 5 v 6 lemezes volt..)
  • Crokin
    Ja, nem emlékszem, hogy lett volna nagyobb :)
  • _Atti_
    nekem is megvan:) 5 lemez..mekkora méretnek számitott az anno!:)
  • Crokin
    Nekem megvan eredi dobozos c64-re. (Be kéne már újra üzemelni..:)
  • Crokin
    The Pandora Directive <-- Ez az a JÁTÉK, amivel először nyomtam pc-n (p133). Szerintem nagyon jól sikerült darab. Egyszer egyhuzamban játszottam vele 72 órát (rekordom) :)
  • Nightrun
    A newcomer az megvolt nekem C64-re. Nagyon zsír játék, és nekem a magyar verzió volt meg. Lesz ez magyarul ez az új, mert engem nagyon érdkelne. Nosztalgia...
  • _Atti_
    www.newcomer.hu

ezt ismeritek?kár hgy még magyarul nem jött ki a felujitott verzió
  • BBird
    Inkább a Tex Murphy részekről meséljen már nekem valaki, valamit. :-))
  • BBird
    Először szerintem sbob engedélyét kérjük ez ügyben, ezt követően pedig a moderátorokat. Amúgy hiába próbáltam azzal segíteni, hogy kiírták az underdogs portált... folytatódott a játékkeresés. :-) De mind1, még bírjuk, még... ;-))
  • PiszkosFred
    Akkor a GYIKre is mutathatna egy link a topikbanner alatt ;]
  • dronkZero
    Hm... Ha már DOSBox... Nézegettem az .ini-jét, be is állítgattam a dolgokat, de van egy olyan bajom, hogy kb 8 és 9 ezres CPU cycle tartományban működik csak rendesen. Alatta is (mondjuk azt megértem), meg fölötte is szaggat a hang. Van egy csomó cucc, amit azért el tudnék viselni nagyobb sebességgel is... (Főleg a VESA-s 640x480 zakkan meg) Valami megoldást tudtok rá esetleg? Valami opsön, amit nem állítottam be jól, vagy vmi?
  • BBird
    Segítek azoknak, akik magyar leírást keresni DOSBox-hoz:
    Retrogames
    Dosgames

Mindkettőn fenn a magyar leírás az emulátorhoz. DOSBox GYIK! :-)
  • Laky
    hát ez nagyon jó
    köszönjük, hogy kipróbálta az Oroszlánkirályt
    kérjük vásárolja meg a teljes játékot (1994)
  • Laky
    megcsináltam!!!!!44444 :DDD
    nagyon cool
    lion king power :DDDDDDD
  • Voltan
    Valaki talán tud segíteni. Megvan a Harvester eredetiben, és szeretném újra előszedni, de XP-n az istennek sem akar elindulni. A DosBox itt nem hiszem, hogy segítene, mert igazából Win 95-re írták. Valakinek van tippje? Előre is kösz.
  • PiszkosFred
    DosBox-ról nincs magyar leírás, vagy alap parancsok és paraméterek ismetetése valahol? Ez azért nem semmi. Lehet össze kellene dobni már egyet, mert nem az első és nem is az utolsó eset, hogy nem boldogulnak vele az emberek, pedig jól beállítva a prg majdhogynem tökéletes...