8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#2882 Elolvadok... :-) Köszönöm Uraim!
Továbbra is várom a felvetett projektre véleményeiteket. Iskolában Mean Streetsre ragadtam rá nagyon (mint régen), imádom még most is, csak nem minden szavát értem ("do you speak english - just a little"). :-(
[Jakuza]: Mean Streets remake nincs? ;-) -
Gary #2881 BBird:
Happy BIRDday! -
#2880 BBird: isten éltessen! ;] -
#2879 Mercenary remake oldal.
Gondolom azert nehanyan emlekeznek eme muremekekre.
-
maxius #2878 1000 thx -
sbob #2877 de imádtam ezt a játékot... -
#2876 Neked is sokat fog jelenteni a Doom 3 jó néhány év múlva, ha ugyan addig is nagy játékos maradsz, s nem ragad el a felnőttnek nevezett betegség. :-) -
#2875 ok,elnézést,gondolom mit jelenthettek nektek az old gamek. -
#2874 köll egy láma? -
#2873 Ultima 8 -
Gary #2872 Ha hétfőig nem sikerül megszerezned az Ultima 8-at, akkor valahová fölteszem Neked. Egy 15 Megás exe (gondolom rar) van nekem belőle. -
#2871 Hát, erre már nem tudom, mióta vadászok. Amiga emulátorral már egyszer megvolt, csak az a vinyóm elfüstölt... :) -
#2870 király. azért az Alien Shooter se semmi.... -
#2869 Ismet egy gyongyszem felujitott valtozata. Ill remake-je.
Cim: Alien Breed
-
#2868 Fordítsunk már régi kalandjátékokat! :-) Talán ezzel kicsit fel is támadna a régi szép idő mégtöbb öreg róka szívében. :-))
A projectet támogatom, s szerepet vállalok a drukkolásban. Najó, a hi és a bye szövegeket lefordíthatom. :-) -
#2867 Hát igen, pont azért játszom a suliban ezekkel, mert azok lassú nettel is időben lejönnek, s a suliban nem csinálom a szakdogám, sem a rendes munkát is, amit kell. Amúgy sem tanulunk már semmi újat.
Rise of the Dragon és a Mean Streets tetszik ezek közül a legjobban. A B.A.T.2-nek meg iszonyatosan jó sound fx-e van. Minden képen más-más hangok, beszélő emberek, stb. Jee. :-)) Sokkal jobb, mint a DOOM3!!!!444 ;-D -
#2866 Pontos időre? De hányra? A zöld ruhás néger katona nemigen akart szóba állni velem, egy kis dumcsi után.. :-( -
#2865 Gondolkozz el tökmag, mit fogsz szólni 15év múlva a doom3-ra. Azt fogod majd emlegetni, hogy milyen állat volt az az életérzés. Amikor olyan grafikai elemeket láttál, csodás fényhatások, ijesztő jelenetek. Mégha köze sem lesz az akkori grafikai szinthez (2020-ban).
Erről ennyit! És akkor majd te is fogod a fejed az ilyen kis **arosokon, akik fikázni merik a te régi kedvenceid, amiken felnőttél. :-P -
maxius #2864 Dehogyis! Én 16 vagyok, és elég sok retrogammát ismerek, és töltök...de nekem jelen pillanatban csak 1 kell: Ultima 8! Aki bármilyen módon tud a létezéséről, szóljon nekem! -
#2863 Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy DE, nagy százalékban közrejátszik az életkor a hasonló fórumozási-kultúrában. Nincs ezzel baj, majd kinövi, de remélhetőleg nem itt ;] -
#2862 Szvsz a fiatalság nem mentség a nagy arcra és a szűklátókörűségre... -
sbob #2861 Szép lista... nem fogsz unatkozni. Azt a szép tömény szerkezetet meg ne is emlegesd, mer nem is akarok ilyenre gondolni.
Igen sejtettem, hogy volt egy sea is. Gondolom az volt a 2. rész. Egyébként jó kis sorozat volt az. Legalábbis én anno szerettem.
B.A.T. szerintem elég jó progi. Szerintem érdemes vele próbálkoznod.
Ohh azt nem mondtad, hogy sci-fi-s vagy, azér mertem emlegetni a Sherlockot... -
sbob #2860 Csodálom a nyugalmad, de én már azér elbeszélgetnáék személyesen 1-2 ilyen taggal. De ez talán azér van mer naponta hallgatom a hasonló fikázásokat. Ez egyébként abból a szempontból vicces, hogy én nem tudok róla, hogy mi átcsaptunk volna más topikba osztani az IQ-t. Tessék minket békén hagyni és eltakarodni kis retromániás közösségünkből ha nem teccik a rendszer. Nem erőszak a disznótor.
Egyébként meg a Milant is utálom... :DDD -
#2859 Elég ha meglesed az aláírását :) -
#2858 Nem röhej, csak te bosszantóan fiatal vagy és nem tudod mit jelentett anno a doom1 "nekünk". Egy régi motorost nem fogsz sosem meggyőzni, hogy egy mostani rockbanda jobb, mint a led zeppelin... Ízlések és pofonok, teljesen más generáció vagy, nincs ebben semmi probléma, röhej meg aztán mégúgyse... -
#2857 tiszta szégyen má bocs de akkor ti pl doom1 hivek vaygtok és sztetek jobb a doom 3 tól mármint a 2004-estöl.kész röhej ha ez igy va!!! -
#2856 Suliban lekaptam a Rise of the Dragon-t, B.A.T.2-t, Mean Streets, Martian Memorandumot, Coutdown, stb. Ahogy gondolom sbob neked is hamarosan bazinagyvizsgamicsoda, így sajna nekem sincs túl sok időm, de majd írok Ancientről. :-) Amúgy a hiányzó rész a sea volt, és igen, 3 rész jelent meg, remélem én is jól tudom.
Akkor szerintem megkérjük a reborn utáni helyes link kitételét, hisz Ti vagytok a legnagyobb oldgame oldaltulajdonosok.
Sherlock féle angol kalandokat nem csipázom, én Sci-fi-s vagyok inkább. Cruise-t régen játszottam, aranyos volt (Delphine rulez). :-)
És a B.A.T. igen, úgy tűnt nekem is játszva, mintha kaland-RPG lenne. Érdekes volt a megoldása, mint valami képregény. Jók a hangok benne, meglepődtem. :-) -
sbob #2855 a B.A.T. sorozatról én nem akarok hülyeséget mondani, de az egy kicsit kaland egy kicsit rpg volt úgy emlékszem... jó volt... -
sbob #2854 nyomozni akarsz?
akkor mér nem próbálkozol valami Sherlock Holmes játékkal? vagy a Delphine volt a Cruise for a Corpse... vagy volt még egy jó kalandjáték Murder címmel...
vagy a múltkor ajánlottak nekem egy elég érdekes játékot, Bureau 13 címmel... HOTU-n fenn van, elég érdekes az sem rossz... -
sbob #2853 Szerintem neked már marha gyorsan írnod kéne valamit az Ancient Art of War-ról, valami nagyon hosszút... mert már hónapok óta azt hallgatjuk. :)))
Nem mondom hogy unalmas, de úgy reméltem áttérsz a sorozat többi részére is. Legalábbis én úgy emlékszem talán 3 játék is volt. Az egyik az Ancient Art of War in the skies, a másikra nem emlékszem. Lehet nem is volt... -
sbob #2852 Pontosítsunk, Cyroo írta én csak kiegészítettem az irományát pár fontosabb dologgal. A végén írtam is, hogy én csak a babérokat aratom. Utálok gyikokat írni, mindig Ishmael vagy Cyroo írja, aztán én csak véglegesítek.
S hogy aranybánya? Sajnos nem egészen... de ezt most hagyjuk mer off...
Igazából nekem mindegy hova mutat, inkább a retrora mondanám. Ott viszont ha minden igaz reunion meg reborn meg minden hasonló szörnyű re van készülőben, így nemtom a link változik-e a majd. Remélem nem...
de elképzelhető. -
#2851 A kocsmában nem pontos időpontra kell menni infóért? -
#2850 Ez a szemét banda a bár előtt elvette a stukkerem, s nem adja vissza.
Jaa, amúgy William Hunter vagyok, magán nyomozó. És az a gondom, hogy The Jake-ről nem tudok információt szerezni, pedig a pultos azt mondta, hogy kérdezzem a zöld kabátos csávót. Csajom is összebalhézott velem, a stukkerem is lenyúlták a biztonságiőrök, majd megvertek. Most már segídhetne valaki.
(Aki tudja miről beszélek, az valószínű, hogy a választ is tudja) :-) -
#2849 Állat! :-) De nekem karnyújtásnyira van a könyv, az analóg olvasást meg amúgy is jobban szerettem, nem fáj tőle a szemem egy idő után sem... :-) -
#2848 Najó, de milyen a B.A.T.? Azt láttam, hogy Sci-fi, de valami kaland, vagy több stílus egy játékban? Nyomozni kell? :-) Mean Streets jellegű játékokat keresek, azt imádtam. Amikor meghalt valaki, s nyomozni kellett. Először csak pár kiindulási pont volt, aztán a végén már egy teljes maffiabanda címét is tudtad. :-) -
steweee #2847 ha vki esetleg nem ismerné:
http://halallabirintus.uw.hu/ -
Gary #2846 Nekem a Seven Cities of Gold jut róla eszembe, bár a Heart of Africa-t végigvittem, ezt már hamarabb meguntam.
Igaz, hogy ez is inkább stratégia.
A B.A.T. tényleg jó, szép a grafikája is. Ezzel is C64-en küzdöttem, egészen addig, míg végzetesen el nem tévedtem a város alatti alagútrendszerben... -
#2845 Napokban beszéltünk a komolyabb remake játékokról. Most láttam a híres SpyHunter 2003-as változatát. Képek
Valaki próbálta?
Na és persze ha jól emlékszem idén jön az Outrun 2.része is? Bár az csak konzolra(?). -
#2844 Tudom, hogy nem vagy admin, semi modi, de én kértem múltkor az underdogs portált, ezt a DOSBox-t meg lusta vagyok kérni. :-) -
#2843 Bloodnetet nagyon szerettem, de szegény vámpírommal sokszor keveredtem olyan csatákba, melyet nem igazán "éltem" túl ;] Az implantokra meg nem volt pénzem. Lehet most elővéve már jobban menne a dolog, de akkoriban még nyelvi akadályok is akadtak.