8886
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Tex Murphy: Overseer, released in 1998, is the remake of Mean Streets. Aside from the story, the former is a complete remake featuring a new game engine and expanded gameplay. Contrary to popular opinion, Access Software's Countdown does not actually belong to the Tex Murphy series since it does not feature the character Tex Murphy, despite being released prior to Mean Streets.
Tehat a Tex Murphy: Overseer nevu jatekot keresd. -
Elolvadok... :-) Köszönöm Uraim!
Továbbra is várom a felvetett projektre véleményeiteket. Iskolában Mean Streetsre ragadtam rá nagyon (mint régen), imádom még most is, csak nem minden szavát értem ("do you speak english - just a little"). :-(
[Jakuza]: Mean Streets remake nincs? ;-) -
Gary #2881 BBird:
Happy BIRDday!
-
BBird: isten éltessen! ;] -
Mercenary remake oldal.
Gondolom azert nehanyan emlekeznek eme muremekekre.
-
maxius #2878 1000 thx -
sbob #2877 de imádtam ezt a játékot... -
Neked is sokat fog jelenteni a Doom 3 jó néhány év múlva, ha ugyan addig is nagy játékos maradsz, s nem ragad el a felnőttnek nevezett betegség. :-) -
ok,elnézést,gondolom mit jelenthettek nektek az old gamek. -
köll egy láma? -
Ultima 8 -
Gary #2872 Ha hétfőig nem sikerül megszerezned az Ultima 8-at, akkor valahová fölteszem Neked. Egy 15 Megás exe (gondolom rar) van nekem belőle. -
Hát, erre már nem tudom, mióta vadászok. Amiga emulátorral már egyszer megvolt, csak az a vinyóm elfüstölt... :) -
király. azért az Alien Shooter se semmi.... -
Ismet egy gyongyszem felujitott valtozata. Ill remake-je.
Cim: Alien Breed
-
Fordítsunk már régi kalandjátékokat! :-) Talán ezzel kicsit fel is támadna a régi szép idő mégtöbb öreg róka szívében. :-))
A projectet támogatom, s szerepet vállalok a drukkolásban. Najó, a hi és a bye szövegeket lefordíthatom. :-) -
Hát igen, pont azért játszom a suliban ezekkel, mert azok lassú nettel is időben lejönnek, s a suliban nem csinálom a szakdogám, sem a rendes munkát is, amit kell. Amúgy sem tanulunk már semmi újat.
Rise of the Dragon és a Mean Streets tetszik ezek közül a legjobban. A B.A.T.2-nek meg iszonyatosan jó sound fx-e van. Minden képen más-más hangok, beszélő emberek, stb. Jee. :-)) Sokkal jobb, mint a DOOM3!!!!444 ;-D -
Pontos időre? De hányra? A zöld ruhás néger katona nemigen akart szóba állni velem, egy kis dumcsi után.. :-( -
Gondolkozz el tökmag, mit fogsz szólni 15év múlva a doom3-ra. Azt fogod majd emlegetni, hogy milyen állat volt az az életérzés. Amikor olyan grafikai elemeket láttál, csodás fényhatások, ijesztő jelenetek. Mégha köze sem lesz az akkori grafikai szinthez (2020-ban).
Erről ennyit! És akkor majd te is fogod a fejed az ilyen kis **arosokon, akik fikázni merik a te régi kedvenceid, amiken felnőttél. :-P -
maxius #2864 Dehogyis! Én 16 vagyok, és elég sok retrogammát ismerek, és töltök...de nekem jelen pillanatban csak 1 kell: Ultima 8! Aki bármilyen módon tud a létezéséről, szóljon nekem! -
Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy DE, nagy százalékban közrejátszik az életkor a hasonló fórumozási-kultúrában. Nincs ezzel baj, majd kinövi, de remélhetőleg nem itt ;] -
Szvsz a fiatalság nem mentség a nagy arcra és a szűklátókörűségre... -
sbob #2861 Szép lista... nem fogsz unatkozni. Azt a szép tömény szerkezetet meg ne is emlegesd, mer nem is akarok ilyenre gondolni.
Igen sejtettem, hogy volt egy sea is. Gondolom az volt a 2. rész. Egyébként jó kis sorozat volt az. Legalábbis én anno szerettem.
B.A.T. szerintem elég jó progi. Szerintem érdemes vele próbálkoznod.
Ohh azt nem mondtad, hogy sci-fi-s vagy, azér mertem emlegetni a Sherlockot... -
sbob #2860 Csodálom a nyugalmad, de én már azér elbeszélgetnáék személyesen 1-2 ilyen taggal. De ez talán azér van mer naponta hallgatom a hasonló fikázásokat. Ez egyébként abból a szempontból vicces, hogy én nem tudok róla, hogy mi átcsaptunk volna más topikba osztani az IQ-t. Tessék minket békén hagyni és eltakarodni kis retromániás közösségünkből ha nem teccik a rendszer. Nem erőszak a disznótor.
Egyébként meg a Milant is utálom... :DDD -
Elég ha meglesed az aláírását :)
-
Nem röhej, csak te bosszantóan fiatal vagy és nem tudod mit jelentett anno a doom1 "nekünk". Egy régi motorost nem fogsz sosem meggyőzni, hogy egy mostani rockbanda jobb, mint a led zeppelin... Ízlések és pofonok, teljesen más generáció vagy, nincs ebben semmi probléma, röhej meg aztán mégúgyse... -
tiszta szégyen má bocs de akkor ti pl doom1 hivek vaygtok és sztetek jobb a doom 3 tól mármint a 2004-estöl.kész röhej ha ez igy va!!! -
Suliban lekaptam a Rise of the Dragon-t, B.A.T.2-t, Mean Streets, Martian Memorandumot, Coutdown, stb. Ahogy gondolom sbob neked is hamarosan bazinagyvizsgamicsoda, így sajna nekem sincs túl sok időm, de majd írok Ancientről. :-) Amúgy a hiányzó rész a sea volt, és igen, 3 rész jelent meg, remélem én is jól tudom.
Akkor szerintem megkérjük a reborn utáni helyes link kitételét, hisz Ti vagytok a legnagyobb oldgame oldaltulajdonosok.
Sherlock féle angol kalandokat nem csipázom, én Sci-fi-s vagyok inkább. Cruise-t régen játszottam, aranyos volt (Delphine rulez). :-)
És a B.A.T. igen, úgy tűnt nekem is játszva, mintha kaland-RPG lenne. Érdekes volt a megoldása, mint valami képregény. Jók a hangok benne, meglepődtem. :-) -
sbob #2855 a B.A.T. sorozatról én nem akarok hülyeséget mondani, de az egy kicsit kaland egy kicsit rpg volt úgy emlékszem... jó volt... -
sbob #2854 nyomozni akarsz?
akkor mér nem próbálkozol valami Sherlock Holmes játékkal? vagy a Delphine volt a Cruise for a Corpse... vagy volt még egy jó kalandjáték Murder címmel...
vagy a múltkor ajánlottak nekem egy elég érdekes játékot, Bureau 13 címmel... HOTU-n fenn van, elég érdekes az sem rossz... -
sbob #2853 Szerintem neked már marha gyorsan írnod kéne valamit az Ancient Art of War-ról, valami nagyon hosszút... mert már hónapok óta azt hallgatjuk. :)))
Nem mondom hogy unalmas, de úgy reméltem áttérsz a sorozat többi részére is. Legalábbis én úgy emlékszem talán 3 játék is volt. Az egyik az Ancient Art of War in the skies, a másikra nem emlékszem. Lehet nem is volt... -
sbob #2852 Pontosítsunk, Cyroo írta én csak kiegészítettem az irományát pár fontosabb dologgal. A végén írtam is, hogy én csak a babérokat aratom. Utálok gyikokat írni, mindig Ishmael vagy Cyroo írja, aztán én csak véglegesítek.
S hogy aranybánya? Sajnos nem egészen... de ezt most hagyjuk mer off...
Igazából nekem mindegy hova mutat, inkább a retrora mondanám. Ott viszont ha minden igaz reunion meg reborn meg minden hasonló szörnyű re van készülőben, így nemtom a link változik-e a majd. Remélem nem...
de elképzelhető. -
A kocsmában nem pontos időpontra kell menni infóért? -
Ez a szemét banda a bár előtt elvette a stukkerem, s nem adja vissza.
Jaa, amúgy William Hunter vagyok, magán nyomozó. És az a gondom, hogy The Jake-ről nem tudok információt szerezni, pedig a pultos azt mondta, hogy kérdezzem a zöld kabátos csávót. Csajom is összebalhézott velem, a stukkerem is lenyúlták a biztonságiőrök, majd megvertek. Most már segídhetne valaki.
(Aki tudja miről beszélek, az valószínű, hogy a választ is tudja) :-) -
Állat! :-) De nekem karnyújtásnyira van a könyv, az analóg olvasást meg amúgy is jobban szerettem, nem fáj tőle a szemem egy idő után sem... :-) -
Najó, de milyen a B.A.T.? Azt láttam, hogy Sci-fi, de valami kaland, vagy több stílus egy játékban? Nyomozni kell? :-) Mean Streets jellegű játékokat keresek, azt imádtam. Amikor meghalt valaki, s nyomozni kellett. Először csak pár kiindulási pont volt, aztán a végén már egy teljes maffiabanda címét is tudtad. :-) -
steweee #2847 ha vki esetleg nem ismerné:
http://halallabirintus.uw.hu/ -
Gary #2846 Nekem a Seven Cities of Gold jut róla eszembe, bár a Heart of Africa-t végigvittem, ezt már hamarabb meguntam.
Igaz, hogy ez is inkább stratégia.
A B.A.T. tényleg jó, szép a grafikája is. Ezzel is C64-en küzdöttem, egészen addig, míg végzetesen el nem tévedtem a város alatti alagútrendszerben... -
Napokban beszéltünk a komolyabb remake játékokról. Most láttam a híres SpyHunter 2003-as változatát. Képek
Valaki próbálta?
Na és persze ha jól emlékszem idén jön az Outrun 2.része is? Bár az csak konzolra(?). -
Tudom, hogy nem vagy admin, semi modi, de én kértem múltkor az underdogs portált, ezt a DOSBox-t meg lusta vagyok kérni. :-)