Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bar neked lehetett, attol hogy a P1-es gepek vagy 10 evvel ezelott voltak a kozkezen.
De azert en nem hiszem hogy 4-5 eves lenne a jatek amit te keresel.
Gondolj csak bele, hogy a Quake majdnem 10 eves es a Quake 3 is lassan mar 6 eves.
Es bizony egy Quake 3al nem igazan lehetett egy 486al jatszani.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
10 évvel ezelõtt még rengeteg ilyen játék készült. Ha jól látom kihagytuk az SKC Soft nevezetû koreai céget. Õk csináltak pár ilyen játékot, és szerintem elég jók lettek. HOTU-n fenn vannak akit érdekel... én is a múltkor fedeztem fel.
elég könnyen feladtad... bár mondtam, hogy ehhez azér több kell az ilyen hozzáállásnál...
Jakuza:
thnx a helyettesítésért...

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Miota nincsen mar ilyen jatek a piacon ?
Gyakorlatilag az Amigak eltunesevel kezdtek a platform es tipusu jatekok is eltunni.
PC-re ilyen jatekot ami nem freeware vagy valami hasonlo kiadasu lett volna en mar nem lattam vagy 8-10 eve. 😛
Ird be a mount /? parancsot es latni fogod mi a szintaktikaja a parancsnak.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Mind1!
Úgy értettem a játékok biztos fenn vannak a retrogamesen:
http://retrogames.intranet.hu/
segédprogik:
VDMSound
Abandon Loader
DOSBox
VDMSound infot ne kérj tõlem, mert sajna mivel 98-am van, nem ismerkedtem meg vele. Abandon Loadert a VDMSounddal érdemes csak összekombinálni. DOSBox-ban viszont tudok segíteni... az oldalon fenn van mely játékokat tudták már elindítani vele, keresd ki, és ha már sikerült valakinek a strikokat rajta mûkõdésre bírni, akkor érdemes csak megpróbálkozni vele.
Persze mindez csak akkor érvényes, ha simán XP-bõl nem mennének a játékok, mert elképzelhetõ elindulnak mindenféle segédprogi nélkül is.
Ezzel már nem errõr, bár mire rájöttem, hogy mit kell csinálni, mikor azt írta, hogy input course... juj! :-D
a retrogamesen biztos fenn vannak...
Xp-n lehet hogy szívóznak, de erre van a VDMSound, Abandon Loader, DOSBox, stb...
gyors neted van, kapd le és próbáld ki, mert én már nem emlékszem, egyébként elindítottam, és 5.20-as verzió számot ír ki...
aztán majd mesélj!
(bocs kicsit meg vagyok szorulva az idõvel!)
Amúgy a lyukas kérdés komoly volt, mert bármelyikre megyek, akkor is csak 18lyukra tudok lõni. És az elsõ 18 után ha azt mondom, hogy betöltése új scenery-nek, vagy minek... akkor error és lemezt kér.
A többi szinten mi van? Más fû, más fák? Nekem csak ilyen õszi fák voltak, vörösben úszva leginkább. Arra felé mik vannak? :-)
70 fájl, 617Kb
Ezt most komolyan kérdezed?
World Class Leader Board (1988) PC.
Amikor végignyomok 18 lyukat, ezután olyasmit kérdez, hogy akarok-e új pályákat benyomni, ha yesre nyomok, akkor lemezt keres. Ha no, akkor semmi. Hogy is van ez? :-)
Amúgy a kezdetben mit takar az a választási lehetõség, hogy: 18 lyuk, 35, 54, 72? :-)
ha netán valaki nekem is eljuttatja, te leszel az elsõ akinek küldöm... gumicukorral mellékelve...