8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
spR #3562 Bocs, hulye vagyok, mar Te is tuttad a cimeket.
De akkor is hatalams jatekok. -
spR #3561 Crusader: No Remorse, es Crusader: No Regret
Nem erre gondoltal?
Hatalmas jatekok... -
#3560 Na igy beugrott.
Az Origin keszitette oket, mint az Ultimakat is, kozottuk az Ultima UnderWolrds-t is a nagy kedvencemet.
Crusader: No Remorse
Crusader: No Regret -
#3559 Nem "Crusader" vagy valami ilyesmi volt a neve? (amire gondolok abban bennevolt a crusader kifejezes, de igy penteken az agyam mar csak ilyen foszlanyokra emlexik, a listam meg otthonvan;]) -
#3558 Egyaltalan nem.
Az Avalon csinalta a Heimdallt, Amigan a Core Design volt a nevuk.
A Gender Warst pedig ha jol emlexem a SCI Games csinalta.
Amugy volt valami hasonlo isometrikus jatek abban az idoben de nem ugrik be a neve.
2 reszes volt es egy fickoval kellett gyakni az ellent, tudott gurulni oldalra stb
Es ha jol emlexem valami piros pancel hacuka volt rajta a kezdesnel.
-
#3557 A gender wars-t a Heimdall készítői csinálták szerintem. -
#3556 Én úgy emlékszem abban az dőben a dungeon keepert fejlesztette Molyneux meg a Theme Hospitalt és a Magic carpet 2 cimű játékokat. A gender wars-t ismerem Nők a Férfiak ellen és tényleg hasonlított a syndicate-re és a Gene Wars is hasonló izometrikus grafikájú játék.Tévedtem, a Dungeon Keeper fejlesztése után ment el Molyneux a saját maga alapította cégtől a Populous 3-hoz már semmi köze nem volt!!! -
#3555 Nincs is semmi gaz.
En ismerem mindket jatekot, tehat nalam meg a hiba az almatlansag volt. :P -
#3554 En mar nemtudom, de hiszek nektek. Annyi remlett, hogy volt egy hasonlo nevu jatek, amely kinezeteben, kezeleseben hasonlitott a syndicate-re. De mivel sokat nem jatszottam vele, ennyi ;] Hiaba na, mindig tanul az ember. -
#3553 Jogos, en azt hittem a Gender Wars-rol van szo. -
MrTressy #3552 ha kell tárhely irjatok msgt... -
sbob #3551 Hát... ezt a Genewarst megnézted?
Jobb ötletem nincs. Mert ha jól melékszem az EA 1995-ben vette meg a Bullfrogot, és 1997-ben távozott a cégtől Peter Molyneux. -
sbob #3550 Én nem értelek! Mért nem csinálsz a winyódon egy könyvtárat neki ahova bemountolsz C:\-nek. Akkor oda annyi játékot pakolsz amennyit akarsz, és amennyit elbír a winyód! :) -
sbob #3549 Biztos tudjátok melyik játékról van szó?
Genewars
"Genewars is a real-time strategy game simular to Command and Conquer."
Gender Wars
köze nincs a Bullfroghoz... -
sbob #3548 Állíthatom azt bármekkorára. Sajna túlassít. Kicsi a prockóm. Ez van! -
sbob #3547 Ez az! Nem tudtam mivel keverhetik... de az nem is Bullfrog game volt. -
sbob #3546 igen -
#3545 Coloniziation remakeről tud valaki(hogy van-e)? Újabban rákattantam megint, és jó lenne, ha valaki írt volna már hozzá multit... :] -
#3544 Keveritek itt a Genewars-ot a Gender Wars-szal... :)
Az első egy Bullfrogos géntecsnikával mókolós stratégia volt, a másik meg a Syndicate klón, nők vs férfiak.
Csak hogy tisztázzuk a kérdést. :) -
#3543 segítsetek már egy picit...
hogy lehet dosbox-ban beállítani a szabad helyet? vagyis hogy mennyi a szabad hely? nekem alapból 100mb-ot ir ki asszem. lehet ezt megváltoztatni?
nincs valami rendes tutor ehhez a dosboxhoz?
akinek lassú, az nyomjon sokszor Ctrl+F12-t. de ne vigye tuzásba, mert egy ido utan nem birja a proci, azt még lassabb lesz.
ha meg vmi játék nem akar instalálni, akkor a mount végére ird oda, hogy "-t cdrom" akkor cd-ként mountolja. nekem pl a c&c csak így ment fel. -
#3542 O.K.
A Stonekeep egy egész CD-nyi játék volt? -
#3541 OFF
..viszont ennek a fórumnak nem ez a központi témája... -
#3540 OFF
a náci keresés fórumokon nem csak erre az országra jellemző -
#3539 Szerintem a Electronic arts adta ki a Bullfrog fejlesztette és elég érdekes volt az alapötlet de valahogy nem lett etalon belőle... Akkor már távozott a cégtől a Agy Molyneux -
#3538 Végre! Üdv! :-)
Én már régebben örültem volna magyarításoknak a régi slágerek közül. Eddig leginkább csak a Little Big Adventure -ről tudtam, de most már szerencsére szaporodnak, Nektek köszönhetően! Szóval Köszönjük! :-)
És további jó munkát! -
#3537 Én teljes mértékben megértelek Titeket, s nem is támadtalak. Remélem nem úgy vetted kommentjeim!? Isten ments, hogy kritizálni merjem az oldal működését! Én csak örülök neki, hogy van a retrogames és a dosgames is. Mindkettő megfelelő tartalommal és átláthatóan helyezkedik el a világhálón.
Csak a srácoknak üzentem, akik itt kritizálták a rendszert, hogy tény: finomabban is lehet közölni "azt" a szöveget. Tudom, hogy milyen a "mai" világ, de attól nem hiszem, hogy nekünk is be kellene állni a sorba, közéjük.
Abban viszont teljes mértékben egyetértek, hogy a személyeskedéseket, kritázálását valaki oldalának nem épp normális színvonallal... nem itt, s nem publikban kellene intézni.
Na most már részemről is off! :-)
-
#3536 Hat nem tom szerintem meg a Syndicatera hasonlitott inkabb.
-
#3535 Nem allitottad be valoszinuleg a CPU Cyclest.
Minnel magasabbra allitod, annal gyorsabban fog az emulacio futni. -
sbob #3534 Ezt az egész leech témát hagyjuk már, fel sem hoztam volna, ha nem hangzik el a minősítés. Szerintem ez nem az a hely ahol ezt le kell tárgyalni.
A Syndicate utolérhetetlen. De szerintem a Genewars inkább a C&C-re hasonlított nem a Syndicatere, de ezen nem veszünk össze.
Most segítségül hívtam gyorsan a Mobygamest magamnak, és átnéztem a címeket, melyekhez köze volt a Bulfrognak. Hát más nem illik be a képbe szerintem.
Szóval kéne valami közelebbi a játékról, ha a tippem nem jött be, mert talán mégsem a Bullfrog csinálta. Nekem is volt már ilyen problémám egyszer, évekig nem találtam egy játékot emiatt. -
sbob #3533 csináltam, kitüntetést is osztogatnak ma ezért? nem tudtam... :DDD
a DOSBoxxal azér nem megy minden! ráadásul akinek nincs elég nagy prockója, az szív... én is így jártam! szóval most ezért elég gáz leugatni... -
#3532 Az oké, viszont két játék jelent meg a fejemben, de így már csak egy maradt ;] Nálam sem aratott akkora sikert mint a syndicate, ezért is voltam hirtelenjében kissé bajban a név miatt... -
#3531 Az volt de a syndicate-nek a nyomába sem ért. -
#3530 Előre szólok, csak sejtem miről van szó, és semmi közöm hozzá :D Először is nyugi! A leechelés elleni harcban egy webmester részéről bármi megengedett. Tőlünk szövegek vettek át régebben, de hivatalos útra terelve a dolgot, a szolgáltató minden esetben hamarabb törölte a lenyúlt cikkeinkkel dolgozó oldalt, mintsem beleőszüljünk az idegeskedésbe. Te és ismerősöd is úgy védekezzetek, ahogy ti gondoljátok. Verbálisan és technikailag is, bármi megengedett. A más kérdés, hogy amíg a technikai megoldásak úgyahogy működnek leech ellen, addig a verbális része max csak egy jelzés, hogy mennyire van ki az a bizonyos testrész az élősködőkkel. Úgyhogy ne foglalkozz vele ki mit gondol róla. Majd ha egy több hónapos/éves/stb munkája úgy köszön vissza egy harmadik fél oldalán mint a harmadik fél "szerzeménye", és ez ellen vajmi keveset tud tenni, akkor majd megérti mindenki...
ui: a genewars nem egy syndicate "klón" volt? -
#3529 jah.. csinálj benne hangot, meg cd-t, meg xms-t meg ems-t, meg egeret, meg miafaszomot.
dosbox eleve emulal mindent. GUS-t is! -
sbob #3528 Én eddig azt hittem a DOSBox full dos módot emulál... :)
Esetleg egy retro gép DOS6.22-es op. rendszerrel? Az elég full dos mód... -
sbob #3527 no igen a Firefox... :)
Szerintem azt a gamet nem a Bullfrog csinálta akkor. De ha tippelni kell, azt mondom a Genewars-ra gondolsz, csak rosszul emlékszel. -
sbob #3526 Csatlakozom DOTT marha jó lett... -
sbob #3525 Még mielőtt Cyroo barátomnak megérkezik a regje, hogy beírjon valamit, ikább írok én. A stílus olyan amilyet mi kapunk.
Kicsit már unom, hogy önjelölt hackerek, meg milliárdosok zaklatnak nap mint nap. A "szakértőkről" nem is beszélve, akik nem hajlandóak arra venni legalább a fáradtságot, hogy elolvassák a gyikokat, helyette a teljes törlést javasolgatják. És azt se csípem, hogy a fórumban állandóan zsidókat vagy nácikat keresnek. Ha ebben az országban ez a stílus, akkor talán nem kéne kritizálni...
Másrészt marhára nem volt vicces, mikor miattunk nem ment az egész szerver, mer 90-an 4 szálon elkezdték szedni a 100 megás gamet amely be volt linkelve egy amcsi warez oldalra. Most már legalább kénytelenek a főoldalra menni. Szóval nem véletlenül van angolul az üzenet. Szerintem aki magára veszi nem véletlenül teszi. És ezt most nem véletlenül írtam, mert innen is jött pár júzer, aki megszakértette az anyagot és a teljes törlést javasolgatta, mint egyedüli gyógymódot.
Legvégül pedig szerintem a személyes ellentétek elrendezésére ott a privát üzi lehetősége, nem véletlenül van! Utálom ezt a fajta üzengetést, ha valaki legközelebb megin elszeretné mondani mekkora seggfej vagyok az írja meg privátba. Szerintem nem tartozik a témához...
-
#3524 Üdv Taky!
Lenne egy kérdésem Sam & Max-et nem akartok magyarítani ? A Dott nagyon szinvonalas lett!!! Egyébként örülök ,hogy valaki fordítja a régi klasszikusokat mert a mai játékok nyomukba sem érnek.... -
#3523 amúgy sziasztok, bocs, hogy így belerondítok a fórumba bemutatkozás nélül.
Taky vok, most találtam meg ezt a fórumot, és még olvasgatom visszafele a dolgokat benne:)
amúgy én fordítottam le a DOTT-ot(nem egyedul), a Warcraft-ot, a warcraft 2-t, meg nemsokára ekészül a csapatunk Deus Ex fordítása is.
nagyon szeretem a régi játékokat, főleg a kalandokat.