Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batman
köszi szépen, keresem

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Sheltem
Az a poén, hogy onnan van, szóval elvileg nem hibás.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

BBird
Nem is olyan régi az a játék! :-) 1998-as alkotás. Ha az underdogs-n nincs fenn, akkor nekem sincs ötletem, bár szerintem ott nem lesz.
Sheltem
Sziasztok! Letöltöttem énis a Dosbox 0.63as legújabb verzióját, megy szépen meg minden csak UFO1: Collectors edition ben van olyan problémám, hogy amikor terror site csata van(a rózsaszín keresztes) akkor 1-2 kör után kilép a windowsba. Mitõl lehet ez ? Találkozott valaki ezzel?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

batman
Uff emberek, kéne egy kis help. Egyik kollégámnak kellene a Starship Titanic: Douglas Adams nevû progi. Hallottatok ti már errõl? Én bevallom soha, és a képekbõl úgy tûnik bazi régi a progi. Ha esetleg valami forrást is tudtok, nagyon hálás leszek.
Köszi

[...] Te romboló állat! Te sátán!

meg a canon fodder
ami kurva yó vót az a moonstone és a superfrog😊
Lynx_TWL
Dune 2000 KELL! 😊

help

๏̯͡๏﴿

[Jakuza]
Nocsak milyen kedvenc kerult bele a mostani Underdogos frissitesbe.
A Bitmap Bros. altal keszitett Cadaver.
Nem semmmi volt ez a dragaszag.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

agyhalál
Jobb híjján: MS Virtual PC+Windows 98 SE

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nekem is megvan a 3 ISO, de úgy emléxem, hogy XP-n ment. Igaz, csak az SP1 volt fönn...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

agyhalál
...még annyit hozzátennék, hogy a 3 CD-s ISO-ról van szó.

agyhalál
Sikerült megszereznem a Sanitariumot, de sajnos nem indul el.
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windowsalkalmazásokhoz...
Windows XP hun SP2
Van valami tippetek?
Esetleg marad valami virtuális gépen való futtatás?

vki leírná hogy hogyan kell meghajtót változtatni, mert így nem tudok játékot elindítani. vmi mount_+a meghajtó neve + vmi. a listáztatás és az exe elindítása megy, de a többire már nem emléxem

BBird
Atari Anthology PS2-re és Xbox-ra.85 játék, 18 arcade (Asteroids, Battlezone, Missile Command), 62 Atari 2600 (Gravitar, Millipede) és öt bónusz cím (Off the Wall, Blackjack, Desert Falcon). Novemberre érkezik a drága. Külföldi ára: $19.99.

Képek - gamershell
BBird
Csak egy valamit javasolhatok: játsz a régebbi részekkel. Mellékesen nekem sosem volt a kezemben egyik rész sem, csak valami rip-ben van meg a 3D verzió. :-)
ezután az üzi után inkább kíméld szegény sbob-ot...
és inkább segíts a DL 3-assal...

és te tartasz nekem elõadást?
Dragon's Lair III:The Curse of Mordread
ReadySoft/1992

BBird
Amúgy jól látod, nincs róla infóm. A nagy isteneknek sincs idejük minden játékra odafigyelni. :-)
BBird
Dragon's Lair 3D-re gondolsz?
BBird
Tiltakozom! Minõségi gumicucut csak westendben kapni. Lurdy közel van, így ott vásárolni szoktam a bótban kaját, tej, zsömle, óvszer. ;-)
Euba meg most azért tévedtem el, mert múltkor láttam egy kis nyakláncot, amit muszáj volt megvennem a barátomnak. :-)

Na szerintem most már inkább chateljünk söbobli, mert a többiek szépszednek minket. :-D
talán nem fogok belehalni... talán...
nincs egy Dragon's Lair 3-ad?
bárhonnan szedem a netrõl mindegyik szórakozik... a Mozartos közjátéknál kéri a DISK 7-et, és ott vége... vagy csak a Win szórakozik velem? nincs valami infod ezzel kapcsolatban?

következõre velem beszélj meg egy találkozót... garantálom meghúzod magad! mellesleg neked igen változatos programod van:
Europark-Lurdy-Westend

BBird
Gyenge a neted? Akkor te sosem fogod élvezni a csodás oldalam szépségét, ha karácsonyra kész lesz. :-))
BBird
Loreal, mert megérdemled! :-)
köszi ez most jót tett az amúgy is tetû net sebességemnek...

BBird
Cisco Heat -> DOSBox rulez. :-)
BBird
Dehogy vagyok ideges, csak vmiért túl nagy a pofám ma. Europarkból jövök, ott is menõmanót játszottam. :-D
inkább mesélj mivel megy neked a Cisco Heat... DOSBox?

BBird
És ez volt az én legelsõ játékom is, még ovis voltam, egy Atarin. Imádtam.

- Egy ilyen gépen.

Késõbb jött egy újabb Atari.

És a képen látható Space Invaders. Az is az egyik legelsõ játékok közé sorolható. :-)
2396-os üzenetem így szól:
"milyen PC-s játékot tudsz javasolni 1960-ból?"
erre te:
"ha jól tudom, akkor a PONG! kezdetleges változata ekkoriban készült el"

csak nem vagy ideges? 😄DD

szemét? én eddig aszittem a nicked a sötét rövidítése... milyen nyelven kezdõdik a szemét b-vel?
hogy mehetnék át? laza 40 km-re vagy tõlem... meg aztán ki tudja hány M. András lakik a Lurdy közelében... vagy kövessem az elszórt gumicukrot?

BBird
Ki beszélt vaze PC-rõl? Olvasd már el süketvaknéma ;-))
BBird
BOCSÁNAT! Nem voltam pontos. A részletes leírás linkje fenn volt a régi oldalon, de itt a link: http://www.pong-story.com/intro.htm
tényleg és a Discovery-n azt mondták hogy a Pong 1960-ban megjelent PC-re... ez még nekem is új...

BBird
Szemét alak vagyok, nem rakom be. :-D De ha nem hiszed el, akkor gyere át, és megmutatom. Még tokot is vettem hozzá. Mivel 2 cd-s. :-)
BBird
Hát figy, rengeteg játék volt akkoriban. Lehetett pl. fából faragott katonákkal játszani, cooperatívban haverokkal. Vagy fogócskázni a téren, abban volt deathmatch. :-) Soroljam még?
Amúgy ha jól tudom, akkor a PONG! kezdetleges (Nem tv-játék) változata ekkoriban készült el, bár a képernyõ pár centiszer pár centis volt, és a gép mögötte majdnem egy hûtõszekrény nagyságú.
A számítógépes játéktörténelem dokumentumfilmben láttam pár hónapja, ha jól emléxem a Discovery-n. :-)
na most hogy ezt már tudjuk akkor bedobhatod a cd íróba a srácnak... 😛

1960??? milyen PC-s játékot tudsz javasolni 1960-ból? mi volt?

BBird
Nem mondtam, hogy tudok. Minek tudjak Abe-hez, ha eredetiben megvan? :-)
PC Guru-ban volt teljes játék beeee :-D
én sem, de ezzel azt mondod most, hogy tudsz csak warezolást nem segíted... mivel én nem akarom a játékot, nekem add csak meg azt a linket mailben vagy privátban... hadd lássam tényleg tudsz-e valamit vagy csak a szád jár... már megint...

BBird
1960 na :-P
Nem tehetek róla, hogy túl sok plussz-t ittam. :-D
nos egy 196-os játék érdekelne? mit tudsz nekem ajánlani? részt vehetek Septimus Severus parthusok elleni hadjáratában?

BBird
Sajnálom, de az Abe még warez kategória nálam, így abban nem segítek. :-)
Ha egy 196 környéki játék linkje érdekel, abban nagyon szívesen segítek. :-))
tény nem az Abe van fenn... de olyan koru játékok vannak fenn... az, hogy te nem találod a megfelelõ abandonware oldalakat, nem az én problémám...
nekem csak a DOS-os játék régi játék, de én azt írtam, hogy általában manapság már az abandonware oldalak 60%-nál Windows-os játékok is beférnek a keretbe, akár ilyen újabbak is... sz'al ahelyett, hogy kiforgatnád a szavaim inkább olvass... okosabbakat tudnál válaszolni...
ha pedig "tapasztalt mester istencsászár" lennél tudtál volna linket is adni az Abe-hez, annak tükrében amit mondtam...

BBird
És különben is, ne szemtelenkedj a tapasztalt mester istencsászárral... :-D
(Amúgy jól vagyok, és te hogy vagy?) :-D
BBird
Lehet vak vagyok, de aznap nem találtam Abe-t hotún. :-)
Mellesleg múltkor sírtál, hogy régi játék a DOS vs. Win résznél kezdõdik. :-P
Ezek után, ha írok majd cikket egy 98-as játékról, tök mind1, hogy új játékok, vagy régi játékok közé teszem, akkor is csippantani fogsz reám? :-PP
:-)
És csakazért is kettõ között van, mert mai színvonalat nem igen üti meg sok 90 végi játék, mégsem mondhatjuk rá, hogy old. :-P
Szóval iHi és kész... ;-))
"se nem régi kategória, se nem új"
ez 1 nagy marhaság barátom... ilyen nincs, manapság az abandonware kategóriába beférnek az ilyen nem túl régi Win-es játékok is... hogy 1 mindenki által ismert példát hozzak: HOTU
javaslom nézegesd a játékokat...

hááát nekem 98-on sosem játszott... semmi hatása nem volt...
de mivel nincs xp-m lehet, hogy ekkora fejlõdést elkönyvelt a Microsoft üdvöskéje...

ollie
Jobb gomb/tulajdonságok az indító exe-n nem játszik?