8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Kandurex
    Ja igen, és még Sbob -nak hála: Ecstatica I - II, Novastorm, Crusader No remores - No regret, X-com UFO Enemy unknow - Terror from the Deep :)

• Kandurex
    Na, az elmúlt napok termései amiket NAGYON nehezen sikerült beszereznem:

Broken Sword I.
    Settlers III. GOLD
    Jagged Alliance 2 GOLD
    Incubation: Hidden World mission
    Fallout I.
    Caesar III.

de legalább nagyüzemileg is beindíthatom a retro -t :)
  • Atomreaktor
    jah úgy már más:) routernál elég nehéz a dolog...
  • Brezsnyev
    hi megint én vagy ok szal emule ban vagy ilyesmi ben segitene valaki ? mert kéne 8takysoft plz9
  • RaveAir
    Jók is régi kaland és fantasy játékok. Azoknak még megvan a maga hangulata, és nem a pénz árad belőle... :( Sajnos azonban a régi játékokat nem igazán akarja már lefordítani senki. Sokkal nagyobb hírnévvel jár egy újabb játék lefordítása, még akkor is ha azt már másik 4 ember megcsinálta. És akkor még a minőségről nem is mondtam semmit. :(
  • BBird
    Ez természetes! Itt, az régi játékok rajongói között erősen elgondolkozunk, hogy sztrájkoljunk-e a magyarítások oldal bejárata előtt, amiért az új játékok fordításai elnyomják a régieket! ;-))

Magam részéről már régesrég örültem volna az alapműveknek, magyar nyelven.
    Imádtam a régi kalandokat. (Mean Streets, Future Wars, Loom, Quest és Larry részek...) :-)
  • RaveAir
    Csak játszani. A fordításnál már igy is (túl?) sok minden folyik egyszerre. Talán lenne igény a magyar fordítására? :)
  • BBird
    Első rész? Fordítani vagy játszani? :-))
  • RaveAir
    Nekikezdtem az Eye of the Beholdernek... :D
  • takysoft
    strongal nyomom
    amugy routernél nem nagyon lehet megmondani, mikor jelentkezzen be:)
  • NeoMaN
    nem kell beírni semmit
    ott van hogy automatikus felismerés vagy mi
  • Atomreaktor
    próbáld meg a strong dc-t. nekem is dinamikus ip van, de csak akkor ad új címet, amikor bejelentkezek és azt 24 óráig tartja.
  • takysoft
    tudom, de nem fogok 3-4 óránként IP-t átirogatni, nem érek rá. ahhoz meg nincs kedvem, hogy ott hagyom a gpet estére tölteni, reggel meg kiderül, hogy a 8-9 óra helyett töltött fél órát aktívba... ez minden DC kliensnél így van?
  • Kandurex
    ...Azóta 50% kevesebb user -től tudsz tölteni :/...
  • takysoft
    DC++... lehet valahogy aktynak lenni dinamikus IP-vel? nekem állandóan át kellett írni az IP-t minden változáskor, meguntam, azóta passzív vok
  • Kandurex
    Melyik HUB -on vagy? A második rész engem is érdekelne!
  • Atomreaktor
    JA is nagyon nagy, kár, hogy a folytatás(oka)t sztem el fogják rontani...:( Silent Storm viszont egy icipicit hasonlít rá, csak újabb meg 2. vh-s köntösben. Az is bejövős;)
  • Atomreaktor
    Tyrian 2player módba azt nem szeretem, hogy ott nem tudod a hajót fejleszteni. Nem hiszem hogy nagy gond lett volna oda is berakni a vásárlásokat. Amúgy tényleg nagy game;)
  • Atomreaktor
    gyere dc-re, tőlem leszedheted.
  • Atomreaktor
    Hi. Érdemes, mert nagyon jó játék!!;)
  • takysoft
    köszönöm szépen.
    azért a fejlesztési fával nem lesz gubanc?
    ja... mi az a stun bomb? olyan, mint a kábítódárda, vagy mi a neve?

még valami... mikor érdemes második bázist építeni?
    amint van rá pénz? vagy várjak picit?
  • PiszkosFred
    Tartsd életben az embereidet, tartsd a havi jövedelmet pozitív tartományban, az ellenfélnek megfelelő felszereléssel és időpontban akcióz, a kutatóknak mindig legyen cél a szemük előtt (amin dolgoznak) és neha használd a stun bombot, majd az így elfogott delikvenst...hát...szóval dolgozd fel ;] Ja, és néha ha szólnak, menj el egy-egy idegen bázisra háztűznézőbe. Ennyi.

ui:
    egy idióta tipp: én direkt engedni szoktam hogy bázis épüljön valahol. Ha ennek az a feltétele, hogy egyes hajókat elengedek - nem lövöm le, hanem hagyom dolgukat végezni - akkor ezt teszem. Lehet hogy a pénz csökkent majd arrafelé, de ekkor már lesz annyi, hogy nem lesz gond. Viszont a bázis ostrom élvezetes - szerintem legalábbis az, egy nagyobb terrorship vagy battleship sokszintes, mindcontrolos sectoid/ethreal legénységéhez képest;] - és nagyon sok értékes alapanyagot zsákmányolhatsz, nem beszélve a vezérlő legénységéről, amely a liften keresztül jó időben ellőtt stun hatására akár "egészben" elkapható. Szal nem mindig a teljes védelem a célravezető - az én felfogásomban.
  • Kandurex
    ...ott is...
  • takysoft
    gyors kérdés... x-Com 1-ben ugye nem lehet elakadni? vagy ott is figyelni kell mindenfélére?
  • BBird
    Szóval ha RPG-t akarok, akkor inkább az első kettő. :-)
  • PiszkosFred
    Leven hogy strategia, nem igazan. Mondjuk inkabb, hogy egy rokabor a Fallout posztapokaliptikus vilagabol. Szvsz felejtheto, de van ismerosom aki nagyon szerette. Szal mindenki belatasa szerint ;]
  • takysoft
    nem igazán ismerem.. nincs is meg... van egyáltalán története, mint az 1-2-nek? meg lehet bolyongani a világban?
  • BBird
    Ha már szóba jött a Fallout. A Tactics bár még nem számíthat öregnek, mégis: Mennyire jó?
  • BBird
    Hát nem tudom, de szerintem érdemes rááldozni Broken Sword 2. részére EVM kiadásban. :-)
    LINK
  • Montanosz
    nálam az emule...
    de használj peanuts-ot, az kezeli a openFT-t (torrent), fastrack (kazaa), gnutella (limewire), ares hálózatokat..valahol csak jó lesz
  • takysoft
    melyik gyorsabb? torrent, vagy emule? összehasonlítota valaki valamelyiket?
  • Kandurex
    Hm, no mindegy, találtam egy másik tracker-t :)
  • Kandurex
    Hm, szeretném letölteni ezt a torrent file -t, vagyis a Settlers 3 -at, de egyszerűen nem indul el a letöltés, mi a gond? Help,
  • Brezsnyev
    az lehet de azzal is gáz van
    mert installálta 1 szer felment és kérte h a cd 1 et rakjam vbe pedig bennt volt
    külön kiirtam a discet ugyanezt irta ki
    uninstal
    reinstal
    és kiirja h nincs elég helyyem a C: on (min 15 megabyte) és exit
    szal ott valami probléma van .....
  • [Jakuza]
    Broken Sword 1 (CD1+CD2) torrent Biztos hogy mukodik kicsit varni kell a csatlakozassal, Bitcomettel probaltam kozel 30 peer es egybol jott 20k-val.

• Brezsnyev
    az oké csak torrenten van is 1 -2 de 55,1 % után nincs tracker sehgol :P
    egy kérdés, honnan szerezzek emulet és az hogy működik blabla ha akarod itt a mailem :[email protected] és ha megadod a tiedet akkor adok msn cimet hogy gyorsabban működjön a dolog
    thnx!
  • takysoft
    thx, de ki volt hírezve a portálon.(panyi jó haverom)
  • takysoft
    nekem megvan 2*2cd. adsl van, szal a feltöltésem magyon ótvar.
    amúgy... megszerzés 3 FONTOS fajtája(nálam):
    1. SMSWEB (nagyon gyors, főleg új játékok)
    2. DC++ (közepes sebesség, mindenféle adat)
    3. eMule (picit lassú, főleg ritkaságokra)

eztán jöhetnek a indenféle fórumüzik.(hozzáteszem, hogy létezik torrent is, de nekem nem nagyon jött be. bár nem is nézegettem sokat.) legrosszabb esetben emule-on minden fent lesz. most néztem meg.. igen, a broken sword is fent van sokhelyen.(ajánlom a kiszolgálókat felhasználók szerint csoportosítani, a legjobb server a RazorBack 2.0, legtöbbször az is van elöl, a sunnyboy-on én nem tudtam keresni)

neten minden fent van
    ERGO: akkor kérdezősködj, ha nincs neted, vagy mégsem találod az elöbb említett 3-4 módon.(1 giga leszedése időbe kerül, eMule-on lehet akár 1 hét is)

PS: nem bunkózni akartam, hanem segíteni.
  • Brezsnyev
    hello nekem az lenne a kérdésem, h honnan tudnám leszedni vagy megszerezni a broken sword soroazat első 2 részét mert übertápos játék :D
    csak sajna senkinek nuincs meg :P már lassan 2 hónapja kajtatom, és megőrülnék ha lehetetlen lenne egy ilyet összeszerezni
    aki tudna weblapot adni vcagy tippet h hol nézem meg az szóljón !!! :P köszi!
  • [Jakuza]
    "IPX network over the Internet

Kali
    Back before Microsoft introduced DirectPlay and the Zone, a lot of games were designed for a LAN environment only. Kali was a IPX emulator program which simulated an IPX network over the Internet. Kali only uses one port per client machine; eight players, eight ports. Using Kali may allow you to play a LAN game over the Internet."