Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Köszi
[...] Te romboló állat! Te sátán!
A Bitmap Bros. altal keszitett Cadaver.
Nem semmmi volt ez a dragaszag.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windowsalkalmazásokhoz...
Windows XP hun SP2
Van valami tippetek?
Esetleg marad valami virtuális gépen való futtatás?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Képek - gamershell
és inkább segíts a DL 3-assal...
Dragon's Lair III:The Curse of Mordread
ReadySoft/1992
Euba meg most azért tévedtem el, mert múltkor láttam egy kis nyakláncot, amit muszáj volt megvennem a barátomnak. :-)
Na szerintem most már inkább chateljünk söbobli, mert a többiek szépszednek minket. :-D
nincs egy Dragon's Lair 3-ad?
bárhonnan szedem a netrõl mindegyik szórakozik... a Mozartos közjátéknál kéri a DISK 7-et, és ott vége... vagy csak a Win szórakozik velem? nincs valami infod ezzel kapcsolatban?
Europark-Lurdy-Westend
- Egy ilyen gépen.
Késõbb jött egy újabb Atari.
És a képen látható Space Invaders. Az is az egyik legelsõ játékok közé sorolható. :-)
"milyen PC-s játékot tudsz javasolni 1960-ból?"
erre te:
"ha jól tudom, akkor a PONG! kezdetleges változata ekkoriban készült el"
csak nem vagy ideges? 😄DD
hogy mehetnék át? laza 40 km-re vagy tõlem... meg aztán ki tudja hány M. András lakik a Lurdy közelében... vagy kövessem az elszórt gumicukrot?
Amúgy ha jól tudom, akkor a PONG! kezdetleges (Nem tv-játék) változata ekkoriban készült el, bár a képernyõ pár centiszer pár centis volt, és a gép mögötte majdnem egy hûtõszekrény nagyságú.
A számítógépes játéktörténelem dokumentumfilmben láttam pár hónapja, ha jól emléxem a Discovery-n. :-)
PC Guru-ban volt teljes játék beeee :-D
Ha egy 196 környéki játék linkje érdekel, abban nagyon szívesen segítek. :-))
nekem csak a DOS-os játék régi játék, de én azt írtam, hogy általában manapság már az abandonware oldalak 60%-nál Windows-os játékok is beférnek a keretbe, akár ilyen újabbak is... sz'al ahelyett, hogy kiforgatnád a szavaim inkább olvass... okosabbakat tudnál válaszolni...
ha pedig "tapasztalt mester istencsászár" lennél tudtál volna linket is adni az Abe-hez, annak tükrében amit mondtam...
(Amúgy jól vagyok, és te hogy vagy?) :-D
Mellesleg múltkor sírtál, hogy régi játék a DOS vs. Win résznél kezdõdik. :-P
Ezek után, ha írok majd cikket egy 98-as játékról, tök mind1, hogy új játékok, vagy régi játékok közé teszem, akkor is csippantani fogsz reám? :-PP
:-)
És csakazért is kettõ között van, mert mai színvonalat nem igen üti meg sok 90 végi játék, mégsem mondhatjuk rá, hogy old. :-P
Szóval iHi és kész... ;-))
ez 1 nagy marhaság barátom... ilyen nincs, manapság az abandonware kategóriába beférnek az ilyen nem túl régi Win-es játékok is... hogy 1 mindenki által ismert példát hozzak: HOTU
javaslom nézegesd a játékokat...
de mivel nincs xp-m lehet, hogy ekkora fejlõdést elkönyvelt a Microsoft üdvöskéje...