8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#3922 Ez jó megoldás, 7 mega mégse 70, igazság az, hogy nekem dinamikusra volt beállítva a VPC és emiatt növelte meg a méretét 70 -ra :( -
#3921 CD-re kiírható, arról is bootol! -
#3920 Esteleg nekem van egy 7MB-os ISO-m (6.22-es dos) ami bútolható, telepíthető, és bele van téve egy DosNavigator 1.51 is.
Ha adtok helyet feltöltöm... -
#3919 Szerintem ez elég:
innen egy 6.22-es dos bootdisk
és mongyuk Kandur elküldi mélben neked a dos könyvtásrát.
Bootlemezről bebutulsz, sys x:, majd átteszed a dos könyvtárat
ennyi -
#3918 Hát olyat nem nagyon találsz, a Virtual PC -hez nekem van egy hard disk file -om ami neked jó lenne, de az valami 70 mega, szal esetleg DC keresztül feltöltöm neked. Adj HUB címet, nevet, időpontot (lehetőleg olyan HUb, ahol 1 slot megosztása is lehetséges, kb. 45 perc alatt feltudom tölteni 25k sebeséggel -
foxxi #3917 6.22-es DOS-t honnan lehetne letölteni ami installos floppyról?
Help Please -
foxxi #3916 Uhh....köszi!
Sokat kell velük szenvedni hogy müködjön? Soha nem használtam még olyanokat. Asse tom hogy müxik...
Valaki elmondaná vagy egy magyar leírást adna?
Kicsit hülye vagyok ehhez :D
Köszike :) -
#3915 Felejtsd el, a dosbox nem alkalmas a No regret indítására, helyette Virtual PC -t használj, DOS 6.22 -vel. -
#3914 spanyolvigasz -
haxoror #3913 Vegyél pár ezerért egy régi gépet :) -
foxxi #3912 Sziasztok!
a DOSbox-ot használom régi gamesok emulálására..de amikor mountolom a cd-t hogy telepítek onnan a progit (deamonból mountolt image-t) akkor kiírja a telepítő hogy nincs elég hely a c meghajtón! Mit lehet vele kezdeni?
Amugy a Crusader No íRegret c. szuper gamesról van szó..csak hülye cagyok a DOSbox-hoz...de csak azzal megy..
Hálás lennék a megoldásért!
Köszike! :) -
#3911 Megtaláltam egy ősrégi játékot de nem hagyja magát, mert directx 6 v. 7 kéne neki, nekem meg 9-es van xp-n.
Hogy lehetne megerőszakolni? -
#3910 #3879 - es ÜZENET! -
foxxi #3909 Sziasztok!
A DOSbox-hoz honnan lehetne letölteni kész konfig fájlokat vagy mi a fene. Mert van most sok old cucc és szaggat meg akad meg a hang is vacakol :S
vagy valami más tipp.. :D
Köszi előre is! :) -
#3908 Szia! Ezt nézd meg! -
#3907 Szevasz!
Duke3d-nek van "felujitott" verzioja, talan mar itt is volt emlitve.
Nekem nem ez volt meg, hanem egy "windows"-ositott, D3D-sitett verzioja, ami tokeletesen futott.
Hogy mifele, mar nem emlekszem, es most megnezni sem tudom sajna, mert nem vagyok otthon (majd oktoberben...)
Remelem megtalalod valamelyiket.
Minden jot!
Rip -
qper #3906 Hát igen, ez a DOSbox döbbenetesen "zabálja" a hardvert :( Múltkoriban egy számomra igazi klasszikust, az Origin-féle Bioforge-ot szerettem volna újrajátszani, de döbbenetesen lassú volt. Probáltam állítani a sebességet, de sehogy nem volt kielégítő az eredmény :( Duke3D detto :(( -
qper #3905 Huhh, nagyon köszönöm a kímerítő válaszodat.
Rettentő sokat segítettél, végre fut a program :)))
Ezer köszönet érte!!!
Qper -
haxoror #3904 köszi akkor ott keresem :) -
#3903 emule-n fenn van -
#3902 Szia! Hogy a daemond tools-ban meg lehet-e változtatni a drive lettert azt nem tudom mert nem nagyon használtam, különben nekem az eddigi legjobb virtual drive
manager az Alcohol 120%.
De ha Xp-d van akkor kattints a My computer iconra jobb gombal, és a menüben
válaszd a Manage menupontot.
A Computer Management ablakban pedig, a bal oldalt Storage alatt Disk Management
et ha a fizikai cd romod az E drive-ot használja akkor át kell állítanod valami más letterre, és ezután menj a daemond virtuális drive letterjére ami gondolom
az F lettert foglalja, és állítsd át E drive-ra.
De szerintem magában a játékban is át lehet állitani!
különben ha nem megy a mirc-ben is megtalálhatsz a temporary Quakenet-EN SHARER sobámban. -
qper #3901 Sziasztok!
nem tudjátok miként lehet a virtual daemonban megváltoztatni, hogy a mountolt virtuális meghajtó ne az F:, hanem az E: legyen? a Broken Sword 2 annyira sérelmezi, hogy nem is hajlandó feltelepülni :( -
#3900 :-DD Szerencse! :-DD -
#3899 Meg szerencse hogy nem vagyok no. :P -
#3898 Neked se mutatok többé semmit... :-P :-))) -
#3897 Ismered a Microsoft Application Compatibility Toolkit - ot? -
#3896 azt tom, csak tudod nem igazan volt szerencsem a longhornhoz sem... nemtom volt-e benne dos emuláció....
remélem ezeket a win95-98 kompatibilitásokat megőrzik majd(xp-hez meg ajánlom, hogy ne kelljen!.. bár állítólag kiszedik a registry-t, szal.. de nem vagyok ebbe nagyon otthon) -
#3895 Ez meg nagyon beta.
A letoltes 0.2-t jelez, a forumon arrol irnak, hogy gyakorlatilag ez az elso verzio ami jatszhato.
En meg varom az 1.0-t
-
#3894 Freeorion?
fullgames.sk
Kép és letöltés a link alatt. :-) -
#3893 Attol, hogy te meg nem talalkoztal egy magyarral a Kalin, attol meg a 3683-as hozzaszolas letezik, amiben mar meglett emlitve ez a program.
-
#3892 Akkor miért nem találkoztam még egy magyarral sem a KALI*n?!
Pedig már 1 hónapja használom! -
#3891 #3683-os hozzaszolas.
Kali. -
#3890 Egyébbként ki szeretne neten játszani idős játékokat?
Mert tudok rá egy programot! -
#3889 Nem Taky a cmd.exe csak a command.com - ot helyettesíti, csak windowsnt versióban. Arra hogy a vistában lessz e dos emuláció szerintem lessz mivel a viszta csak a longhorn átnevezett veriója! -
haxoror #3888 Tényleg.
Letölteni le tudok de hogy hogyan és hova pakolják a dolgokat azt nem tudom. -
#3887 tényleg?:) -
#3886 Ha esetleg valakinek meglenne a Takeda cimu game vagy a RIPje szolhatna nekem. -
haxoror #3885 ÁÁÁÁÁÁ nemtudom, hülye vagyok az ilyen dolgokhoz :) -
#3884 még vmi, azt vettem észre, hogy a dosbox egyre nagyobb freki esetén (ctrl+f12) először egyre gyorsabb, utána egyre kezd lassulni.(gondolom nem bírja emulálni azt a frekvenciát már)
nincs valami progi, amivel meg lehet nézni, hogy milyen gyorsan számol a gép? azt az megmondaná, hogy az én gépemen, melyik a lehető legjobb, leggyorsabb frekibeállítás.. lehet irok majd ilyesmit pacalban, de azért egy profi sebességmérő jobb lenne... -
#3883 hova tölthetem?