8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • Kandurex
    Ez jó megoldás, 7 mega mégse 70, igazság az, hogy nekem dinamikusra volt beállítva a VPC és emiatt növelte meg a méretét 70 -ra :(
  • NeoMaN
    CD-re kiírható, arról is bootol!
  • NeoMaN
    Esteleg nekem van egy 7MB-os ISO-m (6.22-es dos) ami bútolható, telepíthető, és bele van téve egy DosNavigator 1.51 is.
    Ha adtok helyet feltöltöm...
  • NeoMaN
    Szerintem ez elég:
    innen egy 6.22-es dos bootdisk
    és mongyuk Kandur elküldi mélben neked a dos könyvtásrát.
    Bootlemezről bebutulsz, sys x:, majd átteszed a dos könyvtárat
    ennyi
  • Kandurex
    Hát olyat nem nagyon találsz, a Virtual PC -hez nekem van egy hard disk file -om ami neked jó lenne, de az valami 70 mega, szal esetleg DC keresztül feltöltöm neked. Adj HUB címet, nevet, időpontot (lehetőleg olyan HUb, ahol 1 slot megosztása is lehetséges, kb. 45 perc alatt feltudom tölteni 25k sebeséggel
  • foxxi
    6.22-es DOS-t honnan lehetne letölteni ami installos floppyról?

Help Please
  • foxxi
    Uhh....köszi!
    Sokat kell velük szenvedni hogy müködjön? Soha nem használtam még olyanokat. Asse tom hogy müxik...

Valaki elmondaná vagy egy magyar leírást adna?

Kicsit hülye vagyok ehhez :D

Köszike :)
  • Kandurex
    Felejtsd el, a dosbox nem alkalmas a No regret indítására, helyette Virtual PC -t használj, DOS 6.22 -vel.
  • BontottCsirke
    spanyolvigasz
  • haxoror
    Vegyél pár ezerért egy régi gépet :)
  • foxxi
    Sziasztok!

a DOSbox-ot használom régi gamesok emulálására..de amikor mountolom a cd-t hogy telepítek onnan a progit (deamonból mountolt image-t) akkor kiírja a telepítő hogy nincs elég hely a c meghajtón! Mit lehet vele kezdeni?

Amugy a Crusader No íRegret c. szuper gamesról van szó..csak hülye cagyok a DOSbox-hoz...de csak azzal megy..

Hálás lennék a megoldásért!

Köszike! :)
  • BontottCsirke
    Megtaláltam egy ősrégi játékot de nem hagyja magát, mert directx 6 v. 7 kéne neki, nekem meg 9-es van xp-n.
    Hogy lehetne megerőszakolni?
  • IJTAX
    #3879 - es ÜZENET!
  • foxxi
    Sziasztok!
    A DOSbox-hoz honnan lehetne letölteni kész konfig fájlokat vagy mi a fene. Mert van most sok old cucc és szaggat meg akad meg a hang is vacakol :S

vagy valami más tipp.. :D

Köszi előre is! :)
  • SHARER
    Szia! Ezt nézd meg!
  • Rip
    Szevasz!

Duke3d-nek van "felujitott" verzioja, talan mar itt is volt emlitve.
    Nekem nem ez volt meg, hanem egy "windows"-ositott, D3D-sitett verzioja, ami tokeletesen futott.
    Hogy mifele, mar nem emlekszem, es most megnezni sem tudom sajna, mert nem vagyok otthon (majd oktoberben...)

Remelem megtalalod valamelyiket.

Minden jot!

Rip
  • qper
    Hát igen, ez a DOSbox döbbenetesen "zabálja" a hardvert :( Múltkoriban egy számomra igazi klasszikust, az Origin-féle Bioforge-ot szerettem volna újrajátszani, de döbbenetesen lassú volt. Probáltam állítani a sebességet, de sehogy nem volt kielégítő az eredmény :( Duke3D detto :((
  • qper
    Huhh, nagyon köszönöm a kímerítő válaszodat.

Rettentő sokat segítettél, végre fut a program :)))

Ezer köszönet érte!!!

Qper
  • haxoror
    köszi akkor ott keresem :)
  • Montanosz
    emule-n fenn van
  • SHARER
    Szia! Hogy a daemond tools-ban meg lehet-e változtatni a drive lettert azt nem tudom mert nem nagyon használtam, különben nekem az eddigi legjobb virtual drive
    manager az Alcohol 120%.
    De ha Xp-d van akkor kattints a My computer iconra jobb gombal, és a menüben
    válaszd a Manage menupontot.
    A Computer Management ablakban pedig, a bal oldalt Storage alatt Disk Management
    et ha a fizikai cd romod az E drive-ot használja akkor át kell állítanod valami más letterre, és ezután menj a daemond virtuális drive letterjére ami gondolom
    az F lettert foglalja, és állítsd át E drive-ra.

De szerintem magában a játékban is át lehet állitani!
    különben ha nem megy a mirc-ben is megtalálhatsz a temporary Quakenet-EN SHARER sobámban.
  • qper
    Sziasztok!

nem tudjátok miként lehet a virtual daemonban megváltoztatni, hogy a mountolt virtuális meghajtó ne az F:, hanem az E: legyen? a Broken Sword 2 annyira sérelmezi, hogy nem is hajlandó feltelepülni :(
  • BBird
    :-DD Szerencse! :-DD
  • [Jakuza]
    Meg szerencse hogy nem vagyok no. :P
  • BBird
    Neked se mutatok többé semmit... :-P :-)))
  • SHARER
    Ismered a Microsoft Application Compatibility Toolkit - ot?
  • takysoft
    azt tom, csak tudod nem igazan volt szerencsem a longhornhoz sem... nemtom volt-e benne dos emuláció....
    remélem ezeket a win95-98 kompatibilitásokat megőrzik majd(xp-hez meg ajánlom, hogy ne kelljen!.. bár állítólag kiszedik a registry-t, szal.. de nem vagyok ebbe nagyon otthon)
  • [Jakuza]
    Ez meg nagyon beta.
    A letoltes 0.2-t jelez, a forumon arrol irnak, hogy gyakorlatilag ez az elso verzio ami jatszhato.
    En meg varom az 1.0-t
  • BBird
    Freeorion?

fullgames.sk

Kép és letöltés a link alatt. :-)
  • [Jakuza]
    Attol, hogy te meg nem talalkoztal egy magyarral a Kalin, attol meg a 3683-as hozzaszolas letezik, amiben mar meglett emlitve ez a program.
  • SHARER
    Akkor miért nem találkoztam még egy magyarral sem a KALI*n?!
    Pedig már 1 hónapja használom!
  • [Jakuza]
    #3683-os hozzaszolas.
    Kali.
  • SHARER
    Egyébbként ki szeretne neten játszani idős játékokat?
    Mert tudok rá egy programot!
  • SHARER
    Nem Taky a cmd.exe csak a command.com - ot helyettesíti, csak windowsnt versióban. Arra hogy a vistában lessz e dos emuláció szerintem lessz mivel a viszta csak a longhorn átnevezett veriója!
  • haxoror
    Tényleg.
    Letölteni le tudok de hogy hogyan és hova pakolják a dolgokat azt nem tudom.
  • rorr
    tényleg?:)
  • [Jakuza]
    Ha esetleg valakinek meglenne a Takeda cimu game vagy a RIPje szolhatna nekem.
  • haxoror
    ÁÁÁÁÁÁ nemtudom, hülye vagyok az ilyen dolgokhoz :)
  • takysoft
    még vmi, azt vettem észre, hogy a dosbox egyre nagyobb freki esetén (ctrl+f12) először egyre gyorsabb, utána egyre kezd lassulni.(gondolom nem bírja emulálni azt a frekvenciát már)
    nincs valami progi, amivel meg lehet nézni, hogy milyen gyorsan számol a gép? azt az megmondaná, hogy az én gépemen, melyik a lehető legjobb, leggyorsabb frekibeállítás.. lehet irok majd ilyesmit pacalban, de azért egy profi sebességmérő jobb lenne...
  • rorr
    hova tölthetem?