Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Privateer Remake
http://priv.solsector.net
Mondjuk gondolom már tudtatok róla, több oldalon is hírbe hozták... :-)
A North&South avijával nem tudom mit kezdj... szerintem kapd le egy másik helyrõl, kell annak rendes indítófilenak is lennie.
Vagy ami elindul az mitõl lesz sötét 1 dolog hatására stb stb.....
Ehh, régi szép idõk...
Autoexecbõl induló Wolfenstein3D... 😊
Kicsit más azóta a rendszer... Task Manager, soxar leállítgat...
Érdekes, akkor azon kellett küszködni, hogy egyáltalán mûködjön, mostanában meg az a probléma, hogy sok fölösleges szarságot kell rendszeresen leállítgatni... 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
EMS = Expanded Memory Specification, azaz a Lotus/Intel/Microsoft memóriabõvítési rendszere. ;-))
Lényeg, hogy régen a config.sys-t kellett átírni ahhoz, hogy fusson pár progi. Az ügyesebbek írtak egy menüt, így dos alatt bekapcsoláskor lehetett választani. De imádtam! :-)
Szóval próbáltad DOSBox emulátorral?
Bocsika de ilyen dolgokat nem nagyon ismerek...
Más....leszedtem a NOrth&Southotot de az meg Avi formátumba van mivel tudom megnyitni és elinditani?
jah, és hogy teljes legyen az öröm meglett e bekerítõs pókos meztelen csajos játék is😊 amugy nem mambo hanem gals panic a neve.
minenkinek ajánlom az abc sorrendbe rendezett screenshotokat a MAME honlapján, én most néztem át az egészet, és rengeteg olyan játékra ismertem rá a képek alapján, ami talán soha nem is jutott volna eszembe.
*Posse*T.W.D*
Ill elsötétül a képernyõ és annyi....
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Aszondja a rendszerfile nem megfelelõ a Win/system32 könyvtrába van vmi baja az autoexec.nt fileval...
Senkinek semmi ötlet?
Érdemes letölteni egy DOSBox emulátort. Annak használatáról olvashatsz a retrogames magyar oldalon: http://retrogames.intranet.hu
Itt a dosbox gyik -t keresd.
Viszont hiába inditom el ,nem akar indul el....
Mármint még mindig a MAster or Orionrol beszélek.....
Vk nek vmi ötlet?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Azzal kitiltást kapsz, 24órányit.
Régen, elsõ probálkozáskor én is megszívtam. Ráadásul egyszerre csak egyet tölthetsz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Abból, amit eddig ide megnyilvánultál, inkább az utóbbi.
😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mind1 ilyen a mai napom.....😊
Ha ilyen extrém járgányokra gondolok, akkor Big Red Racing.
De busz volt Midtown Madness-ben is, (abban se fagyiskocsi, s nem is régi mû).
Hirtelen több ötletem nincs. Egyéb segítség? Szimulátor volt, milyen környzeteben játszódott?...
Amúgy meg arra nem gondolsz, hogy unják néhányan azt, hogy fejlécben ki van írva, hol keressünk, mielõtt feleslegesen kérdezõsködünk? Ráadásul küldözgessünk is? Ingyen pizzát nem kérsz?
Elég bonyolúlt az internet, igaz? Ha már az ember keresni akar, inkább másokat dolgoztat... jó fõnök lenne belõled is. ;-)) Ezek után neked áll feljebb? Pedig nem is voltam bunkó... annyira. :-D
Ahogy néztem, 9perc alatt meg is oldottad a problémát, de lehet hamarabb meglett volna, ha nem kapod fel a vizet, miközben csak felhívtam a figyelmed a linkre. Mégha nem is nyáladzva, rózsamintás ajánlólevélkével... ;-) Good Luck és Sorry!
Nem hozza be nekem a lapot.....Segitséget szerettem volna kérni forditott esetben én gond nélkül megtettem volna nem lett volna snassz pár perc alatt elküldeni senkinek MSN en....És nem kioktattam volna a masikat és elkuldtem volna a francba.
Köszönöm szépen akkor hagyjatok a francba aszem többet nem kérek a forumon senkitõl semmit akkor inkabb megleszek a game nélkül.....😞
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vagy esetleg ha megkérlek rá akkor az install filét át tudod dobni MSn en?
NAgyon régota vadászok már rá mert nekem a szar 3 van csak meg😞
Az 1 el viszont anno nagyon jókat gameltem....
De szerintem a neten is meglehet talalni.
Ami fajlokat meg hianyol a Mame az meg a Neo-Geo gepek BIOS-a.
Mind a ketto zip tartalma szukseges az elinditashoz.
*Posse*T.W.D*
Az oldalra amit megadtam ellatogatsz, es letoltod a neogeo nevu ROM-ot.
Abban bent van minden amit hianyolsz, meg az sm1.sm1 nevu fajl is.
Probald esetleg a NeoRage-vel.
Lehet ahhoz nem kell.
Az az igazsag, mar reg szorakoztam a Mame-vel, de nekem minden mukodott alatta.
*Posse*T.W.D*
sfix.sfx NOT FOUND
sp-s2.sp1 NOT FOUND
sm1.sm1 NOT FOUND
000-lo.lo NOT FOUND
amugy a többi sem mûködik, mind1iknél hasonló fileokat hiányol
*Posse*T.W.D*