Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBird
Wing Commander
Privateer Remake

http://priv.solsector.net

Mondjuk gondolom már tudtatok róla, több oldalon is hírbe hozták... :-)
BBird
De Dosbox-al próbáltad indítani a játékokat, vagy csak simán xp alatt? Nem mindegy...

A North&South avijával nem tudom mit kezdj... szerintem kapd le egy másik helyrõl, kell annak rendes indítófilenak is lennie.
mondtam hogy elolvastam de semmi olyat nem tartalmaz ami azon segitene miert nem indulnak el a progik....Ill pl az avi kiterjezstést mivel nyissam meg.....
Vagy ami elindul az mitõl lesz sötét 1 dolog hatására stb stb.....
BBird
Ennyire ne legyél már kezdõ... még délután mondtam, hogy hol találsz róla részletes leírást. Ezek szerint mindegyik régi DOS alatt írt játékot XP alatt akartál futtatni. Addig ne csodálkozz, hogy nem fut szinte semmi, amíg így folytatod. Semmi bonyolúltsága nincs a DOSBox-nak, ha követed a részletes leírást. Na tessék nekiesni! :-)
Sajni nem ismerem a Dos Box progit és mivel nem értek hozzá félek állitgatni.....de ha valaki világosan elmagyarázza mit és hogy annak nagyon örülnék.😊
dronkZero
Menürendszert... CDvel, anélkül, hangkártyával, max memóriával....
Ehh, régi szép idõk...
Autoexecbõl induló Wolfenstein3D... 😊

Kicsit más azóta a rendszer... Task Manager, soxar leállítgat...

Érdekes, akkor azon kellett küszködni, hogy egyáltalán mûködjön, mostanában meg az a probléma, hogy sok fölösleges szarságot kell rendszeresen leállítgatni... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BBird
Felraktad már a DOSBox programot? Ha jól emlékszem abban is lehet állítgatni a memóriát.
EMS = Expanded Memory Specification, azaz a Lotus/Intel/Microsoft memóriabõvítési rendszere. ;-))
Lényeg, hogy régen a config.sys-t kellett átírni ahhoz, hogy fusson pár progi. Az ügyesebbek írtak egy menüt, így dos alatt bekapcsoláskor lehetett választani. De imádtam! :-)
Szóval próbáltad DOSBox emulátorral?
Bahh.....aszem vmi EMS drivert kér hogy elinduljon....Honnan lehet ilyet letölteni?Egyáltalán mi az?
Bocsika de ilyen dolgokat nem nagyon ismerek...
Más....leszedtem a NOrth&Southotot de az meg Avi formátumba van mivel tudom megnyitni és elinditani?
BBird
Az a Mambo, amit én ismertem. Az nem sex verzió volt, s Win3.1 alá írták. ;-)
BBird
Ilyen "speciális" esetekre nem tudok segítséget. A MoO bajával meg esetleg kérdezõsködj a retrogames oldalán... hátha tudja valaki. :-)
Kaszi46
végre megvan a neogeo bios, igy megy minden játék ami eddig nem indult el! Köszi a segítséget mindenkinek!
jah, és hogy teljes legyen az öröm meglett e bekerítõs pókos meztelen csajos játék is😊 amugy nem mambo hanem gals panic a neve.

minenkinek ajánlom az abc sorrendbe rendezett screenshotokat a MAME honlapján, én most néztem át az egészet, és rengeteg olyan játékra ismertem rá a képek alapján, ami talán soha nem is jutott volna eszembe.

*Posse*T.W.D*

Még egy gond van...nemcsak a Master of Orion nem indul el hanem letöltöttem a DOC t is...A progi elindul de lovagi tornánál kifagy....
Ill elsötétül a képernyõ és annyi....
Na! Vki! Ultima 8 nem ismerõs senkinek? Mer nekem kééééne!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Hát....beállitottam.....Mostmár nem ir ki semmit de a program továbbra sem indul el...Az elsõ pillanatban ugy tûnik igen meg is jelenik a külön kis fekete ablak aztan annyi....
BBird
hmm... Próbáltad kompatibilitási beállítást xp alatt? Jobb klikk az indítófile-n. Ott tulajdonságok fül, és ezen belül már rém egyszerû: WinMe & 98. Vagy valami ilyesmi lesz. Na azt leOK, aztán próba.
Hoppá....most már ki is ir vmit eddig nem tett ilyet...
Aszondja a rendszerfile nem megfelelõ a Win/system32 könyvtrába van vmi baja az autoexec.nt fileval...
Végigolvastam de sajnos nem lettem tõle okosabb hogy miért nem indul el😞
Senkinek semmi ötlet?
Igen Xp....
Az ignitiont én is nagyon imádtam. Nemtudom mi tetszett benne annyira de nagyon kira
BBird
Mit használsz? WinXP?
Érdemes letölteni egy DOSBox emulátort. Annak használatáról olvashatsz a retrogames magyar oldalon: http://retrogames.intranet.hu

Itt a dosbox gyik -t keresd.
BBird
Nem merem feltételezni azt, hogy kezdõ az illetõ, de jobb ötletnek tartottam, ha így oldja meg. :-)
Azota letöltöttem de nem arról az oldalról....
Viszont hiába inditom el ,nem akar indul el....
Mármint még mindig a MAster or Orionrol beszélek.....
Vk nek vmi ötlet?
[Jakuza]
Hasznalhat letoltes managert, ha egy szalon tolt le vele.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BBird
Remélem nem használsz letöltés managert (pl. flashget)!?
Azzal kitiltást kapsz, 24órányit.
Régen, elsõ probálkozáskor én is megszívtam. Ráadásul egyszerre csak egyet tölthetsz.
BBird
Nincs mit. Imádtam ezt a játékot. Unokaöcsémmel állandóan rivalizáltunk. Ha át jött, akkor egy gépen, ha hazament, akkor egymás rekordidejét döntögettük. :-)
azaz ignition. köszi
PiszkosFred
A hiba a te készülékedben van. Próbáld újra ha majd lenyugodsz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

dronkZero
Szarul van beállítva a géped(windowsod, tûzfalad, proxyd, valamid), vagy csak simán béna láma vagy.
Abból, amit eddig ide megnyilvánultál, inkább az utóbbi.
😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Beirtam a Cu753 at és egy kibaszott nagy errort ir ki szóval ennyit errõl meg az Underdogsról.....
Ettõl függetlenül a letöltésnél hibát jelzett csakhogy ne legyen olyan egyszerû pedig ugyanazt az 5 számjegyet irtam be😄
Mind1 ilyen a mai napom.....😊
BBird
A buszról nekem az Ignition jutott az eszembe, bár abban nem volt fagylaltos kocsi. Fagyiskocsi volt a GTA:Vice City-ben, bár az meg nem régi darab. ;-)
Ha ilyen extrém járgányokra gondolok, akkor Big Red Racing.
De busz volt Midtown Madness-ben is, (abban se fagyiskocsi, s nem is régi mû).
Hirtelen több ötletem nincs. Egyéb segítség? Szimulátor volt, milyen környzeteben játszódott?...
BBird
Elõször is az elején elnézést kértem. A végén meg smiley jelet láttál?
Amúgy meg arra nem gondolsz, hogy unják néhányan azt, hogy fejlécben ki van írva, hol keressünk, mielõtt feleslegesen kérdezõsködünk? Ráadásul küldözgessünk is? Ingyen pizzát nem kérsz?
Elég bonyolúlt az internet, igaz? Ha már az ember keresni akar, inkább másokat dolgoztat... jó fõnök lenne belõled is. ;-)) Ezek után neked áll feljebb? Pedig nem is voltam bunkó... annyira. :-D
Ahogy néztem, 9perc alatt meg is oldottad a problémát, de lehet hamarabb meglett volna, ha nem kapod fel a vizet, miközben csak felhívtam a figyelmed a linkre. Mégha nem is nyáladzva, rózsamintás ajánlólevélkével... ;-) Good Luck és Sorry!
Van egy game nemtom mi a neve. Arra emléxem hogy lehetett benne versenyt menni ilyen autokkal pl.: fagyiskocsi,busz meg ilyenek. Nemtudja valaki mi a cime?
Sorry csak a tûzfalat ki kellett kapcsolnom...Azért ez akkor is durva volt de mind1....
Szerinted hülye vagyok és véletlenül kérdezem?!
Nem hozza be nekem a lapot.....Segitséget szerettem volna kérni forditott esetben én gond nélkül megtettem volna nem lett volna snassz pár perc alatt elküldeni senkinek MSN en....És nem kioktattam volna a masikat és elkuldtem volna a francba.
Köszönöm szépen akkor hagyjatok a francba aszem többet nem kérek a forumon senkitõl semmit akkor inkabb megleszek a game nélkül.....😞
Ultima 8 fenn van vhol? én sehol nem láttam...csak 6ot eddig...de az felülnézetes, és idegesít a sok ember...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

[Jakuza]
Underdogson fent van ahogy BBird is irta.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BBird
Bocs, hogy most ilyen szemét leszek, de szerinted minek van itt a fejlécben ez: "Ha keresel valamit, elõször itt tedd: Underdogs portál" ?? :-)
Akkor egy linket légyszi adj mert én nem találtam pedig elég régota keresem.....
Vagy esetleg ha megkérlek rá akkor az install filét át tudod dobni MSn en?
NAgyon régota vadászok már rá mert nekem a szar 3 van csak meg😞
Az 1 el viszont anno nagyon jókat gameltem....
[Jakuza]
Termeszetesen.
De szerintem a neten is meglehet talalni.

Megvan még vkinek a MAsters of Orion 1?
[Jakuza]
A wh2.zip-ben csak a jatek ROMja van bent.
Ami fajlokat meg hianyol a Mame az meg a Neo-Geo gepek BIOS-a.
Mind a ketto zip tartalma szukseges az elinditashoz.

Kaszi46
nemértem, az afficer menü alatt megjelenik elvileg aminek kellene lennie a zip-ben, benne is vannaka hiányolt file-ok, viszont ha letöltöm magát a wh2.zip-et nincsen benne😞 majd akkor kiproszálom az általad javasolt neogeo emu-t. azert kösz

*Posse*T.W.D*

[Jakuza]
Amugy megneztem.
Az oldalra amit megadtam ellatogatsz, es letoltod a neogeo nevu ROM-ot.
Abban bent van minden amit hianyolsz, meg az sm1.sm1 nevu fajl is.

[Jakuza]
A mamenek kellenek kulon ROM-ok is.
Probald esetleg a NeoRage-vel.
Lehet ahhoz nem kell.
Az az igazsag, mar reg szorakoztam a Mame-vel, de nekem minden mukodott alatta.

EL tudod küldeni MSN en esetleg?
A cimem [email protected]...
Nagyon megköszönném..
BBird
Nem is tudtam, hogy planetemu-n van fenn ilyen is. Bár életemben csak egyszer néztem az oldalra, aztán vágtam linkek közé. :-) Köszi!
Kaszi46
most rákerestem edonkey-on a hiányzó fileokra, 1 kivételével meg is van mind, ugyhogy már csak sm1.sm1 file kellene. ha valaki esetleg rálelne erre a file-ra pls értesítsen!

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ezek majd minden rom oldalon fentvannak,de nálam nem mûködik. mame-ban probálom életrekelteni, de mindíg ezeket a fileokat keresi wh2 esetében:
sfix.sfx NOT FOUND
sp-s2.sp1 NOT FOUND
sm1.sm1 NOT FOUND
000-lo.lo NOT FOUND

amugy a többi sem mûködik, mind1iknél hasonló fileokat hiányol

*Posse*T.W.D*