Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mivan nincs itt senki?
köszike mindent szolj ma ha megvan
[Jakuza]
NightRun adott egy ftp cimet.
Feltotltom, utana azt csinaltok vele amit akartok. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

"Hm... Most jutott eszembe.... Retrogamesre nem lehetne feltetetni vhogy?"
De! Írjatok a retrogames @ freemail.hu-ra. találunk valami megoldást.
Most tom régi játékokról van szó meg minden de az a baj hogy az sg-t és az egész netet végigkerestem de sehol nincs egy link vagy nincs leirva sehol hol lehetne leszedni. A másik meg az hogy megvenném én is csak hát a közelben nincs ilyen cd-s bolt. Szóval nagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyon kéremszépne hogy írja meg valaki hogy hol tudnám leszedni!
BBird
Nem volt probléma, csak általában itt a régebbi darabokat keresik, keressük...
A fórum keresõben kerested már? Hátha van topicja a keresett játéknak.
BOCS

dronkZero
Megint elõbb pofázok, mint próbálkozok.... 😊
Letöltöttem negyedszerre, azt' most megy.... 😊
Juhéééé! 😊))

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Na, meg még valami.
Betrayal at Krondort sikerült valakinek beüzemelni XP alatt? Vagy DOSBoxból, vagy akárhogy? Rengeteg jó review-t olvastam róla, már vagy háromszor letöltöttem, de nem akarja az igazságot...

dronkZero
Hm... Most jutott eszembe.... Retrogamesre nem lehetne feltetetni vhogy?

BBird
Egy 2001-es játékot miért itt keresel? Itt leginkább a '80-'90-bõl való cuccokról van szó. :-)
Sziasztok!Keresem a Leadfoot Stadium Off Road játékot.Segítsetek!Köszönöm.

[Jakuza]
Nekem van egy 100MB-s RiP verziom. Marcsak egy tarhely kell es feltoltom, ha kell.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BBird
Nem elég a Dungeon Keeper Gold? :-) LINK

2-re nem tudok elérést. De boltban én 990ft-ért megvettem. Annyit megért, 2 éve talán!?
Üdv a dungeon keeper 2-t nemtodja vki honnan lehet letölteni?
BBird
Érdeklõdj a pc gurunál, hátha van félretéve nekik régi újság, s melléklet. :-)
Nightrun
Ez tök jó, hogy valaki érdeklõdik valami iránt egy mondatban, a válasz meg uagyanúgy egy mondat, aminek a lényege az, bekapphatod, már rég megutam a játékot! (Nem kell komolyan venni)

ollie
kb 2 éve adtam el az eredetit

Pluskast
Nekem a Star Trek Birth of the Federation ûrstratégia kellene

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nightrun
Master of Orion 1 megvan, a kettõt én is üldözöm már egy ideje...

Hmuda
Volt melléklet PCGuruhoz anno.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dronkZero
Master of Orion 2 vajon hol lelhetõ?

BBird
de
Cicero
De ez a játék nem a múltban játszódik? Mert én rohadtul arra emlékszem... <#fejvakaras><#kerdes>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

BBird
Ne nekem köszönd, s ne engem puszilgass kérlek! :-))

Hogy honnan tudnád letölteni? Bár nem hiszem, hogy fenn van, de próba: the-underdogs.org.
Ha itt nincs, akkor hirtelen nemtom. Amúgy esetleg keresd meg a pc guru-t mailben, hátha van raktáron régi számuk. Vagy hírdetni, hogy megvennéd. :-)
Cicero
Van valami ilyen oldal hogy www.freeoldies.?? De milyen ?? <#worship>

Cicero
Honnan tudnám leszedni? <#fejvakaras><#lama>

Cicero
Áááá!!!!4 Köszike!!!!4 <#eljen><#nyes><#nyes><#puszi>

Amiga
Nekem meg az összes Spectrum Világ eredetiben megvan, most találtam meg õket egy szekrény aljában...

Már ereklye.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

BBird
Loom javított változata fellelhetõ vmerre?
Nightrun
Igen, egy kicsit nem értem. Illetve nagyon nem értem, mit akartál ezzel.

BBird
Ezekkel kapcsolatban érdemes valamit tudni, vagy csak ezek a kedvenceid? :-)
csum666
Time commando😄
Rise 2😊
and so on
SNES....

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

rtfmZoli
adj meg tárhely korlát nélküli helyet,túl nagyok sorry

rtfmZoli
www.freeweb/csproba/ TA zenék, Total Annihiliton Core Contingency feltöltés alatt(nem találtam meg a mission fileokat,csak ami skirmishez kell azokat+néhány alap dolog ami kell)

http://tazone.tauniverse.com/

Totala 3d ben:
http://taspring.clan-sy.com/

ollie
volt

BBird
Az hiszem a TA:Kingdoms is volt teljes játék a guruban. Vagy tévedek? :-)
rtfmZoli
Cavedog(megszünt)
Total Annihilition 1997 dec arm/core oldal(ez a jobb, Pc guruban volt teljes game, még játszanak is vele MSN-en is)
TA:Kingdoms 1999 4 faj

Nightrun
A leírásod nekem is ismerõs, de nem emlékszem, hogy mi a játékn neve...

Cicero
Hellósztok! <#wave> Kéne egy nem egy olyan régi, asszem 1999-es stratégiai játék. Kingdom.. Nemtom honnan lehet leszedni és nemis biztos hogy a teljes neve Kingdom... <#rinya> Qurvára nem emlékszem rá, 8 éves voltam amikor megszereztem a demóját... Valami halott izékkel kelett menni, és a menüje egy ilyen "ikon" (ami a templomokban is szokott lenni") volt... Ha valaki felismeri azt pls szóljon, volt benne varázserõ is amivel lehetett építeni házakat meg ilyen hülyeségek voltak benne, olyan WarCraft feelingje volt. <#buck><#szomoru1>

BBird
Elolvastad az underdogs letöltõ oldalán levõ infót, hogy mit kell csinálni vele azért, hogy mûködésre bírd? Vagy esetleg dosbox emulátorral próbáltad?
Apus
Üdv! Keresem az Empire of the Ants címû gémet. Tudtok valami címet adni ahonnan lehúzhatnám?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Hi All!

Ezt keresem: Conquest of the New World - Deluxe Edition

Az alapverzió megvan, ez is megvolt, csak elhagytam valahol...
Nem bújkál egy példány valakinél?
Nem túl elterjedt progi nálunk...

"Navigare necesse est, vivere non est necesse."

Nightrun
Oh, danke. Meg is próbálom, mert régi nagy kedvencem, de eddig csak egyszer játszottam vele egy barátomnál. Ha jól tudom, akkor innen szedtem le a TFX-et is, de az nem akart indulni semmilyen áron sem. Na mentem...

Hmuda
Nem kell reg. Csak kikeresed a játékot, lemész az adatlapjához és ha a letöltésnél kiírja, hogy "HERE", akkor klikk, látni fogsz egy kódot, amit be kell írni a megfelelõ mezõbe (kis és nagy betû számít), aztán már indul is a letöltés.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nightrun
De az underdogs-ra nem kell regisztrálni magad? Mert én próbáltam már vagy fél évvel ezelött, de akkor nem tudtam magam regisztrálni. Egyébként tényleg sokminden megtalálható az oldalon!

dronkZero
Honnan?

Hmuda
Én asszem az underdogsról szereztem be anno (nem biztos), de sajna a dosbox még nagyon birkózik vele).

Nightrun
Nem vágjátok, hogy a Constructor-t honan tudom leszedni? Jó lenne a Win 95-ös verzió is.Na csá.