Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dosboxal nem megy :I mivel alapból widozos
[Jakuza]
Ez a D-Fend N&S conf fajlja.
Termeszetszeruleg nalad mas a program helye azt atkell irnod.
Meg esetleg ha nem jo neked az I: meghajto, a mount-olt meghajto betujelenek.
Nekem a program, mint lathato a C:\Mind konyvtarban volt, neked azt atkell irnod ,ahova te tetted a jatekot.

cycles=3000

machine=vga
memsize=63

output=surface

scaler=normal2x

type=sb16
base=220
irq=7
dma=1
hdma=5
mixer=true
oplmode=auto
oplrate=44100

gus=true
rate=22050
base=240
irq1=5
irq2=5
dma1=1
dma2=1
ultradir=C:\ULTRASND

mpu401=true
intelligent=true
device=default
config=

pcspeaker=true
pcrate=22050
tandyrate=22050
disney=true

xms=true
ems=true

mount I "C:\Mind" -ioctl -label Emulalt
I:
cd\
cd \
loadfix -64 TATOU.COM
exit

Ez a D-Fend N&S prof fajlja.

CloseOnExit=1
Loadhigh=1
Exe=C:\Mind\TATOU.COM
Setup=C:\Mind\TATOU.COM
NrOfMounts=1
0=C:\Mind;Drive;I;true;Emulalt;

cycles=3000

machine=vga
memsize=63

output=surface

scaler=normal2x

type=sb16
base=220
irq=7
dma=1
hdma=5
mixer=true
oplmode=auto
oplrate=44100

gus=true
rate=22050
base=240
irq1=5
irq2=5
dma1=1
dma2=1
ultradir=C:\ULTRASND

mpu401=true
intelligent=true
device=default
config=

pcspeaker=true
pcrate=22050
tandyrate=22050
disney=true

xms=true
ems=true

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Öö légyszi pontosan is ird már le nekem hogy hol is állitottál és mit jó?😊
repro
DosBox

N0 TXT TLK PLZ!4!

[Jakuza]
En egy percet szantam ra. :

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BBird
Hát én nem igazán foglalkoztam vele ennyire. dosbox szünet elérés -fullscreen. Ezt követõen fagyott a cucc. :-) Tartott az egész hadmûvelet kb. 2percig, annyit szántam rá. Aztán visszabújtam a kötelezõ munkavégzésemhez... ;-)
Majd ha lesz rá több idõm, egyszer rendesen megnézem, hátha még cikket is írok belõle... egyszer, HA! :-D
[Jakuza]
Nekem siman mukodott Dosboxxal.
Szepen elinditottam a Dfend GUIval megadtam a parametereket, mint pl "loadfix" stb es mukodott siman.
Raadasul nem is kezzel hanem a Dfend varazslojaval konfigoltam az emut.

Pacific generalra tud vki gyógyírt hogy lehet xp-n rendesen futtatni?
Emulátor nélkül nekem is elindult csak éppen játzshatatlan a gyorsaság miatt,meg az egeret nem érzékeli,viszont DosBox alatt látom Nálad is kifagyott.....
Hát kár pedig már vártam milyen jó is lesz megint öcsém ellen izzitani most a szünetben igy marad a Homm4😊
BBird
Elõször emulátor nélkül probáltam, azzal elindult. Bár idõm nem volt vele játszani. DOSBox alatt meg kifagyott az egész masina. ;-) Egyébként a DOSBox oldalán írja, hogy szükséges, ha jól értelmeztem. :-)
Nos?<#vigyor5><#wink>
BBird
Na most már megnézem ezen a gépen a dosbox n&s párosítást... de ha mûködni fog...
Nagy örömömben be is izzitottam DosBoxban az inditofilet aszem retro.com...
Merthogy jó volt a link😊
A játék viszont nem indult el😞
EqUiNoX
Naná, az nálam olyan mint a passziánsz másoknál. Mindig visszatérek az "öreghez", ha megunom az aktuális dolgokat, vagy ha nincs sok idõm, vagy ha csak ki akarok kapcsolódni pár percre. ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Köszönöm szépen bármi is lesz rendesek vagytok remélem sikerül nosztalgia rulez......
Fred szoktál még Pirates!ezni?😊
EqUiNoX
http://www.morrowindhq.hu/northandsouth.zip

Próbáld meg ezt, és ha mûxik, akkor majd törlöm.

BBird
Akárhogy is nézzük, nekem évek óta van letöltés managerem, 2-3 éve a Flashget és remekül szuperál, azzal sose volt bajom. És tegnap lejött simán a North&South is. Más ötletem nincs, próbálkozz azokkal a linkekkel, amik az oldalamon vannak. Hátha valamelyik már beindul... :-D
ehh.. remélem nem németül van, vagy ha mégis, legalább van hozzá vhol "angolosítás"<#nyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

Lehet hogy amatõr vok de annyira nem hogy mégegyszer feltegyek flashgetet vagy barmi ilyen letöltõs szart a gépre egyszer már tönkrevágta még egyszer nem fogja....
Akkor engem miért dob át vmi Smiles vagy milyen oldalra ha ráklikkelek?!
Tessék ezt irja ki:
HELP/NAVIGATION ERROR - File Not Found
Unable to find http://retrogames.intranet.hu/sub/northandsouth.zip
Szóval nálam van a hiba biztos?😊
PiszkosFred
Már pedig mûködik - jelen pillanatban - épp szedem le onnan teszt jelleggel. Ugyhogy a hiba ez esetben az Ön készülékében van...

ui: kattints ra normalisan, ne egybol "save as.."-al ess neki. A direkt link elott van egy kis "botok" elleni vedelem ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BBird
Na most már akkor önreklám: http://www.freewebs.com/bbirds-gamepage

Linkek menüpont, ott van néhány magyar és külföldi oldgames lelõhely.

Ezt leszámítva megsúgom, hogy most töltöttem le tesztre a North&South játékot a retrogames.intranet.hu -ról. Talán nem letöltõ managerrel kellene próbálkozni? Már megint... :-D Amatõr oder Amatõr? ;-)
Rámetnem a NOrth&Southra de ez sem mûködik ha nem hiszel nekem gyõzõzd meg rola magad....
Esetleg valaki egy MÛKÖDÕ linket?😊
Beirtam Googlebe és kb 20 helyen hittem azt hogy megvan...De vagy nem volt már ott a file eltávolitottak vagy a formátum volt rossz vagy az oldal fizetõs.....MOndom nem vagyok ám teljesen amatõr....Na megnézem ezt.......
BBird
http://retrogames.intranet.hu

Ez esetben ezt az oldalt is mutattam már. De te miért nem keresel néha? Tudom, hogy így egyszerûbb, de úgy meg gyorsabb (lenne). :-)
Nem vok ám ennyire hülye........😊
Nincsen rajta azon az oldalon.....
Senkinek sincs meg esetleg?
BBird
A Cobrát pedig beleakartam tenni, csak közben authorwareben is dolgoztam, aztán kifelejtettem. A Civ-t néztem, de csak a játék "térkép" részérõl találtam screenshotokat... Majd a munkák és vizsgák után csinálok egy 1024x768-as bannert, jó? ;-)
BBird
underdogs? :-D Szelektív memória? ;-)
Bahh véletlen beletöröltem a North&Southbe pedig napokig keresgéltem mire megtaláltam honnan tudom leszedni....
Tud esetleg vki egy linket adni hozzá?
Hmuda
Sehol egy vektorgrafikus Cobra MK3? Vagy egy lázadó barbár a Civ egyik falujából? Ej ej...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BBird
Úgy majd kitudlak engesztelni, ha 10év múlva a Morrowindet is belefaragom a többi közé? :-))
PiszkosFred
Hát én vérig vagyok sértve, hogy a Last Ninja cimborámat nem látom viszont. ;]

Kovász: Ha a MadTV 2 neadj'isten angol nyelvu, plz osztd meg velem majdan a linket. Mert nemetbol van raklappal, de angolt sosem talaltam, pedig tenyleg evek ota keresem...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

artschi
hm... egy jó kis mk3-azást be kellene iktatni...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

BBird
Nem nem... ez egy híres játéktermi cucc. :-)
ollie
jóllátom? vanott ATF (Advanced Tactical Fighter) is? egyik kedvecem vót C64-en!

BBird
tágeszlihprojektóór. ;-D
dronkZero
Ha szereted a német nyelvet... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BBird
Direkt akartam ilyen zsúfoltra, amúgy elnézést kérek azoktól, akiket megsértek azzal, hogy kihagyom nagy kedvenceit! Belekerülhetett volna a Civ, vagy Sim City, de egy szekér vagy egy háztömb keveset mutatott volna.
Lehet amúgy kitalálni, hogy mikbõl lett lopva a 25 kép. ;-) SZIGORÚAN csak kezdõ oldereknek... :-))
A MADTV-re emlékeztek? Most találtam meg a 2. részét egy torrent oldalon, pedig nem is tudtam, hogy van ilyen (mármint 2. része)<#crazya>

Remélem lesz olyan jó, mint az 1. rész volt<#circling>

\"...lámák kíméljenek.\"

EMS, XMS, indítómenü... azok voltak a szép idõk<#vigyor2>

\"...lámák kíméljenek.\"

pedig nem rossz,sõt......😊
ollie
Nekem tetszik, csak nagyobban kéne, mert így túlzsúfolt.

Hohó.....Mostmár elidnulna a Master of Orion is de állandoan a DISK1 et kéri tõlem....Mi a fenét tegyek?
A Dosbox használatába kezdek belejönni rendesek voltatok thx
BBird
Unatkoztam, pedig igazából totál nincs idõm... :-)
Nekem spec nem tetszik, mert összevágtam csak, de ha gondoljátok...!? ;-)

BBird
Egészségedre! :-)
[Jakuza]
Probald meg a D-Fend nevu GUIval inditani a DosBoxot.
Elerheto a link a Dosbox oldalarol.
Azzal eleg jol belehet allitani minden emulacios beallitast.

Dosbox alatt....És richtig sem indul el pedig azota már szépen fut minden más igy a North&South is de a Master of Orion richtig kibaszik velem...Azért kössz a segitséget....
És a DOC pedig megy,de a lovagi tornánál elsötétül a képernyõ.....😞
BBird
Pedig azt itteniek akarták befejezni... mégse jött össze. Mondjuk nem is baj... maradjon csak a Street Rod 1 és 2. Rosszul esett volna egy silány remake... :-)
EqUiNoX
hohóóó, kellkellkellkell ;]]

[Jakuza]
Mivel, mar csinaljak joideje. 😛
De ez legalabb elkeszult, nem ugy mint a Street Rod 3.