8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
  • BBird
    Tény, hogy nem a legjobb, de szerintem azért remek kikapcsolódás, simán visszaadja a retro feelinget. :-) Meg azért ez igazából csak Amiga1200-ra készült. Tetszik, hogy nem az a futsz, lősz, mész. Bár a barlangos rész után lesz olyan is. :-)
  • BBird
    Na ott akadtam el én is először.
    1: A pók képénél gyorsan szaladj előre, ahol a fegyveres halott függ a pókhálóban, és ugorj fel. Ezután gugolással vedd fel.
    Na ilyenkor vissza egy kicsit, ahol sötétfolt van a falon. Ott fel, illetve be.
    Itt fordulj balra, és lőjj (ctrl). Ezután gyorsan vissza fel, ahol a pók volt. Különben szétmorzsólnak a kövek. Vissza megint fel, és mehetsz tovább jobbra. :-)
  • rorr
    Egyébként a flashback-another worldnek a nyomába sem ér!
  • rorr
    vÁRJ!!!
    Én nem a logikai résznél akadtam el hanem sajnos a póknál bemegyek a barlangba és kész, merre kellene ott menni?
  • BBird
    rorr! Megvan! :-) Az a lényeg, hogy alulról kell ugye felvezetni az áramot, vagy mit. Na már most a sárga kockákkal kell beszínezni a piros kockákat úgy, hogy felvezessenek az alvó lámpákhoz, DE!
    Ahol be van törve a sárga kocka, de még sárga, az is müxik, csak azt nem tudod változtatni. Így arra kell figyelni, hogy mind a 3 lámpa közötti út NE érjen össze. Remélem nem voltam bonyolúlt!? :-)
  • BBird
    Te is itt álltál meg? :-)
    Mondjuk annyira nem adja vissza Another World / Flashback hangulatot, de meglepően lekötötte a figyelmem egész délután, ami azért elég jó, ahhoz képest, hogy nyakig ülök az egyéb munkákban. :-)
    Ha sikerült rájönni a megoldásra, jelezd kérlek, mert gúglín nemigen találtam végigjátszást. Állítólag az Amiga változat korongján van egy, de azt sem tolja fel senki. :-(
    A hivatalos oldalon meg a walkthrough felirat alatt: Comming soon... ;-)
  • rorr
    Tényleg a Morrowind magyarítás ,hogy halad?
  • rorr
    Semmi más de a harc azért minden felsorolt játékban hasonló azaz körökre osztott és lehet választani milyen testtájékra célozzon a karakterünk!Azért nekem a Jagged Alliance1,2 viszi a pálmát a Fallout mellett!!!
  • PiszkosFred
    Nálam a Fallout vérbeli szerepjáték egy izometrikus térben, míg a többi egy "turnbased action" játék, erőteljesen rpg elemekkel. Lehet tévesen, de nem tartom egy kategóriának a FO-t és JA-t.
  • rorr
    ebben nekem segíthetnél itt Én is elakadtam....
  • rorr
    fallout!!!ne feledd!!!
  • [Jakuza]
    Talaltam meg egy programot, amivel virtualis LANt lehet az Interneten letrehozni multiplayerhez.

http://hamachi.cc/
    What it is
    With Hamachi you can organize two or more computers with an Internet connection into their own virtual network for direct secure communication.
    Hamachi is fast, secure and simple. It is also free.

What's in it for me
    Think - LAN over the Internet.
    Think - Zero-configuration VPN.
    Think - Secure peer-to-peer.

• BBird

Ha valaki tudja, hogy itt milyen logika szerint kell kigyújtani a 3 felső lámpát... örülnék neki. :-)
  • Danton
    csácsá, olyan játékot keresek mint anno a pizza tycoon volt (bár a mai játékok szebbek, ám mégsem nyújtanak olyan játékélményt mint a régiek) csak nem éttermet hanem discot vagy valami hasonlót kell benne csinálni.

tudna nekem vki segíteni?
    előreis kössz!

• BBird
    Ba.. megint visszavonom. Most megint máshol akadtam el, de most már csakazért is megoldom! :-D
  • BBird
    Feladom, kész! :-)
    Ahol az első logikai feladat van, a kék köveket kell kirakni... hiába rakom ki, vagy tüntetem el az összeset, nem történik semmi. :-(
  • BBird
    Ismét elakadtam benne. Ahol a pókicával találkozunk, a csontvázról potyogó vércseppek után. Na ott "felmentem", ahol egy szirtre kerültem, de onnan sehova nem tudok menni. Mit/merre/hogyan/miért? :-)
  • BBird
    "sztornó"
  • BBird
    Ebben az OnEscapee játékban hogy kell továbbjutni annál a résznél, ahol azt a kristálykövet, vagy mit betettem abba a falon levő "centrifugába"? :-)
  • EqUiNoX
    Nemcsoda. A Laser Squad lerakta az alapokat, azota sok limlom kozott van par unikum a kategoriaban. Ilyen a JA, XCom, Silent Storm, ST:Away Team (mondjuk nekem nem tetszett), Paradise Cracked (ez mar inkabb, de ez uj game, 1-2eves), stb...
  • rorr
    Az egyik kedvencem a silent Storm. Engem a jagged alliance-re is emlékeztet!
  • Atomreaktor
    Tényleg nagyon jó kis játék! Érdemes kipróbálnia annak, aki szeret gondolkozni is harc közben;)
  • lammaer
    Ugyan tényleg nem retro, de az Ufo és JA2 kedvelőknek szerintem tényleg ki kell próbálni. 1 éve porosodott egy eredeti példány belőle a polcomon, aztán egyszer feltettem, nézzük meg már felkiáltással. Azóta már a kiegészitőt tolom :)
  • Methylisocloro
    Ultima VII Black Gate és Serpent Isle letölthető valahonnan? És megy jól Dosbox-szal?
  • rorr
    köszi a tippet!
  • DonnieBrasco
    UFO-kedvelők! Játsszatok a Silent Storm-mal :) nem retro, de totál ugyanaz a harc, mint az XCOM játékokban. Sajnos bázis/research nincs, de maga a harc kísértetiesen ugyanolyan. Imádom szétgránátozni a nácikat benne :)) a terep totálisan lerombolható, lokális sérülések (láb, kéz, szem, fül) és végtelen számú/típusú fegyver és skill.
    Bocs, ha picit offtopic...

DB
  • Methylisocloro
    Kell hozzá crack, itt található:
    w7crack
  • Szabi84
    Nem tudom elindítani a Wizardry 7-et valami source lemezt kér???
  • BBird
    Örülök, ha örömöt szerezhettem. :-)
  • BBird
    qper! Véletlen nem a trefort dber tagja vagy/voltál? ;-)
  • rorr
    hát ez csúcs!! ilyenre vágytam ezer éve....
  • qper
    köszi a linket!

Baromira örülök, hogy ingynes lett! Régen égre-földre kerestem a játékot, állítólag anno amigán szép sikereket értek el vele.
  • BBird
    Igen, ezt tudtam eddig is (Invictus). Viszont még nem néztem meg, ezért kérdeztem, hogy valaki játszott-e már vele!?
    Sajna csak holnap, esetleg máskor tudom meglesni személyesen. :-)
  • ollie
    és magyarok csinálták
  • BBird
    Kis reklám (aztán majd megköveztek!):

Meglepődtem, amikor a PC Life -n megláttam, hogy kikerült egy végigjátszás a Lure of the Temptress -hez.

Kezd beindulni itt a Retro! 3 koponya végigjátszás is kikerült, több régi nagy játék cikkel együtt (Gabriel Knight sorozat, Broken Sword, Beneath a Steel Sky...).

• BBird
    Srácok!
    Ti biztos többet tudtok róla, de csak most vettem észre, hogy ingyenes az Invictus '98 -as platform játéka, az onEscapee.
    Képek alapján tiszta Another World / Flashback stílus. Eddig fel sem tűnt, hogy létezik ez. Valaki játszott már vele? Vélemény?

Honlap

• MrTressy
    ufo rlz tegnap vagy 6 órát kockultam vele .vpcvel full screenbe rakva ugyan nagyon picit gyors de játszható és igen rálehet kattani
  • BBird
    retrogames.intranet.hu
  • Szabi84
    Wizardry VII vagy Goldot honnan lehetne letölteni? Kiváncsi lennék rá!
  • BBird
    Én sajna egyiket sem néztem még, csak találtam, gondoltam megosztom... hátha valakinek megtetszik. :-)