8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Wixe #4202 Hali! Nemtudom ismeritek e de van egy régi game amibe egy ien zöld nyuszival kllett menni nemtudjátok annak mi a címe? mert nagyon teccett! -
#4201 google:frenchkiss -
Gary #4200 A lap alján van egy "Keresés a témában" ablak , azt próbáld ki, mondjuk a "frenchkiss"-szel!
Vagy, olvass vissza!
-
DarkGhost #4199 ez sztem nem itt kéne megbeszélni...
oldalamon tudok segíteni, de itt meg nem hírdetem az oldalt (ott van az aláírásomban :D ) -
csingacsguk #4198 Na mind1! A fájl amit leszedtem hibás volt! És ezért szenvedtem ennyit!
Rohadtul föl****tak!
Ezért kössz a segitségeket!
És tudnátok ajánlanmi olyan oldalt ahonnan tudnék letölteni jó iso gameket?
Lehetőleg ingyeneset! -
csingacsguk #4197 Amikor ki akarom tömöríteni akkor ezt irja ki:
"A következő kötet megléte szükséges a kibontás folytatásához
D:\Program Files\hddstr2.o00"
A D meghajtó egyébként az ahová tettem az iso fájlt!
És ez a fájl amire szüksége van pont az amit ki akarok tömöríteni! -
csingacsguk #4196 Addig értem hogy felrakom a WinZip-et például!
De hogy állitsam be a Total Commanderben? -
Gary #4195 Jaja! Akkor szokott .OUT file-t csinálni a Total/Win Commander.
Annyit tudsz vele kezdeni, hogy F3-mal belenézel és (többnyire) ott jelzi (az első pár sorban), hogy milyen tömörített állomány, de ezzel sem kell törődnöd a Commander elég intelligens, hogy kicsomagolja, csak nevezd át .zip vagy .rar-ra!
Ha nem megy az ALT+F9-es kitömörítés, mert reklamál a külső tömörítő miatt, akkor csak egyszerűen lépj bele (ENTER) és másold ki (F5) a becsomagolt file-okat. Ha így sem megy, akkor ő győzött és kell egy külső kitömörgető.
Ha nem tömörített állomány, akkor nevezd át pl.: .iso vagy .bin-re és mountold a Daemon-tools-szal. -
DarkGhost #4194 rakjál fel winrar-t. Totalcommanderben állítsad be és utánna ki tod csomagolni... -
csingacsguk #4193 ja és az közrejátszhat hogy amikor egyesítem őket akkor ezt irja ki:( CRC fájl nincs meg ) ? -
csingacsguk #4192 Most nézem hogy szerintem azokat a fájlokat amiket letöltöttem nem is lehet kitömöriteni! Mivel nincsenek tömöritve hanem darabolt Cd kép fájlok!
Viszont az a baj hogy amikor egyesítem őket akkor nem nyitja meg a Daemon Tools az egyesitett fájlt ( nem is érzékeli )!
Ez az egyesitett fájl egy OUT fájl!
Azt is megtudja nyitni a Daemon? Mert nálam nem, pedig a 3.47-es van meg! -
MrTressy #4191 nrg file-t nyit a daemon... legalább is a 3.47es biztosan -
csingacsguk #4190 Megpróbáltam kitömöriteni de mindig ezt irja ki: " Nem találom a külső tömörítő programot! Telepitsd és állitsd be, hogy kezelni tudd ezt a tömörített fájlt "
Pedig van már fönn tömöritő programom!
(Winzip legújabb verziója) -
DarkGhost #4189 Abból az 50 fájlból lesz sztem 1 képfájl
totalcommanderben kijelölöd a legelső tömörített fájlt és nyomsz egy ALT+F9 -et.
Ez kicsomagolja neked. Utánna kapod meg a képfájlt amit be kell illeszteni a daemoon toolsba. -
csingacsguk #4188 Hello Matrix!
És hogy csináljam meg azt hogy minden fájlt mutasson a Daemon Tools?
Egyébként amit leszedetem játék az 50 fájlból állt és azokat egyesitettem!
Ezekből egy OUT fájl lett! Azt a fájl típust is fölismeri a Daemon Tools?
-
#4187 ne haragudj, de nem, tegnap szedtem le az Underdogsról. le tudod te is
majd írok egy manualt, vagy valami, de csak holnap -
#4186 kösz a segítséget. sajna nem indult el a hangbeállításokkal. pedig elfogadta a sblaster3-at is és elmentette a beállításokat, de ismét a sample-ra hivatkozva nem indult. elküldenéd a Te setlers-ed? mert valszeg ami nekem van meg az hiányos. emilem az adataim közt van. kösz előre is:) -
#4185 egyébként a config file írogatás nem varázslat, szerintem az ilyen D-Fendek szükségtelenek.
nézzétek csak meg a config file-t. teli van commentekkel. -
#4184 nekem megy a settlers.
bemountolod a könyvtárát.
az menni fog
SND parancsal hangkártyát változtatsz
katty, hogy "I WILL"
azt "PRO 16"
azt "USE 1"
azt "Sound Blaster Pro III" <-- ez tutira megy mindig dosboxban
azt "NO"!!!!!! mert a hülye setlers az IRQ-t 5-nek hiszi(dosboxban 7 az alapbeállítás, persze átállítható)
adress 0x220, irq 7, dma 1
"Yes", azt "ok"
a játék "serf" paranccsal indul.
segítségnek itt az aktuális dosbox config file-om.
feltételezi, hogy a dosbox könyvtárán belül van egy "dos" nevű könyvtár, ami c:\ gyökér lesz emulálva... meg ki van benne kapcsolva egy-két apróság, ami felesleges, (GUS emu, stb), meg átakalítva pár dolog, amitől gyorsabb.(ez ilyen házi, meg nem disztrib szerű, nem osztogatni vagy fikázni) -
#4183 max holnap megnézem a settlers-et.
ígérem -
#4182 az ingyenes verzió a daemon tools, a normális meg az Alcohol 120%(a 2 között csak a nagyon új játékok védelmeinek emulálásában különböznek)
Alcohollal ki is tudod írni az ISO-ket CD-re, ami jó dolog.
Figyelem! az NRG formátumot egyis sem ismeri, arra a Nero-nak van emuláló szoftvere.
ja... az ISO az az eredeti CD tökéletes képmása. -
#4181 elvileg a daemon tools meg kell, hogy nyissa. lehet, hogy nem állítottad át, hogy minden fájlt mutasson. tedd fell a legújabbat (3.47), ha nincs meg.
ha mégsem megy, akkor írd ki újraírható cd/dvd-re. -
csingacsguk #4180 Hellosztok!
Megtudnátok mondani hogy a warez oldalakon letölthető ISO Games név mit is takar?
Letöltöttem egy játékot ( ami ISO ) és semmivel sem tudom megnyitni a fájlokat amiket leszedetem, kérlek segitsetek , mi lehet a baj vagy mivel tudnám őket megnyitni!
(Daemon Tools progival már próbáltam megnyitni)
-
danesz18 #4179 csáó srácok!
a z: steel soldiers-t (zed) szeretném megszerezni, ha bárkinek meg van, vagy tudja honnan lehet megszerezni, letölteni, az szóljon itt, vagy írjon ide: [email protected]
Köszi: Danesz -
#4178 megpróbáltam, de ismét ezt a sample-s dolgot produkálja. pedig a sound-ba sikerült belőni a kártyát, meg az irq-t stb és sikerült elmenteni is. úgyhogy szerintem annyi, hogy nincs meg minden szükséges fájl és azokat keresi. mindegy, majd valahonnan előkerítem őket és tovább próbálom.
köszi mégegyszer:) csá -
#4177 Dfendbe allitsal be valamilyet es ugyanazt hasznald a beallitasaival.
Esetleg kiprobalhatod a VDMSoundot.
Talan azzal kitudsz csiholni valamilyen hangot.
http://sourceforge.net/projects/vdmsound/ -
#4176 mi lehet a problem? rossz hangkártyát választok ki? vagy mi? -
#4175 ez érdekes. az előbb beállítottam, hogy ne legyen hangja. nem indult el. most ismét beállítottam (illetve kikapcsoltam a hangot) a D-fend-be is mindent lenyomtam. ÉS ELINDULT:)) csak nem megy az egér:( :))) a lényeg, hogy elindult, az egeret majd belövöm valahogy. csak nem lesz hangja:(
köszi mindent, mindenkinek:)
szerk.:megy az egér is:)) csak nincs hang:( -
#4174 Probald ki, hogy a setupban a No Sound beallitast hasznalod a Midinel es a Sounds settingsnel is.
Ha utana elindul a jatek, akkor mar tudod, hogy a hangot allitottad be rosszul. -
#4173 ha már ennyire belemerültem: Your Sound Device Could Not be Found At the Specified Settings...Failed to Detect MIDI device.
ezt írja ki mikor a hangot próbálom belőni. mi ez? nem ismeri fel a hangkártyát? ami itt van az Soundmax Integrated Digital Audio. ez most soundblaster? de melyik? -
#4172 na szerintem is a hangbeállítással lesz a gond:( a sample mintát jelent, nem? mármint hangmintát. amikor megpróbálom beállítani a hangot, akkor nem sikerül. ezért kértem, hogy nézze meg más is. azért próbálom tovább, mert itt melóba, nagyon jó kis időtöltés lenne:) persze csak meló után:)) -
#4171 Valami a jatekkal lehet akkor.
Ilyenkor kell a masik lehetoseget elovenni.
Valamilyen gepemulatort.
Vagy a VMWare-t vagy a Virtual PC-t.
Dosos jatekokra kivaloak.
Sajnos a directxes jatekok nem futatthatoak veluk, mert directxes emulaciot nem tudnak, de a DOS-os jatekra teljesen alkalmasak.
Probalj valamelyikre feltenni DOSt es ugy probalni ki.
Esetleg meg az is lehet a hiba, hogy a setup programmal nem konfiguraltad be a hangkartyat. -
#4170 leszedtem beállítottam (elvileg jól) de ugyanaz a hiba áll fenn:
ERROR: The Timbre library >SAMPLE.< can not be opened.
szóval szerintem a játék baszakszik valami miatt. de mi miatt? köszi minden eddigi segítséget:) -
#4169 helyesbítek, megnéztem. megvan a dynamic, átállítottam a cycle-t 15000-re. most sem indul. korábban leírtam, hogy mi a hibaüzenet (valami sample alkönyvtár).
nem lehet, hogy a hang-fájlokkal kellene valamit mahinálni? oda már mindent bemásoltam. -
#4168 A Dfend egy GUI a dosboxhoz, hogy ne az iniben kelljen bogarasznod, es ezeltal egyszerubb legyen az emulacio beallitasa.
Innen leszedheted. -
#4167 nana, kicsit lassabban:)) igen, dosbox-ban próbálom, mert ugye win2000 alatt nem megy máshogy:) meg egyébként is.
a dynamic-ot hol tudom állítani. nem vagyok egy prof a dosbox-ban. mi az a Dfend? -
#4166 Sziasztok,
Tegnap fejeztem be az Anachronox-ot. Zseniális! :))) csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem igazán "old" game még, de a mai szemnek már rém csúnyácska. De, mint mondtam, zseniális!
DB -
#4165 settlers 1?
ugye dosbox-ban próbálkozol?
ugye beállítottad dynamic-ra az emulációt, és legalább 15000-en megy.
ha igen, akkor majd megnézem.
ha nehezen kezelhető valakinek a dosbox config file-ja, akkor hasznalhat Dfend-et. -
#4164 ezt köszönöm, de nem ezért nem indul, hanem a játékkal van valami gond:(
megnézné valaki, hogy neki működik-e? csak 1 MB-os játék, a Settlers lenne az, ha valaki nem olvasott vissza. ha rájönnétek, hogy mi a baja, az frankó lenne:) köszi előre is. ja, az underdogs-on rajta van. -
#4163 Nekem legalábbis az volt az utolsó. :-)