Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Már mindenhol kerestem "Trash Iti" vagy "Trash It!" nevû játékot.
Eddig sikertelenül. Ha vki tud valamit honlétérõl, legyen szives segíteni.
Ez ilyen Logikai játék, amiben építkezõ munkásokkal kell akadályokon átjutni.
2D az egész, de nagyon vicces. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a mókát 😊
itt megtalálod õket:
DOSBox download page
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
már látom elõre, hogy ezt az elszólásom sem fogom lemosni magamról..
Dióhéjban, ha jól értelmezem azt mondja hogy a hanggal semmi baj 0.63 alatt. Egyetlen egy problémája hogy nem tudja 320x200 fölé vinni a képfelbontást 😊)
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
javaslom Lord Myn hozzászólását tanulmányozd...
bár, hogy mit kavartok a memóval nem értem, mer aszittem te azt mondod, hogy 256megányit állítottál be, bár az felesleges... 32 elég bõven, sok is... nem húzkodtad te az alaplapon, hisz a DOSBox ilyet nem is enged, legalábbis én nem láttam, ha igen hamu a fejemre, ha meg igazam van akkor Lord Mynére...
tudod Ken Silverman Build engineja...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
másrészt talán nem ártana nem a demóval küzdeni...
Redneck Rampage full version
de találhatsz más verziókat itt, meg rides againt is:
fps-ek
mivel félig warez link gyûjtemény ez itt fenn, ezér akinek nem teccik az ne nekem címezze a kommentjét (fõleg ne mer utálom azt az oldalt), hanem a moderátoroknak, aztán hamu a fejemre, és kérem a büntit...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ezeket ismeri valaki?
Aliens:A comic book adventure
Blue Ice
Hell
Robot City (Ez Asimov?)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Magyar leírás hozzá itt: http://retrogames.intranet.hu
nekem is nagy kedvenceim, fõleg ez a töp-töp-töp-töröröp-töp-töp muzsikájuk 😄
na de ez már nagyon OFF, sõt még annál is több
Amúgy ezt hallottam valahol régen, de hogy hol... valami album cím, vagy együttes énekelte, már nem tudom.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
N0 TXT TLK PLZ!4!
http://abandonware.the-frenchkiss.biz/index.php?page=fiche&id=791
N0 TXT TLK PLZ!4!