8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#4242 Dátum: 2005.09.30. 18:54 Adta: Punker
"Akar be is kaphatod."
ahogy gondolod.
-----------------------------
Dátum: 2005.09.30. 18:18 Adta: Punker
Flém
-
#4241 te mér vagy kitiltva vazeg??? -
#4240 Megszakitja a kapcsolatot az oldallal. -
#4239 a terminate-tel mit csinál? a szó jelentése végrehajt, ugye? de mit? nekem nem ez van, és csak érdekel:)) -
#4238 Ezert kell feltenni a Nod32-t es ha ilyen oldalra lepsz egybol kapod az uzenetet, hogy valami trojai van az oldalon es ilyenkor Terminate. -
wound #4237 OFF:
pl. www.serials.ws de egyébként vigyázz az ilyen oldalakkal, mert vírushordozók és általában az üzemeltetőik rosszindulatú, ha úgy tetszik "feketekalapos hackerek" :D -
#4236 Hogy őszinte legyek, nagyon gyenge az angol tudásom, de még pelust hordtam, amikor már tudtam, hogy mi az az old game. Ilyen warez cuccok, meg NHL 2006 és társai mióta tartoznak ide? Daemon és Alcohol problémára van külön topic a felhasználói szoftverek témában, feltételezem.
Nagy irgum-burgom lesz és morci is leszek ám... -
#4235 A bótban vehecc cd kúcsot is ám a játék mellé! -
#4234 minnyéinnenelmá! -
#4233 Sajnos ez a tényen mit sem változtat. -
csingacsguk #4232 Mondtam hogy ez az utolsó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4231 Na ez viszont már tényleg off. -
csingacsguk #4230 Hellosztok!
Igérem ez lesz az uccsó warezzel kapcsolatos kérdésem! :DDD
Na szóval tudtok olyan oldalt mondani ahonnan tudok leszedni cd kulcsokat?
Mert letöltöttem az NBA Live 2006-ot és nincs hozzá serial!
DC ++ -on már próbáltam keresni serialt de nem volt! -
#4229 Mind1. Én kértem valamit, aki akarja figyelembeveszi, aki akarja, nem. Pont. -
#4228 Szó se volt a klasszikus értelmében vett warezról, de mindegy. -
#4227 pedig helyes a fordítás :) -
wound #4226 ???
Bocs, én speciel "backup-copy"-król beszéltem, rengeteg játék cd-s változatban van meg, de pár éve kényelmesebb és jobb megoldás egy image fájlt betölteni a lemezek cserélgetése helyett. Nem értem a problémádat. -
#4225 Jóóóólvan... MTA SZTAKI: Magyar Tudományos Akadémia Szótár
Ezt nézze meg MINDENKI!!!!!!!!
haver ajánlotta, hogy keressek rá, röhögni fogok.... röhögtem -
#4224 Nagy kérés lenne, ha a továbbiakban a warez dolgokat mellőznénk itt, mert ez a topik nem erről szól. Évek alatt sikerült elkerülnünk ezt, lévén hogy a legtöbb játék amiről beszélgetünk, INGYENES ABANDONWARE. Erre most az utolsó oldal másról sem szól, mint krekkről, warezről, sb. Szóval tisztelettel kérnék mindenkit, húzzon egy másik topikba az ilyen irányú problémáival, vagy beszéljék meg privátban. Egy moderátor meg jó lenne ha takarítana.... -
wound #4223 Sziasztok!
Találkoztam már én is pár problémás játékkal, illetve krültek hozzám olyan CD-imege-ek, amikkel clone-cd vagy nero, esetleg daemon nem tudott mit kezdeni. begyűlytöttem pár konverter progit, amivel pl. bin-ből ISO-t lehet csinálni stb. ha valakit érdekel, jelezze nekem és elküldöm. -
#4222 inkább alcoholt használj, mert többet tud. ha valamihez muszáj a daemon, akkor felteszem azt, de a Worms Forrt under siege-en kívül minden ment Alcohollal.
Alcoholról azt kell tudni, hogy az emuláláshoz egy erősen átalakított Daemon engine-t használ. mikor kijön egy új daemon, nem sokra rá kijön egy új alcohol is.
Nemsokára lesz Daemon v3, akkor várható egy új Alcohol is. Mondom, Alcohol többet tud, de a plusz funkciókat eltart egy ideig implementálni, ezért is fordul elő sokszor, hogy a daemon néha emulál vmit, akit alcohol még nem.
-
Lacika 79 #4221 Itt tutira megtalálod -
csingacsguk #4220 Kössz a sok infót!
Meg tudnátok még mondani azt hogy melyik a legújabb Daemon? -
#4219 szedj le mindent a francba, azt írd ki a cuccokat cd-re.(alcohollal)
ez ultimate.
mellesleg általában az alcohol meg a daemon menni szokott.
viszont, van, ami egyik-másikkal nem fut.
próbáld meg uninstallni a clonecd-t, meg a daemont, meg az összes gépen levő cd-író progit(főleg az ilyen régi verziójú szarokat.)
utána tegyél fel egyetlen daemont. valszeg nem fog menni, mert a legtöbb játékot daemon ellen oltják be. szedd le a daemont is (ha van RegClean-ered, akkor még a nyomait is eltüntetheted)
Tegyél fel Alcohol 120%-ot!
Ez olyan, mint a daemon, csak jobb, mert tud cd-t írni is. Jelen pillanatban a játékok 99%-át támogatja a daemon is meg az alcohol is. Amit az egyik, nem, azt a másik igen, kivéve a Splinter Cell Chaos Theory-t, amit még nem sikerült feltörni, de idő kérdése az egész...
most töltöm fel az alcoholt, és nem küldöm el az üzit, amíg fel nem ért....
kitöltöm a helyet..
Heroes of Pacific... nem ismerem, de ha játékot akarsz törni, akkor érdemes ellátogatni ide:
GameCopyWorld - A legjobb a kategóriában, sok játék, sok crack
GameBurnWorld - Kisebb egyszerűbb, de kipótol pár hiányosságot, amit a gamecopyworldön nem található meg
Gúgli - minden egyéb
na, csak felért az Alcohol, lehet tölteni, van mellette crack is. nem sokáig lesz fent, mert nem cejetem az illegájlis tartalmakat az oldalalom. -
#4218 Akkor inkább úgy mondom, hogy uninstalláld, aztán daemon :) -
csingacsguk #4217 Már leszedetem de de nem ismeri fel a képfájlokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4216 Szedd le a cloneCD-t és próbáld úgy. -
csingacsguk #4215 Nálam a CloneCD nem ismeri fel a képfájlokat!
(Nem tom miért)
És szerintem a legújabb Daemonnal rendelkezek! ( V3.47 ) -
#4214 nálam azzal is volt. a Knights of honor-nál. de ott mindenkinek volt problemje, más miatt is. -
#4213 CloneCD van a gépeden? Nekem azt kellett leszedni egy ilyen esetnél...
Amúgy meg használd a legújabb daemont, azzal nincs gond sose. -
#4212 pech...akkor nemtom. -
csingacsguk #4211 Hát sajnos ez nem segített!
-
#4210 ez a játék valszeg ütközik a daemon tools-szal vagy az alcohol-lal. Egy másik játéknál találkoztam hasonlóval, ott az volt a megoldás, hogy a daemon.dll-t ki kellett törölni a winfos könyvtárból. persze nem végleg:)) próbáld ki, hátha müxik. -
csingacsguk #4209 Hellosztok!
Lenne megin egy problémám egy másik játékkal!
Leszedtem a Heroes of the pacific játékot és mikor el akarom inditani ( már föl van telepítve ) akkor a következőt írja ki:
"Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software."
Kérlek segítsetek!
Üdv
csingacsguk
-
#4208 örök hála
azért nem kutakodtam ilyen patch után, mert kollegámnak (akitől megvan) semmi gondja nem volt vele. De egyébként ez lesz a probléma. azt a hibát orvosolja elsősorban ami nálam fennáll. azaz a P3-nál nagyobb gépeknél előfordulót:) mikor vót má P2 :)) bezzeg akkor meg nem volt meg... -
#4207 minden bizonnyal patchelted... microsoft oldaláról leszedhető egy patch
itt az oldal
mellesleg egész vicces, hogy a patch egyban NO-CD crack is... pedig eredeti microsoft patch a microsoft oldaláról.
mind1, ha patchelted, akkor nem tudom mi lehet a baja -
#4206 Ismeritek a Pandora's Box-ot? ha igen, mit csináljak akkor, ha nem akar indulni a játék, mert neki nem tetszik a directX 9.0c. Ezt úgy értem, hogy azt írja ki indításnál, hogy a directdraw surface-szel problémái vannak. a cd-n a directX 6-os van. elindítottam, hogy telepítse, ki is írta, hogy ellenőrzi a telepített fájlokat és frissíti, ha kell, de ezek szerint nem csinált semmit:((
Mit lehet tenni? -
#4205 Ismeri valaki a Legend of Faerghail-t? Vélemény? -
#4204 http://retrogames.intranet.hu/ -
#4203 Jazz Jackrabbit