Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
Hello! Valaki nemtudna adni TELJES verziós Redneck Rampage és Redneck Rampage Rides Again telepítõt vagy valami tök mind1 csak teljes verziós legyen és letudjam szedni, na meg induljon is el azért 😊))

Igen, használtam a googlet onnan vannak a képek 😄
Nagyon megköszönném!

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

BBird
Ty, pedig copypaste volt, semmi sg pót...
Semmi gáz...
A DOSBoxlink helyesen...

BBird
sbob: Bocsi, én nem vettem észre, hogy azt mondod, csak rákerestem neki, azt nyomtam a linket.

Kit-Kat: DOSBox egy emulátor, emulálja a régi dos-t. Lelassítja a gépet (csak emulálva). :-)
Lényeg, hogy ITT töltheted le, leírást pedig DOSGAMES oldalon vagy RETROGAMES oldalon találsz.
Kit--Kat
hmm?? mivel? ez valami progi vagy a fölugra dosablakkal alapból mûködnikéne??

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Játssza a DosBox-szal!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Kit--Kat
lehet de semelyik nem indult el, nemtudtam, hogy ez az sajan XP 😞(

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

vazzeg skacok... ezt mutattam én is... a Wiering-féle Mario, melyet csak programozási gyakorlatnak dobott össze! 😞((

Kit--Kat
jahh
ígen assze3m😊)

BBird
Nem vagyok benne biztos, hogy felismerném most már, de amúgy sejtettem, hogy errõl van szó. Eléggé ismert mario feldolgozás PC-n.
Találtam egy oldalt, ahol kisméretû mario van

Ezaz?
LINK

Ha nem ez, akkor google-n keress rá így: "mario.exe" "pc game"
Azért így, mert létezik egy vírus, aminek ugyancsak mario.exe a neve. :-)
Kit--Kat
azazazazaz, arról tudsz valami letöltési heyet???

BBird
Nem arra a Mario-ra gondolsz véletlen, ami egy mario.exe -bõl állt összesen? És kb. 90k a mérete.
Az tényleg jó utánzat volt, s valóban... Mario inkább konzolokon élte ki a sikereit, PC-n hivatalosan a mászkáiból nem volt. Csak ilyen freeware változatok, remake, stb.
Kit--Kat
lehet de nekem valami nagyon jó utánzat volt akkor, azért kössz😊

hihi... az intro tényleg kicsit vontatott volt...
de végül is nem volt rossz, bár amikor az intro második részében elkezdte képekkel mesélni a sztorit én is kifeküdtem...

tudom, hogy az a játék gyakorlásból készült! tisztában vagyok ezzel, de te nem határoztad megm ilyen Mario kell... ez most halál no offense meg minden, de szerintem nem csinálta meg a Nintendo PC-re... legalábbis én nem emlékszem rá!
de mind1...

PiszkosFred
Hiba volt ezt hinni ;] Igaz hogy az intro közben a tizedik perc körül voltak kétségek hogy folytatnom kellene e, de kivártam és hajrá. Nem voltam egy ász (és most sem vagyok stratégiában) benne, de nagyon sokáig szórakoztam vele.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kit--Kat
kössz, de nem nekem kéne igazából, akinek kell annak ilyen nincs, no meg nekem megvolt ez pcre csak nem találom sehol, de azért kössz!

[Jakuza]
Keress egy Nintendo (NES) emulatort. Es innen letoltheted az eredeti Super Mario-t.

http://usuarios.lycos.es/emuzerosite/

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kit--Kat
hát ott a honlapon, hogy 1 csávesz írta újra a játékot unalmába vagy miért, ez kéne csak a Nintendo által készített

sorry, akkor nemtom melyikre gondolsz... 😞

Kit--Kat
kössz de áhh az baj ez is utángyártott:o

Sokan játszottunk vele, a nagy elõnye az IG-kel szemben az, hogy a sztori marha kötött volt. Én már legalább 10-szer végignyúztam... csináltam is anno egy Reunion részleget a honlapomon (bár igaz, hogy fõleg a magam szórakoztatására), haverok mindig szoktak röhögni rajtam, mert szerintük nincs még egy ekkora fanja mint én... 😄D
Annyiban igaz, hogy nem ismerek még egy olyan elvetemült disznót, aki kiszemezgette a save game berhelést...
Az IG-kel nekem csak a végefelé volt bajom... akkor leült a dolog számomra... 😞

DonnieBrasco
Hát bizony az idõ, az a gyenge pont mindenkinél. Ha elolvasod amit a Morrowind topicban keseregtem, egy-két év és már semennyi idõm se lesz... 😊 mint ahogy senkinek aki családozni kezd saját szakállára .)
Amúgy tuti én írtam neked CD-t? Nem hiszem, nem emlékszem hogy valaha bárkinek is írtam volna... nem keversz valakivel? Mi az az UWA?

DB

A ti kung-futok nem erős!

dronkZero
Ehm, ha emlékszel még, írtál nekem egyszer egy UWA CD-t... 😊
Asszem sajnos nem vagyunk sokan ennyire fanatikusok.. 😊
Azóta Wiz6tal végeztem, elkezdtem a 7Goldot, de a partym elfüstölt a vinyómmal együtt. Aztán nemrég megint nekiálltam, de nem volt türelmem/idõm rá sajnos. Attól félek, Krondor is így fog járni. Soha nem lesz _ennyi_ idõm.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

A Reunion nekem is nagyon tetszett, nem gondoltam hogy azzal valaha mas is jatszott rajtam kivul.
Az Imperiumokat viszont mind meguntam par napon belul.😞
Igen ezt tudom... azér szereztem be, mer egész jókat olvastam róla... bár nem sokat adok ilyenekre, mer pl. a Digital Reality játékait (Reunion, IG 1-2) is elég középszerûnek írták mindenhol (kivéve itthon) aztán én marha jól el voltam velük... vagy ez engem minõsít? <#rolleyes>

DonnieBrasco
Krondor freeware, igen. A Betrayal at Antara lett volna a folytatása, de ahhoz nem volt köze Raymond E. Feistnek (a Midkemia/Krondor univerzu, írójának), és elég kaka is lett. 98-ban viszont megcsinálták a Return to Krondort, ami végül is egészen sikeres lett. Sajnos nekem nincs meg (még) 😊 De az már nem is igazi old game!.

DB

hehehe... 😄
ez jó volt...

régi vasakat meg szerintem féltve õrizd! én azt tenném...

ejj...valaki milyen online... 😄
tudom, azér mondtam... 😄 a Wizardy7 tényleg nem egy 1 hetes játék... nemtom szerintem ez jó, garantált a szavatossága, leköti az embert, nem unod meg 1 hét alatt... legendás fegyver? nos ezt én sem fogom tudni megmondani neked... talán majd valaki más...

Krondor már asszem freeware... van egy folytatása is... az Antara... én vadásztam a DOS-osra, nos csak Win-est találtam anno...

ehh... erre gondolsz?

Mario

DonnieBrasco
Vazz, hát kb. fél évembe került anno a Wiz7 végignyomása... nem volt internetes walkthrough 😊) Még egyszer nekiálltam, egy szem fairy ninjával (amiatt a legendás fegyver miatt.. mi is a neve??), de asszem már nem volt erõm végiggyûrni újra!

A Krondort 2x vittem végig!

DB

huh... hát nem tudom...
a macska még a játék elején lép be a csapatodba asszem...
de semmi sem tuti... talán keress rá a google-ban egy walkthrough-ra és böngészd ki ezt a részt... jobb ötletem nincs... :\

Wizardy7? 8)
ha elkezded szólj lemérem mikorra vered végig... 😄
az mekkora játék volt!

Betrayal at Krondor is nagyon tuti, de ezer éve nem játszottam vele... :\

DonnieBrasco
Ja, a csávót Hawk's Hollowtól ÉSZAKra kell keresni, túl az úton. Meglesz az!

DB

DonnieBrasco
Ezt az oldalt nézd:

http://www.hi.is/~eybjorn/krondor/krondor.html
Itt MINDEN megvan 😊 de komolyan. Még a bugok is (nincs sok!)
Amúgy marhára örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen fanatik 😊) most még tovább durvultam, és a Wizardry7-et is mûködõképessé tetten (DOSBox az isten!!), de még a Realms of Arkania Sorozatból is megszereztem mind a 3 részt, és elkezdtem az elsõvel. Nagyon hardcore, komolyan alig értem régen manual nélkül hogy tudtam ezekkel játszani. De nagyon jóóóóók!! 😊

DB

dronkZero
Én is mostanában kezdtem. Annyi türelmem nincs, hogy saját erõbõl tapasztaljam ki, de azt sem mondanám, hogy 100% walktrouh alapján csinálnám.
Nem engedett be egy ajtón Chapter 1 elején, akkor kerestem utána, aztán rájöttem, mennyi mellékküldit hagytam ki. Most visszamentem Hawk's Hollowba, de nem találom a csókát, aki a rubinos küldetés megoldása... Meg egyébként még mindig nem enged fel a palotába, hiába kaptam meg a kulcsát valami régi ismerõstõl...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kit--Kat
csá nemtudnátok 1 címet ahonnan letudám szedni a Mario-t, mert csak újrígyártott utánzatokat találok:o

Ha kalandjáték, akkor aura, bár nem retro, de 990ért vettem meg...

DonnieBrasco
Emberek! Tegnap elkezdtem újra játszani a Betrayal at Krondor-ral (1993!!), hála a DOSBox készítõniek 😊, és totál rákattantam! Hihetetlen, hogy mennyire tökéletes az a játék... kár, hogy a folytatásai már gyengébbek lettek 😞((
Nyomja még valaki? Annak idején asszem kétszer vittem végig... a mai napig nem tudok jobb sztorijú játékról, beleértve az összes kalandjátékot is... még a Deus Ex sem tudta überelni!

DB

BBird
Most már nem magyarázod ki... ;-)
Nekem ma a Mean Streets volt terítéken, attól voltam happy délben. Ennyi év után végre végigvittem. Még olyan '90-es évek elején szerettem bele, de akkor még kevés angoltudás hiányában nem tudtam befejezni. Most viszont nem úszta meg. Már csak a folytatásokat kellene beszerezni, amik mûködnek is rendesen.
jajj de kis huncut! nem is olyan, hanem másmilyen...ma pl 1 nagy halom monsztrát leasráltam, és megnyertem a harcos versenyt! bibi!😛

BBird
Ez esetben jó étvágyat hozzá! :-)
Nem oylan jányos...olyan mint a tamagochi, csak 1 királylányt kell felnevelni...én jól el tudok vele prüntyögni..😛

BBird
Örömmel jelenthetem, hogy végigvittem végre a Mean Streets c. alkotást. :-)
Martian Memorandum nincs meg valakinek olyan verzióban, ami nem fagy ki az elsõ videótelefonálásnál? Underdogsról szedettnél kifagy, legalábbis nálam. :-(
BBird
LINK
Erre gondolsz? Emmegmi? Azt látom, hogy valami rpg, meg kislány, meg manga. Ezen kívül tud valamit? Félek, hogy ez ilyen lányos valami... :-D
Ismeri valaki a princess maker 2-õt? 😛

BBird
A 2x5,25" nem azt jelenti, hogy kettõ van, hanem akkora a mérete. kétszer nagyobb, mint egy régi 5,25". És az nem hiszem, hogy mûködne még. Ezen kívül egy vinyó sincs, csak a mostani gépben, az meg ugye nem eladó. :-)
A P200mmx-be csak egy winchester kell, minden más van benne. :-)
Egyébként egyik sem ér semmit, így nem is eladásra szánom õket, leszámítva a p200-t, de az az én drágaszágom, Sorry! :-)
Örömmel látnám, ha ezekbõl össze tudnál rakni két mûködõ gépet. Mondjuk a p1-200mmx és a 486-os látszik legvalószínûbbnek.
A nagy winchesterek mekkorák? 400Mb?

fun is fun and done is done

BBird
van egy 286-os alaplap, egy 486dx33, memória nélkül. Van valamilyen 386-os gép, asszem elem kampec. Van egy p200mmx, 192(?)memória, winchi nélkül. Billentyûzetek, egerek, 2 géphûz, egyik ilyen 386korból való, fekvõ, másik a '80-as évekbõl szabadult, hatalmas XT turbo fekvõ, amin akkora a reset gomb, mint manapság egy mobil. :-)
Az a gond, hogy szanszét vannak ezek az alkatrészek, s már felérõl sem tudom, hogy müxik-e még.
Nagy büszkeség viszont a 2x5'25 mérettel rendelkezõ winchester, és kulcstartónak egy 82-es amd processzor. :-)
OFF
írnál kicsit ezekrõl a szekrényben porosodó gépekrõl? Tíz évnél tapasztaltabb gépekre lenne kereslet, a fiatalabbakat meg én tudnám felhasználni.

fun is fun and done is done