Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, használtam a googlet onnan vannak a képek 😄
Nagyon megköszönném!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Kit-Kat: DOSBox egy emulátor, emulálja a régi dos-t. Lelassítja a gépet (csak emulálva). :-)
Lényeg, hogy ITT töltheted le, leírást pedig DOSGAMES oldalon vagy RETROGAMES oldalon találsz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ígen assze3m😊)
Találtam egy oldalt, ahol kisméretû mario van
Ezaz?
LINK
Ha nem ez, akkor google-n keress rá így: "mario.exe" "pc game"
Azért így, mert létezik egy vírus, aminek ugyancsak mario.exe a neve. :-)
Az tényleg jó utánzat volt, s valóban... Mario inkább konzolokon élte ki a sikereit, PC-n hivatalosan a mászkáiból nem volt. Csak ilyen freeware változatok, remake, stb.
de végül is nem volt rossz, bár amikor az intro második részében elkezdte képekkel mesélni a sztorit én is kifeküdtem...
de mind1...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://usuarios.lycos.es/emuzerosite/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Annyiban igaz, hogy nem ismerek még egy olyan elvetemült disznót, aki kiszemezgette a save game berhelést...
Az IG-kel nekem csak a végefelé volt bajom... akkor leült a dolog számomra... 😞
Amúgy tuti én írtam neked CD-t? Nem hiszem, nem emlékszem hogy valaha bárkinek is írtam volna... nem keversz valakivel? Mi az az UWA?
DB
A ti kung-futok nem erős!
Asszem sajnos nem vagyunk sokan ennyire fanatikusok.. 😊
Azóta Wiz6tal végeztem, elkezdtem a 7Goldot, de a partym elfüstölt a vinyómmal együtt. Aztán nemrég megint nekiálltam, de nem volt türelmem/idõm rá sajnos. Attól félek, Krondor is így fog járni. Soha nem lesz _ennyi_ idõm.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az Imperiumokat viszont mind meguntam par napon belul.😞
DB
ez jó volt...
régi vasakat meg szerintem féltve õrizd! én azt tenném...
tudom, azér mondtam... 😄 a Wizardy7 tényleg nem egy 1 hetes játék... nemtom szerintem ez jó, garantált a szavatossága, leköti az embert, nem unod meg 1 hét alatt... legendás fegyver? nos ezt én sem fogom tudni megmondani neked... talán majd valaki más...
Krondor már asszem freeware... van egy folytatása is... az Antara... én vadásztam a DOS-osra, nos csak Win-est találtam anno...
A Krondort 2x vittem végig!
DB
a macska még a játék elején lép be a csapatodba asszem...
de semmi sem tuti... talán keress rá a google-ban egy walkthrough-ra és böngészd ki ezt a részt... jobb ötletem nincs... :\
ha elkezded szólj lemérem mikorra vered végig... 😄
az mekkora játék volt!
Betrayal at Krondor is nagyon tuti, de ezer éve nem játszottam vele... :\
DB
http://www.hi.is/~eybjorn/krondor/krondor.html
Itt MINDEN megvan 😊 de komolyan. Még a bugok is (nincs sok!)
Amúgy marhára örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen fanatik 😊) most még tovább durvultam, és a Wizardry7-et is mûködõképessé tetten (DOSBox az isten!!), de még a Realms of Arkania Sorozatból is megszereztem mind a 3 részt, és elkezdtem az elsõvel. Nagyon hardcore, komolyan alig értem régen manual nélkül hogy tudtam ezekkel játszani. De nagyon jóóóóók!! 😊
DB
Nem engedett be egy ajtón Chapter 1 elején, akkor kerestem utána, aztán rájöttem, mennyi mellékküldit hagytam ki. Most visszamentem Hawk's Hollowba, de nem találom a csókát, aki a rubinos küldetés megoldása... Meg egyébként még mindig nem enged fel a palotába, hiába kaptam meg a kulcsát valami régi ismerõstõl...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nyomja még valaki? Annak idején asszem kétszer vittem végig... a mai napig nem tudok jobb sztorijú játékról, beleértve az összes kalandjátékot is... még a Deus Ex sem tudta überelni!
DB
Nekem ma a Mean Streets volt terítéken, attól voltam happy délben. Ennyi év után végre végigvittem. Még olyan '90-es évek elején szerettem bele, de akkor még kevés angoltudás hiányában nem tudtam befejezni. Most viszont nem úszta meg. Már csak a folytatásokat kellene beszerezni, amik mûködnek is rendesen.
Martian Memorandum nincs meg valakinek olyan verzióban, ami nem fagy ki az elsõ videótelefonálásnál? Underdogsról szedettnél kifagy, legalábbis nálam. :-(
Erre gondolsz? Emmegmi? Azt látom, hogy valami rpg, meg kislány, meg manga. Ezen kívül tud valamit? Félek, hogy ez ilyen lányos valami... :-D
A P200mmx-be csak egy winchester kell, minden más van benne. :-)
Egyébként egyik sem ér semmit, így nem is eladásra szánom õket, leszámítva a p200-t, de az az én drágaszágom, Sorry! :-)
A nagy winchesterek mekkorák? 400Mb?
fun is fun and done is done
Az a gond, hogy szanszét vannak ezek az alkatrészek, s már felérõl sem tudom, hogy müxik-e még.
Nagy büszkeség viszont a 2x5'25 mérettel rendelkezõ winchester, és kulcstartónak egy 82-es amd processzor. :-)
írnál kicsit ezekrõl a szekrényben porosodó gépekrõl? Tíz évnél tapasztaltabb gépekre lenne kereslet, a fiatalabbakat meg én tudnám felhasználni.
fun is fun and done is done