8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Attiska #4162 Sziasztok,
Ugye a Sensible Soccer-ből a '98 volt az utolsó? -
#4161 oks -
Danton #4160 cs köszi mindent, de már letöltöttem underdogsról
-
#4159 de valszeg csak hétfőn, vagy kedden -
#4158 nekem megvan.
ha nagyon szépen kéred, akkor feltöltöm vhova -
Danton #4157 csá
Egy Blip&Bob nevezetű platform játékot keresek (ha egyáltalán így hívják), azt tudom, hogy törpikékre és pokemonokre, meg hasonló rajzfilmfigurákra kell benne lövöldözni.
Hol tudnám megtalálni?
előre is köszi az infót
-
#4156 Ha jól látom ez kell neked. -
#4155 Hi!
nagyon megörültem mikor rátaláltam erre a topikra. van egy-két régi játék ami még mindig jobban melengeti a szívemet, mint pár mai társa:)
egyik ilyen a Settlers-sorozat. ha hiszitek, ha nem az első rész tetszik a legjobban a mai napig. le is szedtem az underdogs oldaláról, de nem nagyon akar működni. a dosbox-ot már telepítettem, de mikor elindítom a játékot ezt írja ki:
ERROR: The Timbre library >SAMPLE.< can not be opened.
ami saját kútfőből ment, az az, hogy csináltam egy ilyen sample könyvtárat, de a pontot nem tudtam a végére beszúrni, valamiért nem engedi. bemásoltam minden letöltött fájlt oda is, de ennek ellenére fennáll a hiba.
mit tudok még tenni, hogy működjön? -
lammaer #4154 Rémlik hogy a lost sould az volt újságmelléklet (PC Games v. CD Games asszem) -
#4153 ami ugye 4000 ft, annyire meg nem érdekel, hogy magyar legyen. ugyem játszom vele 4-5 pályánál többet.
az a véleményem, hogy csak olyan játékot veszek meg, amit garantáltam végigviszek.
Így döntötem eddig a StarCraft és a Deus Ex mellett. A közeljövő ben nem tervezek játékvásárlást, bár egy World Of Warcraft-ot elfogadnék ingyér'... -
haxoror #4152 Hi!
Nem tudjátok véletlen hogy az EARTH 2150 játék kiegészítőit (Moon Project és Lost Souls) honnan tudnám megszerezni?
ftp, torrent, bolt tökmindegy de egyszerűen sehol se találom :( -
#4151 Empire Earth - 1990Ft.
Empire Earth 1 - Art of Conquest - 1990Ft. -
#4150 kösz, inkább kifizetem az albérletem a diákhitelemből.... -
JLH Fans #4149 Jah ha gondolod jöhet MSN en is:[email protected] -
#4148 Vedd meg a boltban, itthon csak magyart találsz. -
#4147 Nekem meg olyan kéne, hogy Empire Earth magyarítás, mármint az eredeti, meg a kiegészítőé is.
Ki kéne szedni a fileokat a magyarul megjelentből. Nekem angol van, de érdekelne..
magyaritasok.hu-n ilyen alig magyar van, meg az karakterlimites is, de a game megjelent magyarul.
asszem a language.dll a fontos file. -
JLH Fans #4146 KÖszönöm....:)
Meg tudnád ezt tenni 1-2 napon belül ha szépen kérem?:) -
#4145 :))
Nekem megvan angolul, majd megnézem és kimásolom a szövegfájlt!! -
JLH Fans #4144 Légyszi vki segitsen!!!
Nagyon fontos...
Az EUROPA UNIVERSALIS 2 HÖZ KELLENE NEKEM magyaritás,de akár ANGOl ul is jo lenne!!!
Ugyanis nekem spanyol nyelven van meg abból meg egy kukkot se értek:( -
#4143 már nem kell, köszi. -
#4142 Hi skacok!
Az Age Of Empires 1-et keresném, a lenti linkeket és az underdogs-ot is végignéztem, ott nem találtam. Tudnátok a rip verzióhoz egy linket adni? Előre is köszi. -
#4141 Heh, én a robotos rész után akadtam le. Jobbról jön valami szárnyas emberszerű dög, és agyonvillámoz a botjával. Vagy előtte megölhetem magam úgy, hogy magamra borítok egy víztározót. Két képernyőnyi rész. Kicsit frusztráló volt, ott hagytam abba... -
Gary #4140 Jaja, megnéztem, azon a részen túl vagyok.
Ez után van, hogy lóg egy zöld dög a plafonról, ha bele lövök följebb megy, most már át tudok gurulni alatta, de tovább nem, ekkor pont visszaereszkedik és fölzabál. Itt tudok "fölfelé" menni, ahol van 3 képernyő, de semmi erdményeset nem tudok itt csinálni... Falba lövés nem segít, mint korábban. Végig gugoltam a padlót is és nyomogattam a fölfelé-t, de sehol semmi.
Ide kérnék hasznosabb tanácsot, mint az uninstall! :) -
#4139 Az a rész nekem is fennakadást okozott. Közel kell állni, majd amikor lecsap előttünk, gyorsan átgurulni, vagy futni. Ezután lesz szivatósabb. Sajnos... :-( -
#4138 Én is ezen gondolkozok... -
#4137 Üdv !
Nem tudjátok , hogy van e vmi hír Master of Magic 2-ről ? Régebben mintha felreppent volna vmi pletyka, hogy lesz. Szerintem sokan örülnénk neki. :) -
#4136 Igen, pokoli szivatós egy játék. Kicsit elszaladt a ló a programozókkal. Kár érte, mert egyébként jó lett volna. -
Gary #4135 Tényleg az OnEscapee!
Én már elakadtam valahol az elején. Ott, ahol egy ősgyík repked jobbról balra, a következő képen egy óriás rák-szerűség előtt kell átugrani... a többire nem emléxem, de úgy rémlik, hogy innen még van egy képernyő balra és ennyi...
Sz'al ne is próbálkozzak vele tovább, ha már itt belebuktam, mi? :)
Nah, majd az uninstallnál Rád fogok hivatkozni! -
#4134 Köszi szépen a linket! :-) -
#4133 Death Knights of Krynn. Imádtam. Ha jól emlékszem, az volt az első RPG-stratégiám. -
#4132 Újra kellett húzni a gépet, és gondoltam nem kell már nekem az onEscapee. Amikor bejutottam a robotok által hemzsegő részre, meguntam, hogy miliméterre pontosan ki kellett számítani a lépéseket. Volt, hogy 20-30szor nekiugrottam, mire sikerült egy szakasz. Életerő meg sehol sem szerezhető.
Szóval újrainstall után no onEscapee. :-) -
dervis_ #4131 Természetesen. :)
http://www.agamesroom.com/page/games/sierra/qfg1vga
Az http://xtcabandonware.com-ról is letölthető, van mellette egy walkthrough is, bár ez utóbbi elolvasását nem ajánlom, a játék nem nehéz, végiglehet nyomni nélküle is. Jótanács: érdemes gyakran menteni, mert elég könnyen meg lehet halni.
Én valami 484 pontot értem el az 500-ból. Egyedül a részeg fodrásszal nem tudtam mint kezdeni, illetve a titkos üzenetettel sem tudtam mit kezdeni, csak a játék végén jöttem rá, hogy valószínüleg az elolvasása után vissza kellett volna rakni a helyére. Ha valaki végigjátszotta, leírhatná, hogy miről maradtam le. -
#4130 Szerintetek érdemes a Krynn trilógiával játszani manapság? -
#4129 Végigjátszottad az Onescapee-t?
Milyen volt?
Érdemes befejeznem? -
#4128 Az első remake hivatalos linkjét megosztod velünk? :-) -
dervis_ #4127 Köszi az infot. Kár, hogy még nincs kész, az első remake nagyon jól sikerült. -
#4126 Nincs letoltheto QfG 2 remake.
Itt keszittik, de meg nem keszult el, jelenleg felesztes alatt all a project.
http://www.agdinteractive.com/QFG2.php -
dervis_ #4125 Nem tudtok egy olyan oldalt, ahonnan letölthető a Quest for Glory 2 Remake verziója? Mert végigtoltam az első részt, de a második részből csak eredetit tudtam letölteni, és hát eléggé elborzadtam a grafikán. A viszonylag szépen megrajzolt point'n'click-re átírt remake után az input line-os verzió nehézkes és kiábrándító, föleg az első rész grafikája után... -
#4124 nekem megvolt a full magyarul, jópofa kalandjáték -
NoZoli #4123 Azaz! Dimo's Quest! Köszönöm!!!