8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
Thanatos #4402 dos parancsokat :)
-
#4401 valaki segítsen!:( -
#4400 És itt mit kellene beírnom??
-
#4399 DOSBox emuval :) -
#4398 Sziasztok
Hogy tudom az mk3-at xp-n futatni?? -
#4397 az új ufó ( aftershock ) sem rossz, szal próbáld ki .
persze más a hangulata kicsit.
re ment :O -
#4396 az új ufó ( aftershock ) sem rossz, szal próbáld ki .
persze más a hangulata kicsit. -
#4395 Impossible Mission Annihilation - remake
forrás, letöltés: [origo] -
#4394 Láttam budget termékek között valahol nem is oly' régen - ha jól emléxem persze -, szal szerintem még kereskedelmi forgalomban van. De azért nézz körül, lehet azóta változott a helyzet. Nálam is nagy kedvenc volt, csak tele voltam mindig halálfejes dokikkal, mert nem volt pénzem újakra ;] -
JancsiPapa #4393 Megtaláltam az egyik régi kedvencem, az theme hospitalt.
Megvolt a cd is csak tönkrement.a fenti linken meg kell venni a játékot vagy szabadon letölthető? -
#4392 emlékszem, volt benne vmi, ami nem tetszett... de már nem emlékszem, mi is volt az... -
#4391 nekem nem jött semmi -
#4390 jah,meg a zeneje is kurvajo:) -
goofyD500 #4389 Privit olvass!!! -
#4388 abban volt karakterfejlődés...
voltak anno olyan katonáim benne... egyedül elbántak a t-rexel.. -
#4387 most a Jurassic Wart-t nyomom...az sem rossz:) -
#4386 azaz:)kene halozatba nyomni:)a 2.reszt elbasztak,real time lett...odalett a hangulat -
Gary #4385 Tényleg, a Stunts! Mennyi pályát építettünk hozzá. Lehetett benne szívatni a gépet rendesen! Ha a start után egy dombra iányítottad az utat, a domb tetejérepedig az első útszakaszba beraktál egy olyan lassítót, amelyiknél először a jobboldali sáv volt elfalazva, utána a baloldali, akkor az út jobboldalán maradva át lehetett ugratni a fal fölött, míg a gép a baloldali sávból pont belerongyolt a falba... :)
Visszanéztük és röhögtünk :)) -
lammaer #4384 Én is retrózik néha... most sikerült vennem egy komplett C64 konfigot (gép, drive, joyok, magno) alig 5 ruppóért... Nekem is a tervem egy ilyen retroszoba kialakotása, igaz, én megelégszem azzal, amim ténylegesen volt is (az Amigám még megvan, szépen bedobozolva), de mostmár szinestévén megy majd a buli, nem fekete-fehér junosztyon. -
lammaer #4383 Mechanized Assault and eXploation, nemde?
Hát azért én is odavoltam, tetszett ahogy lehetett upgradeolni a cuccokat, meg hogy volt szárazföldi vizi és légihaderő is. A második részt is nagynehezen beszereztem, de aztán alig játszottam vele.... -
#4382 stratégia, igaz? emlékszem picit..
én a barátnőm hugának a 166-os 6x86-osán nyomulok némely hétvégén... aranyos.. fut rajta GTA1...
meg a Stunts!. annál jobb autóssal se játszottam még. -
#4381 azért az nem olyan oldgame....
ajánlat: eMule, vagy torrent. (isohunt.com, torrentspy.com) -
#4380 emlekszik valaki meg a M.A.X. nevu jatekra az interplay-tol?most nyult ki az alaplapom,eloszedtem regi amd 266-os gepemet,es ilyenekkel jatszok:)bar jo lenne tudni,miert nem er veget a jatek,mikor legyaktam mindenkit...csak nem egy infiltrator bujkal valahol?:) -
taschner #4379 Harry Potter & The Philosopher's Stone szeretnémkérni valakitöl honnan lehetne letölteni.SÜRGÖS!!
-
#4378 Lazarus - Ultima5 remake
Dec 22. jelenik meg! :))))) -
galocza #4377 annak idején eladtuk a c64et tesómmal magnóstul floppystul, azóta bánom. abból lett az sb16, 30k+ért, jó 8 éve (tessék kalkulálni), de soha nem volt kedvencem. bezzeg a speccy... az álmom a mai napig az, hogy ha kissé jómódú leszek összegyűjtök pár amigát (nekem teljesen kimaradt), spectrumot, c=t, egy helyet és csinálok egy interaktív múzeumot. jöjjenek a kölykök játszani a klasszikusokkal, vagy kíváncsiságból: mit ettünk 20 éve egy bombermanon, ace2-n, renegade-n, pirates, simcity (c64!), dark sceptre, tir-na-nog, infiltartion, a sor végtelen, atyanagyisten, mennyi fun...
persze az ember ingerküszöbe(i) változnak, de van 1-2 (pl pirates!) amivel szvsz gondolkodó ember a mai napig idétlen időkig el tud szórakozni...
bocsika az ömlengésért, elkapott a szíj,
g -
galocza #4376 NENENENENENE!!!
szakvizsga-para miatt 1 hónap után először elmentem, gitáros csajszi fotó - azt reméltem ti tudtok vmit...
de vmi jobb hírre számítotam 8={
egy újabb fellegvár dőlt le...
okot tudtok? -
Danton #4375 tényleg, valaki tud mondani egy oldalt ahol megtalálom a Red alert 1-et!? előre is thx
-
#4374 Igen, már jó ideje állt az oldal. Állítólag régebben is voltak leállások, de ezek szerint ez most végleges. :-)
Legalább egy kellemes csajszit raktak ki cserébe. ;-) -
#4373 Vége...
Aki nem ismerte annak bizony nagy kár...
MEGSZŰNT A FRENCHKISS!!!!!!!!
szörnyű.... igaz minden jó cuccot leszedtem róla, de mégis.. voltak jó kis frissítések...
bizony, rossz hírek is vannak... -
Gary #4372 CBM HDD, polgári nevén vinyó :)
Egyéb Commodore vasak :) -
#4371 volt c64, eladtam, mert nem kellett.
nincs hozzá TV-m, meg semmim. van emulátor, amellyit én azon jáccok, elég is.
amúgy is csak egy szarom volt. se vinyó, se floppy nem volt hozzá...
havernak volt hozzá vinyója... ritka dolog ám a c64 vinyó... vagy c128-a volt? tuggyafene....
enyimnek az elejébe volt valami fekete biszbasz. azon megnyomtam egy gombot, akkor elindult egy betöltő, nem kellett külön kazettázni azt is... jó volt.
írtam rajta sok basic progit... persze 12 éves fejjel nem voltak azért komoly scriptek... szép volt, hiányzik is néha, de arra 100%-ig megfelel a vice.
ah egyáltalán létezne egy olyan progi, ami nem fut vele.... de nem létezik, és gyors. amúgy is útálom a joysticket.
minden rendes mazoista billentyűzettel jáccik!
annak idején remek kis konfig volt, de minthogy 99,99%-ig tökéletesen emulálható bármely létező mai PC-n...
szükségtelen szenvedni a kazettákkal. -
Gary #4370 Retró gépek ügyében érdemes kutakodni a Vatera-n is!
Ja, ha valaki szeretne megszabadulni a Commodore 1581-es floppy meghajtójától, éppeszű áron, az ne fogja vissza magát és szóljon! Előre is kösz! -
#4369 Na igen, az igazi fanatikusoknak van gépe... de vannak olyanok is biztos, akiknek elromlott ez, elromlott az benne. :-)
Én is erősen filóztam az oldalt nézve, hogy eladjam-e az Atari2600 gépem, de nagyon nehéz lenne. Így is majdnem sírtam, mikor eladtam az első hercules monitorom egy teaházi meghívásért cserébe. Persze csak később hiányzott. :-D -
#4368 "Aki valóban annyira fantatikus, hogy manapság képes lenne leülni elé, és hónapokig, évekig játszani rajta, programozni,.."
...azok nem most lettek fanatikusak, hanem 20 eve. Es azoknak - biztos vagyok benne ;] - meg mindig ott figyel a regi masina a polc alatt, szepen becsomagolva minden tartozekaval. Sokan akartak mar megvenni a c64esemet, mondvan hogy a gyereknek jo lenne: tanulni, szokni a gepeket amig majd kap egy pct XY ev mulva. Aztan csodalkoztak mindig, hogy ilyenkor merges lettem es burkoltan, de elkuldtem oket messzire...
Szoval azok akik voltak olyan butak, es megszabadultak a regi gepeiktol, es manapsag nem erik mar be az emulatorokkal, azok fizessek csak meg az arat. Nem sajnalom cseppet sem hogy 10k+ arai vannak egy-egy "konfignak". Nem egy okor ara, igaz nem is nem is 2ft, de akkor is... ;] -
#4367 Hát már nem, bár amíg suliba jártam, akkor is elvállaltam ezt-azt. :-)
Nettel kapcsolatban meg az az érdekes, hogy amíg iskolás voltam, volt otthon méreg drága hiperszupergyors internet. Amióta munkahelyre járok, ott van net, s otthon nincs. :-)
Mi következik ebből? Hagyd ott az egyetemet de rögtön! ;-)) -
#4366 Na igen, ebbe nem igazán látok bele. Én csak megláttam, meglepődtem, kihíreztem. :-)
De örülök, ha van olcsóbb hely is. Remélem valakinek ezzel segítünk. :-) -
#4365 Hihi.
Elbeszelunk azt hiszem egymas mellett.
Mert ugy 13k manapsag nem nagy osszeg, de ha jol latom megiscsak tobb mint haromszorosa, a 4k-s osszegnek. :PPP
Ja es amugy nagyon megbizhato az apro.amiga.hu oldal.
Nem veletlen, hogy az altalad belinkelt oldal uzemeltetoje ott hirdeti magat.
Sot azon se lepodnek meg, hogy ott venne meg olcson a retro gepeket es busas nyereseggel az oldalan adna el. -
#4364 látom te se egyetemista vagy diákhitellel.... netrevalót alig tudom összeszedni... -
#4363 Na jó, én sem ismerek ám minden oldalt. Mindig van olcsóbb hely. De továbbra is tartom a véleményem, miszerint: Aki valóban annyira fantatikus, hogy manapság képes lenne leülni elé, és hónapokig, évekig játszani rajta, programozni,... Az képes kiadni érte akár többet is. Belegondoltam, hogy ha én most vennék, akkor max 1-2 hét szórakozást nyújtana, aztán menne a sarokba. Így nézve drága.
Azt mondjuk nem tudom, hogy az apro.amiga.hu -n mennyire megbízhatóak az eladó cuccok. Amit én mutattam, úgy tűnik, hogy egy rendes "bolt" téma, oda is van írva, hogy tesztelve voltak, működnek, stb.
Egyébként nem tudom mit vitázunk. 13e manapság nem nagy összeg. Egy átlagfizetés mellett fel sem tűnik ilyen "kis" összeg. :-)