Old game hívek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DB
A ti kung-futok nem erős!
A fajlok 100%-osan archivaltak? Vagy toltod a semmit (Varakozol a nemletezo szegmensekre) ? 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha annyira akarod, akkor mindegy, hogy 3 ora alatt szeded le vagy egy het alatt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A helyes link. :-)
386-os a 90-es években volt elõször, olyan 91-92 körül leghamarabb!
DB
Legszívesebben azt mondanám hogy ez túlzás, de sosem voltam jó történelembõl, és meg nem mondom hogy mikor vettem a 386dx40esemet anno, de akkor az jó gépnek számított aránylag, és biztos hogy nem '86-ot írtunk. ;] Hogy van ez?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az AMD az Intellel hosszú ideig jogi vitában volt, és ezér nem gyárthatott saját PC-s procit. Egészen a 386-osig, amely ugye 1986-ban jelent meg a piacon.
Én biztos is vagyok benne, hogy PC procit egészen addig nem gyártottak.
Most már csak az a kérdés mi van a te tulajdonodban...
de sajna csak a win-es változata van meg...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
DB
Nincs meg senkinek a Return to Krondor? Ezer éve próbálom megszerezni, de nem nagyon megy 😞
DB
Legközelebb egy servergépházból csinálok papírnehezéket. :-))
Egyébként mit takar ez a 82-es proci?
Calm down! 16 vagyok, és nem ritkán velem 1korú kalandjátékokat jásztok végig! Na most nézzetek nagyot! És még élvezem is! Aki nem értékeli a múzeális darabokat az küggye a dúmot meg a halflájf2õt, és úgy legyen boldog, de nem kell szidni egymást azért., mert máshogy látjuk a világot!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
azt reméltem ez lezárult - legyen már igazam!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Ma már csak kényelembõl azokkal állok le egy-egy csörtére, akik egyenesen ezt igénylik... és meg is érdemlik ;-)
DB
Melyik a labirintusos rész? Hirtelen nem ugrik be... Valahol nekem is van egy kis segítség hozzá...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Beszeljunk inkabb a James Pond-rol. 😛
Pedig nem tetszik, ha tetszik ez neked, hanem. 😛
Szamodra en vagyok a vilag. 😉
Amúgy nagyon jó hangulata és története van a játéknak, csak ajánlani tudom<#eljen>#eljen>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem tudom, nekem nincs is idõm már ilyenekre nagyon. Csak a régieket veszem elõ, lazítani egy kis idõre mindig. Új játékok közül persze játszottam párral, de egyik sem fogott meg úgy, hogy azt mondjam ez kell nekem!
Eltaláltad Martin koma nevét, az indexen pár éve még fellelhetõ volt, igen barátságos arc...
Ez is tény... sok van a számládon...
ha jól emlékszem már ez ügybe le is rendeztük egymást valamikor itten... <#eplus2>#eplus2>
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Én a Quake1-et is szerettem de a duke nukem sokkal jobb,
és mindkettõ sokkal jobb a mai FPS-eknél 8)
Hiszen nemrég fejeztem be a Wizardry 1-et Nintendon. 😊
Nem akartam vitát nyitni, a Wizardry 7 minden idõk egyik legjobb rpg-je. A 8-as akkor is nekem egy kicsit jobban tetszik<#worship>#worship>
A 95 a 32bites op. rendszer "multitaskingal", de a hej alatt futo dos 7.0 eleg sok mindenbol kivette a reszet.
DB
Sose hittem volna, hogy azért van dos felülete a töltéseknek 95-nél és 98-nál, meg kék halál, mert az még félig dos csupán... :-))
De szerintem ezt rengetegen tudják, hogy igazából az XP-nél fedezhetõ fel elõször némi withoutdos style. :-)
Következõ leckében a dir parancsokról tanulunk? ;-))
A 95 nem volt "fuggetlen" a dostol. Tehat szerintem nem igazan mondhatoak el azok a jatekok 100%-os windowsos jatekoknak.