Old game hívek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Sajnos nagyon kevés embernek van meg, aki meg is osztja. Általában 0-5 olyan ember van fent akinek megvan (és általában nekik sem a full), pedig egyszerre használom az overnetet és edonkey szervereket is.

DB

A ti kung-futok nem erős!

[Jakuza]
Nem hiszem, hogy annyi ido kellene a letoltesehez.
A fajlok 100%-osan archivaltak? Vagy toltod a semmit (Varakozol a nemletezo szegmensekre) ? 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

DonnieBrasco
2 hónapja jön :-/

DB

[Jakuza]
Majd lejon.
Ha annyira akarod, akkor mindegy, hogy 3 ora alatt szeded le vagy egy het alatt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BBird
Kép
A helyes link. :-)
BBird
Kép

BMP, hogy elolvasható legyen rajta a szöveg is. :-)
DonnieBrasco
Onnan próbáltam én is szedni, de nagyon nehezen jön!

386-os a 90-es években volt elõször, olyan 91-92 körül leghamarabb!

DB

PiszkosFred
386os '86ban? Én '85ben örültem hogy Bécsbõl szerváltunk egy c64et, két eredeti kazettával ;] 386os már akkor (jó oké, egy év múlva) piacon volt?

Legszívesebben azt mondanám hogy ez túlzás, de sosem voltam jó történelembõl, és meg nem mondom hogy mikor vettem a 386dx40esemet anno, de akkor az jó gépnek számított aránylag, és biztos hogy nem '86-ot írtunk. ;] Hogy van ez?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

érdekes... nagyon érdekes... ugyanis, én úgy emlékszem hogy:
Az AMD az Intellel hosszú ideig jogi vitában volt, és ezér nem gyárthatott saját PC-s procit. Egészen a 386-osig, amely ugye 1986-ban jelent meg a piacon.
Én biztos is vagyok benne, hogy PC procit egészen addig nem gyártottak.
Most már csak az a kérdés mi van a te tulajdonodban...

hehe, mivel túlerõ volt eddig nem mertem megnyikkani, de szerintem sem olyan rossz... sõt én azért szereztem be kb 1 éve, mert marha jó véleményeket olvastam róla a neten...
de sajna csak a win-es változata van meg...

[Jakuza]
Edonkey (Emule) szerveren fent lattam mind a ket CD-t.

Van ott egy szobor, aminek a karjait is lefelé kell mozgatni, akkor válik szabaddá a kijárat felé vezetõ út.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Methylisocloro
Betrayal in Antara. Nem volt az olyan rossz. Majd erre rájöttök ha meglátjátok a Return to Krondor-t. Az teljesen más stilusú lett.

DonnieBrasco
Ja a Betrayal at Antara lett volna a 2. rész, de tényleg sokak szerint iszonyú rossz lett, ezért meg is csináltak a Return to Krondor-t, ami elmondások alapján egész korrekt lett. Épp csak beszerezni nem tudom 😞

DB

ollie
Nekem csak a 2. része volt meg a Betrayal at Krondor-nak (eredetiben), de olyan borzalom volt, hogy nagyon hamar túladtam rajta. Már a címére sem emléxem. A Return to Krondor meg a 3. rész, ugye?

DonnieBrasco
Te vagy a topicban a második példa, hogy az életkor nem feltétlenül áll szoros összefüggésben az érettséggel 😊

Nincs meg senkinek a Return to Krondor? Ezer éve próbálom megszerezni, de nem nagyon megy 😞

DB

BBird
Volt középiskolám folyosóján találtam még 8éve kb. AMD Proci, sarka letörve. 1982 a dátum rajta. Ennyi a csodás története. :-)
Legközelebb egy servergépházból csinálok papírnehezéket. :-))
Te kulcstartót csináltál egy öreg prociból? Jájj... te szörnyeteg...
Egyébként mit takar ez a 82-es proci?

Rakj már egy számot a Doom után, könyörgöm!

Emberek és egyebek!!!
Calm down! 16 vagyok, és nem ritkán velem 1korú kalandjátékokat jásztok végig! Na most nézzetek nagyot! És még élvezem is! Aki nem értékeli a múzeális darabokat az küggye a dúmot meg a halflájf2õt, és úgy legyen boldog, de nem kell szidni egymást azért., mert máshogy látjuk a világot!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

BBird
A felnövést úgy értettem, hogy Te sem a harmincasok, negyvenesek klubbjába tartozol még, nem sértésnek szántam. Amúgy csak a Zombi miatt akadtál ki rám, vagy volt már más is!? :-) Ha adok egy 82-es proci kulcstartót, szent a béka? ;-)
megint elkezditek a régi témát? itt is?
azt reméltem ez lezárult - legyen már igazam!

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Waterhorse
Az ahol olmec-ként kell a falut megmenteni, az a kõszobor-isten. A magyar végigjátszás azt írja csak, hogy nem nehéz, de sokat kell bolyongani. hát én bejártam az egész labirintust, aktiváltam minden lehetséges kart, minden gombot. Csak nem jutok a célba, mert egy bazinagy kocka kõtömb elzárja az utamat. Volt elõtte egy másik is amitõl már megszabadultam, de ettõl nem tudok😞

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

[Jakuza]
Jol van akkor irany a topicodba, ne ide flamelj.

DonnieBrasco
Szerintem ha valaki egy játék saját topikjában kezd róla nyilvánvaló hülyeségeket írni (M. nem szerepjáték, stb.) akkor az nemcsak bevállalja, de egyenesen élvezi az "én vs. világ" harcokat... 😊 fiatal koromban én is szerettem, de már tudom hogy másokat sért(het), és tök felesleges dolog...
Ma már csak kényelembõl azokkal állok le egy-egy csörtére, akik egyenesen ezt igénylik... és meg is érdemlik ;-)

DB

Jaja, én végigtoltam a rip-et, utána megtaláltam a magyarítást és a 3CD-s ISO is meglett, azzal is elkezdtem, fõleg az átvezetõ animációk miatt. De valami (elfelejtett ok) miatt végül is nem fejeztem be.

Melyik a labirintusos rész? Hirtelen nem ugrik be... Valahol nekem is van egy kis segítség hozzá...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

és kegyetlen nehéz. anno megcsináltam, de nem igen emléxem a részletekre. próbálj valami végigjátszást keresni, hátha...
[Jakuza]
Tul sok James Bond filmet nezel.
Beszeljunk inkabb a James Pond-rol. 😛

the world is not enough 8)

[Jakuza]
Az inkabb DonnieBrasco vs Jakuza, es az is csak azert, mert valaki megmerte mondani neked, hogy neki nem tetszik a Morrowind.
Pedig nem tetszik, ha tetszik ez neked, hanem. 😛
Szamodra en vagyok a vilag. 😉

Bocs, ennyire nem érdekel az említett úriember... de azér köszi a javítást...

Waterhorse
Most játszok a Sanitariummal. Valaki végivitte már közületek? Mert elakadtam a labirintusos résznél, és segítség kéne. A végigjátszások nem írnak a problémámról semmit. Nincs külön topic a játéknak, ezért gondoltam itt kérdezem meg, hátha.

Amúgy nagyon jó hangulata és története van a játéknak, csak ajánlani tudom<#eljen>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

PiszkosFred
Nem csak indexen, itt is jelenvan, igencsak aktívan az SGn.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem nõttem volna még fel? Köszi...

Nem tudom, nekem nincs is idõm már ilyenekre nagyon. Csak a régieket veszem elõ, lazítani egy kis idõre mindig. Új játékok közül persze játszottam párral, de egyik sem fogott meg úgy, hogy azt mondjam ez kell nekem!

Eltaláltad Martin koma nevét, az indexen pár éve még fellelhetõ volt, igen barátságos arc...

Ez is tény... sok van a számládon...

sõt hálával tartozunk neked hogy életet hoztál ide megint... 😉

akkor nincs gáz, de az én véleményemet DB már leírta lásd:"#3237"

nem értesz te ehhez galócza barátom... chasm-quake vita az igazi...
ha jól emlékszem már ez ügybe le is rendeztük egymást valamikor itten... <#eplus2>

DonnieBrasco
Az inkább Jakuza vs. világ 😊

DB

EqUiNoX
Vagy a jó öreg gothic vs Morrowind ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Methylisocloro
Ha már itt tartunk...
Én a Quake1-et is szerettem de a duke nukem sokkal jobb,
és mindkettõ sokkal jobb a mai FPS-eknél 8)

ah, milyen anyátlan vita... bezzeg egy jó q3-ut, vagy quake-duke3d flém: az az igazi! 8)

Methylisocloro
Hogy nem volt számomra a Wizardry 6 elõtt élet?
Hiszen nemrég fejeztem be a Wizardry 1-et Nintendon. 😊
Nem akartam vitát nyitni, a Wizardry 7 minden idõk egyik legjobb rpg-je. A 8-as akkor is nekem egy kicsit jobban tetszik<#worship>

a dos játékra kb a 3d-kártyák elterjedésével és a directx térnyerésével halt be. ezzel sikerült msnek a w9xet játékplatformmá varázsolnia és egyben kinyírnia az egyéb platformra való könnyû fejlesztést (opengl).

Vazze, én meg PC-n nyomtam végig az elsõ részt, pedig NES-en még textúra is volt némelyik falon...

BBird
Szerintem ne nekem tanítsd, 2 iskolában is tantárgy volt az operációs rendszer. :-)
[Jakuza]
Ennel azert kicsit bonyolultabb volt a helyzet. 😛
A 95 a 32bites op. rendszer "multitaskingal", de a hej alatt futo dos 7.0 eleg sok mindenbol kivette a reszet.

BBird
De izék vagytok, az elsõ volt az igazi! képek
DonnieBrasco
Óriási tévedés! A Wiz8 jó kis játék volt, de a Wiz7 legendás klasszikus.

DB

BBird
Nem mondod? Az ember mindig tanul újat... :-D
Sose hittem volna, hogy azért van dos felülete a töltéseknek 95-nél és 98-nál, meg kék halál, mert az még félig dos csupán... :-))
De szerintem ezt rengetegen tudják, hogy igazából az XP-nél fedezhetõ fel elõször némi withoutdos style. :-)
Következõ leckében a dir parancsokról tanulunk? ;-))
[Jakuza]
Hat a 96os jatekok tobbsege, dost hivott meg a windows alol.
A 95 nem volt "fuggetlen" a dostol. Tehat szerintem nem igazan mondhatoak el azok a jatekok 100%-os windowsos jatekoknak.