8885
Old Game, mert régen minden szebb és jobb volt :)
-
#4362 Hat szerintem abszolut nem olcso. Egy ZX81 13k ?
Latogass el pl ide. http://apro.amiga.hu
Csak egy par ar osszehasonlitas keppen.
Sinclair ZX81, dobozában, karcmentes: 4.000.-
Commodore 64, lapos, magnóval,joy: 4000.-
Commodore 1540/II, tartozékokkal: 3000.-
A500, táppal, egérrel+2db joy: 9.000.-
Commodore+4 complet gép, 2db magnóval,+még egy gép. 2000E-ft
-
#4361 mit ne mondjak... anyira azért nem drága... bár plus4-es 5000-ért... cigányok a határban utánamdobják ajándékba, ha veszek egy bicskát 200 ft-ért...
játékok... szép kollekció... -
#4360 Ezek szerintem megfelelő "antik" árak. Akinek valóban ilyenre van szüksége, ég többet is hajlandó lenne kiadni érte. Mondjuk én most 19" LCD-t veszek, munka miatt az most fontosabb. :-) -
#4359 Egy kicsit el vannak szallva az arak. :(((
-
#4358 Nem tudom, hogy már hallottatok-e az oldalról, de én tegnap szereztem tudomást róla:
Invader
Itt elég sok régi masinát lehet venni. Kezdve a Commodore részektől, a Spectrumokon át, Atari gépekig. Vagy Mac gépek, SEGA konzolgépek, NES...
Javarészt tesztelt, működő gépekről van szó.
Tartozékok is fellelhetőek, vagy épp teljes, eredeti játékok, minden régi géptípusra.
Most ráadásul valamilyen börzét is rendeztek, ahol ugyancsak lehet vásárolni. Részletek itt: gameexpressz
Egyébként ezeket az infókat a PC.Games újsából szereztem, amiben meglepődve vettem tudomásul, hogy van retró rovat is. Rula' :-) -
#4357 bocs, nem voltam netközelben.
igen, asszem csak azon lehet építeni
mellesleg van nekem itthon valami magyar settlers II, kell? -
#4356 Hi!
Én is sokat jáccottam vele. És én is sokat törtem rajta a fejem. Arra jutottam, hogy egyetlen egy (azaz 1 db) pályán lehet csak megépíteni a kikötőt.
Settlers 2 és Settlers 3 a legeslegjobb részei a sorozatnak :) Settlers forever ;) -
galocza #4355 sajna nekem tök kimaradt a settlers sorozat.
szvsz sokan olvasták a kérdésed, de senki nem tudja a választ 8(.
tán nemzetközi fórumokon keress rá... -
Danton #4354 nov 14 -
Danton #4353 Senki nem tud válaszolni a kérdésemre? -
#4352 Deus Ex 2 nem rosz game, csak nem a Deus Ex 1 fanoknak való.
Én, mint nagy DX1 fan, nem nagyon kedvetem. meg szar a PC optimalizáció. -
Danton #4351 csá, lenne egy kérdésem a settlers 2-t illetően:
A hajózást csak a roman chapter 4. küldetésében lehet megoldani?
Nagyon szeretem ezt a jetekot, mindig kellemes órákkal ajándékozott meg, de ez viszon állandóan bosszantott!
MIért nem lehet kikötőt építeni unlimited playben?!!!!!
előre is kösz a válaszért!
-
#4350 Én azt kb 5 éve végigtoltam! NAgyon élveztem pedig már akkor is rusnya volt! De jó hogy említed, szerintem most végigtolom megint, meg most már megy magyarúl is! -
#4349 Minden igaz, mert tényleg ma kapod meg. :) -
#4348 És arról is írsz majd cikket life-ra? :-) -
#4347 Felcsigáztál. :-)
Ha már old, most játszottam végig a Might & Magic VI-ot. Az már eléggé old... -
#4346 Jó, hogy régi játékokról beszélgetünk. :-)
Mindenesetre szégyeld magad, hogy még nem játszottál a Thief 3 -al! Főleg a hajós és a bezárt diliházas pályát ajánlom éjszakai játszásra, vak sötétben. :-)) -
#4345 Thief 3-mal én nem játszottam, de igaz, a Deus Ex 2 vette el a kedvem attól, hogy kipróbáljam. Hiba volt? -
#4344 Hát én nemrég játszottam Undying -al... de hogy is mondjam... Amennyire dícséri mindenki, én alig vártam, hogy végigvigyem. Nem mondom, hogy rossz. Annak idején biztos ütött volna, de pl. Thief 1 jobban bejött. Főleg ha azt nézzük, hogy horror (igaz, hogy eltelt pár év a két játét közt), akkor a Thief 3 egyes jelenetei magasan verik Undying ijesztős részeit.
A történet nem lenne rossz, de valahogy mégsem raktak össze annyira jól véleményem szerint. A történetek egymás hegyén-hátán, stb.
Sajnálom. :-) -
#4343 Most nézem csak, mit csinál a szmájlim. Nem is ezt akartam berakni. :-) -
galocza #4342 a nem-annyira-régi kategóriában is van egy rakás underdog fps, amely vhogy eltűnt a nagy quake-unreal hájpban: undying, blood2, shogo, sin, - ez utóbbinak pár héttel ezelőttig nem is tudtam, hogy van kiegészítője(!), pedig nagyon tetszett(és nem megjelenéskor, hanem kb 1-másfél éve). én - ahogy akad időm - újra elő fogom venni ezeket: míg pl az rtsek sokat fejlődtek kezelhetőségben is, kalandok, fpsek inkább csak grafikában - az meg nálam sokadlagos szempont. az első a hangulat, barmolódjon más a szarforsszal 8).
mindenesetre azért (is) van ez a topik, hogy egymás eszébe juttassuk az elfeledett nagyokat... -
#4341 Nekem ha minden igaz, ma hoz Ollie egy Undyinget. Talán nem annyira old, de az egyik legjobb fps a világon. -
#4340 én végleg old gamer lettem :)
a jdoom és quake4 van fent a gépemen és én inkább a jdoom-mal játszom -
galocza #4339 én kb terry pratchetet ismerem, de őt sem a fentezi miatt szeressük. nomeg mostanában beszélnek sokat vmi tókienről 8). -
#4338 Ők híres fantasy írók. -
galocza #4337 ja, itt meg képek:
mobygames
na erre rosszul emlékeztem: 1általán nem csúnya. -
galocza #4336 ez az. a neveket kopizom, számomra ismeretlenek (nem vagyok vmi nagy fentezi fan): Margaret Weis és Tracy Hickman, ők a könyvek szerzői. vmelyik review szerint kicsit azért butítottak a világon/sztorin...
emulyán végül csak lett teljes forrás is, úgyhogy évek kérdése 8) -
KH #4335 Ez nekem nagyon olyan, hmm, mi is az a könyvsorozat? halálkapu? több síkon (?) kel át a hős, akinek a népe valami labirintusba van zárva, mintha pecsétek is lettek volna, meg repülő hajók, törpék barlangokba (hol nem ilyenek?), sarpanok... jó kis sorozat volt
hmm
ez meg a játék lenne? -
galocza #4334 kaland, igen, azt is írtam. az underdogsos amúgy - mint kiderült - meg is van a kupi mélyén, ami az én gépem 8(.
de abból kivagdosták a filmeket, én meg annak idején a teljeset játszottam (köccsön ehte eredeti cd!). pár éve - még tanulmányaim helyén eszembe jutott a dolog, de a tulajnak már nem volt meg. annakidején meg sajnáltam rá a cdt - szegény diáknak mulatni is kellett vmiből 8). -
#4333 az kalandjáték asszem. megvan, de nem ismerem. le lehet szedni az underdogsról is, asszem kb 100 mega.
ez most így fejből, szal lehet, hogy tévedek. -
galocza #4332 na, másfél órás kutakodás eredménye:
death gate az a játék. emlékeztem, hogy valami semmitmondó, nulla címe van (az ilyeneket nem jegyzem meg 8).
köszönet a mobygamesnek, amiért csesztek beletenni a fantasy kategóriába, így lett az 5 percből másfél óra...
most már csak forrást kell találnom. -
#4331 ez most nem tudom mennyire oldgame, de nincs valakinek HEROES III+kiegészítők torrentje a magyar verzióhoz?
HeroesIV-et szedtem a Bithumenről, de a kiegészítők abból is kellenének magyarul. -
#4330 nem tudom sajnos, de jól hangzik -
#4329 Bizony ez az! -
galocza #4328 eszembe jutott egy játék, tán vmelyikőtök meg tudja mondani mi az. fantasy kaland, egész cds, és úgy emlékszem már 7 éve (kb akkor játszottam vele) sem számított szépnek:
népedet generációkkal ezelőtt egy börtönvilágba zárták, gyilkos környezet, gyilkos ragadozók, rövid várható élettartam. te vhogy kiszabadulsz, és le akarod csapni a gonoszakat. vagy a te néped fehérhajú és a rosszak feketék vagy fordítva (asszem a rosszak a fehérhajúak). közben kiderül, hogy a bezárásnak oka volt, mégpedig az, hogy a néped valami nag-nagy galádságot próbált elkövetni (feltehetőleg uralma alá hajtani vagy elpusztítani a világot vagy vmi ilyesmi gondolom), és ezért a büntetés. a rosszak nem is olyan rosszak, és a jók se olyan jók.
elég mókás varázsrendszere volt (kis varázsokból -rúnákból?- kellett összerakni a nagyobbakat.
úgy rémlik, nem volt vmi szép, de a hangulat magávalragadó és a történet zseniális (pedig nem vagyok fantasy-kedvelő).
tipp?
pontosabban megoldás? -
galocza #4327 és megint kunyerálok (dc, emule hiába, még boldogult emlékű kazaa-t is feltettem a kedvükért):
battlespire (tes)
redguard (tes)
cultures1
nagyon kellene az archívumba. bagyon bízom benne, hogyha vki ki tud segíteni, tudok nyújtani érte ezt-azt.
figyelmezzetek hívó szavamra oldie mániákusok, és segéljetek meg a bajban! -
galocza #4326 így van.
az elején a kölyök a mi világunkból elteleportálódik abba a fantasy világba egy szál csíkos zokniban 8). gondolom erről felismered, ha egyre gondolunk.
amúgy én annak idején csak azért nem vittem végig, mert nem tudtam: a végén 1xűen nem tudtam annyi pénzt összeszedni, hogy javíttathassam a felszerelést. rohadt frusztrálő volt... 8( -
#4325 Sacred és Divine Divinity. -
#4324 Őőőő: Nox?
Volt egy ilyen nevű játék, valóban diabló jellegű, izometrikus nézetet alkalmazott, ha jól emlékszem.
De ennek a címe sztem csak ennyi volt: Nox -
#4323 ha jól tom benne volt a nevében a nox és a második pályán nagyobfajta pókot kellett kiütni.